Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-09, 20:33   #4891
Maggie1983
Zakorzenienie

Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Maggie , dotarłam do tych zaproszeń. Śliczny tekst.

Annfas, pokazywałas już suknię?
a ja sie balam ze nie komentujecie, bo uwazacie ze glupie

Cytat:
Napisane przez jaga_2001 Pokaż wiadomość
anuulaa, tez bylam przekonana, ze elektryczna jest lepsza. I bylam z niej zadowolona, ale jak zaczelam wybielac zeby to zauwazylam mankamenty elektrycznej szczoteczki. Fakt, super poleruje zeby, ale przestrzeni miedzy zebami nie rusza wcale...

A smoky eyes to moj ulubiony make up.
zgadzam sie elektryczna szczoteczka jest przereklamowana

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześć
Ale stronka się zmieniła
No 10 stron mam do nadrobienia nie wiem czy dam radę
My już prawie wszystkich od TŻ rodzinę zaprosilismy w weekend , dobrze że mieszkają nie daleko od siebie , ale i tak w sobotę byłam padnięta ostatnich gości zaprosiliśmy o 21 i u nich zostaliśmy na dinka, ( ale wcześniej się tak umawialiśmy) no i niedziela .... normalnie jak padlam na łużko tak wstałam dopiero dzisiaj rano do pracy , no i ... odebraliśmy dzisiaj obrączki
Kasia, to dzialamy w jednakowym tempie my tez juz wiekszosc od TZ strony zaprosilismy

Cytat:
Napisane przez madziaranew Pokaż wiadomość
witam Was. Wiecie mam taki dylemat mamy sesje zdjeciowa uwowiona przed blogoslawienstwem i caly czar prysnie bo PM zobaczy mnie wczesniej, a my chcielismy po mszy pojechac na zdjecia ale zostawiac gosci na 1,5 godz to troche nie ladnie. No a ja sobie buciki pobrudze i sukienke i co wtedy?
ja tez mam sesje przed slubem co prawda studyjne zdjecia a nie plenerowe, ale tez musze zostawic gosci, ktorzy przyjada do mnie do domu samych na troche i spotkamy sie wszyscy w kosciele no coz tak bedzie i koniec, pocieszam sie ze fakt ze mlodzi jada na zdjecia przed slubem jest coraz powszechniejszy

a wogole wkurza mnie nowy wizaz, bo rano do was pisalam i wszystko mi zniklo, a ze jestem nerwus to powyzywalam i sobie darowalam, a teraz tez uzylam opcji wielocytowania, ale nie moglam nic pisac - myszka dziala a nie moglam postawic kursora, ale jakos poszlo
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 20:53   #4892
madziaranew
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Nie dziękuję
Chcę oddać część drugiego rozdziału promotorowi w środę (pierwsze założenie było, że oddam cały rozdział )

Zabawa ok, ale jakoś tak szkoda mi tych facecików

Witaj
My będziemy mieli sesję plenerową w czasie wesele i zostawiamy gości na jakiś czas. U nas nie jest to w złym guście Tak sie po prostu robi i nikogo to nie dziwi. Wyjeżdżamy na sesję po obiedzie i pierwszym tańcu .

no ja tez bym tak chciala ale rodzice jednoglosnie powiedzieli ze to jest troche nie fer w stosunku doi gosci no i kamerzysta tez mowil ze teraz mlodz przed slubem robia sesje.

Basiu, piękne te zaproszenia! Zachwyciła mnie ta czcionka na pierwszej stronie

mi tez sie bardzo podobaja

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ----------

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
To rzeczywiście nei za dobry pomysł, bo też bym nie chciała pokazać się TŻowi wcześniej. A nie możecie przełożyć godziny tej sesji? Np. po obiedzie i goście nie będą musieli czekać. 1,5h to moim zdaniem dużo czasu

Jaeszcze musze koniecznie porozmawiac z Tz, bo jakos mi sie ta sesja przed nie podoba
madziaranew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:04   #4893
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczynki, tak jak obiecalam wklejam zdjecia naszych zaproszen (dla przypomnienia ) i z nowosci winietki i zawieszki na alko-wszystko robotki reczne i dalej nowe bizu przepraszam, ale nie moglam zrobic ich lepiej kolczyki na zdjeciu wydaja mi sie jakies duze ale w rzeczywistosci sa drobniutkie i tylko kuleczka-krysztalek na dole jest wiekszy
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_0393-1.jpg (51,7 KB, 41 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0394-1.jpg (33,6 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0395-1.jpg (28,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0434-1.jpg (22,0 KB, 48 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_0443-1.jpg (25,6 KB, 43 załadowań)
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje

Edytowane przez Maggie1983
Czas edycji: 2009-03-09 o 21:14
Stary 2009-03-09, 21:18   #4894
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Dziewczynki, tak jak obiecalam wklejam zdjecia naszych zaproszen (dla przypomnienia ) i z nowosci winietki i zawieszki na alko-wszystko robotki reczne i dalej nowe bizu przepraszam, ale nie moglam zrobic ich lepiej kolczyki na zdjeciu wydaja mi sie jakies duze ale w rzeczywistosci sa drobniutkie i tylko kuleczka-krysztalek na dole jest wiekszy
Ładne winietki i zawieszki, dużo pracy musiałaś w nie włożyć. Biżu tez bardzo mi się podoba, też mam kryształową
anuulaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:30   #4895
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Dobra robota! Naprawdę super!
Też chcę kryształową biżuterię
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:36   #4896
anuulaa
Wtajemniczenie

Kasiuher, ładne zdjęcie dodałaś na nk. W ogóle fajna ta Twoja fryzurka, niewiem co oni od niej chcieli.
Stary 2009-03-09, 21:36   #4897
baja_86
Zakorzenienie

Cytat:
Basiu, piękne te zaproszenia! Zachwyciła mnie ta czcionka na pierwszej stronie
a czcionka to zasługa anulii, gdzieś wyszperała i podzieliła się nią

Cytat:
ślicznie wyszły szkoda, że zdjęcia biżuterii niewyraźne, ale widać, że musi być śliczna

edit
W tym tygodniu dorobimy się nowej części ciekawe ile ich jeszcze powstanie do mojego ślubu
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 21:39   #4898
anuulaa
Wtajemniczenie

Zauważyłyście, że zbliżamy się do następnej części?? Kto wie, może jeszcze dzisiaj:P
Stary 2009-03-09, 21:40   #4899
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, ten mój TŻ nie przestanie mnie zaskakiwać... Mówię mu delikatnie o tym zaproszeniu ludzi z osobami towarzyszącymi, a on na to: "Oczywiście!" I po problemie Potem się poskarżyłam teściom, że TŻ chciał ich bez osób tow., a oni przyznali mi rację .

Płodzę w bólach i cierpieniach pracę magisterską...

I sprawdzam 100 razy na dzień pocztę, bo czekamy na projekt zaproszeń
widzisz z facetami tak to jz jest... bozz ale ciesze sie ze sie wyjasnilo

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość
ja też o czymś takim myślę

no fajne, ale ja zrobię te rożki, bo niestety nie mam takich koszyczków

Zrobiłam zaporszenie na próbę, trochę rozmazał mi się tusz, bo zatarłam kartkę, no i troszkę maiłam problem z zagięciem kartki, ale mniej więcej takie będziemy mieli. Kokardka będzie w innym kolorze, bo jeszcze nie kupiłam wstążki. W każdym razie chcemy bordową. Jak wam się podoba?
sliczne zaproszenia

Cytat:
witam Was. Wiecie mam taki dylemat mamy sesje zdjeciowa uwowiona przed blogoslawienstwem i caly czar prysnie bo PM zobaczy mnie wczesniej, a my chcielismy po mszy pojechac na zdjecia ale zostawiac gosci na 1,5 godz to troche nie ladnie. No a ja sobie buciki pobrudze i sukienke i co wtedy?
ja jde na sesje po obiedzie, zostawiamy gosci i nic w tym niewidzimy zlego, na slasku tak sie robi, ze po obiedzie 1 tancu i chwili zabawy sie znika, a goscie szaleja..
Stary 2009-03-09, 21:54   #4900
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Szukam oryginalnych taktownych zabaw. Poniżej mój taki orientacyjny przebieg oczepin, ale nie wszystkie wezmę, co myślicie o tych??

1. Rzucanie welonem i muszką (standard - będzie)

2. Test dla Młodych czy się znają - odwróceni od siebie i mają w rękach tabliczki ONA i On (lub po jednym swoim bucie) i wodzirej zadaje pytania np.
......

