|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cieszę się, że Gryksio wrócił
Cytat:
Ja czekam każdym razie, coraz bardziej obolała Przezornie kupiłam piwo, żeby się znieczulić Padam na pyszczydło, mam ochotę spać, ale pomaziałam sobie głowę amlą, więc posiedzę jeszcze ponad godzinę. Nie całkiem mogę się oswoić z tym fioletem, ale może z czasem... Co to za wątek, o którym pisała Betty? ![]() Vesenko - trzymam kciuki za fryzurę
|
|
|
|
|
#4682 |
|
grozi wypollizowaniem
|
o boże jaka jestem połamana...a co do kolorów wizazu...teraz jest juz spoko ale rano prawie zawału dostałam, w dodatku po 15 minutach oczy zaczęły mi łzawić
|
|
#4683 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), ze skoro Twoi rodzice sami nie sprecyzowali swojej postawy, to nie mozesz zamartwiac sie, ze nie spelniasz ich oczekiwan. Jak mialabys, z czystym sumieniem, (na ktorym choc teoretycznie zalezy takze Twoim rodzicom) zastosowac sie do takich polecen i zachowywac pozory?Twoja postawa budzi moj szacunek, bez zadnych watpliwosci |
|
|
|
|
#4685 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jest tuż przy Starym Rynku, tak samo jak perfumeria niszowa D'Or na ul. Paderewskiego. mam nadzieję, że Poznań Wam się spodoba.
|
|
#4686 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję za wskazówki, mam nadzieję, że uda nam się je wykorzystać |
|
|
|
|
#4687 |
|
Rozeznanie
|
kolorek okrutny jest......... a ja miaąłm dziś okropny dzień.........okropny będzie jutro też..a jaki poniedziałek taki cały tydzień....bu........poża łować.........
|
#4688 | ||
|
BAN stały
|
Jesteś przecież wystarczająco szczupła, widziałem
![]() Witaj Cytat:
![]() Cytat:
--- Ja, w przeciwieństwie do Was, na nic nie czekam Nawet na listonosza ![]() A do nowego dizajnu się nie przyzwyczaję |
||
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Gryksiulku kochany
![]() To ja muszę skasować wdowi podpis
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4690 | ||
|
Wiedźma
|
Nie mogę. Mam.
![]() Cytat:
i już. Nie niszczy włosów, nie przesusza, kolor trwały. Dla moich delikatnych kędziorków to jedyna szansa na farbowanie. Udanej wyprawy Melkmeisje i czekam na zdjęcia. A co z nim będziesz robiła? ![]() Cytat:
|
|
#4691 |
|
Zakorzenienie
|
A to piwo przyśpiesza Wiadomo-Co ?
Od jutra tankuję 38 dzień to przegięcie...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4692 |
|
Zakorzenienie
|
GRYXIU kochany wrócił
![]() ![]() nie mam czasu jeść nie mam czasu spać nie mam czasu odpocząć nie mam czasu nawet po tyłku się drapać
|
|
|
|
#4693 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() I u mnie też czekanie trwa kawałek ponad 30 dni A połowę z tych 30 dni stanowił PMS ![]() ![]() ![]() Sab, rzuć czekoladką, coooo?
Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-09 o 23:15 |
|
|
|
|
#4694 |
|
Zakorzenienie
|
Ivanno
Aragonte - ja rzucę ci czekoladką Zjadłam właśnie 1/3 wielkiej Milki A dupa niedługo w drzwiach się nie zmieści...U mnie zywkle czekanie trwa 32-34 dni,ale 38? Ktoś leci w kulki....
|
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik mi też coś się spóźnia wiadomo-co, i co śmieszne mamie też, i teściowej i Kacpra siostrze... więc może to w powietrzu coś?
|
|
|
|
#4696 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4698 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Prosze bardzo. Mam do wyboru Ferrero Rocher, Mon Cheri, Rafaello, Pocket Coffee, dużą bombonierkę Merci oraz wielką tabliczkę Lindta z cynamonem i kardamonem (no, tak szczerze to już tylko pół tabliczki). Co wybierasz? ![]() Mówiłam, że nauczyłam swoich mężczyzn, że od kwiatów wolę czekoladki?
|
|
#4699 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Wtajemniczenie
|
Madziczko, dzięki
![]() Chyba pójdę pobuszować w kuchni, może znajdę tam coś nadającego się do pifffa... Ivanno - życzę więcej czasu dla siebie |
|
|
|
#4701 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
Sabb
a ty wiesz że mi sie śniłaś ostatnio? Robiłam parapetówę po remoncie mieszkania i wpadłaś do mnie, wypiłyśmy wino półwytrawne a potem wysłuchałam wywodu o pieknie moich Flowerbombek, urzekła cię edp wersja i ubolewałaś że zatopiłaś pieniądze w BC i Gaiacu!! ![]() miałam pisać ci smsa ale żem zapomniała ![]() Aragonte staram się znaleść choć pół godzinki na takiego leniucha totalnego ale jest cięzko ...
Edytowane przez ivanna Czas edycji: 2009-03-09 o 23:35 |
