|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz masz, czyli wszystkie o wszystkim:), część XI
|
|
|
|
#2852 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zjadłam kolacyjkę
![]() dzisiaj fajną bokserkę sobie kupiłam w C&A za 19zł
|
#2853 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#2854 | |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam wyżej. Przeprowidzi. Jeszcze tego nie zrobili.
Cytat:
postepujesz dosłownie tak jak kobiety ktore są bitę, maż je tłucze bije a te bedą z nim "bo one go kochaja"... Sioko ty jesteś modna laska, a nie lafirynda Jezdze na zajecia i co przejezdzam bimbajem koło dworca to jakaś róz miniówa z cyckami na wierzchu pomyka Ale takie masakra coś w stylu białe kozaczki terefere A własnie wiesz moze gdzie wywołać w gdańsku tanio kilka zdjęc lub wydrukować, potrzebuje do moich kartek 4 zdjecia i niewiem gdzie cos takiego wydrukowac jo pokazuj |
|
|
|
|
#2855 |
|
Zakorzenienie
|
W foto zajączku możesz wywołac jeśli z płytki są.
Albo w Madisonie w takim centrum kopiowania na ostatnim piętrze |
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
jutro bo dzisiaj brzydkie zdjęcia wyjdą
|
#2857 |
|
Zakorzenienie
|
Co to ten fotozajączek? Mogą być z płytki. A w Madisonie to jakie koszty ? I ze zdjecia czy z płyty?
|
|
|
|
#2858 |
|
Zakorzenienie
|
Fotozajączek to fotograf koło tego SexShopu na drodze do Madisona
![]() Mam do nich mega zaufanie dlatego polecam. To w Madisonie to jest coś na wzór DK. oni tam i z płytki z pendrive'a ale czy ze zdjęcia to nie wiem. Ceny nie mam pojecia bo zawsze płace i nie patrze :P |
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwnym przypadkiem wiem gdzie jest sex shop
Muszę tam zajrzeć w piątek jakoś, albo w srodę na wykładach ;D |
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
ide spac zaraz, a jutro nauka ze statystyki matematycznej vol.3
nie no, w 3terminie to juz musze zdac....dobranoc
|
#2861 |
|
Zakorzenienie
|
Powinnam wpaść rano, ale mam jutro 3 termin chemii na 17.30 wiec prosze modlcie sie za mnie .. Muszę zdać.
Dobranoc mysiaki
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
będziemy trzymać kciukasy
![]() ja leżę w łożku i gadam z dziewczynami przez skype śmiechu jest dużo dobranoc
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia, wszystkiego najlepszego !!!
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#2864 |
|
Zakorzenienie
|
Martusia 100 LAT !!!
słuchajcie dzis ta pipa napisala tak do przemka Zablokowałeś mnie na gadu <lol2> szczerze mam to w dupie. Najgorsze jest to, że to przez Ciebie mój chłopak mi nie ufa i nie możemy się dogadać!! ****a i na huj ja w ogóle z Tobą pisałam? Po co mi to było ****a po co? i To jeszcze o niczym!! Żebyś ty był jakimś modelem jakimś ****a za***istym chłopakiem... I co mi to dało, że ****a z Tobą pisałam ? To że zniszczyłam sobie życie, to ,zeosoba dla mnie najważniejsza ktora daze szczegolnym uczuciem odwraca się ode mnie i przestaje mnie kochać!! Gdybyś był jeszcze tego wart! A szeczerze nie byłeś i nigdy nie będziesz!! Przez Ciebie mam same problemy.K ****a gdzie ja miałam oczy no gdzie? I wiem ,ze zle zrobilam i to bardzo zle. I karą którą musze za to wszytsko ponieść jest to, że osoba na której naprawdę mi zalezy i którą naprawdę kocham już niedługo mnie zostawi odejdzie ode mnie i zostanę sama... A dlaczego? Bo to własnie przez ciebie moje zycie sie zmienilo!! Nie chce cie znać, nie chce nigdy Cię widzieć. Bo przez Ciebie i moja jakze wielka glupote straciłam kogoś kto był częścią mnie!! I nie wiem czy kiedykolwik on mi to wybaczy...Nienawidzę CIę!!!!!!!!!!!! powiedziec mu o tym? poza tym tak osoboiscie to nie moge z jej głupoty Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2009-03-10 o 07:23 |
|
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia wszystkiego najlepszego i duzo milosci
---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ---------- Gosiaczek ona jest nienormalna. Moze mu o tym nie mow? Sama nie wiem. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
witam
![]() gosiaczek no ja nie moge tak, jego wina, a sama do niego głupia pisała.... no skad sie tacy ludzie biorą to ja nie mam pojęcia xD głupota do potęgia czy mowic to ja nie wiem, zdecyduj sama, ja bym moze i powiedziala..... marcia sto lat! wszystkiego naj naj naj naj najlepszego, zdania matury i w ogole spelnienia wszystkich marzen
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiak ja bym nie mowila... bo po co?
