| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-03-09, 15:18 | #1 | 
| Rozeznanie |   Na Dzień Kobiet:)

Witajcie!  Po udanym debiucie i zachęcających opiniach na MM postanowiłam pokazać Wam mój drugi makijaż, który miałam wczoraj  Ten makijaż jest mocniejszy niż poprzedni, obrysowałam całe oko czarną kredką+ cienie. Miłego oglądania, czekam na wszelkie sugestie, słowa krytyki również mile widziane  Nie wiem czy taki makijaż oka mi pasuje.. czy nie zmniejsza oka ta kreska po wewnętrznej stronie powieki? No i wydaje mi się, że taki makijaż to nie na co dzień tylko właśnie od święta  Twarz: - podkład Revlon do skóry mieszanej i tłustej nr 180, -korektor Miss Sporty - Mineralny podkład w pudrze essence użyty jako puder -róż Wibo Oczy: -czarna kredka essence long lasting - cienie jasny kremowy, róż i fiolet w gazetowej paletki - tusz Rimmel Glam' Eyes Usta: -pomadka bezbarwna Alterra 
				__________________ będę mamą...   08.11.2012 - czekamy na nasze maleństwo   | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 15:31 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

Dot.: Na Dzień Kobiet:)

Pięknie wyglądasz   Baaaardzo mi się podoba!   | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 15:37 | #3 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

..aaaa tam od święta   Piękny makijażyk i piękna dziewczyna  I nie wiem co by się musiało stać, żeby Ci się te wielkie oczyska zmniejszyły!   no a żeby nie wyszło, że się podlizuję, to tylko poproszę o większe zmatownienie buźki  :P | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 15:40 | #4 | 
| Zadomowienie | 

ładna jesteś, a mówią, że ładnemu to we wszystkimładnie   ja osobiście nie lubie kiedy całe oko jest obrysowane kredką  Na ustach taki mega połysk bym widziała   
				__________________ Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________Zapuszczam włosy  Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ! | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 15:45 | #5 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: aktualnie z Wrocławia 
				 | 

Mi się to obrysowane oko w Twoim przypadku podoba...Generalnie jestem zwolenniczka kredek kholi i innych *uczerniaczy*.

| 
|     |   | 
|  2009-03-09, 15:51 | #6 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: ... Heaven ... 
				 | 

klasycznie, świeżo i delikatnie    | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 15:55 | #7 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Baaardzo kobieco i pieknie!

| 
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:01 | #8 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-01 
				 | 

twoim oczom nie szkodzą takie kreski... bardzo ładne brwi super    | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:05 | #9 | 
| Rozeznanie | 

a mi sie strasznie Twoje rzesy podobaja   | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:07 | #10 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2007-06 
				 | 

Druga Maja! Takie skojarzenie mi się nasunęło...  Podobnie pozujesz do Mai i te włosy... Obydwie takie ładne jesteście... Makijaż Mi się podoba a Ty ładnie się w nim prezentujesz   
				__________________ Nie pozwalam kopiować i rozpowszechniać moich zdjęć!! Klikaj codziennie  http://www.pajacyk.pl/ http://www.polskieserce.pl/ http://www.okruszek.org.pl/ http://www.theanimalrescuesite.com/c...faces?siteId=3 | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:16 | #11 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-03 
				 | 

Widzę że obie lubimy podobny makijaż    
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:17 | #12 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

Slicznie, klasycznie, szalenie kobieco...

| 
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:34 | #13 | ||||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  dziękuję  dzięki wielkie  Cytat: 
  to tylko taka iluzja przez te mocno pomalowane rzęsy  a co do zmatowienia.. dodam, że makijaz był wykonany na filtrze Capital Solei 30 Vichy, więc stąd ten lekki błysk ale to w rzeczywistości ładnie wyglądało, taki zrowy "glow"  dzięki  ---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- cieszę się, więc będę się tak malować  aaa i dzięki za kompelment odnośnie brwi   Cytat: 
  haha ale faktycznie coś tam jest, oprócz tego, że zdjęcia podobnie wklejamy (tzn. ja dopiero pierwszy raz tak powklejałam  )ale włosy to ja bym chciała takie jak Maja, moje niestety nie mają szans! dziękuję bardzo za komlement   cieszę się   
				__________________ będę mamą...   08.11.2012 - czekamy na nasze maleństwo   | ||||
|     |   | 
|  2009-03-09, 16:45 | #14 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-01 Lokalizacja: z dala od domu 
				 | 

piekna!!!i makijaz to tylko maly dodatek  ja lubie podkreslone policzki i tego mi tylko tu zabraklo-ale widze ze byl roz wiec moze aparacik nie uchwycil ps.tez skojarzylam z Maja   Edytowane przez sylwia532 Czas edycji: 2009-03-09 o 16:46 | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 17:17 | #15 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2007-12 Lokalizacja: Kraków. 
				 | 

Bardzo ładny, klasyczny makijaż. Plus za świeżość i fakt, że nie przytłacza buźki.   zdecydowanie mi się podoba! 
				__________________ Dil da mamla hai dilbar. http://gadane-po-babsku.bloblo.pl/ -czyli co w głowie może siedzieć. | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 22:09 | #16 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Gdańsk 
				 | 

Ja bym troszke mocniej zmatowiła buźkę i bardziej podkreśliła policzki, oczka piękne   | 
|     |   | 
|  2009-03-09, 22:32 | #17 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2008-10 Lokalizacja: Opole 
				 | 

Bardzo ładny i świeży makijażyk    jak już dziewczyny napisały - obrysowane oczko bardzo Ci pasuje !   
				__________________ Kwiaty są pięknymi słowami i hieroglifami natury, którymi daje nam ona poznać, jak bardzo nas kocha. | 
|     |   | 
|  2009-03-10, 09:01 | #18 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Misha Barton wróciła  Ślicznie wyglądasz i dobierasz tak makijaże żeby podkreslały to co masz najfajniejsze czyli taką dziewczęcośc | 
|     |   | 
|  2009-03-10, 12:08 | #19 | |||||
| Rozeznanie | 

Cytat: 
  policzki były podkreślone ale chyba aparat zjadł kolor;/ ale następnym razem bardziej je potraktuje różem  Jeej byłam na kilku wątkach z Mają w roli głównej i wiecie co dziewczyny, bardzo mi miło,jeśli jestem w jakiś sposób do niej podobna ale ona to jest prześliczna!! a ja taka.. hmm- przeciętna, serio. Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  baaardzo dziękuję za komplementy  Ok mogę być Mischa   
				__________________ będę mamą...   08.11.2012 - czekamy na nasze maleństwo   | |||||
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-03-10, 12:21 | #20 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2006-04 Lokalizacja: Pń 
				 | 

bardzo ładnie  wyglądasz świeżo i kobieco   
				__________________ | 
|     |   | 
|  2009-03-10, 17:27 | #21 | 
| BAN stały | 

ślicznie    bardzo ładne rzęsy   | 
|     |   | 
|  2009-03-11, 09:52 | #22 | 
| Rozeznanie | 

dziękuję bardzo  dzieki za komplement   
				__________________ będę mamą...   08.11.2012 - czekamy na nasze maleństwo   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Galeria makijażu - moje makijaże | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:09.