3.Pan Młody i Pani młoda zbierają swoje drużyny po np. 5 osób i przeciągają linę (mój zespół robi taką zabawę, wiec lina będzie)
..........

4. Do tej zabawy niezbędny jest kijek np. od szczotki no i ok. 3 odważnych, którzy musza wypić setkę wódki, przykładając czoło do kijka, obiec go 10 razy dookoła, a następnie szybciutko dobiec do oddalonej na drugim końcu sali Pary Młodej, która trzyma nagrodę.
.............
5. Potrzebni ok. 3 panowie, daje się im 2 białe T-shirty i czerowne pomadki, muszą w określonym czasie pomalować usta kobietom i zebrać jak najwięcej buziaków na bluzce (ale zastanawiam się, czy to higieniczne)
..............

6.myślałam też o tym ślubowaniu rodziców, co wczesniej było albo też o takim telegramie:
Nie każdy wie, że Pan Młody przed ślubem należał do Klubu Starych Kawalerów. Cały klub przebywa teraz we Włoszech i przesyła telegram z życzeniami. Żeby udowodnić, że naprawdę przebywają we Włoszech będziemy czytać w oryginale i tłumaczyć.
No ale nie wiem czy ten telegram nie przynudzi gości, no ale jest dość śmieszyny, tylko długi

To moje propozycję, pomóżcie wybrać najlepsze.
2 i 3 fajne, ślubowanie rodziców też (a co )telegram był czytany u kuzyna na weselu (po północy jak już procenty po sali krążyły) i było bardzo śmiesznie. Wcale nie jest za długi.

Ze szminki bym zrezygnowała - nie każdy lubi być malowany, a jak szminką pobrudzi się komuś sukienkę, to ciężko może być ze spraniem tego.

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:00   #4901
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
2 i 3 fajne, ślubowanie rodziców też (a co )telegram był czytany u kuzyna na weselu (po północy jak już procenty po sali krążyły) i było bardzo śmiesznie. Wcale nie jest za długi.

Ze szminki bym zrezygnowała - nie każdy lubi być malowany, a jak szminką pobrudzi się komuś sukienkę, to ciężko może być ze spraniem tego.
Fajnie by było wymyśleć jeszcze ze 2 przyrzeczenia ślubowania, ale jakoś nie mam takiej wyobraźni. Trzeba poszukać, co jeszcze teściowie robia nie tak hehe, np. żeby nie wtrącali się do kłótni swoich dzieci:P
Stary 2009-03-09, 22:04   #4902
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Zrobiłam zaporszenie na próbę, trochę rozmazał mi się tusz, bo zatarłam kartkę, no i troszkę maiłam problem z zagięciem kartki, ale mniej więcej takie będziemy mieli. Kokardka będzie w innym kolorze, bo jeszcze nie kupiłam wstążki. W każdym razie chcemy bordową. Jak wam się podoba?
Bardzo ładne te zaproszenia. Ja swoje zaginałam używając do "nadcięcia kartki" nożyka do tapet - ma cieńszy koniec niż nożyczki - trzeba tylko potrenować żeby nie nadcinać za głęboko.

Cytat:
U nas jedzie się na sesję albo podczas wesela albo w inny dzień po. Nie robi się plenerów przed ślubem. Jak się boisz że suknię pobrudzisz - to przełóż plener albo na w trakcie wesela albo na inny dzień. Jeśli zakładasz plener na 'łonie natury' to suknia raczej się pobrudzi, jeśli nasz cienkie obcasy weź pod uwagę, że chodząc po ziemi, trawie itp. mogą się zapadać i też się brudzić. Pewnym rozwiązaniem jest podłożenie prześcieradła na którym staje PM, rozkłada się suknię, a potem to co wystaje "upycha" pod suknię - niektórzy fotografowie praktykują takie rozwiązanie.

Cytat:
Fajnie by było wymyśleć jeszcze ze 2 przyrzeczenia ślubowania, ale jakoś nie mam takiej wyobraźni. Trzeba poszukać, co jeszcze teściowie robia nie tak hehe, np. żeby nie wtrącali się do kłótni swoich dzieci:P
Nie wiem, może takie:

Nie będę zaglądała do garnków synowej i mówiła ja lepiej gotuję
Nie będę wpadała bez zapowiedzi i sprzątała młodym mieszkania

Można popuścić wodze fantazji

Never regret something that once made you smile

Edytowane przez iwka28
Czas edycji: 2009-03-09 o 22:11
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:27   #4903
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Bardzo ładne te zaproszenia. Ja swoje zaginałam używając do "nadcięcia kartki" nożyka do tapet - ma cieńszy koniec niż nożyczki - trzeba tylko potrenować żeby nie nadcinać za głęboko.

U nas jedzie się na sesję albo podczas wesela albo w inny dzień po. Nie robi się plenerów przed ślubem. Jak się boisz że suknię pobrudzisz - to przełóż plener albo na w trakcie wesela albo na inny dzień. Jeśli zakładasz plener na 'łonie natury' to suknia raczej się pobrudzi, jeśli nasz cienkie obcasy weź pod uwagę, że chodząc po ziemi, trawie itp. mogą się zapadać i też się brudzić. Pewnym rozwiązaniem jest podłożenie prześcieradła na którym staje PM, rozkłada się suknię, a potem to co wystaje "upycha" pod suknię - niektórzy fotografowie praktykują takie rozwiązanie.

Nie wiem, może takie:

Nie będę zaglądała do garnków synowej i mówiła ja lepiej gotuję
Nie będę wpadała bez zapowiedzi i sprzątała młodym mieszkania

Można popuścić wodze fantazji
Dzięki, z tym wpadaniem do mieszkania bez zapowiedzi jest super. Dodałam takiie:
Czy ślubujecie nie wtrącać się do kłótni swoich dzieci, nawet jeżeli jedno ze stron ma rację?

Czy ślubujecie nie wpadać do mieszkania dzieci bez zapowiedzi aby przypadkiem nie nakryc ich... mieszkania nieposprzątanego

I tu mam pomysł, żeby dać mamom po tym ślubowaniu ten poradnik dobrej teściowej z empiku, który polecała Popscene. Myślę, że to będzie dobry moment
Stary 2009-03-09, 22:35   #4904
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angelikaw Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Długo mnie tu nie było, bo przygotowywałam się do dość ważnego egzaminu I mogę się pochwalić, że od 2 dni jestem już Panią MAGISTER
Gratulacje! Choć spóżnione!

Cytat:
Strippi, śliczna ta piosenka Pauli. My musimy jednak wybrać taką, żeby zespół mógł ją wykonać, a w nim sami faceci.
Nasz zespól to tez sami faceci - i głupoi by mi było gdy mam zespół puszczac z płyty. Nasza piosenka to "Zabiore Cię" Kancelarii

Cytat:
Agus, mnie sie wydaje ze albo albo, zebys nie wygladala jak choinka

ja tez chcialam druhenki - 2 dziewczynki - 4 latka i 2 latka i 4 m-ce, ale obie sa niedobre i boje sie zeby nie buchly obraczek i nie uciekly ale i tak sie nie poddam, wiec stanelo wstepnie na tym, ze bede miec caly orszak tj. z przodu te 2 male dziewczynki w takich samych sukieneczkach, za nimi chrzesniak TZta 6 lat i jego siostra ktora w maju idzie do komunii, wiec bedzie miec akurat sukieneczke i dopiero my sweet
U nas bezdie tylko jedna dziewczynka - taka 8 letnia szła przed nami i niosła obraz. U nas taki zwyczaj!

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
Aha, a ja wam nie mowilam, ze Kolejna osoba z moej listy gosci jest w ciazy, i będzie w 6-7 miesiacu na nasyzm slubie, Faktastycznie!
Musze pogadać z Tz by kogoś dosztukować bo nortmalnie na weselu zostaniemy sami z rodzicami
Tez sie wczoraj dowiedzieliśmy , że żona kuzyna tz jest w ciązy i na naszym ślubie będzie w 8 miesiacu, ale na razie planują być

Cytat:
A macie jakiś pomysł, żeby panna i kawaler, którzy złapią welon i muszkę nie musieli się pocałować? Jakie znacie wersje? Czy po prostu złapią i po wszystkim??
Tanczą! Widziałam raz ja musieli zatańczyć w ogromnych, męskich gumiakach!

