|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
i ja rowniez uciekam na filmek ale najpierw musze wmasowac niezbyt mile pachnaca odzywke do wlosow bo mnie to garsciami wychodza ale co sie dziwic jak stresy mam na kazdym kroku
![]() wiec milego wieczorku i dobrej nocki p.s. mam jutro wolne
|
|
|
|
#3962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja już też uciekam spać. Miłych snów wszystkim
|
|
|
|
|
#3963 | |||
|
Zadomowienie
|
HEJ SŁONECZKA...
Cytat:
Ja dostałam długaśna różę na dzień kobiet....i małż chcial mnie zabrać do kina na "Kochaj i tańcz" i sie okazało, ze miejsc brakło..ale byliśmy źli...wrrr ale sobie odrobimy... Cytat:
O RANY JULEK...ale masz słodziaka fajnego..ja też chcę....ale piekny piecho... Cytat:
|
|||
|
|
|
#3964 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór żoneczki a co tu tak pusto
![]() Oj widzę, że prawie wszystkie mają problem z wypadaniem włosów ![]() ja kiedyś miałam , już tu w Irlandii był taki czas, że mi wypadały włosy ale nic specjalnego nie brałam tylko witaminy Centrum i przeszło dla Was aby tabletki zadziałały i abyście miały piękne lśniące włosy Dobrej nocy |
|
|
|
#3965 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za pracę męża Cytat:
pożaliłam mu się chyba za wszystkie czasy, że jest mi już ciężko, źle mi się śpi, szybciej się męczę, moja jedyna rozrywka to wyjście do mamy, do lekarza i na zakupy, bo żadna koleżanka łaskawie nawet nie zadzwoni, nie napisze do mnie, że już nie wspomnę o odwiedzeniu mnie w domu na szczęście ma wizaż i Was kochane moje ad. 2 normalnie z mężem nie mogliśmy ze śmiechu ![]() Cytat:
dobre ![]() Cytat:
Zmykam lulać kobietki Dobranoc
|
|
#3966 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć.
Tylko się przywitam, weny brak. Nie podziałało. |
|
|
|
#3967 |
|
Rozeznanie
|
Ja już w pracy życzę wam miłego dzionka
|
|
|
|
#3968 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć babeczki
ja jakoś ostatnio taka zakręcona jestem, że nie mogę się w ogóle w rozmowę wdrożyć , ale poprawię sięchciałam tylko napisać, że mąż wczoraj był pierwszy dzień w pracy i jest bardzo zadowolony, już ma umowę w ręku buziaki Kochane |
|
|
|
#3969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kobietki
Cytat:
![]() Ja się muszę zbierać do nauki (w czwartek mój wielki dzień ) a jakoś chyba zapomniałam jak to się robi Coś nie umiem się skupić ...Miłego dzionka |
|
|
|
|
#3970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co będzie w czwartek ?
|
|
|
|
|
#3971 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A właśnie co jest w czwartek masz jakiś egzamin czy coś?? |
|
|
|
|
#3972 | |||
|
Wtajemniczenie
|
hej
pisałam do Was wczoraj wieczorem, ale jak mnie 4 raz wywaliło to sie wkurzylam normalnie !!! ![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj byłam na kontroli u gina i wiecie co??? cytuje "mamy niezły kawał ciąży" Cytat:
uczta bogów i w ogóle może da mu do myślenia - oby! Cytat:
Cytat:
właśnie co jest w czwartek???
|
|
|
#3973 |
|
Zakorzenienie
|
Lola dobre te twoje kawały
![]() nie wiecie co tam u Agaty R ??? bo jakos sie nie odzywa......na naszym watku ciazowym tez nie daje znaku zycia
|
#3974 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wiec trzymamy za nią kciuki
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale pewnie niedlugo sie odezwie
|
|
#3977 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam rozmowę w sprawie pracy ... tzn test kwalifikacyjny sprawdzający wiedzę a później jak dobrze pójdzie rozmowa. Jest to juz chyba dla mnie ostatnia deska ratunku bo siedzę od 7 miesięcy w domu i juz mi na psychikę siada to bezrobocie ...
![]() No a na test muszę się sporo nauczyć więc działam
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3980 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[quote=kina2807;11370635
też się cieszymy własnie mi koleżanka, którą rzadko widzę ( nasze miejsce pracy jest jakby rozległe) powiedziała, że mi się brzuszek powoli zaokrągla Cytat:
i trzymamy kciuki Cytat:
|
|
|
#3981 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Witamy z synkiem
Za oknem szaro, buro i ponuro i zapowiada się, że zaraz spadnie deszcz ![]() Cytat:
