|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje? | |||
chłopiec |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 41,82% |
dziewczynka |
11 | 20,00% |
nie wiem |
21 | 38,18% |
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4051 |
Ola-Unhola
|
Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II
Widzę, że dzisiaj jakiś wieczór przytulanek
![]() ![]() Męzowie obejrzeli Bonda i spragnieni ![]() Co do wózeczków, to tu sa ceny bolderów i x-landerów na allegro: http://allegro.pl/search.php?string=...on=1&country=1 http://allegro.pl/search.php?string=...at=1&country=1 Mariola, sliczne ciuszki ![]() Ja dzisiaj nie buszuję po allegro, żeby przypadkiem czegos nie kupic ![]() A w ogóle, to strasznie cały dzień mnie suszy - jakaś zmiana pogody ![]() Svinecka, współczuję dzisiejszej wizyty w przychodni i bólu biednemu synkowi. Mój mały przerabiał to jak miał 2,5 roczku 3 razy w ciągu dwóch miesięcy. Nie życzę nikomu zapalenia uszu ![]() Idę lulu, bo zmęczona jestem ![]()
#4052 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
hmm wieczor przytulanek?? to fajnie macie
ja zapomnialam jak to sie robi a wieczor to mialam ale klotni ehh niewazne wszystko jest nie tak
#4053 |
Ola-Unhola
|
Ja po ponad miesiącu przerwy tez musiałam się prawie od nowa uczyc
![]() Ty się nie kłóc, bo to szkodzi Tobie i maluchowi ![]() ![]()
#4054 |
Zakorzenienie
|
oglądałam dzisiaj w sklepie x-landera z limitowanej kolekcji (takie brązowo błękitne z jakimis wzorkami na tej błekitnej części) i był to zestaw z fotelikiem samochodowym
taki właśnie tylko tamten był z fotelikiem jeszcze http://dino.sklep.pl/nowy/xlander-xa...09-p-3351.html znalazłam taki właśnie cały zestaw http://wszystkodladziecka.com.pl/xla...on-p-1345.html zakochałam się...
![]() ![]() ![]() 3220g 54 cm ------------------ Edytowane przez p4w Czas edycji: 2009-03-09 o 22:33 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#4055 | ||
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
oczywiscie przeprosil ale jestem zla, powiedzial do mnie bardzo nieladnie ![]() a przytulanek to ja juz 2 miesiace nie mialam Cytat:
![]() a uwierz mi nawet najpiekniejszy wozek swiata znudzi Ci sie za pare miesiecy eeeee zabierzcie ode mnie ten wizaz bo nie dosc, ze mnie wszystko boli to jeszcze oczy
![]() |
#4056 | ||
Zakorzenienie
|
![]()
Dziewczyny cieszę się, że ubranka się podobają, to tylko pierwsza seria próbna, zakupiona przez męża, który bardzo chciał coś osobiście kupić synkowi
![]() A jest tyle pięknych ciuszków, że po prostu ![]() W przyszłym tygodniu idę znowu coś kupić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Newborn też kupię, ale nie za dużo (może jeden komplecik i kilka śpioszków), bo dzieci z wagą ok 3800g i powyżej już się w nie nie mieszczą ![]() A ja mam takiego powera, że jeszcze sobie poczytam.
![]() |
#4057 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tak go nie kupię z powodu małej gondoli, ale jest piękny ![]() a ceny na allegro - z 2008 zestawy z fotelikami są po ok 2000, a jeszcze trzeba kurierem wysłać z powodu dużej wartości jakiś czas temu widziałam ten zestaw co mi się podoba z 2009 na allegro i też był po 2500, więc trzeba zrobić rekonesans zanim się wyda taką kasę w każdym razie szukam wózka o wymiarach bebecar i designie limitowanej edycji x-landera - ktoś widział ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4058 |
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
a ja sie strasznie czuje ale jestem tak uzalezniona od kompa, ze nie moge isc spac
co do ciuszkow...no z tym jest roznie ja mialam problem na odwrot jak sie maly urodzil bo wazyl 2750 i mial 50cm dlugosci i wszystkie ciuszki nawet te na 56 byly na niego za duze no ale wiadomo dziecko rosnie z tygodnia na tydzien wiec szybko nadrobil a teraz ginka rokuje mi na dziecko 3000-3200 ---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:48 ---------- to zn jakich?
#4059 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny...wieczornie
![]() Piekny brzuchatek...Laurka ma wygodnie u Mamusi i to najważniejsze ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cass uzależniona jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A te baby to są normalnie okropne...podobno ciężarne mają pierwszeństwo a tu dupa w praktyce... Mnie raz jedna kobieta w sklepie chciała przepuścić w kolejce...ale ładnie podziękowałam i nie skorzystałam,a tak to nigdy nikt "nie zauważa" mojego brzusia... Zgrabniutki brzusio ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4060 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba sama sobie złożę ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4061 |
Zakorzenienie
|
hehehe muszę zapytać Ciotkę jak tego dokonała
![]()
#4062 |
Zakorzenienie
|
Zapomniałam wspomnieć, że widziałam dziś te zestawy kąpielowe na kółkach, o których wspominała Majka i naprawdę są fajne
![]() A mój mąż zakochał się w wiklinowych koszach do spania, chciał nawet już natychmiast jeden kupić, ale udało mi się go, chwilowo pewnie, powstrzymać ![]() Oglądałam też Bugaboo Cameleon - bardzo lekki, ale ja już mam swojego faworyta (na chwilę obecną oczywiście ![]() ---------- Dopisano o 00:36 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Pewnie znacie, ale lubię poczytać i się pośmiać ![]() http://www.babyboom.pl/forum/ciaza-p...30/index2.html
#4063 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Dzisiaj jedna z pań pracujących ze mną w szkole wmawiała mi bardzo, że mam źle policzoną ciążę. Bo to jest nienormalne, że nie czuję jeszcze ruchów a mówię, że jestem w piątym miesiącu. A ja przecież jestem na początku piątego miesiąca. A zresztą co jej do tego???? I tak można sobie powkręcać różne chore rzeczy ![]() Czy to możliwe, że będąc w 19 tyg. 4 dniu można jeszcze nie czuć ruchów? Do tej pory nie miałam jeszcze takich schiz, ale jak się mnie pyta już co trzecia babka to mnie K***** bierze!!!!!!!!! Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-03-10 o 06:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#4064 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Dawno nie bylam tak wcześnie...i jestem druga ![]() Oj Frida Ciebie chyba nigdy nie przebiję ![]() I nie przejmuj się babami...pewnie że to normalne...przy pierwszym dziecku pierwsze ruchy czuje się ok.20 tygodnia ale nie powiedziane jest dokładnie którego dnia przecież...to jest tylko około! Każda kobieta jest inna i każdy Dzidziolek...Twój może jeszcze nie trafiać w Mamę, ale na pewno kopnie...może dzisiaj, może jutro ![]() ![]() A ja dzisiaj na głodniaka...właśnie wybieram się na morfologię, mocz i tą nieszczęsną glukozę...kawałek mam do laboratorium więc nie wiem jak ja wytrzymam bez jedzenia ![]() Trzymajcie proszę kciuki za moje badania ![]() Miłego dnia i odezwę się wieczorkiem ![]()
#4065 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie pogoda ... do bani! No moze jest troche lepiej niż wczoraj, bo nie pada ... ale ogólnie jest śpiąco ![]() Karolinka ![]() ![]() ![]() Frida olej to głupie gadanie! ... Ja jak byłam na ostatniej wizycie to położna sie pytała czy czuje ruchy - to był 21 tc ... powiedziałam, ze tak, a Ona mi na to, że niektóre panie dopiero ok 22 tygodnia czują ![]() Lece cos zjeść, bo zaraz spadne z głodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4066 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiście nie mam najmniejszego problemu podstawić się pierwsza pod drzwi ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja już też na nogach bo punktualnie o 8..,.domofon...montaż szafy ![]() a ja do kąpieli ![]() ![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4067 | ||||
Ola-Unhola
|
Witajcie Kochane :cmok:
Cytat:
My tez najpierw albo kupimy malutka kołyskę albo kosz wiklinowy na poczatek. Postawię sobie koło łóżka, a potem małego przeniesiemy już do pokoju Bartusia i będą tam razem urzędowali :) Cytat:
Cytat:
Po pierwsze co jej do tego, a po drugie nie ma pojęcia jeżeli takie głupoty opowiada. A może jeszcze liczyc nie umie - nie potrafi porównac tygodni z miesiącem ciązy. Na prawdę ruchy mozna poczuc dużo poźniej 22, 23 tydz. I wszystko wtedy jest jak najbardziej w porządku :ehem: Cytat:
A ja zaraz zabieram się na przepisywanie mamie planu wychowawczego na komputerze (mama jest nauczycielką). Ja jako dobra córcia siedząca w domku mam 25 str. do przepisania :rolleyes: Do jutra rano ...
![]() |
#4068 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To tylko kurtka tak dobrze maskuje mój brzuszek ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4069 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie dziwię się - po takim dniu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja bez śniadania nigdzie się nie ruszam, nawet jak na badania idę, to w torbie kanapeczki, żeby od razu po wyjściu ugryźć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4070 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4071 |
Ola-Unhola
|
Nie no, sama jestem na wątku???
#4072 |
Zakorzenienie
|
Gdzie tam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4073 |
Zakorzenienie
|
ja tez jestem
![]() Staram się znaleźć listę i uzupełnić dane ... ale marnie mi to idzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4074 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I ja ![]()
Edytowane przez Miramej Czas edycji: 2009-03-10 o 09:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4075 | |||
Zakorzenienie
|
Witajcie w słoneczny poranek- przynajmniej u mnie
![]() Cytat:
![]() cudowneeeeee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
napewno wkrótce poczujesz!!! poszlismy spac wczoraj z tż i gdy tak lezelismy tż polozyl rękę na brzuszku i poczul ruchy dzidziolka ![]()
![]() |
#4076 |
Zakorzenienie
|
i ja
![]() ![]()
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4077 |
Zakorzenienie
|
Wiecie, że dzisiaj jest Dzień Mężczyzny??? Właśnie usłyszałam w radiu. Trzeba coś sprawić Tż.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4078 |
Raczkowanie
|
Hej, właśnie się zarejestrowałam na wizażu i nie wiem, jak dopisać się do tego forum (t.c. 03.08.2009). Czy ktoś pomoże zielonej...?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4079 | |
Ola-Unhola
|
Cytat:
Ja właśnie też w DD TVN słyszałam. Mój dostał wczoraj prezent w formie przytulanek (są tak rzadko ostatnio, więc to jak prezent ![]()
![]() |
#4080 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie się zapisałaś ![]() ![]() Edytowane przez frida110 Czas edycji: 2009-03-10 o 09:09 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:17.