Cytat:
ja też o czymś takim myślę

no fajne, ale ja zrobię te rożki, bo niestety nie mam takich koszyczków

Sliczne!

Cytat:
Nie dziękuję
...Witaj
My będziemy mieli sesję plenerową w czasie wesele i zostawiamy gości na jakiś czas. U nas nie jest to w złym guście Tak sie po prostu robi i nikogo to nie dziwi. Wyjeżdżamy na sesję po obiedzie i pierwszym tańcu .
My tez tak! Wszyscy sie do tego juz przyzwyczaili.

Cytat:
Śliczne! oj napracowałaś sie przy tym. Nie robimy winietek ani zawieszek na alko. Na bytelki będa białe kokardki - fajnie to wygląda!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 22:52   #4905
ktosia86
Zakorzenienie

Dobry wieczór wszystkim
Mnie też zdziwił nowy wygląd wizażu, ale nie jest źle, jakoś się przyzwyczajam.
Byliśmy dziś u księdza, spisaliśmy protokół, a od przyszłej niedzieli będą czytane nasze zapowiedzi
Poza tym jesteśmy w trakcie roznoszenia zaproszeń. Mój żołądek ledwo to znosi, bo każda rodzina jakoś się przygotowuje na nasze przyjście i jak tu odmówić tego piątego z kolei kawałka ciasta, tak żeby nikt się nie obraził
Czekam też z niecierpliwością na moje butki, dzisiaj dostałam maila, że babeczka mi je wysłała, to może jutro albo w środę już będą. Oby... bo już sie nie mogę ich doczekać.
Zapisaliśmy się też na kurs tańca a właściwie na indywidualne zajęcia. Droga impreza powiem szczerze, bo płaci się 80 zł za godzinę. Nie chcieliśmy tradycyjnego kursu, bo po pierwsze nie mamy na to czasu, a po drugie ja tańczyć umiem, bo już kiedyś chodziłam na kurs tańca, a resztę sama jakoś załapałam, natomiast tż ma większy problem - chęci ogromne, a umiejętności ani trochę. Mam nadzieję, że ta instruktorka coś wymyśli bo będzie katastrofa.

Martucha piękne te Wasze obrączki
Rybulko świetny wybór jak chodzi o zaproszenia

Widzę, że spora część dziewczyn kupuje sobie buty na przebranie w trakcie wesela i to dużo niższe. A nie boicie się, że po zmianie butów bedziecie się potykać o suknię?
Stary 2009-03-09, 22:59   #4906
anuulaa
Wtajemniczenie

Ktosiu, ja jeśli znajdę buty z niskim obcasem, to pewnie nie przydadzą mi się buty na przebranie. Z tą suknią to słuszna uwaga, może być problem:P
Stary 2009-03-09, 23:05   #4907
anjadka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Tez sie wczoraj dowiedzieliśmy , że żona kuzyna tz jest w ciązy i na naszym ślubie będzie w 8 miesiacu, ale na razie planują być

Moja bratowa ma termin porodu na dzien naszego slubu. A mam tylko jednego brata i to bedzie pierwsze dziecko z nowego pokolenia w rodzinie. Postanowili ze moj brat na pewno bedzie niezaleznie od bratowej, a bratowa o ile urodzi przed czasem nawet jesli to bedzie tydzien przed weselem a bedzie sie czula okej to tez bedzie. A oni maja daleko bo z Poznania do Dębicy to jest 7-8h drogi, bo tych naszych "krajowych autostradach". Swoja drogą moja mama stwierdziła że to będzie lipiec szczęścia bo moj ślub i narodziny ich pierwszego wnuka
anjadka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 23:24   #4908
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Agus, moim zdaniem może być tego za dużo na głowie, bo welon, diadem, różyczka i jeszcze do tego fryzurka jest taka jakby bogata sama w sobie, ale najlepiej jakbyś sobie zoabczyła jak to wygląda na fryzurze próbnej, no może będzie wyglądało łądnie
Cytat:
Agus, mnie sie wydaje ze albo albo, zebys nie wygladala jak choinka
dzieki za rady kochane, zastanowie sie
Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość

O jej... może to pytanie nie na miejscu, ale w jakiej bieliźnie byłaś, stringi? czy może dali Ci jakąś jednorazową? Też mam dosyc maszynki...
mialam stringi owinela je z zewnatrz recznikiem papierowym i do wnetrza tez, nic a nic nie pobrudzila woskiem
nawet nie macie pojecia jaka to ulga po 4 dniach od wosku nie czuc klucia :P czuje delikatne wloski, ale kosmetyczka uprzedzala, ze pierwszy wosk taki bedzie, bo poo maszynce wloski sa tarde i grube a pozniej beda z czasem robic sie bardziej miekkie

Cytat:
Znalazłam fajny makijaż, taki jaki właśnie chcę do ślubu
cudny

Cytat:
Zauważyłyście, że zbliżamy się do następnej części?? Kto wie, może jeszcze dzisiaj:P
no ja tez zauwazylam

nie moge wkleic zdjec sukni na poprawiny bo sa za duze, jak cierpliwie poczekacie to jutro rano wkleje

kupilismy garnitur, stalowo grafitowy, blyszczacy, gladki, do tego kamizelka i musznik z haftami kwiatow, koszula biala, no i spinki matowo blkyszczace srebrne, buciki czarne lakierowane, calos 1050 zl spinki gratis
Stary 2009-03-09, 23:34   #4909
agus87
Zakorzenienie

prosze fotki mojej sukni

NIE ODDAJA W OGOLE JAKA ONA JEST CUDNA NA ZYWO, NA MNIE WYGLADA NAPRAWDE SUPER, SAM TZ STWIERDZIL, ZE LIPNE FOTKI, BO NIE ODDAWAJA W OGOLE JAKA TA SUKNIA JEST PIEKNA

takie jest przynajmniej nasze, rodzicow i tesciow zdanie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia2.jpg (34,1 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg suknia.jpg (50,4 KB, 56 załadowań)
Stary 2009-03-09, 23:37   #4910
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
dzieki za rady kochane, zastanowie sie

mialam stringi owinela je z zewnatrz recznikiem papierowym i do wnetrza tez, nic a nic nie pobrudzila woskiem
nawet nie macie pojecia jaka to ulga po 4 dniach od wosku nie czuc klucia :P czuje delikatne wloski, ale kosmetyczka uprzedzala, ze pierwszy wosk taki bedzie, bo poo maszynce wloski sa tarde i grube a pozniej beda z czasem robic sie bardziej miekkie

cudny

no ja tez zauwazylam

nie moge wkleic zdjec sukni na poprawiny bo sa za duze, jak cierpliwie poczekacie to jutro rano wkleje

kupilismy garnitur, stalowo grafitowy, blyszczacy, gladki, do tego kamizelka i musznik z haftami kwiatow, koszula biala, no i spinki matowo blkyszczace srebrne, buciki czarne lakierowane, calos 1050 zl spinki gratis
Wow, widzę, że udane zakupy dzisiaj mieliście. Cały zestaw dla ana młodego. Pochwal się jutro koniecznie tą kiecką i gajerkiem, bo jestem ciekawa.

edit: rzeczywiście piękna suknia. Już sobie ją wyobrażam na ciele, gołe plecy....jaaa superowo

A po tym nie miałaś uczulenia, żadnych krostek?? Ja niestety mam taką przypadłosć:/ Muszę kiedyś spróbować depilacji bikini, ale mam opory...

Edytowane przez anuulaa
Czas edycji: 2009-03-09 o 23:38
Stary 2009-03-09, 23:38   #4911
agus87
Zakorzenienie

Cytat:
Wow, widzę, że udane zakupy dzisiaj mieliście. Cały zestaw dla ana młodego. Pochwal się jutro koniecznie tą kiecką i gajerkiem, bo jestem ciekawa.

A po tym nie miałaś uczulenia, żadnych krostek?? Ja niestety mam taką przypadłosć:/ Muszę kiedyś spróbować depilacji bikini, ale mam opory...
wlasnie wkleilam wyzej fotki sukni :P
mialam delikatne krostki na bikini, ale zeszly mi, na nogach nic
Stary 2009-03-09, 23:39   #4912
jaga_2001
Zakorzenienie

U mojego kuzyna zona jest w ciazy blizniaczej. Termin maja na przelom lipca i sierpnia, wiec pewnie odpadna.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-09, 23:40   #4913
anuulaa
Wtajemniczenie

Cytat:
wlasnie wkleilam wyzej fotki sukni :P
mialam delikatne krostki na bikini, ale zeszly mi, na nogach nic
Muszę najpierw znaleźć odpowiednią kosmetyczkę, żebym nie trafiła na jakąś praktykantkę, bez urazy dla uczących się, ale ja bym się wstydziła:P
Stary 2009-03-09, 23:45   #4914
jaga_2001
Zakorzenienie

moje buty na przebranie sa nizsze, ale o 0,5 cm.

