|
|
#5011 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część VIII
A ty kręć się dalej, obracaj się w iluzji.
Miłość to nie gra, tu nie ma pół na pół lub telefon do przyjaciela. Już kolejną godzinę wypatruję Cię w oknie. Ten smutny księżyc, który emanuje słabym blaskiem był wtedy tym samym księżycem , tylko trochę jaśniej świecił. Ale Ty już nie pamiętasz... Wierzysz w miłość od pierwszego wejrzenia, czy mam przejść obok Ciebie jeszcze raz? To nie była miłość jak w `Przeminęło z wiatrem Kocham go, bo jest najbystrzejszym,najofiarn iejszym i najbardziej przyzwoitym człowiekiem,z jakim w życiu miałam do czynienia. Kocham go nawet i bez tych cech. Czy to tak trudno pojąć? |
|
|
|
#5012 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11356745]BoskaPanna, Marzeniatko, Miluuu, madelajnn, nydee, agattee, faalka, niewieotymnikt, XxValedictionxX, envious, perfekcyjnie (jaki nick, takie opisy ; ),JednaNaMilion, bananowalaska, Primadonna, Paranienormalnaa, neee, Schizofreniczna, TiScatteroUnaFoto (jak się zmęczyłam przepisując Twój nick ;d), wyrafinowana, Dontlookdown, Kissable, styrana, 12 Stonka, Onax3, anyszowska.
chyba o nikim nie zapomniałam ; ) moja cała TOP lista wizażanek z najlepszymi opisami... ______ okaleczona milczeniem. - Wszyscy mężczyźni są tacy sami... - Nieprawda! - Jak to? - Co jeden to gorszy... [/QUOTE] ojejuuu, dziękuję, aż się przyrumieniłam a te dwa boskie! ![]() lepiej być nieszczęśliwą samotnie, niż niszcześliwą z kimś innym przede mną długa droga, może Ty będziesz na niej stał, chętnie zabieram autostopowiczów, zapnij pasy, moje serce... często ma wypadki dobrze, gdy ktoś przez Ciebie uśmiecha się do samego siebie ![]() brakowałoby mi Ciebie, nawet gdybym Cię nie znała jeżeli potrafisz rozbawić kobietę - to możesz zrobić z nią wszystko ![]() kiedy zaczniemy uważać miłość za aternatywne źródło energii? marzenia nie umierają - to my zapominamy niebo, aż pęka z nadmiaru piękna! potrzeba tylko jednej MINUTY, żeby kogoś zauważyć, jednej GODZINY, żeby go ocenić, jednego DNIA, by go polubić, ale całego ŻYCIA by go później zapomnieć... najbardziej odczujesz brak jakiejś osoby, kiedy będziesz siedział obok niej i będziesz wiedział, że ona nigdy nie będzie Twoja... ![]() rzeczywistość mnie powala, na szczęście beton zamortyzował upadek |
|
|
|
#5013 |
|
BAN stały
|
Tingeling ;O zaskoczyłaś mnie ;d Dziekujęę ;**
i czuję, że gdybym miała tylko TĄ jedną 'rzecz' to już nic bym innego nie chciała.. jest tak a nie inaczej, będzie tak jak ja zechcę wszystkie myśli .. uczucia, których nie masz gdzie pomieścić .. ręce do góry - to jest napad wszystko wraca .. w snach . i prośba moje kochane : o tym że nie czuję się spełniona w związku .. żeby okazał mi swą miłość .. że tylko tego chce .. mam nadzieje ze pomożecie ;** moje kochane boginie opisów ;** wszystkie ! bez wyjątków . .. |
|
|
|
#5014 |
|
Zakorzenienie
|
miłość to pojęcie względne.
tyle jesteś wart, ile od siebie możesz dać. stary etap się kończy, by nowy mógł się zacząć. a niech cię sumienie trafi ![]() kochaj od serca a nie na podziw. |
|
|
|
#5015 |
|
Zakorzenienie
|
[1=8b9e548609c344054e4abd5 5f0a324170747666e_602b0b3 9c7b72;11356745]BoskaPanna, Marzeniatko, Miluuu, madelajnn, nydee, agattee, faalka, niewieotymnikt, XxValedictionxX, envious, perfekcyjnie (jaki nick, takie opisy ; ),JednaNaMilion, bananowalaska, Primadonna, Paranienormalnaa, neee, Schizofreniczna, TiScatteroUnaFoto (jak się zmęczyłam przepisując Twój nick ;d), wyrafinowana, Dontlookdown, Kissable, styrana, 12 Stonka, Onax3, anyszowska.
[/quote] dziękuje kochana <3 delektujesz się smakiem mojej niewinności... wstydliwe myśli. uciekam, zabierając ze sobą zapach mandarynek. obiecuje, że będzie nam dobrze. zaczynamy grę w łapki. jak zwykle wygrywam. narysowałam Cię na suficie. masz takie wielkie oczy. kochane, posiadacie coś w swoich zbiorach na temat złego dnia, złego nastroju, na temat obojętności, że wszystko dziś takie nijakie? będę wdzięczna, z góry dzięki
|
#5016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyczekuję lepszych dni. próbuję uciec przed szarością świata. ale czy dam radę? __ nie wiem czy cos Ci się spodoba, ale nie jestem w stanie nic wymyślec (może dlatego, że mam bardzo dobry humor )
|
|
|
|
|
#5017 |
|
Raczkowanie
|
głupcy, co pokochali nie treść, ale formę
Nie ma nic oprócz nich dla nich. świat gdzie czas alternatywnie upływa, gdzie mimo tłumów chodzisz po pustych ulicach by w przyszłość bezczelnie patrzeć, wyciągnąć środkowe palce. w twarz zaśmiać się światu, tak donośnie wręcz bezczelnie. łączy nas przeszłość, dziś i jutro póki mnie nie znasz, chcesz mnie jeszcze znać. ![]()
|
#5018 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy nie pojmiesz, co się działo wtedy w mojej psychice
Idiota. Każdy. Bez wyjątku. To zależy od humoru, czy jeszcze jutro będę Cię kochać. Twój magnetyzujący pocałunek Poniedziałek, wtorek, środa, czwartek, piątek, sobota, niedziela. Tak, przez te wszystkie dni o Tobie nie mogę zapomnieć. 365 dni w roku. Tylko czasem w weekend mam wolne od Ciebie, gdy się dobrze bawię. Mega Lipa z Ciebie Czekanie sprawia, że gorzchnieje cała słodycz w nas Brak mi wszystkiego Teraz muszę chronić to, co miedzy nami pozostało Chciałabym żebyśmy byli znowu razem. Chciałabym dać Ci kolejną, setną szansę. Chciałabym znowu móc Cię całować i przytulać. Znów robić wszystko dla dwojga. Tak chciałabym żebyś był mój. Ale to wszystko nigdy nie wróci. Nigdy nie będziemy razem. Bo choć Cie kocham jak idiotka, to wiem, że się nigdy nie zmienisz. I zawsze mówiąc ‘ jesteś tą jedyną ‘, masz o 18 randkę z inną, każdego dnia z inną… ‘Mój dziwkarzu‘… Tak, tak, biegnij za nią. Ja sobie znowu na Ciebie poczekam Ukłonię się, powiem do widzenia i odejdę. Jak gdyby nigdy nic. Ze świata, w którym myślałam, że żyję tylko z Tobą Niby serce, lecz w środku puste i samotne Unoszę rękę, lecz nikt jej nie chce Zatańczyć w czerwonej sukni w Twoim śnie Poszukiwany, choć jedyny z dobrym sercem Zdjęcie chyba nie wyszło. Nie ma na nim Ciebie ! __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
Edytowane przez Little Ballerina Czas edycji: 2009-03-09 o 16:54 |
|
|
|
#5019 |
|
Przyczajenie
|
Nie pytaj mnie co widzę w nim, nie pytaj mnie dlaczego w innym nie...
Zasypiać i budzić się przy Tobie do końca moich dni Już wiem że od dziś chcę dzielić z Tobą wszystkie moje sny Moje serce lustrem jest i ciągle jeszcze szuka sił by wybaczyć Ocaliła mnie czułość wyśniona i spełniona Jesteś łakomy, pycha nabija ci portfel
|
|
#5020 |
|
Zadomowienie
|
a bierz, bierz
Bardzo się cieszę, że się podobają ![]() oooo Dziękuję pięknie twoje opisy też obiecujące![]() to smerfastycznie, bo ja Twoje też ![]() strasznie mi miło, zwłaszcza, że ja Twoje uwielbiam i zabieram większość ![]() _______________ Tak naprawdę, wszystko, czego pragniemy, to po prostu jeszcze więcej, niż mamy. mało mam wiary już, więc mi dolej. czekolada na Twych ustach smakuje tak samo jak sam Ty w gwieździstą noc. -Zrobisz coś dla mnie? -Wszystko! -Zapomnij o mnie. Każdy nowy dzień rodzi nowe paranoje. A kiedy ona cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja. wszystkie szare dni, zmieniasz właśnie Ty. Nie zawsze możesz mieć co chcesz, choć gonisz tak, że brak ci tchu. schowaj szczęście na resztę dni.
Edytowane przez lilyblack Czas edycji: 2009-03-09 o 17:16 |
|
|
|
#5021 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() równina uczuć i ciągle to "nic" przepełnione mną z chłodu i obojętności buduję wokół siebie mur wyprałam emocje - susza się na balkonie wszechbałagan osobisty przekładam życie do jutra darmowy, nielimitowany ból to straszne, nie czuć zupełnie NIC! tłumie złość, mam dość zapomniałam dzisiaj uczuć nijako teraz nie mam siły, nawet by udawać, że jest dobrze ogarnęło mnie takie wielkie NIC niepoprawnie życiowo czy stylistycznie dzisiejszy dzień wlicza sie w kategorie "absurd" dzisiejszy dzień to kompletna strata makijażu nie pytaj "co tam?" bo nie chcę sypać wiązanką i jeden poza: na conajmniej 100 litrów miłości przypada 100 zakładów z totolotka ![]() |
|
|
|
|
#5022 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#5023 |
|
Raczkowanie
|
Prośśśśsba...
![]() Można prosić o takie opisy optymistyczne, które będą miały `W` w zdaniu , w słowie typu: ` każda radość ma swój poWód ` (chyba ten nawet z wizażu mam..) proszęęę ![]() ________ Boże, daj mi samotność, bo nienawidzę ludzi.
Nie trzeba być szczęśliwym,żeby zacząć na nowo |
|
|
|
#5024 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze celuj W księżyc, bo naWet jeśli nie trafisz będziesz między gwiazdami ![]() optymistycznie. pozytyWnie. nadzWyczajnie przyjaźń to skarb W glinianych garnuszkach uśmiech to skrzyWienie, które wszystko prostuje naWet najmniejsza kałuża odbija niebo radocha do kWadratu |
|
|
|
|
#5025 |
|
Raczkowanie
|
Nie pasuje Ci mój tupet? "Samotna wśrod ludzi, ktorzy myslą: "Ona nigdy nie jest sama..." Patrzę w serce i widzę Cię w nim .. ' Mogła przysiąc, że był w nich ból. W oczach, które dostrzegła za oknem. Już nie malujesz, Nie ubarwiasz chmur, nie sięgasz po sens. Gdzie jesteś ty? Dziś całą drogę przebył jako człowiek. Już jutro może być bogiem. Widzę ich ręce, widzę dłonie z rozpaczą i nadzieją wyciągnięte ku nam. Gdzie są TWOJE ręce? świat idzie do przodu, a my razem z nim czarno-biały flm sie dawno skaczył czas na nowy odbiór się przełączyc coś się zaczeło ale jak ten refren kończy Nie żywa. Nie martwa. Namacalna. Nie taka. Nie siaka. Nie żadna. Nie Twoja. Nie moja. Niczyja. Życie ma niebywale nieziemsko słodki smak. Smak mojej ulubionej malinowej mamby. Z nutą soku pomarańczy.
|
#5026 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
* Są dni tak szare, że szkoda je kolorować. * Kiedy spytają cię, jak się masz, odpowiedz po prostu, że wcale. * Sama nie wiem co się ze mną dzieje. * nie prowokować mnie ! Dzisiaj mam być grzeczna. * Wykrzycz coś, co Ci nie pasuje. * Nie pisać, nie pocieszać, nie wkurzać - po prostu zostawić w spokoju. * Rzeczywistość tak bardzo różni się od marzeń. * Tylko chwile. Zaraz mi minie. Ale to chyba nie o to chodziło . ____________________ Na tym osiedlu Rap znaczy więcej niż pop. ![]() Edytowane przez 69takajedna Czas edycji: 2009-03-09 o 18:28 |
|
|
|
|
#5027 |
|
BAN stały
|
Ale tu się dziwnie zrobiło. xD
Otoczona oceanem wielkomiejskich wibracji.
Za ciemno by krzyczeć. Tysiące armat w mojej głowie. Kiedy mnie zabijesz w środku Twej głowy zrodzę się na nowo. Były lepsze dni, które zostawiam w pamięci resztę bym wywaliła na śmietnik. Nie znałam siebie. Myślałam, że jestem Bogiem, lecz powoli straciłam osoby mi drogie. Nie wiadomo co będzie czekało mnie za rogiem. Chciałabym z powrotem tam, gdzie lepsze dni, którymi cieszyła bym się ile sił. Były lepsze dni, którymi chciałabym żyć, nimi być, tworzyć je i nimi śnić. Bez żadnych wahań w chmury się ponieść. Za dużo się stało i za dużo uczuć zeszło. |
|
|
|
#5028 |
|
Rozeznanie
|
Świetne macie pomysły
![]() Mam prośbę...jak opisać chłopaka, który jest niezdecydowany wobec mnie, coraz zmienia zdanie itp...? |
|
|
|
#5029 |
|
Rozeznanie
|
* Ze szczerym zdumieniem wyrażę, jak bardzo mnie to wali .
* Świetlana przyszłość ; ] . * Zamykam oczy, czuję Cię obok, jakbyś był o ktok stąd . * 'Bo to, co dla mnie miało sens, odeszło razem z Tobą' .
|
|
#5030 |
|
Raczkowanie
|
dzień doberek
dziewczyny jesteście cuuuudne - nooo podziwiam dla wszystkich zwariowanych wariatek <kwiatek> ![]() <3 ode mnie cos teraz może [pierwszy raz mój]: nie uszczęśliwisz wszystkich, przede wszystkim bądz bliski dla bliskich ! będziemy razem jak butla z gazem ? ![]() antropologia codzienności... bo była ta jedna sekunda... to ona ucieszyła... ![]() nierealność realności zamknięta w kręgu beznadziejności. ![]() brzydzi mnie to wszystko ! ![]() czasem taka jakiej nie rozumiecie. ...to co ma sens , nie to co piękniejsze... (to mój ulubiony) z drogi śledzie szlachta jedzie !! ![]() taki sam, bliski lecz... inny tak... zero zmartwień i duuuża ilość alkoholu (ooo taaak) |
|
|
|
#5031 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
_______________ a przed siebie to ja dobrze idę.? patrzy na nią, nie widząc jej mokrych rzęs. z Twoich wielkich słów kręcimy dziś komedię. Ty nie musisz grać - zawsze mówisz brednie. zamilkli, a przecież była tylko piękna. - ale on mówił mi takie słodkie rzeczy.. - i Ty w to kur.wa wierzysz.? - przez tę jedną noc wierzyłam.
- ..będziesz moja i tylko moja? - Twoja, tylko Twoja, na zawsze Twoja. 04.07.2010r. Paweł ♥ Edytowane przez rebellious Czas edycji: 2009-03-09 o 18:25 |
|
|
|
|
#5032 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
<333333 ; * suońce również się przyznaję ^ ^ ; * piękne masz te opisy, szczególnie te dłuższe <3 _________________________ ________________ słowa tańczą w gardle
dziękuje, ze nie dałeś się kochać zahaczamy o siebie bywa tłoczno godziny Twoich słów niczym niezniszczalne konstrukcje. stalowy głos, mechaniczny dotyk miarowe huczenie serca jest jak wycie samotnego wilka jesteś każdym środkiem przeciwbólowym i odurzającym także lubię, gdy przeciekasz mi przez palce, rozpływasz się rozprowadzam się po twoim ciele.już tęsknię. był wtedy lipiec. i nic poza tym
|
|
#5033 |
|
Zadomowienie
|
madelajnn - to cudownie (: a ten : "pokażę Ci jak się spada z dachu" kradnę
![]() Tingeling - łaa. miło mi niezmiernie (: i kradnę kilka Twoich ![]() papergirl - zaszalałaś kradnę WSZYSTKIE ![]() lilyblack - <3 _______________ bo czas wcale nie zna się na bliznach. nie potrafię czasem odwrócić się plecami. ale wolę nic nie mieć niż mieć coś na niby. a ja tak bardzo chce się mylić. zaczynam się tym wszystkim po prostu nudzić. czasem żałuję, że pogubiłam tyle marzeń. złote damy plotą sobie nocami warkocze.
|
#5034 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
* tak jakoś dziWnie szczęśliWa. * Uśmiechająć się do sWoich myśli . * Wszystko się zmienia, gdy masz marzenia. * sWiat Według Wariata * grunt, że jest fajnie czas płynie Wesoło * gWiazdy kraść. żyć napraWdę koloroWo * Wezme Ciebie za męza . Co Ty na to ? Tylko takie mam . Może coś sobie wybierzesz _____________ Na Tym osiedlu Rap znaczy wiecej niż pop . ![]() |
|
|
|
|
#5035 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jeszcze raz proszę ) kobiety takie jak ja nie dostają kwiatów bez okazji . rób co chcesz. serce ze szkła . Edytowane przez neee Czas edycji: 2009-03-09 o 18:44 |
|
|
|
|
#5036 |
|
Rozeznanie
|
Dlaczego moje słowa sprawiają Ci ból..?
I nie pytaj mnie dlaczego tak jest.. Może poprostu tak musi być.. Teatr lalek.. I mimo że widziałam ten cholernie ironiczny uśmiech na twojej twarzy, nie przestawałam Cię kochać.. Nie wiedziałam jak.. Życie czasami bywa pełne niespodzianek, wiesz..? Wczoraj widziano mnie z tobą. Dzisiaj mówili mi że chodzisz po mieście z inną.. |
|
|
|
#5037 |
|
Raczkowanie
|
i jeszcze cośik -
" Dla wszystkich wspaniałych kobiet, dla których miłość jest uczuciem najwyższym " z tekstu piosenki "Tak bardzo chcę" Peja ![]() Nikt nie chce być samotny, dziś chciałabym Cię przytulić... ...uśmiech Twój jak serca promyk... Chce przy Tobie być, nie wymarzę Cię z pamięci... Wciąż Cię dotykać, mówić co do Ciebie czuje... Przy Tobie mogę płakać... Przy Tobie inne gasną, bo tyś jest moją gwiazdą... Nikogo tak jak Ciebie w życiu mym nie potrzebuję ... Dziś piję Twoje zdrowie, kocham Cię bowiem ! ___________ To co ma sens, nie to co piękniejsze ... <3 |
|
|
|
#5038 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuje za miłe słowa po raz kolejny
![]() u mnie brak czasu więc tylko troszkę dorzuce. _ czuję siłe! Własciwie nie wierze w to wszystko. Zjadłam świat jak wate cukrową. noc ma dziś inny smak. -Dlaczego Ty mnie nie lubisz? -Woję Cię kochać niż lubić. znudziłeś mi się. ty i te twoje 'nie wiem czego chcę'. Filmowa miłość. Fikcyjna zdrada. to zbrodnia emocje tłumić.
|
|
#5039 |
|
Raczkowanie
|
już mu nie zależy. wysyła esemesy z netu, a nie z komórki. nie rozmawiam z nieznajomymi. na trzeźwo. ![]() poezja? zdarza mi się czytać. czasem nada się na opis na gadu. ![]() myśli o mnie poważnie. powiedział, że dla mnie zmieni taryfę w orange. ![]() bo od tego są wakacje. żeby wyleczyć się z zespołu nadaktywności społecznej. ![]() jasne,że lepiej rozmawiać na gadu, niż w realu. od wysyłanie emotikonów nie robią się zmarszczki mimiczne. ![]() tego wieczoru nie zmieścisz w siedemdziesięciu dwóch znakach opisu na gadu gadu. ![]() mam dosyć swojego życia. dasz pożyć swoim? pragnę cię.... dodac do znajomcyh na gronie ![]() on już nie wróci. możesz dopić jego herbatę. __ szukam jednego opisu, któraś z Was na pewno ma gdzieś go w swoich zbiorach. A więc było coś że jestem ze swoim Tżtem, coś w stylu " z Nim, zaspokajam niedobór endorfin"[?] w każdym bądź razie było właśnie coś o endorfinach. Jak któraś znajdzie to niech wrzuci, albo coś w tym stylu, że jestem z Nim gdzieś tam. Proszę Kochane ![]() |
|
|
|
#5040 |
|
Raczkowanie
|
Czyżby to z mej ukochanej "BrzydUli" było..?
:rolleye s:Niektórzy wiedzą, ze bez przeszłości nasze życie jest niczym. W pewnym momencie wszyscy musimy wybrać czy wrócić do tego co już znamy czy też zrobić coś zupełnie nowego. Trudno zapomnieć o przeszłości. Kształtuje nas, wpływa na nasze wybory. Nasza przeszłość powraca nie raz. Trzeba pamiętać, że czasem najważniejszą częścią naszej przeszłości jest to czego dokonaliśmy właśnie dziś. Tak naprawdę, wszystko, czego pragniemy, to po prostu jeszcze więcej, niż mamy. Nie jesteś tym, kim jesteś, jesteś tym, za kogo mają cię inni
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:45.

wystarczy Marzena 

Bardzo się cieszę, że się podobają 

Ale to chyba nie o to chodziło
.