|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2101 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3
Cytat:
![]() ![]() ![]() wyniki mam jutro ale to tylko mocz i morfologia które zawsze mam super ![]() na cukier nie robiłam bo moja gin mówiła że skoro dietke stosuje to jest ok a że nie przytyłam w tamtym miesiacu to była pewna ze tak jest ![]()
![]() |
#2102 |
Wtajemniczenie
|
sashka dziekuje za linki przydadza sie
![]() ![]() Kathi hihi wrzuca co sie da mowisz ![]() Bercia super ze Twoj TZ juz wraca ![]() ![]() boszenka nono niezly prezent, czekamy na fotki z niecierpliwoscia ![]() nyla89 czesc ![]() ![]() gosiaczek gratulacje dla siostry ![]() ![]() Gabi za chwile rodzisz a biegasz gdzie sie da ![]() ![]() Poiglot ten gosc swieeeetny ![]() blondynka fajne troche drogie jak na moje mozliwosci, ale jak bede w poblizu h&m to moze jeden taki sprawie malemu (tylko h&m mam daleko...) a ja dowod niedawno odebralam i juz mam dosc tych papierkow... Rozaliontka Ty sobie zbierasz ![]() Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-03-10 o 08:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#2103 | |
Raczkowanie
|
poiglot po czesci masz racje w internecie podaja duzo zbednych rzeczy ktore kupuja nieliczni i np wg mnie tez nie ma sensu kupowac wanienki do kapieli dziecka tzw ONDY za kwote 200zł tylko wystarczy zwykła za 20zł i dzieciatko bedzie tak samo czyste i swieze.Ale wg mnie conajmniej 1 pieluszka flanelowa kolorowa sie przyda bo np gdy w lecie jest mocno goraco to mozesz uzyc tego jako kocyka albo bedac na plazy nie okryjesz malca zwykła tetra tylko kolorowa flanelka ale to tez wg gustu.Wiadomo im mniej kasy tym mniejsze wydatki
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2104 | |||||
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() Jakoś dzisiaj nie mam kompletnie nastroju ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() za kilka dni to będziesz ganiać przy dziecku ![]() Cytat:
![]() ad. 2 jakie niedowiarki ![]() ad. 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 za Twoje wyniki też trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2105 |
Zakorzenienie
|
Poiglot ślicznie Ci w nowej fryzurce
![]() ![]() Kathi fajny link ![]() ![]() Gosik widzę, że te nasze maluchy to takie nocne marki ![]() ![]() Gosiaczekdm gratuluję siostrze ![]() ![]()
#2106 |
Zakorzenienie
|
czesc kochane
![]() ale nam wyglad wizazu zmienili.... ![]() dziekuje jeszcze raz za mile slowa ![]() od wczoraj mam znowu napady zachcianek.. i zaraz musze sie chyba wybrac do sklepu hihi boo normalnie niewytrzymam ![]() oczywiscie wqrzyla mnie tesciowa.. no bo '' jak to w ciazy wlosy farbowac toz to chore!!bla bla..''... ![]() tak .. tak.. ![]() ![]() ![]() dajcie spokoj:P ![]() malwa no tak , tak..masz rowniez racje tyle ze mi chodzi o to ze ja np. na zadna plaze sie raczej wybierac nie bede.. a jesli bede to zaden problem skoczyc do sklepu i flanelowe zakupic ![]() i nie chodzi o to ze zaluje dziecku pieniedzy-A W ZYCIU! tylko ze staram sie byc rozsadna i raczej tak mysle logicznie.. ![]() marika no zaokraglilam... hehe zdjecia robione bardziej z profilu... nie z przodu twarzy takze nie widac ![]() a tz mnie nie poznal hihih jak otwieralam mu drzwi myslal ze to moja siostra przyjechala.. ![]() powiedzial ze dziwnie i smiesznie...ale ladnie.. rzeczywiscie.. ![]() hehehe malutka co do klubu... jestem ZA ![]() trzeba znalesc tylko jakiegos sponsora ktory zafunduje nam laski,berety i tym podobne.. ![]() ![]()
#2107 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny,
zaglądam przywitać się z Wam po znów dość długiej nieobecności. Aż nie chce mi się wierzyć, że niektórym z nas już tak niewiele brakuje do porodu! Ja w sumie też tu wpadał międzyczasie żeby was podczytać i zmieniać kolejne tygodnie w podpisie. Leci jak niewiem, dlatego dzisiaj na allegro zamówiłam pierwsze rzeczy dla siebie do szpitala majteczki siatkowe i podłady, ciekawe jakie będą. No i powoli trzeba kompletować resztę. Widzę że u Was mnóstwo zmian, głównie w wyglądzie ![]() ![]()
![]() |
#2108 |
Zakorzenienie
|
A co do sukni.... to wcale nie jestem taka odważna... Po prostu ten model spodobał mi się jeszcze przed zajściem w ciążę i już wtedy wiedziałam, że muszę ją mieć...
