Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3 - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 13:38   #2131
malwa1234
Raczkowanie

Dot.: Niekonczace sie odliczanie czyli mamusie majowo-czerwcowe 2009 cz.3

wiecie tak mnie zastanawia jedna rzecz....Od 4 tygodnia ciazy chodze na wizyty tu w Belgii ale jak byłam w swieta w PL to poszłam prywatnie do gina tam gdzie mieszkam i to był 4 miesiac i on mi powiedział ze kanał rodny jest długi i zamkniety i kazał mi brac 3 razy dziennie magnez asmag b powiedział tylko tyle ze to ułatwi macicy prawidłowy rozwoj a czytałam ze gdy sie bierze magnez to szyjka sie nie skraca zbyt wczesnie i nie ma sie skurczow tak?????:confus ed: kurde nawet niewiem po co go biore.......czy ktoras sie zna na tym?Nie spytam dzis o to mojej gin bo słabo mowie po angielsku wiec wole milczec
Stary 2009-03-09, 13:47   #2132
poiglot91
Zakorzenienie

maugoszatka no ja nie wiem ile ich kupie.. ale pewnie kolo 7(10 to juz gora!) .. bo ja bede uzywala tego np do wycierania buzki.. i podkladania pod buzke.. jak bedzie jadl czy tez w razie co jakby mu sie ''ulalo'' takze beda sie szybko brudzily...
sadze ze tyle starczy a ty ile kupujesz?

manolita dziekuje
ja mam dzis makaron zapiekany.. tak na szybko bo mi sie nic innego nie chce robic.. a mialam taka ochote... a dokonczyc jednego talerza nie moge;/

a moje malenstwo caly dzien ma czkawke.. nie no nie moge
Stary 2009-03-09, 13:50   #2133
malwa1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość

Wiecie co, jeszcze kilka miesięcy temu dwie koleżanki deklaorawły się , ze dadzą mi ubranka po swoich dzieciach , jedna po chłopcu druga po dzieczynce. Cieszyłam się. Teraz kiedy czasu niewiele zostało - sprawa ucichła, a wiadomo, ze chciałabym mieć je wcześniej żeby przygotowac odpowiednio garderobe malucha, zobaczyć czego jeszcze brakuje... Tak się nie robi, bo jeśli cos sie obiecuje to, zobowiązuje sie do sepłnienia obietnicy

Co macie dzisiaj na obiad?
Ja robię zupe pieczarkową, bo mnie tak jakoś naszło na pieczarki, a potem idę spać
Nie ładnie postapiły,moze jeszcze zdaza ci je dac Ale to musi byc głupia sytuacja bo ty bedziesz czekac i czekac a jak one ci nie dadza a nie daj Boze dzidzius sie urodzi przed czasem a ty nie bedziesz miała ubranek?Tak nie moze byc przeciez musisz sie wczesniej przygotowac.a moze jakos tak delikatnie sprobuj nawiazac rozmowe np powiedz tak mało czasu juz zostało musze sie juz wziac za szykowanie wyprawki i ubranek dla dzidzi a na ciuszki od ciebie nadal moge liczyc czy nie bo cos nie wspominasz powiedz bo niewiem na czym stoje czy mam kupowac czy co... ja bym tak do tego podeszła bo wiadomo czekac i czekac to bez sensu u mnie gulasz z kasza juz gotowy ale zjem go dopiero z mezem jak wroci z pracy czyli ok 18-19 chyba cos innego trzeba teraz wszamac
Stary 2009-03-09, 13:58   #2134
mloda069
Raczkowanie

manolita-ja dzisiaj na obiadek mam szare kluski z cabulka i boczkime podsmazane

blondynkapoznan-tez to zauwazylam i tobie chodzi o ZSH nr 2 tak?:P:P:rolley es:
mloda069 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 13:59   #2135
gabriellao0
Zakorzenienie

poczytałam Was
i spadam bo od tych zmian na wizażu bolą mnie oczy i "muszę przywyknąć" wg moderatora powoli

zobaczymy
miłego pisania
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:00   #2136
poiglot91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mloda069 Pokaż wiadomość

szare kluski? chodzi ci o kluski ziemniaczane?
Stary 2009-03-09, 14:09   #2137
nicola2002
Raczkowanie