AV by jaga_2001
jaga_2001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 06:02   #4915
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

jeja ja nie mam jeszcze zadnych butow a wy tu o butach juz na zmiane mowicie...

a co do depilacji to kupilam sobie zestaw woskow z podgrzewaczem i musze przyznac, ze swietna sprawa
na razie jedna nozke zrobilam, ale zamierzam jeszcze druga, bikini i rączki hehe przynajmniej obca osoba nie bedzie mi nigdzie zaglądać

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 07:51   #4916
kliwia
Zakorzenienie

maggie siatkę ta złotą z rolki miałaś?

agus suknia jajk z mistrzostw tańca
kliwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 07:54   #4917
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Ładne winietki i zawieszki, dużo pracy musiałaś w nie włożyć. Biżu tez bardzo mi się podoba, też mam kryształową

Cytat:
Dobra robota! Naprawdę super!
Też chcę kryształową biżuterię
ja mam krysztalki, bo jedynym marzeniem mamci bylo, zeby nie bylo perel wiem ze to przesad ale jak chce tak ma z reszta i tak chcialam krysztalki, a na poprawiny i tak zaloze perly
Cytat:
a czcionka to zasługa anulii, gdzieś wyszperała i podzieliła się nią

ślicznie wyszły szkoda, że zdjęcia biżuterii niewyraźne, ale widać, że musi być śliczna

edit
W tym tygodniu dorobimy się nowej części ciekawe ile ich jeszcze powstanie do mojego ślubu
no nameczylam sie z tymi zdjeciami a efekt i tak zaden
Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
Gratulacje! Choć spóżnione!

Nasz zespól to tez sami faceci - i głupoi by mi było gdy mam zespół puszczac z płyty. Nasza piosenka to "Zabiore Cię" Kancelarii

U nas bezdie tylko jedna dziewczynka - taka 8 letnia szła przed nami i niosła obraz. U nas taki zwyczaj!

Tanczą! Widziałam raz ja musieli zatańczyć w ogromnych, męskich gumiakach!

Sliczne!

My tez tak! Wszyscy sie do tego juz przyzwyczaili.

Śliczne! oj napracowałaś sie przy tym. Nie robimy winietek ani zawieszek na alko. Na bytelki będa białe kokardki - fajnie to wygląda!

Cytat:
prosze fotki mojej sukni

NIE ODDAJA W OGOLE JAKA ONA JEST CUDNA NA ZYWO, NA MNIE WYGLADA NAPRAWDE SUPER, SAM TZ STWIERDZIL, ZE LIPNE FOTKI, BO NIE ODDAWAJA W OGOLE JAKA TA SUKNIA JEST PIEKNA

takie jest przynajmniej nasze, rodzicow i tesciow zdanie
bardzo ladna i Ty jestes taka drobniutka, wiec bedzie slicznie a co do fryzurki to jak masz juz diadem to sprobuj zalozyc kwiatka i diadem i sama zobaczysz jak to wyglada ja Cie poniekad rozumiem, bo jak pamietasz sama nie moglam sie zdecydowac i tez chcialam wszystko na raz
Stary 2009-03-10, 09:10   #4918
stokrotka24
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ale miałam nadrabiania, a przy nowym wyglądzie aż nie chce się czytać. Rozciąga mi strasznie tekst i nie widzę, która z was coś napisała i musze co chwile przewijać każda wypowiedź

Cytat:
Napisane przez Lustereczko Pokaż wiadomość
Witam
Mi sie tez nie podoba ten nowy design, na szczescie mozna sobie zmienic na poprzedni, co oczywiscie juz zrobilam i spowrotem jest super
Dzien kobiet minal super, dostalam rozyczke i tulipana i moje ulubione cukiereczki reszta prezentu w srode, bo TZ mi funduje pasemka Juz nie moge sie doczekac bo mam dosyc moich wlosow, scinac nie moge to chociaz pasemka zrobie

Dziewczyny mialabym prosbe do tych ktore juz sie obronily, i tych ktore przeprowadzaly badania w swojej pracy, czy moglaby ktoras z was wyslac mi tylko sam rozdzial metodologiczny z teoria i potem z opracowanymi wynikami badan? bo musze sie za to zabrac a moja promotorka nic nam nie wytlumaczyla, a teraz jej nie bedzie miesiac, i nie mam sie kogo poradzic, i chcialabym zobaczyc jak to ma wygladac.
podaj mi swojego meila, to ja ci wyślę. ja tez miałam największy problem z rozdziałem metodologicznym, tak więc rozumiem cię

Cytat:
śliczne zaproszenia i biżuteria

martucha 84 bardzo ładne obrączki
kabimbo ale duża ta wasza sala, na ile osób robicie wesele? (przepraszam jeśli pisałaś a ja nie doczytałam). Wystrój ma fajny, elegancki.

Byliśmy z tz w niedzielę na spacerze w lesie i szukaliśmy miejsc na sesję plenerową. U nas są 3 wieże, i ogólnie cały las ma urok. Szuklaiśmy też małego strumyka, który znaleźliśmy po 2 godzinach. Oboje śmialiśmy sie na samą myśl, jak będę w sukni i obcasach biegac po lesie Ale co tam, na drugi dzień, to juz nie ma się czym przejmować.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-10, 09:22   #4919
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
maggie siatkę ta złotą z rolki miałaś?
tak z rolki - rąbnęłam mojej kwiaciarce żartuje - odkupiłam od niej całą rolkę za 15 zł - tam chyba było 10 metrów i starczyło akurat na wszystkie zaproszenia - mam jeszcze cienkie długie paski, bo nie robiłam na taką szerokość tylko węższe
Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Ale miałam nadrabiania, a przy nowym wyglądzie aż nie chce się czytać. Rozciąga mi strasznie tekst i nie widzę, która z was coś napisała i musze co chwile przewijać każda wypowiedź

podaj mi swojego meila, to ja ci wyślę. ja tez miałam największy problem z rozdziałem metodologicznym, tak więc rozumiem cię

śliczne zaproszenia i biżuteria

martucha 84 bardzo ładne obrączki
kabimbo ale duża ta wasza sala, na ile osób robicie wesele? (przepraszam jeśli pisałaś a ja nie doczytałam). Wystrój ma fajny, elegancki.

Byliśmy z tz w niedzielę na spacerze w lesie i szukaliśmy miejsc na sesję plenerową. U nas są 3 wieże, i ogólnie cały las ma urok. Szuklaiśmy też małego strumyka, który znaleźliśmy po 2 godzinach. Oboje śmialiśmy sie na samą myśl, jak będę w sukni i obcasach biegac po lesie Ale co tam, na drugi dzień, to juz nie ma się czym przejmować.
dziekuje! mnie tez sie nie widzi ten nowy wizaz
Stary 2009-03-10, 09:45   #4920
agus87
Zakorzenienie

Cytat:

agus suknia jajk z mistrzostw tańca
no prawie tak wyglada, swoje kosztowala, ale jest boska
Cytat:

bardzo ladna i Ty jestes taka drobniutka, wiec bedzie slicznie a co do fryzurki to jak masz juz diadem to sprobuj zalozyc kwiatka i diadem i sama zobaczysz jak to wyglada ja Cie poniekad rozumiem, bo jak pamietasz sama nie moglam sie zdecydowac i tez chcialam wszystko na raz
no nie moge sie wlasnie zdecydowac czy lepiej diadem czy kwiat
ojj bedzie problem

dziewczyny ale jestem zla, w czwartek dzwonilam do babki z butkami, gdzie zamawialam slubne, no i mowi, ze w sobote najpozniej w poniedzialek beda do odbioru, jest wtorek i butow nie ma!! mowila 2, 3 tygodnie, a minal miesiac i jestem, na nia wsciekla, bez przesady..., a niech zadzwoni babka z sukien no i co, bedzie lipa bo suknia jest a butow nie ma

a swoja droga, tez moglaby juz zadzwonic, umowic na przymiarke

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości