|  2009-03-09, 11:35 | #331 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Super  Dla mnie bomba-zmiany sa dobre,nie mozna stac w miejscu  poza tym nadchodzi wiosna  Gratuluje   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-03-09, 11:36 | #332 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Ba   Pamiętam gdy była poprzednia zmiana, generalnie sie nie podobało, a teraz gdy kazdy sie przyzwyczaił to kolejna zmiana  Ale i tak najbardziej rewolucyjna zmiana była kilka lat temu - forum było zupełnie nieczytelne. Kilka lat temu na KWC tez były awatary przy recenzjach - szkoda ze już nie ma 
				__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | 
|     | 
|  2009-03-09, 11:46 | #333 | 
| Zakorzenienie | 

jaaaki nowy wizaz   Bardzo ładny, już byłam znudzona starym wyglądem, zmiana akurat na wiosnę   
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  2009-03-09, 11:47 | #334 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
 Wiesz,pamietam jak wygladalo "stary"Wizaz i podobal mi sie -pozniej nastapilo totalne przeobrazenie i jak zwykle bylo wiele glosow za i przeciw-kazda zmiana niesie za soba takich glosow,zawsze tak bedzie. Ostatnie zmiany jakie byly nie bardzo mi pasowaly pod katem wygladu i dobranych kolorow-ale.....do wszystkiego mozna sie przyzywczaic  Jednak teraz jest zupelnie inaczej i bardzo podoba mi sie dobor kolorow oraz przejrzystosc portalu   
				__________________ | |
|     | 
|  2009-03-09, 13:47 | #335 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

ojej, jak śmiesznie wygląda nowa szata Wizażu   przypomina stronę z horoskopami  ogólnie ok, ale dziwnie, że "forum" umieszczone jest na końcu w szeregu funkcji na stronie głównej gdy większość użytkowniczek właśnie z tej funkcji korzysta najczęściej.. Dla mnie to malusi problem bo nie pasuje do ustawień monitora i muszę przewijać żeby znaleźć  (podobnie na forum.. jak za bardzo przewinę w prawo to nie widze, kto co napisał) no ale przeżyję   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-03-09 o 13:49 | 
|     | 
|  2009-03-09, 13:52 | #336 | 
| lipiec na maksa!!! :) Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Czeeść wszystkim   melduję się po dłuższej nieobecności  Karolina, lizzie Clarins zamówiony i zapłacony. Mam nadzieję, że szybko doleci   
				__________________ what defines us is how well we rise after falling biegam   | 
|     | 
|  2009-03-09, 13:54 | #337 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 

__________________ W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu | |
|     | 
|  2009-03-09, 14:18 | #338 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2006-05 Lokalizacja: Zabrze 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-03-09, 14:28 | #339 | |
				 | 

Cytat: 
  teraz nawet KWC jest stosunkowo daleko   jak tak patrzę, to nawet mi się podoba ta zmiana mimo kilku niedociągnięć  myslę, że się w końcu przyzwyczaję   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |
|     | 
|  2009-03-09, 14:28 | #340 | 
| Miss Pudernica Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Wiem, że jęczę i pewnie się po czasie przyzwyczaję...no ale bolą mnie oczy od tego fioletu już  Ale galerie super, szczególnie makijaże  Off wietrzka ja miałam i byłam średnio zadowolona. Krył nawet dobrze, ale paleta kolorów była dla mnie zbyt ciemna i czasami wypływała mi z dozownika taka woda osobno, a nie był przterminowany czy coś. 
				__________________ Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. | 
|     | 
|  2009-03-09, 14:47 | #341 | 
| Przyjaciółka KWC  Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Południe 
				 | 

Aż mnie ta zmiana na Wizażu natchnęła i pomalowałam oczy na fioletowo.  Przebrałam też perfumy, które polecą na Allegro i zostało mi tylko 7 buteleczek na półeczce. Ale pusto.   
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-03-09, 14:50 | #342 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 Lokalizacja: dzikie południe 
				 | 

mnie sie tak srednio podoba... ale pewnie sie przyzwyczaje. obejszalam dzis drogerie. bardzo spodobal mi sie podklad Dior Nude 010 - piekny czysty bez, idealny dla bladych twarzy  wysepilam probke, bede testowac. spodobaly mi sie Addicty z wiosennej kolekcji, sprawie sobie moze blyszczyk  Kenzo Fleur de The jest ladny ale nie powala, dwa pozostale mi sie nie podobaja wiec sobie podaruje, czekam na CK. bylam tez u lekarza, dostalam antybiotyk na kolejny tydzien i skierowanie do laryngologa   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | 
|     | 
|  2009-03-09, 14:57 | #343 | |||
				 | 

Cytat: 
 dziewczynom z perfumowego kojarzy się z adwentem, przygnębieniem  mnie w pewnym sensie też Cytat: 
   ja mam próbkę 020 light beige  ale jakoś nie było okazji przetestować Cytat: 
  zdrowiej   
				__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |||
|     | 
|  2009-03-09, 15:00 | #344 | ||
				 | 

Cytat: 
  ja bylam pewna, ze pomylilam strony... Cytat: 
  [pidaruje sobie roz a w zamian kupie podklad, o  ] dzieki  poszlam na rutynowa kontrole a pani doktor dala mi recepte. wydalam kupe kasy w aptece   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | ||
|     | 
|  2009-03-09, 15:03 | #345 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Cytat: 
 ale podkład na mojej suchej buzi się nie sprawdził, tępo się rozprowadzał... 
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-03-09, 15:18 | #346 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-01 Lokalizacja: Kraków 
				 | 

Cytat: 
  A mnie się ona nie podoba  jest taka wielka i szeroka   Nareszcie Zło wrócił do pełnoekranowego trybu (o szerokość mi chodzi) i za to ogromne podziękowania  Tylko ta paskudna czcionka  Cytat: 
  Kuruj się  A ja wczoraj jednak świętowałam "dzień macicy"  Było  i ptasie mleczko i popcorn a wcześniej bujałyśmy się z koleżanką peżo po "kopcowych okolicach"  A dziś nawet poszłam na 2 wykłady z czterech   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-03-09, 15:19 | #347 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-07 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

wiem o dniu mezczyzn bo moj synek urodzil sie 10 marca  Cytat: 
 Cytat: 
  a szukam dalej fajnego podkaldu chyba wroce do kompaktu shiseido tego wygladzajacego  albo kompatu diora lub chanela zastanawiams ie na d clinique co prawda pielegnacja wogole mi nie sluzy z tej firmy mam te zochote wybrobowac estee lauder dwa nowe sa ten dw i jakis minerlny wezme sobie probeczki w sephorze  a ajk nie wroce do mieneralnego 
				__________________ Świat Majuli  Wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=422873 Wish lista https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=425234 | ||
|     | 
|  2009-03-09, 15:19 | #348 | |||
				 | 

Cytat: 
  Mam depresje perfumeryjną, ostatnio ciągle używam jednego zapachu, nie ma potrzeby żeby aż tyle buteleczek stało u mnie i zbierało kurz, skoro uczucie do zapachów tak szybko uleciało. Cytat: 
  Ja lubię fioletowy kolor, ale wolałabym inną, mniej ozdobną czcionkę.  Cytat: 

__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |||
|     | 
|  2009-03-09, 15:22 | #349 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Hahaha szkoda, że mnie nie widziałyście jak wprowadzono zmiany. Najpierw mi wizaż nie działał. Teraz weszłam na stronę i patrzę, i patrzę. Odchylona, oczy zdziwione, lewą rękę trzymałam na prawym ramieniu, i patrzę takim dziwnym wzrokiem. A Szef : Źle się czujesz?    
				__________________ You can see in my eyes that no one is my chain.. .supergirls just fly. | 
|     | 
|  2009-03-09, 15:29 | #350 | |
				 | 

Cytat: 
  Ja zawsze testuję bo ostatnio okazuje się że nie warto płacić prawie 200zl za podkład wysokopółkowy. Takiego ideału jeszcze nie znalazłam, ale jak coś mnie zachwyci maksymalnie to jestem w stanie nadszarpnąć budżet. Jak dotąd dobrze sprawdzają się średniopółkowce( toleriane, 10 hours sleep effekt). I ciągle zapominam sprawdzić ten True Match   
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. | |
|     | 
|  2009-03-09, 15:32 | #351 | |
				 | 

Cytat: 
   Mogłam Ci wysłać próbkę TM ostatnio, szkoda że nie pomyślałyśmy o tym przy okazji wysyłania paczek. 
				__________________  nie musimy się katować nienormalną sytuacją nauczymy się kochać przestaniemy się bać życie stanie się muzyką i stanie się to co ma się stać | |
|     | 
|  2009-03-09, 15:32 | #352 | ||
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2005-08 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Gratulacje  Ledwo do was trafiłam  Ale na razie mi się podoba, w wolnej chwili muszę obczaić wszystkie nowe strony. Cytat: 
  Cytat: 

__________________ Trust the lust. Go deeper. | ||
|     | 
|  2009-03-09, 15:34 | #353 | |
				 | 

Cytat: 
  moja przygoda z wizazem tez zaczela sie od KWC, lata swietlne temu, pod innym nickiem  pamietam stary wyglad forum [jakies takie musztardowe tlo, drzewkowy uklad postow...]. najbardziej podobal mi sie wizaz ktory byl przed ostatnia zmiana. 
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-09 o 15:37 | |
|     | 
|  2009-03-09, 15:44 | #354 | |
				 | 

Cytat: 
  Żaden problem, wezmę sobie w perfumerii  edit: widzę że prawie wszystkie zaczynałyśmy tu pod innym nickiem   
				__________________ We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-03-09 o 15:46 | |
|     | 
|  2009-03-09, 15:52 | #355 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  i też uważam, ż ewtedy było fajniejsze bo można było zrobić jeszcze szerszy ekran  Zmykam jeść i do nauki   
				__________________ | ||
|     | 
|  2009-03-09, 15:54 | #356 | |
				 | 

tak! poprzednia czcionka byla lepsza   Cytat: 
  szerokosc ekranu to bylo to   
				__________________ Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei | |
|     | 
|  2009-03-09, 15:56 | #357 | |||
				 | 

Cytat: 
  też idealnie się czuję w Dune  Cytat: 
  Cytat: 

__________________ What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake | |||
|     | 
|  2009-03-09, 15:57 | #358 | 
				 | 

Może Estella poprze nasze stanowisko    
				__________________ | 
|     | 
|  2009-03-09, 15:57 | #359 | 
| Miss Pudernica Zarejestrowany: 2007-10 
				 | 

Nie Wy jedne chcecie pisać petycję  https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=318260 
				__________________ Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. | 
|     | 
|  2009-03-09, 16:40 | #360 | 
| Zakorzenienie | 

Ja nie umiem się odnaleść. Takie zmiany że wszystko mi sie porozjeżdzało na cały ekran. Ten fiolet jet fajny ale za bardzo sie gryzie z tym białym i pomarańczem ..... 
				__________________ I'm woman in love !!!!   | 
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:31.

To skąd się wzięło w takim razie?
 To skąd się wzięło w takim razie?