GG do nicola2002

dziewczyny, uciekam już, bo kończę pracę, trzymajcie się cieplutko, a Berci życzę niezapomnianej nocy

a nową fryzurę postaram się wkleić jak już do niej się trochę przyzwyczaję, narazie co rano jeszcze czuję się dziwnie
nicola2002 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 14:13   #2138
mloda069
Raczkowanie

poiglot91-tak tak o takie kluski wlasnie mi chodzi w wlasnie sie nimi zajadam;p

Stary 2009-03-09, 14:15   #2139
poiglot91
Zakorzenienie

to pysznosci
ja dodaje jeszcze twarogu
Stary 2009-03-09, 14:16   #2140
gosikk_s
Zakorzenienie

Nicola, pewnie masz rację ja juz ciągle myślę czy mały ma spać w pościeli czy tylko w śpiworku, a może kupić specjalny wałek żeby leżał na boczku, a czy ochraniacz nie jest niebezpieczny itp... Jak się urodzi zacznę szaleć ze strachu...

Malwa, noo podejrzewam że lody przyczyniły się do wzrostu wagi co najmniej w znaczącym stopniu Ale nic to, później zrzucisz. Ja też biorę magnez, on przeciwdziała skurczom nie tylko macicy ale także łydek itp. O wpływie na rozwój macicy nie słyszałam ale może też jakiś ma...Na pewno nie zaszkodzi, ciężarne mają często niedobór a swoją drogą w jakimś stopniu może zapobiec skracaniu się szyjki. Widzisz jak jest, już kilka dziewczyn ma z tym problem więc lepiej zapobiegać, przynajmniej tak mi się wydaje. Ja od początku drugiego trymestru biorę 2 x dziennie

Manolita, faktycznie fajne te kolezanki ale wypada rzeczywiście jakoś łagodnie zahaczyc o temat. Bo co z tego że po porodzie rzucą Ci stosiki ciuchów jak musisz wszystko mieć przygotowane wcześniej...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:17   #2141
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Cytat:
Napisane przez mloda069 Pokaż wiadomość

tak na Łozową teraz chodzisz na Nieszewska tez tam chcialam isc

ja mam dzisiaj placki ziemniaczane ale mam ochote na racuszki moze jutro zrobie
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 14:30   #2142
mloda069
Raczkowanie

nom nom widze ze wszystkie maja jakies pysznosci dzisiaj na obiadek

blondynkapoznan-a kto byl twoim wychowawca hym??pamietasz??albo kogos kto cie uczyl??

poiglot91-a nie jadlam jeszcze tak bede musiala sprobowac;p;p

a wiecie na co tak naprawde mam ochote na Szejka truskawkowego z Macdonalda:
Stary 2009-03-09, 14:42   #2143
malwa1234
Raczkowanie

gosikk_s dzieki za info na temat magnezu a jesli chodzi o ten rozwoj macicy to chodzi mi o to ze jak macica bedzie sie powiekszac to nie bede odczuwac bolu czy cus takiego
Stary 2009-03-09, 14:50   #2144
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwa1234 Pokaż wiadomość
gosikk_s dzieki za info na temat magnezu a jesli chodzi o ten rozwoj macicy to chodzi mi o to ze jak macica bedzie sie powiekszac to nie bede odczuwac bolu czy cus takiego
Aaa no to całkiem mozliwe, nigdy mnie macica nie bolała jak do tej pory więc może faktycznie tak to działa A w końcu chyba się rozciąga...

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 14:54   #2145
malwa1234
Raczkowanie

duzo dziewczyn skarzyło sie na silne bole w podbrzuszu a nie brały magnezu a ja biore i mnie tez brzuch nie boli ani nie bolał a wiadomo macica sie powieksza kilkakrotnie a moze i wiecej
ja juz po kapieli i goleniu fuuuu ale ciezko sie golic z brzuchem ale nastepne golenie bedzie prostsze bo kupie krem do depilacji i bede gładka na długi okres czasu zreszto chce powoli sie przygotowywac bo nigdy nie wiadomo kiedy nas złapie a ja nie chce zeby mnie maszynka w szpitalu skrobali jeszcze mi ran narobia i po co mi to

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 14:59   #2146
superzabula
Zadomowienie