Niestety musiałabym zamawiać ją 3-4 miesiące przed ślubem w salonie w Poznaniu lub Katowicach i czekać aż sprowadzą mi ją z hiszpanii, więc już teraz musiałabym zacząć działać... Więc za bardzo nie miałam wyjścia i złapałam okazję.... ![]() Oto fotki mojej "motywacji"... Suknia jest identyczna jak na zdjęciach... Fotki na żywo wkleję jak już ją przymierzę w lipcu, sierpniu i wkleję na nasz wątek na odchowalni ![]() ![]() ![]() lazada.jpg
#2109 |
Raczkowanie
|
ja niedawno wrociłam z pracy juz wstawiłam miesko na obiad bedzie gulasz z kasza ale bez ogorka bo nie mam
![]() Dzis mam wizyte u mojej gin to juz ostatnia wizyta w Belgii kolejna bedzie za 5 tyg w Polsce.Boje sie ze z niczym nie zdaze bo przeciez w swieta nie bede prac ciuszkow tylko po,a jeszcze czy zdazymy wyremontowac dom przed urodzeniem sie Gabrysia ja chce zeby on od pierwszych dni był juz w swoim domku a nie tułał sie tak jak my.Aby tylko nie pospieszył sie z przyjsciem na swiat-moze sie spoznic to bedzie git.Mam nadzieje ze z moja szyjka wszystko ok bo jak tak was czytam to sie martwie.
#2110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wklejaj foteczki swojej metamorfozy ![]() ![]()
![]() |
#2111 |
Zakorzenienie
|
Witajcie kochane
![]() Ja jak na razie bardzo dobrze spie, fakt budze sie na siusiu nie czesto ale pozniej zasypiam bez problemu..najgorsze jest tylko przekrecanie sie z boku na bok. Noi tez zasypianie troszke sprawia problem bo wieczorami zawsze pobolewa mnie pod zebrami i nie moge sie ulozyc...w sumie najlepiej to mi sie spi na plecach z lekka rotacja w ktoras strone wtedy troche ustepuje ten bol spod zeber. Jakie kolorki wizazu..no no ![]() gosiczku najgorsze to te dwie godz po leku pozniej dodchodze do siebie ![]() ![]() ![]() boszenko pewnie ze wrocisz do formy ![]() ![]() ![]() marika Sloneczko moze jeszcze mialabys z indeksami latac i zalatwiac wszystko na 2 miechy przed rozwiazaniem hihi Pochwal sie pozniej wyniczkami ![]() Czujemy sie z malenswtem raz lepiej raz gorzej, lepiej bo troszke humorek mi poprawila mama, wloski zrobilam a czasem gorzej bo sie rozmysla nad zdrowiem dzidziusia i chce aby wszystko bylo dobrze ![]() ![]() Ja na Tżta teraz tez moge liczyc bo pomaga mi duzo ale balagani dalej tak jak to robil, tzn ciuchy rozrzuca po calym mieszkaniu, jak kroi chleb to okruchy sa wszedzie no ale coz to tylko facet ![]() ![]() ![]() Bercia jutro masz wielki dzien ![]() ![]() poiglot pewnie przeze mnie masz te napaday zachcianek (czekolada) ![]() malutka prosze sie nie smucic ![]() nicola witaj ![]() ![]() malwa trzymam kciuki za wizyte ![]()
FILIPEK ![]() ![]() SZYMONEK ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Aguśkaa83 Czas edycji: 2009-03-09 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2112 |
Raczkowanie
|
Boszenko sliczna suknia a ten długi tył sukni jest jakos podczepiany zeby był krotki np do tanca?
Poiglot ja tez mam dzika manie z zachciankami ostatnio uwielbiam jesc zimne lody w rozku i w ciagu 1 dnia opyle 6-8 duzych lodow a czasami na raz wciagne 1 litr w pudełku a potem umieram wiadomo dlaczego ![]()
#2113 |
Raczkowanie
|
też macie taki problem z zalogowaniem sie na wizaż? To pewnie przez ten nowy wygląd. Kurcze a mam dzisiaj luźniej w pracy, myślałam, że trochę z wami posiedzę
Boszenka - suknia prześliczna! Będziesz naprawdę pięknie wyglądała. Jak oglądam te wszystkie piekne suknie ślubne, to marzy mi się, żeby znów taką założyć ![]() Malwa, na obiadek serwuję dzisiaj podobnie jak ty, będzie gulasz z kuskusem Aguśka ![]()
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-03-09 o 12:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2114 |
Zadomowienie
|
Agusia
raczej wielka noc ![]() zmykam dalej leżeć ![]() ![]() myśle na imieniem dla maluszka niby ma być Dominik ale nie zachwyca mnie to imie podoba mi sie ale nie do przesady ![]() bo ja jak wybrałam dla starszego synka Wiktor to nie było siły żebym zmieniła ![]() ![]() kurcze to nie takie proste ![]() boszenko śliczna suknia pewnie wejdziesz w suknie ![]() ![]() ![]() nicola też tak mam dzis zalogować sie na wizażu to jak wygrac w totka ![]()
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-03-09 o 12:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#2115 |
Wtajemniczenie
|
Cześć laseczki....
Nie odpisuje indywidualnie, bo nie mogłam od rana się połączyć z wizażem... A nowy wygląd mnie na razie zniechęca, i denerwuje... Chyba się musze przyzwyczaić. Wiem tylko że poiglot ładnie wygląda i boszenak ma śliczną suknię. A ja mam dzisiaj dzień: "wszystko źle.." Nie wyspana od kilku dni, z bolącą głową, kręgosłupem, płaczę co chwila i w ogóle jakaś rozbita. ![]() Mój szwagier ma możliwość (pracuje w hurtownii) zakupić kosmetyki po niższych cenach, ale nie mają Johnsona (to dobrze) no i nie ma mojego Hipp`a... Ale jest Bobini i jest Nivea i Bambino. Wzięłabym nawet Bambino, ale nie ma tam płynu do mycia a chciałabym takowy. Wiem że jest z Bobini i Nivea Baby. Które lepsze? Które z tych kosmetyków lepiej kupić takiemu noworodkowi? A chusteczki do pupy? Sa też z dzidziusia... Już sama nie wiem? Nie spieszy mi się jakos brdzo, bo zapewne kupimy dopiero na początku kwietnia, ale chciałabym zrobić mu spis (listę) bo ten szwagier to taki szybki nie jest i pewnie się troszkę poociąga... ![]() No i mają w tej hurtowni huggis pieluchy. Zastanawiam się ( i chyba tak zrobię) że kupię opakwanie pampersów normalnie w sklepie i jedno tych Huggis u niego i porównam. |
![]() ![]() |
![]() |
#2116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2117 |
Zakorzenienie
|
Agusia mi też najwygodniej jest na pleckach
![]() ![]() ![]() Aaa co do pasów wyszczuplających to na pewno sobie taki sprawię plus dieta matki karmiącej i powinno być dobrze ![]() ![]() Malwa dziękuję, tak...tren można podpiąć tak, że nie będzie przeszkadzał w tańcu... Tak sobie teraz pomyślałam, że fajnie by było gdyby malutka Blancia mogła iść za mną w kościele i trzymać ten tren... ale musiałabym jeszcze poczekać z 2-3 latka ![]() Bercia no właśnie to może być najwiekszy problem... Mam tylko nadzieję, że biust mi tak strasznie nie wystrzeli ![]() Nicola dziękuję ![]() ![]() Aaaa i ja też mam dzisiaj na obiadek gulasz... a dokładniej strogonow z kaszą ![]() ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-03-09 o 12:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#2118 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
U mnie już względnie lepiej tyle, że jakoś częściej mam twardnienie brzucha i parcie jakby na żołądek ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2119 |
Zakorzenienie
|
Woow, od rana wywalało mnie z wizażu i myślałam że cos nie tak a tu szatę graficzną zmienili... Mnie się podoba
![]() Bercia, ależ jutro poszalejecie ![]() Boszenka, noo ja myślę że za jakiś czas nie będziemy miały problemów z zasypianiem i w każdym momencie padniemy jak kłody ![]() ![]() Aguśka, faktycznie skurczy niewiele, ja miałam chyba gorsze. Ale skoro szkodzą szyjce wiadomo że trzeba przeciwdziałać. Pewnie za jakiś czas organizm Ci się tak przyzwyczai że znikną skutki uboczne ale początki nie za ciekawe... Noo ja jakoś korzystać nie umiem, od pół roku siedzę na zwolnieniu i nadal jestem tak samo niewyspana jak kiedy pracowałam ![]() Malwa, gigantka jesteś z tymi lodami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2120 |
Wtajemniczenie
|
Oj lody to ja też bym mogła jeść...
![]() Zaraz chyba się spać położę, bo taka zmęczona jestem że szok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2121 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() DZIĘKUJĘ Edytowane przez nicola2002 Czas edycji: 2009-03-09 o 13:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2122 |
Wtajemniczenie
|
Hej, czy ten rożek jest dobry?? bedzie przydatny w ogóle??
http://allegro.pl/item566026441_roze...producent.html |
![]() ![]() |
![]() |
#2123 | |
Zakorzenienie
|
Boszenka suknia śliczna
![]() Małgosia ja polecam Bambino, Hipp, Nivea, J&J( nie polecam ponoc uczulaja), ja mam Ziajke, Nivea, Hipp ![]() Barcia fajowo że jutro twoj Tż wraca szybko przelecialo ![]() Ja dzisiaj planuje zrobic przemeblowanie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:07 ---------- Poprzedni post napisano o 14:06 ---------- Cytat:
fajny i praktyczny bo usztywnienie wyciagane ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2124 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ładniusi jest ten co znalazłaś
![]() ![]() |
![]() |
#2125 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uwielbiam przemeblowania.... ![]() Znów mnie boli strasznie pod prawym żebrem... Laseczki wymiękam i idę się położyć. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2126 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() ![]() Kurde mam troche zaleglosci bo bylam tak pare razy przez ten weekend na forum ale nie czytalam dokladnie o czym piszecie i teraz musze nadrobic ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nyla89-Witaj milo ze nowa osobka do nas tu dolaczyla ja tez mozna powiedziec ze jestem nowa bo niedawno sie dolaczylam ![]() ![]() poiglot91-super nowa fryzurka a co sie stalo ze taka zmiane zrobilas??ja juz nie moge sie doczekac kiedy wroce do bladu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() marika2121-czyli wyglada na to ze dobrze sie trzymasz skoro nikt ci nie chcial wierzyc ze jestes w ciazy a tym bardziej ze za 2 miesiace rodzisz;p;p ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() boszenka69-kurde ale z ciebie ranny ptaszek ja usnac tez nie moge ale spac to moge za to do 12 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gosiaczekdm-kolejny ranny ptaszek boze dziewczyny jak tak mozna?? ![]() ![]() ![]() ![]() nicola2002-czesc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2127 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2128 |
Zakorzenienie
|
mloda69 widzialam na Nk ze chodzilas do tej samej szkoly co ja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2129 | ||
Raczkowanie
|
Boszenko to by napewn slicznie wygladało jakby 2 letnia corcia trzymała tren.U mojego brata na slubie za nimi szedł chłopczyk 4 letni i niosł na podusi obraczki i podem je podał gdy mieli je zakładac tez to slicznie wygladało
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
#2130 |
Zakorzenienie
|
fiu, fiu... kolejna zmiana wizażu
![]() Podoba mi się teraz ![]() Sumiennie Was poczytałm, ale nie będę odpisywać każdej z osobna, wybaczcie , ale nie mam siły. Poza tym , jak wiekszośc z Was dzisiaj, normalnie "bez kija nie podchodz" ![]() Boszenka - suknia sliczna, podobna do tej, o której ja myslę, tylko, że ja chcę mieć albo na szerokich ramiączkach, albo bez i trez musi byc krótszy ![]() Poiglot - slicznie wyglądasz ![]() Wiecie co, jeszcze kilka miesięcy temu dwie koleżanki deklaorawły się , ze dadzą mi ubranka po swoich dzieciach , jedna po chłopcu druga po dzieczynce. Cieszyłam się. Teraz kiedy czasu niewiele zostało - sprawa ucichła, a wiadomo, ze chciałabym mieć je wcześniej żeby przygotowac odpowiednio garderobe malucha, zobaczyć czego jeszcze brakuje... Tak się nie robi, bo jeśli cos sie obiecuje to, zobowiązuje sie do sepłnienia obietnicy ![]() Co macie dzisiaj na obiad? Ja robię zupe pieczarkową, bo mnie tak jakoś naszło na pieczarki, a potem idę spać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:54.