Dziewczyna glupia sie nad soba uzala po co on ma tego sluchac?
|
#2868 |
|
Zakorzenienie
|
Goska-
ja bym nie powiedziała, bo by był ubaw, ale jednak powiedz, żeby nie żyłw nireświadomości , a że go olała to będzie mu pewnie przykro a ty go pocieszysz
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
chyba nie powiem jednak Katerina bo moge go pocieszyc bez tego
![]() a tak na powage to chyba nie powiem bo nie chce zeby z nia pisał same widzicie jaka to typiara a na pewno TZ sie wkurzy jak mu powiem, ale z drugiej strony to jak on nie zareaguje to ona sie jeszcze bardziej wkurzy ja Wam mowie...bo dzis odezwala sie po 2 tyg od zablokowania..dziewczyna przemyslała sprawe i postanowila Przemka zje*bac, takze ciekawe co wymysli za 2 tyg..moze do mnie napisze oj chcialabym chcialao Inso jest wypowiedz sie Edytowane przez gosiaczek6 Czas edycji: 2009-03-10 o 08:43 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2870 |
|
Wtajemniczenie
|
mik mik
![]() Marcia sto lat sto lat![]() Gosia wiesz sa ludzie i parapety ajk to sie kiedys mowilo xD ja bym nie poiwedziala bo i po co?? faceci to dziowne stworzenia i albo sie zdenerwuje na laske albo jeszcze na Ciebie ze przeczytalas, albo zacznie do niej pisac zeby sie odwalila i takie tam.. u nich to nigdy nic nie wiadomo
|
|
|
|
#2871 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny,
jestem z Wrocławia,chciałabym poznać jakiegoś fajnego gościa. Może macie jakiś pomysł,gdzie można spotkać fajnych?? :P |
|
|
|
#2872 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Był wczoraj, porozmawialiśmy, jesteśmy razem. Ostatni raz. Jeśli kiedyś coś mi nie spasuje to już będę pewna, że to nie to. Ale nie wybaczyłabym sobie gdybym to zniszczyła bez walki... Bo 3,5 roku to nie miesiąc, o którym można zapomnieć... Cytat:
Cytat:
Marcia, wszystkiego cudownego ![]() Idę na uczelnie...
|
|
|
#2873 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Marcia wszystkiegooo najlepszegooo Karola ja podzielalam zdanie Sioko, ale rozumiem że po tylu latach cieżko się rozstać, jakbym się dowiedziała że mój coś takiego zrobił to pewnie też bym mu dała szanse. Gosiek ja bym chyba powiedziała, bo co jak się o tym jakoś dowie? Może mieć pretensje że mu nie powiedziałaś, hmm chyba że go już ta sytuacja zupełnie nie obchodzi
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe Edytowane przez Connect Czas edycji: 2009-03-10 o 09:21 |
|
|
|
#2874 |
|
BAN stały
|
Solenizantce najlepszego
![]()
|
|
|
|
#2875 |
|
Zakorzenienie
|
Ja Karolina nie pochwalam Twojego powrotu i przyklaskiwać mu nie będę bo już kiedyś było wspominane o ostatniej szansie jak będę miała czas znajdę to w archiwum.
Rozumiem 3,5 roku to nie miesiąc ale ty jesteś już tak omotana, klapki na oczach że chyba nie chcesz widzieć innego życia. I w tym miejscu nie wrzucam Ci nie obrażam bo to nie ma tego na celu. Mi jest poprostu szkoda zmarnowac tak fajną dziewczyne. Wszytskiego naj Marci |
|
|
|
#2876 |
|
Zakorzenienie
|
Marcia
Karolcia zdaje się, że wciąż jesteś tak nim zauroczona, a przecież on jest ciągle leniwy, ciagle nie ma czasu, woli matkę i coś tam jeszcze z pracą .. to są Twoje słowa, ale i Twój wybór. Po raz kolejny ostatnia szansa . Żeby on wiedział i doceniał ile ty dla niego robisz .. Na 13 idę na zajęcia potem poprawa chemii do 19. Tak się boję .. Melisę na noc wypiłam i wstać nie mogłam ;P Tż rodzina dostała na Robotniczej ul. mieszkanie , to są okolice stocznicy ;/ gorzej nie mogli. Nie dość ze chałupy tam beznadziejne to same żurki ;/. |
|
|
|
#2877 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja się zbieram do PUP - wcale nie mam ochoty tam iść, pewnie i tak nic nie będą mieć :/
Później do biblioteki, do Ł., do fryzjera w końcu i na pizze ![]() Aaa dzisiaj Dzień Mężczyzn
wiatrem łagodnym włosy jak kwiaty rozwiej, zacałuj ty mnie ukołysz i uśpij, snem muzykalnym zasyp, otumań we śnie na wyspach szczęśliwych nie przebudź ze snu. (...) Konstanty Ildefons Gałczyński Prośba o wyspy szczęśliwe Edytowane przez Connect Czas edycji: 2009-03-10 o 11:44 |
|
|
|
#2878 |
|
Zakorzenienie
|
Może też sie do PUP'a przejde
|
|
|
|
#2879 |
|
Zakorzenienie
|
a ja zaraz kończę
![]() Dobrze, że ja nie mam takich problemów, a nawet tż w niedzielę mi powiedział, że teraz w weekend zabierze mnie do Polanicy na deptak i na jakieś gofery- bo mi się należy Nie wiem z jakiej okazji, ale nie odmówie goferów z bitą śmietaną ![]() Ech, mam tego samego kolesia od krajoznawstwa na ćwiczeniach i ten sam jest na ćw z podstaw turystyki i dowalił nam po dwa opisowe zaliczenia w grupach w krajoznawstwa mam na czerwiec ale nie wiem co z podstaw;/ ale masakra- ale wkońcu coś sie u mnie dzieje ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- ja musze sie jutro podpisać ale ponoc stażyści już nie muszą Ale jutro zadzwonię
|
#2880 |
|
BAN stały
|
Dzień Meżczyzn
?Dlatego dzis mój do mnie chce przyjechac
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:26.

nie no, w 3terminie to juz musze zdac....
tak, jego wina, a sama do niego głupia pisała.... no skad sie tacy ludzie biorą to ja nie mam pojęcia xD głupota do potęgi

ale ponoc stażyści już nie muszą
?