Witajcie Kochane

Ja tylko na chwilke bo jestem padnieta Bylismy dzis z Tz-em w szpitalach zobaczyc jak to w kazdym wyglada sprawa z porodem, bo trzeba sie powoli przygotowac, a zeby pozniej nie bylo paniki co i jak?
To sobie pogadalismy z milymi poloznymi i wiemy gdzie pojedziemy...tzn jak pojechalismy do ostatniego to inne nie wchodzily w gre...pojedyncze sale porodowe, lazienki w pokojach, wszystko nowiutkie...komfort w ogole jak w klinice i to za darmo Teraz zaczelam sie bac, ze jak pojedziemy to nie bedzie miejsca, a ja chce tam rodzic i juz Polozna powiedziala, ze jak przyjade i nie bedzie miejsca to jak wytrzymam to moge poczekac az sie zwolni sala No chyba, ze bede miala duze rozwarcie to beda mi musieli znalesc lozko Powiem Wam, ze rozmowa z tymi poloznymi mnie uspokoila, a zwlaszcza z ta z tego szpitala, gdzie chce jechac. Wszystko wytlumaczyla, jak to sie odbywa i kiedy przyjechac do szpitala...i najwazniejsze jak mozna spr czy to na pewno juz TO
Jezszcze pozniej zajrze jak troszke odsapne

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 15:15   #2147
Małgosia:)
Wtajemniczenie

Chciałam chwilkę pospać, niestety się nie udało.... Boję się że już mi tak zostanie...

Zaraz się zbieram i idę do sklepu. Kupię sobie cos pysznego, tylko nie wiem co, a mam ochotę na tyle rzeczy że chyba pół sklepu wykupię

No i do apteki muszę lecieć.

Ale mi się nic nie chce.... Takiego mam dzisiaj lenia że szkoda gadać...
Małgosia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 15:49   #2148
maugoszatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez poiglot91 Pokaż wiadomość
maugoszatka no ja nie wiem ile ich kupie.. ale pewnie kolo 7(10 to juz gora!) .. bo ja bede uzywala tego np do wycierania buzki.. i podkladania pod buzke.. jak bedzie jadl czy tez w razie co jakby mu sie ''ulalo'' takze beda sie szybko brudzily...
sadze ze tyle starczy a ty ile kupujesz?
No właśnie nie wiem. Pewnie też kupię z 10, jeszcze popytam koleżanek co i jak trzeba ;]

---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:46 ----------

Cytat:
Napisane przez manolita Pokaż wiadomość
Wiecie co, jeszcze kilka miesięcy temu dwie koleżanki deklaorawły się , ze dadzą mi ubranka po swoich dzieciach , jedna po chłopcu druga po dzieczynce. Cieszyłam się. Teraz kiedy czasu niewiele zostało - sprawa ucichła, a wiadomo, ze chciałabym mieć je wcześniej żeby przygotowac odpowiednio garderobe malucha, zobaczyć czego jeszcze brakuje... Tak się nie robi, bo jeśli cos sie obiecuje to, zobowiązuje sie do sepłnienia obietnicy

Co macie dzisiaj na obiad?
Ja robię zupe pieczarkową, bo mnie tak jakoś naszło na pieczarki, a potem idę spać
Oj jak ja to znam- mi się 4 osoby deklarowały, że dadzą ciuszki itd No i sprawa oczywiście ucichła, tacy ludzie....:/

Na obiad mam NIC,bo mi się nie chce robić ;P zjadłam tosty

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 16:04   #2149
Kathi75
Zakorzenienie

U nas dzisiaj dzien lenia na calego
Obiadek mam wczirajszy maz chce niech jje nie to nie
No i zamierzam porozmawiac ze slubnym jak on w obecnej sytuacji wyobraza sobie bycie przy porodzie a to temat ktory bardzo mnie interesuje
Troche obsiadlam z oprzygotowankami na przyjscie corci , jakas niemoc mam , ale mam nadzieje ze minie bo trzeba by jakos energicznie wiosne przywitaj a ja nie umiem sie niczym cieszyc j nie

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 16:07   #2150
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nicola2002 Pokaż wiadomość
dziewczyny, uciekam już, bo kończę pracę, trzymajcie się cieplutko, a Berci życzę niezapomnianej nocy

a nową fryzurę postaram się wkleić jak już do niej się trochę przyzwyczaję, narazie co rano jeszcze czuję się dziwnie
dzieki kochana ale ta niezapomniana noc będzie jutro

co Wy piszecie szybko minęły i te 5 msc oj chyba nie
a tak poważnie to musze na nowo przyzwyczaić się do mieszkania z facetem chyba nie musze pisac o co chodzi czyli od jutra mam dwoje dzieci w domu a trzecie w drodze no i zazdroscicie mi nadal
ale dobrze jest juz nie moge się doczekać

maugoszatka
śliczne rozki szkoda że mam juz dwa jeden to taki
http://www.allegro.pl/item565388516_...ne_kolory.html

ja mam ten safari blue

a drugi
http://www.allegro.pl/item569177128_...welny_100.html

ale na tej stronce od Ciebie jest taki śliczny nr 38 Agusia ma chyba taką pościel albo bardzo podobną cudna

kathi
co Ty piszesz ja ja byłabym choć prze tydzień takim wulkanem energii to chyba bym dom do góry nogami przewróciła
ja nie robie prawie nic bo nie moge ale choćbym mogła wiem że nie szalałabym tak jak Ty no nie dałabym rady więc jak jeden dzień poleniuchujesz to nic się nie stanie tym bardziej że jutro pewnie napiszesz zrobiłam 10 pranie przemeblowałam coś itd.

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2009-03-09 o 16:14
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 16:59   #2151
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Witajcie ponownie

A ja dzisiaj byłam z Tż i zmaówiliśmy komodę dla naszego syneczka, taką większą bo na 160cm, w jasnym kolorku z akcentami sreberka, listwy, uchwyty, więc jestem mega zadowolona, jeszcze jakąś kanapęmoże chociaż z tym już nie ma takiego pośpiechu. Aaaa i kupiliśmy fajne ogrodniczki sztruksowe, brązowe na jesień dopiero bo w rozm. 68 są nowe i daliśmy UWAGA 10zł. , śmigam na brzydulę pa,pa.

gosikk_s - no kurcze w tym problem że nie wyglądam ani nie wyglądałam zbyt pięknie, ale nosiłam kamuflujące ubranka i może to ich zmyliło hehe. No babcie często szaleją, szczególnie gdy w gre wchodzi pierwszy wnuk czy wnuczka .

Bercia2000 - noooo.... to będziecie bardzo ostrożni żeby się nie pozarażać, widzisz jak ten czas zleciał Twój wraca, a mój niebawem wybędzie z domku. Ja jutro do gina z wynikami . hmmm... imię Miłosz bardzo ładne , zastanów się .

Kathi75 - ja nie wiem Kaia ale Ty mnie coraz bardziej zaskakujesz hehe , kobieta dynamit.

malutka_24 - no to Tż ma szczęście bo mieć z tyloma mamuśkami do czynienia to nie lada wyzwanie hehe, i tyle bacików że hej .

poiglot91 - hehe to Tż w szoku, ja jak w grudniu się drastycznie obciełam z grzywką ird. to Tż długo mi się przyglądał ale po jakimś czasie stwierdził że inaczej ale ładnie hehe, on to miał zawsze świra i nawet końcówki mówił ile ma mi fryzjerka podciąć max. 2cm. , oczywiście na jego gadaniu się skończyło bo ja swoje robiłam. A teściowa nie wie że farbowanie jest bezpiecziejsze niż rozjaśnianie, co śmierdzi niemiłosiernie? Mmmm jaki pyszny obiadek miałaś, a nie wiem czy to prawda że jak dziecko ma często czkawki to ma zazwyczaj piękne kolki , mi tak babka dziś w przychodni gadała, bo pytałą czy moje maleństwo miewa, nie wiem czy to prawda ale mnie przesraszyła.

boszenka69 - piękna suknia, ja podobną się kierowałam jak szyłam na studniówkę bo też z katalogu sukien tylko bez koronki i z gorsetem ale krój bardzo zbliżony .

malwa1234 - no pracusiu, wreszcie niebawem skończy się Twoja praca i zacznie istne rodeo z przygotowaniami, i czas Ci tak zleci. JAk maluszek domaga się lodzików, to nie ma mu co odmawiać .

nicola2002 - ja też chcę widzieć fotki, dobrze że zajrzałaś na stare śmieci .

Aguśkaa83 - kurcze jak poczytałam o Twoim Tż to czasmi moj jest identyczny, puszczę mu wiązankę i niby stara sie poprawić, często sam się bierze za sprzątanie ale to serio musi mu się nudzić. Będzie dobrze i z Tobą i dzidziusiem. Ja te lubię na pleckach bo wtedy też najmocniej mojego smerfika czuję .

Małgosia - noooo co to za wiosenna deprecha Cię dopada, może troszkę słodkości poprawi Ci humorek cio?

maugoszatka - no ja też tak mam, że czaem twardnieje ale juz nie odczówam tego z jakimś bólem, tylko bezboleśnie więc spoko, jutro wizyta u gina, zobaczymy co powie.

mloda069 - ojj kochana, jeszcze ciacho mi brat przytargał, puyszne takie jedno z kokosem i jabłko-z brzoskwinką mniammmm. A ja mam wygląd słonika i to sporawego tylko wiesz jak szkoła co 2 tygodnie to jak sie siądzie to czasem się z sali nie wychodzi itd. ubranko co kamufluje i tak się ukryło . Ja dziś szejka zaliczyłam mniammmm...

manolita - ojjjj to nieładnie ze strony koleżanek, może nasuń coś w tym temacie np. że masz jeszcze taką listę zakupów dla maluszka a czasu coraz mniej, że musisz się zmobilizować itd. jak nic nie powiedzą to będzie wszystko jasne.

superzabula - no widzisz to sprawa szpitala z glowy, tylko czekać na poród, a takie warunki to mało spotykane, aż zazdroszczę.
Stary 2009-03-09, 17:41   #2152
malwa1234
Raczkowanie

marika 2121 10 zł???Takie zakupy mogłabym robic codziennie
ja juz po wizycie wkur.... mnie moja ginka bo nawet mi w gacie nie zajrzała jedza!!!!!a nawet niewiem co z moja szyjka niewiem czy nadal moge pracowac czy nie pinda jedna aby tak zd.....dobrze ze chociaz mi maluszka pokazała zrobiła zblizenie na sama twarz i widziałam jak moj synek pije cos i sie usmiechał ale to było tak super widac ze szok a jak zwykle moj tz nie mogł ze mna pojsc a szkoda tak chciałam zeby to zobaczył wiem ze moj synek wazy 1120 gram i szaleje w brzuszku od kilku dni nawet brzuch mi sie rusza he he
Stary 2009-03-09, 17:43   #2153
Rozaliontka
BAN stały

GG do Rozaliontka

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Dzień dobry mamusie Ja chyba cierpię na bezsenność, bo niedość, że późno kładę się spać, to jeszcze wcześnie wstaję Mała też od 5 strasznie ruchliwa, więc już czuję co czeka mnie po porodzie
Zaraz nadrobię wczorajsze zaległości
PS. Wczoraj sprezentowałam sobie z okazji Dnia Kobiet suknię moich marzeń na mój ślub kościelny we wrześniu...bez przymierzania, w wymiarach sprzed ciąży Wszyscy (oprócz TŻa) mówią, że zwariowałam Ale to była mega okazja, więc nie mogłam się oprzeć... Będę mieć teraz mega motywację, żeby wrócić do poprzednich wymiarów Później wkleję fotki
piekna sukienka taka elegancka

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
.

Rozaliontka - a czyli te kłótnie to norma , ale pewnie za to godzenie jest wyjątkowo miłe wtedy gdy możecie, bo teraz wiadomo gorzej z tym .
No niestety norma.... a wasnie ze z tym godzeniem sie to jest roznie...nestety...

Witajcie....
Widze ze dzis u nas duzoo marudek i dzine Lenia ogloszony na wzazu
A ja nawet dzis mam dobry humorek....moze dlatego ze sie z rana poprzytulalismy z TZ... ii bylo milo bardzo milo.... wiem niby mi nie wolno wsumie...ale te hormony mi zabuzowaly i sie stalo...heheh
A pozniej miala wzyutz sumienia..... Ale ogolnie mala sie rusza i jest dobrze
Rozaliontka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-09, 18:01   #2154
gabriellao0
Zakorzenienie

nie daje rady na tych nowych kolorkach
czemu zmieniają coś co ludziom pasi
idę leżeć bo oczki bolą
gabriellao0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:07   #2155
poiglot91
Zakorzenienie

marika teraz to ty mnie przestraszylas
no mam nadzieje ze to tylko mity..
a moje malenstwo zadnych kolek miec nie bedzie
co do czkawek to ma niestety bardzo czesto...

meczace dla mnie tez bo e drganie mnie niepokoji i wogole jakos tak dziwnie.. niezaprzyjemnie
szkoda mi go jak tak czka
chociaz wiem ze to dobrze i ze cwiczy sobie plucka to i tak nie zmienia faktu ze mi go szkoda...
Stary 2009-03-09, 18:10   #2156
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość

Małgosia - noooo co to za wiosenna deprecha Cię dopada, może troszkę słodkości poprawi Ci humorek cio?
.
O tak Już wciełam dwa lody ciepłe i wafelki kokosowe... Teraz jem chrupki orzechowe.

A ja się zastanawiam czy mi się przyda taki rożek? Pewnie kupię, bo lepiej mieć niż nie mieć... ale chyba nie usztywniany.

Co tak cisza?

Ostatnio Pakusia nic nie pisze - pewnie nie ma neta w nowym domku. No i Esti dzisiaj nie było? Chyba że cos przeoczyłam.

Ja czekam na paczuszki z allegro, w sumie jak wychodziłam do apteki to miałam nadzieję dwa awiza w skrzynce zobaczyć, ale niestety moja osiedlowa poczta w gumki leci jak zawsze i pewnie jutro bedą albo i w środę...
Stary 2009-03-09, 18:20   #2157
maugoszatka
Wtajemniczenie

Ja jeszcze się wstrzymam z tym rożkiem, na razie zrobiłam większe zakupy na allegro typu 12 pieluch tetrowych itd Może podam linki
http://allegro.pl/item575503063_cera..._90x120cm.html
http://allegro.pl/item573667809_podk...w_szpital.html
http://allegro.pl/item571531098_piel...kie_atest.html
http://allegro.pl
/item571529542_pieluszki_p ieluchy_tetrowe_80x80cm_g ruuube.html
http://allegro.pl/item568843674_majt...tetrowych.html

maugoszatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:23   #2158
manolita
Zakorzenienie

Wiecie co, juz kiedyś delikatnie poruszyłam temat ubranek, tym bardziej , ze jednej z nich tez dawałam do jej pierwszego dziecka po moim synu. Drugi raz nie będę nic mówić, a prosic się nie będę. W sumie to Młody ma doś ubrań

Cycki mnie od wczoraj bolą.:p

dzisiaj mnie moje starsze dziecko zaskoczyło , bo z testu z angielskiego przyniosło maxymalna ilośc punktów , a w domu na teście dostał ode mnie ledwie ocene db

No laseczki , przede mną jeszcze 8 tyg. oszczędzania się , ale musze się przyznac , ze już nie leżę cały czas, ale też nie śmigam i nie sprzątam. Teraz rozrywką dla mnie jest zrobienie czegoś do jedzenia

mój blog http://umanolity.blogspot.com/
manolita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 18:30   #2159
Wtajemniczenie

maugoszatka - widzę że takie praktyczne zakupy Mi też ostatnio taka praktyczna paczka przyszła. Co prawda nie cieszy tak jak ubranka, ale zawsze jest ta świadomośc że na liście mniej zostało

manolita - oj pochwal synka... On chyba teraz nadrabia bo dalej się czuje winny po zgubieniu telefonu.
Stary 2009-03-09, 18:31   #2160
malwa1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez maugoszatka Pokaż wiadomość
Ja jeszcze się wstrzymam z tym rożkiem, na razie zrobiłam większe zakupy na allegro typu 12 pieluch tetrowych itd Może podam linki
http://allegro.pl/item575503063_cera..._90x120cm.html
http://allegro.pl/item573667809_podk...w_szpital.html
http://allegro.pl/item571531098_piel...kie_atest.html
http://allegro.pl
/item571529542_pieluszki_p ieluchy_tetrowe_80x80cm_g ruuube.html
http://allegro.pl/item568843674_majt...tetrowych.html
Mogłabys mi napisac jakie sa dokładnie te pieluchy tetrowe?tzn chodzi mi o grubosc i materiał bo cenowo to wziełas te tansze ale czy sa ok?bo ja zamierzam trzymac syna w tetrze wiec niewiem ktore kupic te za 1,10zł czy za 2 zł za sztuke?Wiadomo ze jak beda gorsze gatunkowo to sie rozliza w praniu...
A te majtki do pieluch to one sa całe z ceratki?i jak na gumce czy zawiazywane?tez musze cus takiego kupic prosze opisz je

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości