![]() |
#31 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
dziewczęta ponawiam prośbę o urodzinowe
![]() Związki na odległość mogą dać sercu to, czego nie da codzienna bliskość.. .But not today / ale nie dziś Bo to czego brak nam obojgu ... Jeden z bandy frajerów, który chciał zostać poetą.. |
![]() ![]() |
![]() |
#32 |
Zakorzenienie
|
I wanna taste life with you. / Chcę zasmakować życia z tobą.
Boli cisza w twych słowach. Wiem jak trudno jest uwierzyć kiedy wszystko traci sens. Hold my hand lets chase the sun. / Trzymaj moją rękę, złapmy słońce. See it burning in my eyes. / Zobacz płomienie w moich oczach. ![]() jeanettex3 ja pamiętam ![]() Edytowane przez AnusiaPn Czas edycji: 2009-03-09 o 21:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Raczkowanie
|
" A rozsądek i sumienie poszły dawno w zapomnienie " bo gdyby nie wy to nawet psycholog by mi nie pomógł ! uważaj jak tańczysz ...bo życiowy parkiet bywa śliski ! bo to ten polski styl bycia. mam prawo wyboru, jestem nie ufna z pozoru... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#34 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#35 |
Zakorzenienie
|
ajj, zawstydzasz mnie
![]() miotasz się w bezsilności . nawet najtwardsi mają chwile, kiedy potrzebują klęknąć . wyraźna przyszłość widziana w krzywym zwierciadle . egzystencja bez puenty. smutna twarz w dłoniach dziś ukryta. chce czuć smak życia na swoich ustach. a to tak na dobranoc, i takie jakieś, z powodu nijakiego dnia.
#36 |
Zakorzenienie
|
nie z kazdym idzie sie dogadac. wiec nie z kazdym gadam
mam na paznokciach drozszy lakier niz to gowno kazdy facet ma cos z rycerza- zakuty leb!!!!!!!
#37 |
Raczkowanie
|
Tingeling - dzięki bardzo ;**
_____ dzięki Tobie wiem, że mam już wszystko <3 dobrze wiem już czego chcę. myślałam, że miłość boli mniej. próbuję przebaczyć ale to nie wystarcza bym poczuła się dobrze. to jest tak jak ścigać ostatni pociąg kiedy jest już za późno. patrzysz na mnie i w ten sposób mnie oczarowujesz...lecz milczę. więc od kiedy nie jestem dla Ciebie wszystkim, mogę być dla Ciebie niczym. i jak mam teraz zapomnieć te niebieskie oczy? niebieskie oczy zawładnęły moim umysłem. nic już nie jest stabilne. zgubiłam swój sen, potrzeba mi Ciebie, byś mnie przytrzymał. próbuję być cierpliwa, ale głęboko w środku to mnie rani. obawiam się samotności.
#38 |
Przyczajenie
|
nie wiem o co dokładnie chodzi,czy twoje urodziny, czy kogoś innego. ale dam kilka moich urodzinowych:
mój magiczny urodzinowy dzionek. <3 męczę się na tym świecie już od X lat.; ) z roku na rok coraz więcej wiem o życiu. z roku na rok coraz starsza. wczoraj 15 , dzisiaj już 16! (tu wpisz wiek, jaki miałaś wczoraj, jaki dzisiaj, bo nie wiem ile masz lat.;d) sto lat dla mnie ! nie mam weny, ale może coś wybierzesz. ; ) _____ ej , dziewczyny, muszę przyznać, że nie jestem nowa i postaram wnieść coś w życie tego forum ; ) jesteście wspaniałe, wszystkie, notorycznie od was kradnę wszelkie opisy ; ) nie dorastam wam do pięt , ale może coś się spodoba . ; ) cofnąć czas i nie popełniać tylu błędów. czarno biała tęcza, z różowym paskiem szczęścia. nie wysłane listy , nie dokończone wiadomości. poróżniła nas Twoja zazdrość. perfidna ciekawość świata . gdyby kózka nie skakała, to by ślimak pokaż rogi. Twoja infantylna postawa mnie przerasta. Ty, Ty, Ty.. <3 pomaluj mój świat czarną kredką, mam dość fałszywych kolorów. jesteśmy tylko ludźmi , nie zapominamy. ; ***
#39 |
Raczkowanie
|
Tygrysek127p2 - tylko coś takiego przychodzi mi do głowy ;
sto lat, sto lat, niech żyje żyje nam. a kto? jaaaaaaa ;D starość nie radość. znów roczek więcej ;D chyba nie o takie coś chodziło, ale nie mam pomysłów ![]() ____ nie muszę bać się, gdy jest obok ktoś, kto wierzy we mnie tak jak nikt <3 szukam siebie, by nie stracić tego co już wiem. widzę dłonie, czuję serce ; to ideał mój. świat wypadł mi z moich rąk. jakoś tak nie jest mi nawet żal. w moich oczach możesz zobaczyć strach o twoją przyszłość moja pierwsza wielka miłość zaczęła się i nagle skończyła. nie wiedziałam czego chcę. lecz teraz wiem. wystarczy tylko za siebie nie patrzeć. wieczorem przed mym domem wystawię ekran i wyświetlę film; coś o mnie i o Tobie. twoje łzy miażdżą mi serce. po drugiej stronie na pustej drodze, czy to ty? ktoś głaszcze mnie po włosach nie mówiąc prawie nic. i usycham i kwitnę i ciągle chcę więcej
#40 |
Rozeznanie
|
' Powiedz że bezpiecznie czujesz się, że potrzebujesz mnie...
' to ja, umarłam za życia i, o ironio losu, muszę codziennie przyglądać się innym umarłym. ' zawsze znajdzie się ktoś, kto pragnie dokładnie tego samego, co ty. ' ty nie myśl o nim i nie płacz za nim więcej, był zwykłą ****ą ... zrozum to czym prędzej. ' jesteś jak video gra, kradniesz mój najlepszy czas. ' trzeba żyć z mili na milę. ' szuka sensu tego zdania. ' weź człowieku oddech południowego miasta. ' Kochać to chcieć przemierzyć cały świat we dwoje, po to, by nie było miejsca na ziemi wolnego od wspólnych wspomnień. < 3
#41 |
Raczkowanie
|
Pod naszym damskim niebem...
Dźwięk kieliszków Smak alkoholu Niedopieszczone kobiece uda I zalotne spojrzenia Cały nasz babski świat A noc ściągnęła dopiero szpilki Raz na jakiś czas Trochę zbyt feministyczne W drinkach rozpuszczamy smutki Chowając złość pod bordową szminką Pieniądze poszły na najlepsze czarne staniki Bo nieodłączne są nam trzy rzeczy Spełniające warunki biletu do szczęścia Pełny portfel Najlepiej błyskotliwy Z cekinami (Najważniejsze są przecież detale) Facet Wymienny na wibrator Choć nie zawsze (Kwestia temperamentu i oczu) I przyjaciółki Od biedy i drogiego szampana Czasem kalorii I godzinnego płaczu (Gdyby ktoś nie wymyślił zakupów Byłybyśmy zagrożonym gatunkiem Skazanym na wieczną depresję) Jednak jesteśmy doskonałe Bo cóż byłby to za świat Bez naszych spragnionych życia ust I szaleńczej niewinności na rzęsach Sto lat Toastując sobie wołamy Sto lat Za wczoraj Za dziś Za jutro Noc kusi zadziornie bielizną... [takie tam] ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Żona Idealna :)
|
czesc dziewczyny..
jestem nowa..ale codziennie śledzę ten wątek i regularnie podkradam Wasze opisy ![]() wszystkie jesteście boskie.. ![]() mam nadzieję, że też się na coś przydam.. Teraz kilka opisów: 1. On zmienił mnie.. to było latem rok wstecz.. 2. Rock'n'rollowym snem i rozkoszą był.. 3. ty masz taki czar, ty masz w oczach blask.. tak łatwo mogłeś zdobyc mnie i mogłeś zdobyc ją.. 4. Po tak namiętnej nocy, jak wierzyc, że odszedł.. 5. Ukradłeś mi serce.. 6. Ja nie chcę nic.. ja chcę byś był.. Może komuś coś się spodoba..
![]() |
#43 |
Raczkowanie
|
wyraz miłości i akceptacji, które ujrzałam w Twoich oczach.
ziarnko w moim sercu wyschło i skurczyło się. potwornie wściekła jestem na siebie, na to, że tak szybko pozwoliłam wtargnąć Ci w swoje życie. szukałam w Twoim sercu jakiegokolwiek poczucia winy, ale niczego nie znalazłam. prawdziwy cud natury, który zmienił moje życie w piekło. schowaj dumę do kieszeni. przez większość poranków wstawałam z uśmiechem na ustach. mimo wszystko nie zasługujesz na miano pozbawionego uczuć sukin.syna. chwytam się strzępków nadziei. wyrzuciłam przez okno wszystkie wspólne dni i dobre zamiary. za bardzo Cię kocham, żeby łudzić Cię fałszywymi nadziejami. taki już z Ciebie lizodup. Jedno jest pewne: któregoś dnia zostaną mu pokazane wszystkie jego czyny, ludzie, których skrzywdził, i ich cierpienie, którego był powodem. I nie będzie mu wtedy do śmiechu. Serce ścisnęło mnie boleśnie na myśl o tym, że mógłby spotykać się z kimś innym... wystarcza mi świadomość, że Cię kocham. za nic nie oddałabym ani jednej minuty z tych, które z Tobą spędziłam. nawet tych, kiedy musiałam gapić się na te idiotyczne programy sportowe w telewizji. moja miłość nie zmieniła Twojego życia na lepsze. jestem dla Ciebie tylko przyjemną przystanią. wmówiłam sobie, że się w Tobie zakochałam. czy to nie żałosne? Czy Ty wiesz, co to znaczy naprawdę kogoś potrzebować? I czy wiesz, co to znaczy naprawdę nikogo nie mieć? Czuć się przekrojona na pół i wiedzieć niemal na pewno, że już nigdy nie będzie się w pełni człowiekiem? Nie, skądże znowu. Ktoś taki jak Ty na pewno tego nie wie.
![]() |
#44 |
Zakorzenienie
|
kee
![]() ![]() ode mnie: ty wszedłeś do mojego życia Pokazałeś co potrzebujesz do bycia poznanym. Co ja mogłam zatrzymać? Co Ty pokazałeś mi? I ja pragnęłam nigdy nie patrzeć w niebo ,to ta sama droga, I ja pragnęłam uczyć się do powiedzenia żegnaj wczoraj, I ja pragnęłam nigdy nie kończyć latać ,jeśli odbyłam upadki, I ja pragnęłam zawsze dobrnąć zbyt wysoko. Sprawia ,że ja widziałam Sprawia ,że ja widziałam...Zmierzch. Gdy złudnie umiera jak ktoś zainteresowany to parę przetłumaczonych słów piosenki Vanessa Carlton "Twilight" Gapiąc się pusto przed siebie Czy myślisz, że czas mógłby mnie ominąć? nie należę do nikogo Wezmę twoje zdjęcie pod rękę i ucieknę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#45 |
Żona Idealna :)
|
1. bąbelkowa płynie krew.. w łóżku zostaniemy dłużej..
![]() 2. On wiernośc jej obiecał za cenę dziewictwa.. 3. za szybko chciał nie dowiódł miłości, nie umiał poczekać aż rozkwitnie jak wiosną sad ![]() 4. te chłopaki świnie myślą. że dziewczyny jak w tych teledyskach za materac są.. 5. spotkała go przypadkiem.. 6. on dla niej już tylko grał.. 7. w pierś go ugodziła strzała amora.. ![]() 8. śmiała się i tańczyła.. 9. bo on kocha ją ona kocha jego kochają się mocno będą z sobą razem już.. ![]()
![]() |
#46 |
BAN stały
|
Bo tak to jst , jak sie marzy o kobiecie , której nie mozna miec ...
Ona lizała innego jak znaczek ![]() Gdybym mogła zatrzymac, wszystko co przemija To uczucie tak piekne, nie do zapomnienia Znam ten męski swiat, sexapilu brak... Robic trzeba nam .... Ona była inna, wiat na nogi wciz rzucała. Teraz nie ma słonca, jest tylko zimny wiar Do dzi mam wszystkie twoje zdjecia .. Lubie kiedy pijesz ze mna wódke i popijasz wódka Lubie gdy tanczysz na barze , lubie gdy patrzysz jak patrze , lubie gdy bardzo sie starasz ... Dzis jestes juz piekniejsza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#47 |
Raczkowanie
|
Aaa . nowa część <3 nazywana suką uśmiechała się.jeszcze tylko kilka drobnych poprawek i życie jak ta lala : ) . powinnam przykleić do swojego życia kartkę 'uwaga. świeżo malowane' ? widziałam cię dziś rano . chyba się uśmiechnąłeś . kawa z odrobiną cukru mateuszowego <3.
#48 |
Zakorzenienie
|
Bądź sceptyczny jak ktoś obiecuje Ci niebo na ziemi...
Czy to słoneczko musi sie tak uśmiechać? Nie podzielam jego entuzajzmu... I much rather be hated for who I am, than to be loved for who I'm not //raczej wolę byc znienawidzoną za to jaka jestem, niż kochaną za to kim nie jestem just thought you were the one //po prostu myślałam, że jesteś tym jedynym zrobię co trzeba zanim dotknę nieba pusto, cicho i jakoś nie fajnie miłego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Przyczajenie
|
** I mieć Cię na dzień dobry i na dobranoc.
** mój ci On.. ** Kupię lekarstwo na łzy, tak w razie czego. ** a myślałam, że jestem jedyną z którą się mijasz ** z braku innej nazwy po prostu tęsknię ** Dziś milczysz . A jutro nie będziesz chciał znać ** ale ja .. ja poczekam. ** umaluje się dziś , by nie wyglądać ponuro aż tak. ** Pijana nadzieją, że jednak... ** Bo to właśnie Kochanie są czary... ** Ty. Ja. Do szcześcia wystarczy.
#50 |
Raczkowanie
|
it's yours
choć głupie serce teraz nie pojmuje, za jakiś czas szczerze się wzruszy, roztopi, zrozumie... natłok myśli jestem tak cudowną że aż strach pokochać żeby nie zranić pier.dolę, idę na koniec tęczy skur. wiona? popatrz w lustro mam Cię, zupełnie zerowo, ale mam stałam się muzeum twojego obrazu, drganiami powiek w kącikach ust. szukam klamki z drzwi, którą zabrałeś ze sobą.
#51 |
Zakorzenienie
|
echo wspomnień.
soczysta trawa wygnieciona naszymi ciałami. spojrzeć w lustro Twoich oczu. pamiętam, jak dotknąłeś płatków moich rzęs... upijasz mnie swoimi spojrzeniami. w pokornym oczekiwaniu na czułość. ubrana tylko w zmysłowość, otwieram kolejne wino. jestem tylko kobietą. nie obwiniaj mnie o to, że uwodzę na każdym kroku. spleceni bez granic tańczyliśmy swój taniec. gdy otworzyłam oczy - znów byłam sama.
#52 |
Zakorzenienie
|
inna niż inni.
nieugięta w swej miłości. masz w sobie więcej niż pragnę. co mogłam mieć z Tobą, nigdy nie będę wiedzieć. nigdy nie zadowolam się drugim miejscem. Nikt tak pięknie nie mówił, że się boi miłości. |
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Wtajemniczenie
|
If I begged and if I cried
Would it change this cloudy night? Gdybym błagała i gdybym płakała Czy zmieniłoby to tą zachmurzoną noc? Is there any hope at all?[/COLOR] Jest w ogóle jakaś nadzieja? ..and then you disappear. ..a potem znikasz. my heart stays faithful. moje serce wciąż jest pełne wiary. Make it stop Or else my heart is going to pop. Zrób sobie przerwę Albo moje serce pęknie. I'm a fool. Out of love. jestem głupia. z miłości.
I will never forget. I will never regret. Łódź, 8.11.2011 - 30 Seconds to Mars ![]() 23.11.2012 - MUSE ![]() ![]() Edytowane przez carmenkaa Czas edycji: 2009-03-10 o 13:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
nydee- łoooooooooooł, słodziiisz
![]() ![]() ![]() ![]() __
Ty i Ja jak Steve i Nancy - cały świat jest jak Dirty Dancing. ![]() * Cały świat jak w kolorach tęczy. ![]() * zapytaj mnie na ucho, czy lubię niespodzianki. ![]() * bo kiedy ty zrozumiesz swój błąd, mnie już tu nie będzie.. * nie czuję się winna, nie byłabym sobą gdybym była inna. * tylko w Twoich rękach jestem jak piosenka. ![]() * myślałaś, że poznałaś anioła, bo mówi do ciebie wszystkie te cholernie ważne słowa?! * chce być nieszczęśliwa. wydaje mi się to właściwe i na miejscu. ![]() * i wcale nie wyszło słońce. i nie było gorącej czekolady. * terefere. kłam jeszcze. ;/ * chodź, zróbmy wszystko co jest zakazane. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Raczkowanie
|
jesteśmy simsami w rękach Boga to taki odruch,na widok każdej wystawy przegladam się w szybie lojalny aż do bólu wyglądasz przerażająco powiedziałam do swojego odbicia jak już ściągne słuchawki wszystko jest takie wyciszone uśmiech nr.4 jechałam autobusem miłości, bez bieltu wyglądasz na lekko nieżywego
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-03-10 o 14:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
nie mam recepty na jutro
i nic już nie cieszy, nic nie wskrzesi nawet kawałka uśmiechu love can grow from the last grain //miłość może urosnąć z ostatniego ziarna everyone is a moon and has a dark side which he doesn't show to anybody //każdy jest księzycem i ma ciemną stronę, której nie pokazuje nikomu prawda jest jak tlen - otrzymasz zbyt wiele i się rozchorujesz co przyjdzie kaktusowi z tłumaczenia wszystkim, że jest w środku miękki? niewybraźalne, ile damskich pretensji musi ścierpieć w milczeniu lustro ![]() I am so alone , but now I am so happy //jestem bardzo samotna, ale teraz jestem szczęśliwa tak kochamy marzenia, że aż boimy się je realizować wierzę, że dasz radę pokonać życiową autostradę ja - zgaszona, zimny lód, bez uczuć i słów |
![]() ![]() |
![]() |
#57 |
BAN stały
|
nic nie wychodzi mi tak dobrze jak ranienie innych .
Chcę Cię ****a kochać, ale to takie ciężkie .. ' Serce pokłute, dałeś mi lek na miliony trutek I wciąż się uczę wyrażać to uczucie . Czy można kochać ślepca, co nie widzi czasem piękna? I zasiewa smutek.' Nie trzeba być większym, żeby wygrać - wygrywali mali, Nie trzeba siać strachu, by cię szanowali, Głupi zrobią wszystko, żeby wszyscy się ich bali, To nie szacunek - to paraliż. Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim Znajdź szczęście i daj je swym bliskim Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły star snują mi sie po głowie Twoje myśli <3 tak cholernie mi Cię brakuję, gdy nie ma Ciebie obok mnie, gdy nie czuje Twojego zapachu, obecności rozpływam się. <3 ' odpocznijmy połóżmy się zapomnijmy ' ' Raczej siedzimy na dachach Bawimy się w powietrze ' |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Przyczajenie
|
** koniec! bo to smutna historia
** Królewicz nie przybędzie,a Śpiąca Królewna juz dawno umarła. ** Bo najpiękniej jest wtedy, gdy wszystko pachnie miłością ** Zakochać się, mieć dwie lewe ręce ** jesteś moją najseksowniejszą porą dnia ** Wszystko jest nijakie. Dzisiejszy dzień w szczególności. ** Tak mało tu Ciebie ** nie stało się nic. prócz tego, że odeszły anioły. ** z Tobą... na koniec świata... i jeszcze dalej... ** cóż, nie odczuwam tej niepowtarzalnej aury w powietrzu. To źle? ** Tylko czasem, gdy ktoś dzwoni, mam nadzieję, że to Ty... ** Nagle ich spojrzenia spotkały się na dłuższą chwilę. Przywitały się i poszły dalej.
#59 |
Zadomowienie
|
macie takie zadziorne / kuszące ?
![]() podtekst erotyczny mile widziany ![]() już prosiłam o to , ale wiecie jaka ja pazerna jestem ![]() ![]() Więc nie bój sie deszczu, bo ja jestem deszczem. Deszczowe wtorki które przyjdą po niedzielach Kropelka żalu której winien jesteś ty. stała tam sama. na moście. zastanawiając się nad najważniejszym krokiem jej życia. Samobójczo Ci uległa jestem.
![]() |
#60 |
Przyczajenie
|
Chociaż piękna, ziała emocjonalną pustką.
człowiek automatycznie się uczył, że wszystko, co wolno, jest potwornie nudne, a ciekawe tylko to, co zabronione Nie rób scen dla frajera, przecież nikt z miłości nie umiera Dawno wracam stamtąd, gdzie Ty dopiero idziesz. Bo wiesz? Kluczem do szczęścia jest wiara. chciałam Cię kochać, chciałam Cię mieć. filmowa miłość, fikcyjna zdrada. wybuduję most nad najszerszą z rzek, abyś mógł przejść na mój brzeg. a kiedy Ona przestanie Cię kochać, zobaczysz noc w środku dnia Paper bags and plastic hearts. Przez krótki czas, kochali się na zawsze gdzie jesteś mój Romeo, do cholery ? Może chce dobrze, ale przynoszę ból. Lubię gdy Twoje usta mają smak moich pocałunków Ukłuję sie igłą. Może wtedy zwrócą na mnie uwagę, mówiąc... czy ty sie tniesz? A wiesz co boli jeszcze bardziej? n i e w y p o w i e d z i a n e słowa. Edytowane przez Paulinej Czas edycji: 2009-03-10 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:59.