|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
szukam koloru
Witam drogie wizazanki ,przejdę od razu do rzeczy mianowicie ,mój naturalny kolor włosów to ciemny brąz ,kolor oczu zielony.Pytanko dotyczy farbowania ,chciałabym na swięta pomalować sobie włosy raczej szamponem w ostateczności farbą ,mam bardzo gęste włosy i muszę co najmniej zużywać 3 opakowania szamponu .Obecnie moje włosy są koloru raczej jasny brąz bo 4 miesiące temu farbowałam. Chciałabym pomalować sobie na średni brąz ale boje się że wyjdą za ciemne ,nie pasuje do mnie bardzo ciemny kolor ,raz jak pomalowałam czekoladowym kolorem wyszedł za cimny ,malowałam też burgundem farbą z Palette (nie wiem czy dobrze napisałam nazwę)i o zmoro wyszły za ciemne prawie wpadające w czarny.Więc czy jak pomaluje średnim brązem nie wyjdą za ciemne?.A może znacie jakieś inne fajne kolory ,które mają fajny odcień będe wdzięczna za każdą odpowiedz serdecznie pozdrawiam.
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: szukam koloru
widze, ze nie tylko ja mam taki problem
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuje za odpowiedz ,jeśli mówisz że absolutnie nie wychodzi ciemny to pewni się skusze .najgorsze jest to że mam włosy prawie do pasa lekko falowane i w dodatku gęste więc muszę kupować od 3 do 4 szmponow więc na palette jeszcze mnie stać,bardzo ci dziękuje aha jeszcze jedno ta palette to też farba?.Pozdrawiam
iczeka m na jakieś jeszcze wskazówki:bużka pa.
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
a wiesz, kurcze, nie pamietam. ale chyba farba...
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
Wielkie dzięki za odpowiedzi ,chciałam kupić jakieś szampony o ciekawych kolorkach ale chyba w farbach jest większy wybór pozdrawiam serdecznie pa.
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!
Możesz też zobaczyć nowość na sklepowych półkach- Garnier, colors naturals - reklamowane przez Joannę Brodzik. Z brązów do wyboru masz: jasny złoty brąz, jasny brąz, brąz, ciemny brąz.. wiec jest z czego wybierać... Ja wczoraj kupiałam sobie jasny złoty brąz (w promocji za 8 zł z groszami w Rossmannie).. i muszę powiedzieć, że od 30 minut cieszę się tym naturalnym kolorkiem... ani za jasnym ani za ciemnym Dodam tylko, że ostatio farbowałam włoski Wallą, Decore- jasny brąz- i wyszedł mi czarny! :[.. Przed użyciem Garniera miałam już trochę wypłowiały kolor, ale teraz mam naprawdę brązowe włoski Pozdrawiam |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
Witam powiadasz że kosztuje tylko 8zł przecież to prawie za darmo w takim razie lecę w poniedziałek pobuszować po sklepach i poszukać tej farby z promocji,naprawdę wielkie dzięki że mi o tym powiedziałaś i ostrzegłaś przed Wellą Decore bo wlaśnie widziałam ją w moim mieście w całkiem przystępnej cenie. Naprawdę wielkie dzięki warto czasami się popytać bo nie chce mieć znowu czarnych włosów.Więc tak jak już powiedziałaś że jasny brąz Decore wyszedł czarny , a ja napewno uwieżyłabym że wyjdzie jasny to chyba jest za co dziękować
.Mam jeszcze jedno pytanie do ciebie ,czy może próbowałaś kiedyś odcieni takich jak fiolet i bakłażan? może też znasz jakieś kolorki warte polecenia .Serdecznie pzdrawiam i jeszcze raz dziękuje pa.
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się, że mogłam pomóc
Co do odcieni o które pytałaś, nie używałam żadnego z nich... Zdecydowanie preferuję naturalne kolorki, a fiolet to już dla mnie ekstrawaganca Pozdrawiam cieplutko |
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: szukam koloru
Ja farbowałam włosy farboa garniera color naturals- jasny braz i wyszedł mi czarny
tylko moze bo jakis 3 tygodniach było widac jakis brąz ale juz były wtedy odrosty i znowu trzeba bylo farbowac:/
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:10.

))

tylko moze bo jakis 3 tygodniach było widac jakis brąz ale juz były wtedy odrosty i znowu trzeba bylo farbowac:/