|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4891 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne gaduły - tegoroczne Panny Młode (2009) cz. IX
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no coz tak bedzie i koniec, pocieszam sie ze fakt ze mlodzi jada na zdjecia przed slubem jest coraz powszechniejszy ![]() a wogole wkurza mnie nowy wizaz, bo rano do was pisalam i wszystko mi zniklo, a ze jestem nerwus to powyzywalam i sobie darowalam, a teraz tez uzylam opcji wielocytowania, ale nie moglam nic pisac - myszka dziala a nie moglam postawic kursora, ale jakos poszlo
|
||||
|
|
|
#4892 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mi tez sie bardzo podobaja ---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Cytat:
Jaeszcze musze koniecznie porozmawiac z Tz, bo jakos mi sie ta sesja przed nie podoba
|
||
|
|
|
#4893 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, tak jak obiecalam wklejam zdjecia naszych zaproszen (dla przypomnienia
) i z nowosci winietki i zawieszki na alko-wszystko robotki reczne przepraszam, ale nie moglam zrobic ich lepiej
Edytowane przez Maggie1983 Czas edycji: 2009-03-09 o 21:14 |
|
|
|
#4894 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Naprawdę super!Też chcę kryształową biżuterię
|
|
|
|
|
#4896 |
|
Wtajemniczenie
|
Kasiuher, ładne zdjęcie dodałaś na nk. W ogóle fajna ta Twoja fryzurka, niewiem co oni od niej chcieli.
|
|
|
|
#4897 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
szkoda, że zdjęcia biżuterii niewyraźne, ale widać, że musi być ślicznaedit W tym tygodniu dorobimy się nowej części ciekawe ile ich jeszcze powstanie do mojego ślubu
|
||
|
|
|
#4898 |
|
Wtajemniczenie
|
Zauważyłyście, że zbliżamy się do następnej części?? Kto wie, może jeszcze dzisiaj:P
|
|
|
|
#4899 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ciesze sie ze sie wyjasnilo![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4900 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)telegram był czytany u kuzyna na weselu (po północy jak już procenty po sali krążyły) i było bardzo śmiesznie. Wcale nie jest za długi.Ze szminki bym zrezygnowała - nie każdy lubi być malowany, a jak szminką pobrudzi się komuś sukienkę, to ciężko może być ze spraniem tego.
|
|
#4901 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4902 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie będę zaglądała do garnków synowej i mówiła ja lepiej gotuję ![]() Nie będę wpadała bez zapowiedzi i sprzątała młodym mieszkania ![]() Można popuścić wodze fantazji
"A teraz szybko, zanim dotrze do nas, że to bez sensu. Tako rzecze ja, król Julian!" Never regret something that once made you smile Edytowane przez iwka28 Czas edycji: 2009-03-09 o 22:11 |
|||
|
|
|
#4903 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czy ślubujecie nie wtrącać się do kłótni swoich dzieci, nawet jeżeli jedno ze stron ma rację? Czy ślubujecie nie wpadać do mieszkania dzieci bez zapowiedzi aby przypadkiem nie nakryc ich... mieszkania nieposprzątanego ![]() I tu mam pomysł, żeby dać mamom po tym ślubowaniu ten poradnik dobrej teściowej z empiku, który polecała Popscene. Myślę, że to będzie dobry moment
|
|
|
|
|
#4904 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
||||||||
|
|
|
#4905 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór wszystkim
![]() Mnie też zdziwił nowy wygląd wizażu, ale nie jest źle, jakoś się przyzwyczajam. Byliśmy dziś u księdza, spisaliśmy protokół, a od przyszłej niedzieli będą czytane nasze zapowiedzi ![]() Poza tym jesteśmy w trakcie roznoszenia zaproszeń. Mój żołądek ledwo to znosi, bo każda rodzina jakoś się przygotowuje na nasze przyjście i jak tu odmówić tego piątego z kolei kawałka ciasta, tak żeby nikt się nie obraził Czekam też z niecierpliwością na moje butki, dzisiaj dostałam maila, że babeczka mi je wysłała, to może jutro albo w środę już będą. Oby... bo już sie nie mogę ich doczekać. Zapisaliśmy się też na kurs tańca a właściwie na indywidualne zajęcia. Droga impreza powiem szczerze, bo płaci się 80 zł za godzinę. Nie chcieliśmy tradycyjnego kursu, bo po pierwsze nie mamy na to czasu, a po drugie ja tańczyć umiem, bo już kiedyś chodziłam na kurs tańca, a resztę sama jakoś załapałam, natomiast tż ma większy problem - chęci ogromne, a umiejętności ani trochę. Mam nadzieję, że ta instruktorka coś wymyśli bo będzie katastrofa. Martucha piękne te Wasze obrączki Rybulko świetny wybór jak chodzi o zaproszenia ![]() Widzę, że spora część dziewczyn kupuje sobie buty na przebranie w trakcie wesela i to dużo niższe. A nie boicie się, że po zmianie butów bedziecie się potykać o suknię? |
|
|
|
#4906 |
|
Wtajemniczenie
|
Ktosiu, ja jeśli znajdę buty z niskim obcasem, to pewnie nie przydadzą mi się buty na przebranie. Z tą suknią to słuszna uwaga, może być problem:P
|
|
|
|
#4907 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja bratowa ma termin porodu na dzien naszego slubu. A mam tylko jednego brata i to bedzie pierwsze dziecko z nowego pokolenia w rodzinie. Postanowili ze moj brat na pewno bedzie niezaleznie od bratowej, a bratowa o ile urodzi przed czasem nawet jesli to bedzie tydzien przed weselem a bedzie sie czula okej to tez bedzie. A oni maja daleko bo z Poznania do Dębicy to jest 7-8h drogi, bo tych naszych "krajowych autostradach". Swoja drogą moja mama stwierdziła że to będzie lipiec szczęścia bo moj ślub i narodziny ich pierwszego wnuka
|
|
|
|
|
#4908 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
owinela je z zewnatrz recznikiem papierowym i do wnetrza tez, nic a nic nie pobrudzila woskiemnawet nie macie pojecia jaka to ulga po 4 dniach od wosku nie czuc klucia :P czuje delikatne wloski, ale kosmetyczka uprzedzala, ze pierwszy wosk taki bedzie, bo poo maszynce wloski sa tarde i grube a pozniej beda z czasem robic sie bardziej miekkiecudny Cytat:
nie moge wkleic zdjec sukni na poprawiny bo sa za duze, jak cierpliwie poczekacie to jutro rano wkleje kupilismy garnitur, stalowo grafitowy, blyszczacy, gladki, do tego kamizelka i musznik z haftami kwiatow, koszula biala, no i spinki matowo blkyszczace srebrne, buciki czarne lakierowane, calos 1050 zl spinki gratis
|
||||
|
|
|
#4909 |
|
Zakorzenienie
|
prosze fotki mojej sukni
NIE ODDAJA W OGOLE JAKA ONA JEST CUDNA NA ZYWO, NA MNIE WYGLADA NAPRAWDE SUPER, SAM TZ STWIERDZIL, ZE LIPNE FOTKI, BO NIE ODDAWAJA W OGOLE JAKA TA SUKNIA JEST PIEKNA takie jest przynajmniej nasze, rodzicow i tesciow zdanie
|
|
|
|
#4910 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
edit: rzeczywiście piękna suknia. Już sobie ją wyobrażam na ciele, gołe plecy....jaaa superowo ![]() A po tym nie miałaś uczulenia, żadnych krostek?? Ja niestety mam taką przypadłosć:/ Muszę kiedyś spróbować depilacji bikini, ale mam opory... Edytowane przez anuulaa Czas edycji: 2009-03-09 o 23:38 |
|
|
|
|
#4911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mialam delikatne krostki na bikini, ale zeszly mi, na nogach nic
|
|
|
|
|
#4912 |
|
Zakorzenienie
|
U mojego kuzyna zona jest w ciazy blizniaczej. Termin maja na przelom lipca i sierpnia, wiec pewnie odpadna.
|
#4913 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4914 |
|
Zakorzenienie
|
moje buty na przebranie sa nizsze, ale o 0,5 cm.
|
#4915 |
|
Zakorzenienie
|
jeja ja nie mam jeszcze zadnych butow a wy tu o butach juz na zmiane mowicie...
![]() a co do depilacji to kupilam sobie zestaw woskow z podgrzewaczem i musze przyznac, ze swietna sprawa na razie jedna nozke zrobilam, ale zamierzam jeszcze druga, bikini i rączki hehe przynajmniej obca osoba nie bedzie mi nigdzie zaglądać
|
#4916 |
|
Zakorzenienie
|
maggie siatkę ta złotą z rolki miałaś?
agus suknia jajk z mistrzostw tańca
|
|
|
|
#4917 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do fryzurki to jak masz juz diadem to sprobuj zalozyc kwiatka i diadem i sama zobaczysz jak to wyglada ja Cie poniekad rozumiem, bo jak pamietasz sama nie moglam sie zdecydowac i tez chcialam wszystko na raz |
||||
|
|
|
#4918 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Ale miałam nadrabiania, a przy nowym wyglądzie aż nie chce się czytać. Rozciąga mi strasznie tekst i nie widzę, która z was coś napisała i musze co chwile przewijać każda wypowiedź ![]() Cytat:
Cytat:
martucha 84 bardzo ładne obrączki kabimbo ale duża ta wasza sala, na ile osób robicie wesele? (przepraszam jeśli pisałaś a ja nie doczytałam). Wystrój ma fajny, elegancki. Byliśmy z tz w niedzielę na spacerze w lesie i szukaliśmy miejsc na sesję plenerową. U nas są 3 wieże, i ogólnie cały las ma urok. Szuklaiśmy też małego strumyka, który znaleźliśmy po 2 godzinach. Oboje śmialiśmy sie na samą myśl, jak będę w sukni i obcasach biegac po lesie Ale co tam, na drugi dzień, to juz nie ma się czym przejmować.
|
|
#4919 | |
|
Zakorzenienie
|
tak z rolki - rąbnęłam mojej kwiaciarce
żartuje - odkupiłam od niej całą rolkę za 15 zł - tam chyba było 10 metrów i starczyło akurat na wszystkie zaproszenia - mam jeszcze cienkie długie paski, bo nie robiłam na taką szerokość tylko węższe ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#4920 | |
|
Zakorzenienie
|
no prawie tak wyglada, swoje kosztowala, ale jest boska
![]() Cytat:
![]() ojj bedzie problem dziewczyny ale jestem zla, w czwartek dzwonilam do babki z butkami, gdzie zamawialam slubne, no i mowi, ze w sobote najpozniej w poniedzialek beda do odbioru, jest wtorek i butow nie ma!! mowila 2, 3 tygodnie, a minal miesiac i jestem, na nia wsciekla, bez przesady..., a niech zadzwoni babka z sukien no i co, bedzie lipa bo suknia jest a butow nie ma![]() a swoja droga, tez moglaby juz zadzwonic, umowic na przymiarke
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.

no coz tak bedzie i koniec, pocieszam sie ze fakt ze mlodzi jada na zdjecia przed slubem jest coraz powszechniejszy