|
|
#661 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Meridianki łączmy się!
dziewczyny miałam od dzisiaj być na pierwszej fazie...
a tu dupa...cały dzień poza domem i jadłam nie to co trzeba...czuje sie strasznie
|
|
#662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() :ee k:
|
|
|
#663 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jeszcze tylko na śniadanie muszę coś zdrowego przechwycić. na pocieszenie ostatnimi wpadkami kupiłam sobie dwie bluzki na fitness może motywacja będzie większa
|
|
|
#664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a inni zamawiali chińczyka ew. maca ![]() mykam spać buziaki Dziewczynki ;*
|
|
|
#665 |
|
Zakorzenienie
|
Wow jakie kolorki
![]() Mój ulubiny kolorek:P No prosze prosze ![]() Tylko się połapać nie mogłam na początku ![]() Tak patrzę to chyba nie jest t stronka ![]() A jednak ![]() Ja kijowo z dietą...ale ćwiczę trzymam wagę ,może się zbiorę kiedyś w końcu ![]() Nie mam jakoś samozapału ![]() Oj....samo obżarstwo ![]() To chyba ta pogoda mnie tak zdołowała Niestety...było ładnie i zaś ten głupi śnieg
|
|
|
|
|
#666 |
|
Zadomowienie
|
snieg?
u mnie we wro pieknie slonko dzisiaj swiecilo ![]() u mnie tez jakos nie za bardzo ;/ grr wkurzam sie na siebie ze robie czasem jakies durne, drobne bledy, za ktore trzeba duzo placic
|
|
|
#667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Potworności ![]() No ja w sumie też nie mogę się jakoś zdecydować na dietę...całe życie się człowiek odchudza...a teraz ciągle słyszę że mam przestać bo to tyłka nie mam...bo tamto bo siamto.... Narzekają...ja w sumie jem wszystko i nie tyje ale ćwiczę. Utrzymuje wagę chociaż tyle ale jednak schudnąć trzeba do wakacji już niedużo czasu ![]() Damy radę Wisienko ![]() Zmówimy się kiedy i bez słodyczy chociaż trzeba przeżyć
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#668 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja dziś 1 dzień proteinówki. jestem głodna... pewnie przez te ćwiczonka, ale spróbuję wytrwać waga wraca mi do normy-rano było 67,200, więc wstąpiły we mnie nowe siły u mnie był deszcz, potem świeciło słonko. niestety wiatr wiał straszny i Nina wytrzymała zaledwie 30 minut na spacerku. niestety wyrosła z wieku spania na spacerze i teraz wygląda z wózka, więc pewnie wiało jej w oczy ![]() Cytat:
stres przed maturą będzie lepszy niż meridia
|
|
|
#669 |
|
Zadomowienie
|
jasne ze damy rade
, ale do wakacji malo czasu ![]() co do matury to stresuje sie tylko jedym : matura ustna z polskiego (nie wiem kompletnie jak sie zabrac za temat )
|
|
|
#670 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Słodziutka![]() Chyba włączył mi się instynkt macierzyński:P Cytat:
|
||
|
|
|
|
#671 |
|
Zadomowienie
|
pochwale sie Wam a co
![]() 1. zdjecie z konca grudnia 2. zdjecie sprzed 15 min
|
|
|
#672 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jeszcze masz czas ![]() właśnie matura to nic strasznego, ale uczenia się dzień wcześniej nie polecam
|
|
|
#673 |
|
Wtajemniczenie
|
O ja pierdziu, Wisienko! super różnica!!!!!!!! wow ślicznie na prawdę bomba!!!!!
jak się chwalimy to i ja... po dzisiejszej wizycie u fryzjera... ![]() długie włosy to zdjęcie ze wczoraj, krótkie z dzisiaj przepraszam za miny ale zawsze jak robię sobie takie zdjęcia to nie potrafię inaczej
|
|
#674 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
różnica widoczna gołym okiem![]() muszę się pochwalić,że pierwszy dzień na pierwszej fazie zaliczam do udanych mam nadzieje, że do urodzin coś jeszcze zgubie kg. teraz lecę na rowerek i zrobić sobie jakiś obiad na jutro.Fafi super!!! o wiele lepiej w krótkich
81-> 75->72.5 ->71.7 (26.05)->70,3(3.08)-> 64 celEdytowane przez szpurka Czas edycji: 2009-03-10 o 21:01 |
|
|
|
|
|
#675 |
|
Zadomowienie
|
Mamo ---> daty mylace, bo w aparacie zla data ;p, zawsze zapominam zeby 'naprawic'
![]() na pierwszym jakies 70kg, a na drugim 61 co do matur, to jakos szczegolnie nie przezywam , w koncu dosc dlugo sie do niej przygotowywalam ![]() Fafi ---> dziekuje ;* staram sie jak moge , wreszcie sie zawzielam slicznie Ci w krtszych wlochalach , tak mlodziej wygladasz , ja za to zapuszczam do wakacji ![]() Szpurka --> dziekuje ;* gratuluje dobrego poczatku, trzymam kciuki za lecace kg
|
|
|
#676 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szpurko na pewno zgubisz jeszcze parę kilo do urodzin
|
|
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
Widzę szpurko że się wzięłaś ostaro za siebie... na pewno osiągniesz to co chcesz do urodzin!
Dziękuję za komplementy... teraz trudno mi się przyzwyczaić ale myślę że nie będzie źle Mamo, dobre zdjęcia cerę to może mam w miarę czystą ale zawsze czerwoną brodę i policzki więc nie jest idealnie ![]() piszcie mi tak dalej że wam dobrze idzie może w końcu to do mnie dotrzę i znowu (po raz 100) wrócę na dobrą drogę
|
|
#678 |
|
Rozeznanie
|
no wzięłam się za siebie, bo jak już tyle schudłam...to jeszcze tylko 8 i będzie super
poza tym wszyscy mi teraz mówią,że dużo schudłam, a jak przytyje znowu to porażka
|
|
#679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oby tak dalej... ![]() w przyszłym tygodniu będzie okres... grr
|
|
|
#680 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ah poczytałam teraz i polega na jedzeniu od 3 do 10 dni tylko białek? wiesz co koleżanki mama jest dietetyczką i dała mi kiedyś ukradzioną mamie dietę dla osób skrajnie otyłych polegająca właśnie na jedzeniu tylko białek..... tylko że tam było dużo ograniczeń ilościowych....
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2009-03-11 o 11:45 |
|
|
|
|
|
#681 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko jedno, byle waga spadła...choć troszkę... ![]() moja ciocia odchudza się na tej diecie od listopada. z 80kg spadła na 67kg.oprócz tego chodzi na fitness i szoking jak teraz wygląda ![]() mąż zamówił mi książkę dukana, więc po lekturze będę mądrzejsza i jakby co to odpowiem na wsie waprosy
Edytowane przez mamaNiny Czas edycji: 2009-03-11 o 15:06 |
|
|
|
|
|
#682 |
|
Wtajemniczenie
|
ciekawa ta dietka jak o niej czytałam... zastanawiam się nad nią bo Monti już mnie zaczyna po 1 wkurzać a po 2 męczyć, bo na nic nie mam ochoty.... przynajmniej nie z tych połączeń które znam.... spróbuje czegoś innego
chociaż jak czytałam to ta dietka też opiera się trochę na niełączeniu... ale może lepsze efekty? widziałam w necie 2 książki "Nie potrafię schudnąć" i "nie potrafię schudnąć 350 nowych przepisów" ciekawe czy w tej 1 są jakieś przepisy....
|
|
#683 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam z merlina te pierwsza, bo tansza
jak juz mezulo odbierze to sprawdze..ew. zakupie druga i bede wrzucac przepisy dziewczyny na forum wymieniaja sie czasem przepisami. dobrze jest zmienic diete, chocby i dlatego, zeby upewnic sie, ze jednak byla lepsza
|
|
#684 |
|
Zadomowienie
|
Mamo --> uhu gratuluje! tez tak chce
, moze cos nam opowiesz o tej dietce ? ![]() bardzo ciekawa jestem co jesz, moze sapa sprobuje po @ ... tylko prosze napisz co wcinasz
-zapuszczam włosy -przygoda z białą perłą i olejkiem rycynowym -MŻ+WR! 61(19.07) - 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!![]() 17.08 przedłużanie i zagęszczanie rzęs ![]() Edytowane przez wisienka90 Czas edycji: 2009-03-11 o 17:37 |
|
|
|
|
#685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można samemu poczytać.a wcinam tylko chude mięsko i chudy nabiał, najważniejsze że rybki można w każdej postaci.. uwieeelbiam rybki
|
|
|
#686 |
|
Zadomowienie
|
JA CHYBA JESTEM SLEPA Xd
nie widze zadnego linka ![]() czyli ogolnie moge jesc grillowanego kurczaka, jogurty naturalne i serki wiejskie ? czytlama gdzies tam ze mozna 2 lyzki otrebow, to prawda?
|
|
|
#687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wisienka, to ja mam sklerozę nie umieszczałam tu linki http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=304067 proszę poczytaj sobiea generalnie to masz rację
|
|
|
#688 |
|
Rozeznanie
|
widzę,że wam ładnie idzie
u mnie drugi dzień na pierwszej fazie, w sumie to nie tak do końca bez węglowodanów, dzisiaj zjadłam kilka nitek makaronu w rosole ale staram się to kontrolować, najważniejsze zero pieczywa!
|
|
#689 |
|
Wtajemniczenie
|
kurcze fajna ta dieta się wydaję a przede wszyskim efektowna!!!
przynajmniej z tego co piszą dziewczyny.... ale z drugiej strony nie chce mi się w to wierzyć chociaż pewnie chodzi znowu o nie łączenie itp... zobaczymy sama nie wiem kiedy zacząć bo jutro jadę do chrześniaka więc będzie ciacho, w weekend wada koleżanka i obiecałam jej fondue czekoladowe no nie da rady hihih
|
|
#690 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że nie tylko ja się lubie obżerać
![]() Nie no tak poważnie to napisałam tam na wątku...może mnie przyjmą... Spróbuje tej diety...byle nie było tak jak na SB...że znowu utyję....tyle się pocieszam że ćwiczę więc może coś ruszy! Ysz nerwy mam na samą siebie:/ Idę poćwiczyć i spać! Grrr.... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:29.

a tu dupa...
81->
75->72.5
->71.7
(26.05)->70,3(3.08)-> 64 cel

jeszcze tylko na śniadanie muszę coś zdrowego przechwycić. na pocieszenie ostatnimi wpadkami kupiłam sobie dwie bluzki na fitness
buziaki Dziewczynki ;*

- 60(28.07) - 59 -58 - 57 - 56 - 55!

przynajmniej z tego co piszą dziewczyny....