|
|
#211 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XIV :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#212 |
|
Zakorzenienie
|
Temat narkotyków jakoś mnie nie szczególnie zajmuje....zwłaszcza w kontekście - haha a ja mam to gdzieś, że narkotyki są nielegalne i lubię sobie poużywać....
Tak to odczytuję Poemi, poza tym czy propagowanie narkotyków nie jest czasem wbrew zasadom forum?, bo ja z Twoich postów taką propagandę odczytuję
|
|
|
|
#213 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#214 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#215 |
|
Zakorzenienie
|
Też z chęcią się dowiem jaki polecacie specyfik na popękane usta
![]() U mnie to notoryczne. Aktualnie tak że aż cieknie mi krew. Przez zatkany nos oddycham ustami i to są efekty. Używam balsamów, tlustych kremów, nakładam miód. Patent ze szczoteczką stosuję, ale po to by zaczerwienić usta- wtedy wystarczy błyszczyk a usta mam jak malinki ![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Poemi z Twoich postów- może nie doslownie - ale wynika iż: narkotyki są OK tylko trzeba je umieć brać, a jedynym ich zagrożeniem jest to że są nielegalne.
|
#216 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
[/quote]Cytat:
Proszę , przykłady powyżej, jesli dla Ciebie to nie jest propagowanie, zachęcanie i propagowanie postawy -biorę bo lubię to widocznie jesteśmy z dwóch innych światów I żeby nie było, że Cię umoralniam, dla mnie możesz robić co chcesz ale pisac takie rzeczy na forum to chyba nie dokońca ok Chociażby dla takich 18-latek które opisujesz...
|
|||
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga rzecz: z tą nielegalnością chodzi mi tylko o zioło. W świetle prawa to co jest nielegalne jest narkotykiem. U nas jest nielegalne, w Holandii jest legalne i jest taką używaką jak papierosy. Znajomy pracujący w monarze jest przeciwny legalizacji. Uważa, że legalizacja powiększy rynek twardych narkotyków gdyż otworzy drogę przestępczości. Innych zagrożeń w tym nie widzi. Ja nie mam zdanie na ten temat, ale faktem jest, że niektórzy palą (w moim otoczeniu większość) i po prostu o tym piszę. |
|
|
|
|
#218 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nie ma się chyba co ekscytować.
Ja już od długiego czasu mam wrażenie, że większość postów Poemi ma na celu szokowanie i wzbudzanie sensacji, jej bycie w centrum uwagi. Fakt, ja też uważam, że nie powinno się w taki sposób pisać o narkotykach na forum, ale na to, co ktoś inny pisze nie mamy raczej wpływu... |
|
|
|
#219 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, zgadzam się z Tobą co całej reszty ![]() A najważniejsze jest to, że za 25 minut idę sobie do domku |
|
|
|
|
#220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2. Realia pracy w pizzerii. Nic poza tym. Można w znaczeniu "szef nie zabrania". 3. To zdanie mojej koleżanki (która moim zdaniem jest na dni). Nie mówię, że tak jest. 4.5. To jest o trawie. Każdy to zna, każdy wie co ma o tym myśleć. Fakt, nie powinnam tak o tym pisać. Trochę o tym się zapomina gdy nawet na uczelni profesor mówi "a co palicie? e, tytoń... zapalcie sobie trawę i zobaczcie jak to na was wpłynie, może okaże się, że wam pomaga". Już nie będę
|
|
|
|
|
#221 |
|
Zakorzenienie
|
Butter: Ad tuszu. Ja się nie zastanawiałam nad nim, bo nie lubię grubych szczoteczek, dla mnie to się równa = sklejonym rzesom.
Nie umiem się takimi posługiwać.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
#222 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki Madlen, czyli chyba nie warto... te duże szczoty,to faktycznie makabra ... |
||
|
|
|
#223 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Palenie...to, tak jak zdaniem Twojego profesora, wspomagacz dla artystów ![]() Ja mam znajomych którzy palą, sama kiedyś paliłam jak smok - ale jakoś nie potrzebuję o tym pisać. Pracownicy Monaru to zazwyczaj starzy narkomani..także różne bzdury mogą wygadywać
|
|
#224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ps. Kupię tamte buty! Do moich pończoszek wszystko fajnie wygląda. One też będą
|
|
|
|
|
#225 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra, nie dopytuję, tak mnie tylko zaciekawiło to ![]() Miłego wieczoru dziewczyny
Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-03-09 o 16:24 |
|
|
|
|
#226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem, tak podejrzewam...ale podejrzewam też, że znajomi Poemi, są równie rozważni, jak ona i interpretowali sobie słowa trenerów w sposób, który im odpowiadał... A tak w ogóle, ta dyskusja, to jedna wielka dziecinada...sama nie wiem,po co biorę w niej udział ![]() Dori, w celu nadzorowania prac w jednej z galerii handlowych...a te prace są możliwe do wykonywania dopiero po zamknięciu galerii, jak już nie ma klientów.... Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-09 o 16:27 |
|
|
|
|
#227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#228 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Tylko oni nie mają z tym problemu. Ostatnio w czasie dłuższej rozmowy kolega do mnie "ale ja myślałem że ty coś tam coś tam bo powiedziałaś coś tam coś tam" na co ja "powiedziałam coś tam coś tam na inny temat i to wcale nie znaczyło że coś tam coś tam" na co koleżanka do kolegi "tak, ona mówi a swoje myśli, a ty wszystko tak dosłownie przyjmujesz, ucz się lepiej". To były żarty, ale coś w tym jest ![]() Co do pracowników monaru to faktycznie byli narkomani. Bardzo ich podziwiam skoro potrafili przestać brać i powrócić do normalnego życia, a teraz jeszcze pomagają w tym innym. ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:29 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#229 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#231 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sobota już niedługo ..dasz radę
|
|
#232 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sobota niedługo? Dziś dopiero poniedziałek ![]() Mam nadzieję, że szybko zleci ![]() EDIT: Ciągle coś zmieniają na tym wizażu...cały czas... teraz cytaty się zrobiły szare
|
|
|
|
|
#233 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
...sobota tylko za 4 dni...bo w sumie poniedziałek już się kończy.Szybko minie Ja zazwyczaj siedząc na fotelu z farba na głowie..biję się z myślami-obcinać -nie obcinać. Ostatnio nawet powiedziałam "obcinać!" (podczas zmywania farby z głowy)..ale mądra pani Justynka uznała iż "to była decyzja podjęta pod wpływem chwili więc mnie nie obetnie" ![]() Tym sposobem nadal zarastam
|
|
#234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do optymizmu, to ja nim zdecydowanie nie grzeszę....wręcz przeciwnie...szklanka zawsze jest w połowie pusta Lecę Dziewczyny
Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2009-03-09 o 17:13 |
|
|
|
|
#235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja doskonale wiem że najlepiej mi w bobie..klasycznym, niezbyt mocno wycieniowanym, ale uparłam się na te długie i od 2 lat zapuszczam. Pa..obyś szybko do domku wróciła
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-03-09 o 17:19 |
|
|
|
|
#236 | |||
|
Rozeznanie
|
Hej
Ale mi się nowy wizaż nie podoba muszę poszperać w opcjach, może chociaż da się coś zmniejszyć bo masakrycznie wielkie mam to wszystko. A KWC to już mi siękompletnie nie podoba.Wróciłam dziś wcześniej bo skończyliśmy pierwszą część szkolenia, był nawet test, szczęśliwie napisałam dobrze Ale wyniki nie będą miały wpływu na wynagrodzenie Cytat:
Wyślę Ci dobre fluidy z okolicy ![]() Cytat:
Ale ostatnim razem wychodząc od rewelacyjnej pani Moniki wpisałam się na nastepny raz, żeby mieć z głowy przed wyjazdem.Cytat:
![]() Haniu, Ty masz dziarę?
|
|
|
#237 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja musiałam zmienić rozdzielczość monitora...tym sposobem wizaż jest OK..ale np. meile muszę przez lupę odczytywać. ![]() Mam dziarę...zrobioną 12 lat temu zupełnie spontanicznie i bez sensu.
|
|
#238 |
|
Zadomowienie
|
Madlen przez Ciebie napaliłam się na tą promocję w Rossmanie i musiałam obejśc się smakiem bo w mojej pipidówie większość fajnych promocji jest tylko na papierze albo dla pracowników sklepu, bo zanim promo wejdzie to już tych produktów nie ma
A te tusze to akurat te typy których używam więc byłoby jak nalazł buu
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#240 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Znalazłam właśnie jedno Twoje zdjęcie które wzbudziło moje podejrzenia Podoba mi się, ładna i delikatna. I taka sexy ![]() Cześć Etko
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:32.

Tak to odczytuję Poemi, poza tym czy propagowanie narkotyków nie jest czasem wbrew zasadom forum?, bo ja z Twoich postów taką propagandę odczytuję

.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Wyślę Ci dobre fluidy z okolicy