Cytat:
dobreale widać z opisu, że wszystko dobrze Cytat:
![]() i do nauki marsz
|
|
#3982 |
|
Wtajemniczenie
|
a bo Ty mnie szpiegujesz na gg
ale ja Ciebie i odliczanie też a to cytat z mojego ukochanego Puchatka
|
|
#3983 |
|
Zadomowienie
|
ojej .... aleście naskrobały
![]() wczoraj zajrzalam do Was, wypisałam się i ... wizaż odmówił posłuszeństwa i cały mój słowotok zniknął w niepamięci. Ja ostatnio trochę zapracowana i w pracy i po. Zaczęłam kursik "doszkalajacy" i jakoś teraz tym żyję i to zabiera mi najwięcej czasu. Buziaczki dla Was a tak wogóle to zapomniałam: dzień dobry!
|
|
|
|
#3985 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Coz to za piekne nowe wizazowe kolorki
![]() pisze ta wiadomosc od wczoraj... taki mam lichy net... wazne ze jest... Cytat:
![]() kurcze teraz tez sie wystraszylam bo maz byl u ordynatora wczoraj i mu wszystko wyjasnil... ze to sie dzidzius odlklejal i ze moze sie zrobic krwiak przy gojeniu....na szczescie u mnie to plamienie bylo bardzo male dlatego plamilam tylko 2 dni i jest male prawdopodobienstwo ze sie ten krwiak zrobi... dzizas... a usg zrobia w czwartek czy piatek dopiero... masakra... no laptopik jest zbawieniem po czesci...net mnie do szalu doprowadza... normalnie krew z nosa... wczoraj mu sie odwidzialo i nie dzialal przez pol dnia... ja leze na ginekologi z dwoma ciezarnymi, fajanymi kobitkami (a takie maja problemy z ciazmi ze masakra) na polozniczym leza te co rodza lub urodzily a na patologii ciazy kobiety od 30 tyg ciazy... dlatego te male ciaze sia na gin. I jest nas wiekszosc takze nie jest zle. To tez jest moj pierwszy raz w szpitalu i mam nadzieje ze nastepnym razem bede juz na porodowce... Cytat:
wejdz na moj link wpodpisie ze slunymi zdjeciami i sama zobacz... jest zwyczajnie niemila... nie da sie tutaj przemeczac...odwzajemniam y Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
![]() jestem cala i zdrowa... dzidzia pewnie tez ale dowiem sie w czwartek lub piatek na 100% ![]() A dalam najpierw tu znac bo jakos z juz nie pannami jestem bardziej zrzyta ![]() juz tam tez mi sie udalo napisac... ze tak powiem net hula (otwarcie strony to tylko 10min a nie pol dnia)
|
|
|
#3986 |
|
Wtajemniczenie
|
Agatka
buziak i trzymajcie sie ciepło oboje
|
|
#3987 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
buziak siostra Cytat:
ad. 1 trzymajcie się tam z maluszkiem cieplutko ad. 2 przynajmniej masz jakieś fajne towarzystwo ad. 3 no pewnie, że następny raz to tylko na porodówce ad. 4 oj to szpitalne jedzenie ![]() ad. 5
|
|
#3988 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie wróciłam z drugiego końca miasta, bo musiałam pojechać moim maluchem służbowym, to tam pięknie, słoneczko świeci, przez chwilę, jak wróciłam do firmy, to też było ładnie, ale już znów szare chmury ![]() dzięki za gratulacje |
|
|
|
|
#3989 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a o remont sie nie martw- dzidzia teraz jest najwazniejsza!!! ja rozumiem ze tu jestes dluzej na tym wątku, ale jak napisalam dziewczynom o tobie to bardzo sie martwily
|
|
#3990 | |
|
Wtajemniczenie
|
Ach jak tu się uczyć jak obok komp włączony i wizaz mnie wzywa
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() dzięki Wiem że ciężo mi się zabrać do nauki ale żeby tak od razu z batem na mnie ![]() Agatko - duży dla Ciebie, myśl optymistycznie i trzymaj się cieplutko z maleństwem I następny raz w szpitalu to na pewno będzie dopiero przy porodzie Zrobiłam sobie przerwę w nauce żeby skoczyc do sklepu (trzeba jakiś obiadek mężusiowi zrobić ) a tu jak na złość zaczął sypać grad Chyba muszę przeczekać ...
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2009-03-10 o 13:23 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:50.

A próbowałaś tabletki Bellisima ? Mi strasznie włosy wypadały po odstawieniu tabletek anty i one mi pomogły.
na szczescie z dzidza jest dobrze i juz nie plamie dzisiaj ale musze tu zostac prawdopodobnie dokonca tygodnia i lezec....

dla Was aby tabletki zadziałały i abyście miały piękne lśniące włosy
na szczęście ma wizaż i Was kochane moje 

?

nooo taaaa normalne, ja mam wolne to tu nikogo ni ma