|
|
|
#4703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Truskawo - znam taka postawę:moja przjaciółka przez całe liceum była wysyłana do kościoła, a przychodziła do mnie... Siedziała póltorej godziny a "po mszy" wracała do domu. Dopiero jak się usamodzielniła i wyprowadziła z domu, nikt jej nie zmuszał do uczestniczenia w mszy. Dla mnie rzecz nie do pomyślenia. Ja miałam to szczęście, że nikt nie komentował mojej wcześnie utraconej wiary (nawet nie mam bierzmowania). O ile jestem zazwyczaj osoba zdolną do kompromisów (albo tylko tak o sobie myślę), to w kwestii światopoglądu jestem nieugięta. Moja buntownicza natura nie wyobraża sobie zrobienia czegokolwiek wbrew przekonaniom Owszem, chadzam na śluby, pogrzeby i inne ale, jak to któraś z dziewczyn ujęła - w choreografii nie uczestniczę - to było by dla mnie nie do pomyślenia i na taką hipokryzję samej sobie nie mogę pozwolić. |
|
|
|
|
#4704 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A PMS przez pół miesiąca zabawny nie jest, przy takiej huśtawce hormonów mam regularne myśli samobójcze... Mam nadzięję, że to tylko z tego powodu ![]() Edytowane przez Aragonte Czas edycji: 2009-03-09 o 23:45 |
|
|
|
|
#4705 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aragonte - współczuję Wiem, co przeżywasz, bo sama to miałam Tydzień wiadomo-czego ( tak, u mnie to było równe 7 dni), tydzień spokoju i dwa tygodnie płaczów, histerii, dołków i ataków szału plus bóle piersi, obrzmienia. I tak całe liceum - żałuję, że zrobiłam z tym porządek dopiero na studiach i tak się męczyłam tyle lat Może też powinnaś iść do gina? Na badania, może jakieś leki (niekoniecznie pigułka)
|
|
|
|
#4707 | |
|
BAN stały
|
Ja po raz pierwszy zbojkotowałem kwiaty na rzecz słodyczy właśnie
![]() Ano ![]() Cytat:
![]() U mnie huśtawki hormonów nie trzeba
|
|
|
|
|
#4708 | |||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Wypiłabym z Tobą półwytrawne oraz cokolwiek innego, Flowerbomb edp rzeczywiście mi się podoba, ale żeby pomstowac na Żuczka?! to się nawet we śnie nie godzi. Brzydki sabbacik, brzydki! ![]() ![]() Cytat:
Swojego synka uczę, że w światyni (jakiejkolwiek) należy zachowac ciszę i nie przeszkadzać, ale też nie należy przedrzeźniać czy nasladować gestów wykonyawnych przez wiernych tak samo, jak nie należy udawać, że się kogoś kocha. A już bezpośrednio odnosząc się do tematu, który poruszyła Truskawa: pani, którą się zajmuję jest bardzo mocno religijną osobą. I od wielu, wielu lat ona mówi mi, że modli się o moje nawrócenie. Początkowo byłam skonfundowana, bo niby nic jej do tego, ale postanowiłam przyjąc to, jak dar. Jak próbę ofiarowania mi tego, co ona uważa, za najcenniejsze i najważniejsze. W końcu poświęca na mnie swój czas i swoje mysli z życzliwości i w dobrej wierze. Oczywiście czym innym jest zmuszanie kogoś do praktyk religijnych i nie o tym mówię. Cytat:
A co do mysli nieprzyjemnych... Ja w kryzysie myslę, że śmierć to wyzwolenie i że nie moge się doczekać. Ale naszczęscie czasem myslę zupełnie inaczej...
|
|
#4709 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
Ja potem wszystkie sklepy obleciałam i nie znalazłam ale,ale...zapomniałam Wam napisać że znalazłam batonik o"smaku" OIki jakoś sie tak dziwnie nazywa"sen cynamonu o pomarańczy" czy na odwrót? Jak tylko ugryzłam poczułam OIkę
|
|
|
#4710 | |
|
Wiedźma
|
Jeśli zechcesz mnie "zaprzyjaźnić" to są w moim profilu.
I jak reakcje? ![]() edit: Cytat:
Nota bene to ta sama osoba, o której piszę, że jest jedyną krytykująca moje perfumy. Polubiłam ją za to - mam w sobie coś z masochistki chyba. A pomarańczy w OI nie czuję.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-03-10 o 00:07 Powód: Polly is the reason |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:22.

Czcionka to porażka, chyba gorsza niż kolor.
Byłam grzeczna cały dzień
Ja czekam każdym razie, coraz bardziej obolała
Przezornie kupiłam piwo, żeby się znieczulić 

). Farbuję się przeważnie jakimiś odżywkami koloryzującymi, prawdziwej farbyfarby nigdy nie używałam. Napiszesz słówko o tej lawsonii?
Pierwsze słyszę, a może u mnie też by się sprawdziła. Wszelkiego rodzaju naturalne sposoby chętnie poznam, bo staram się żadną agresywną chemią nie traktować włosów.

A mam takiego lenia (od urodzenia
staram się znaleść choć pół godzinki na takiego leniucha totalnego ale jest cięzko ...