|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
|
|
#3992 |
|
Wtajemniczenie
|
No w sumie na zakupy mogę wszędzie pójść
|
|
|
|
#3993 |
|
Wtajemniczenie
|
no właśnie siostra
macie też lenia???? mi się marzy kocyk, ksiązka i herbatka - a póki co jestem w pracy
|
|
#3994 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry żoneczki
Ja jeszcze w domciu do solarium iodę tak za 2 godz, więc trzeba trochę posprzątać i coś ugotować Goście nam pojechali i smutno się zrobiłoKinia Gratulekszyn dla mężusia ![]() Anusia pięknusia za interview i miłej nauki ![]() Agatko ![]() Miłego dzionka, zajrzę później |
|
|
|
#3995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki |
|
|
|
|
#3996 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki, że jesteście
ten wizaż naprawdę uzależnia ale żeby być na bieżąco trzeba posiedzieć trochę bo skrobiecie tyle,że ciężko czasami ogarnąć no i jeszcze nie jestem tak całkiem w temacie p.s a co tu taka cisza może kawunia i ploteczki?? jest tam kto? |
|
|
|
#3997 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez nie mogę się oderwać a powinnam robic coś innego Także dzisiaj się nie pisze na ploteczki niestety Ale pewnie zajrzę poczytac co skrobiecie bo jak wypadnę z obiegu to juz nic nie będę "czaić" Chociaz rzeczywiście - ja tez jeszcze się tak nie wdrożyłam żeby wiedzieć co gdzie która itp. ![]() Buziaki
|
|
|
|
|
#3998 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ucz się ucz bo nauka to potęgi klucz ![]() ja też jeszcze nie wiem która co ale powoli zaczynam czaić gdzie pracujecie, studiujecie??? |
|
|
|
|
#3999 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki, a gdzie się podziewa nasza Kasieńka
Cytat:
![]() podesłałabyś trochę tego słoneczka do Szczecina Cytat:
Cytat:
|
|
#4000 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ucz się a nie plotkujesz Cytat:
no ja tez nie wiem:P Ja jedne studia juz skończyłam a więc jestem panią magister socjologii a 2 kończę w tym roku ( europeistykę) A pracuję w prywatnej firmie, która się zajmuje funduszami unijnymi a więc idealnie zgrane z moimi 2 studiami
|
||
|
|
|
#4001 |
|
Zakorzenienie
|
niestety juz ciemno jest.........ale jutro jak bedzie slonko to mu szepne na uszko zeby u was tez zaswiecilo
|
#4002 |
|
Rozeznanie
|
No to trzymam za slowo z tym słoneczkiem. Ja jak dzisiaj z pracy wracałam to grad mi sypał na glowę i deszcz masakra!!
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Wogóle czekam na męża bo jeszcze z pracy nie wrócił
|
|
|
|
#4003 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej laseczki
U mnie chyba "zaświeci słońce" .Pogadaliśmy z mężem, tylko przez tel. bo dziś się nie widzimy. Musimy się bardzo bardzo starać ja mniej się denerwować a on bardziej zwracać na mnie uwagę. Jutro rozmowy cd bo tak na telefon to żadna gadka, ale będzie dobrze![]() Teraz czekam na swoje kumpelki bo skoro chata wolna to musi byc babskie party Swoją drogą to miały być 5 minut temu małpiszony jedne![]() Agatko wszystko będzie dobrze, trzymam mocno kciuki za usg i w ogóle żebyś szybko była znowu w domku i ODPOCZYWAŁA a nie remontami się zajmowała!!! Anusia kciuki za rozmowę. Powiedz, że z wizażu jesteś - praca murowana ![]() Ponawiam pytanie: Gdzie Kacha???? i Iza i Lilka i Daguś (hmm...ta to pewnie z psem buszuje ) i Marta????Buziaki dla Kachy, Izki i Izki, Lilki, Dagecika, Malutkiej, Katarzynki, Loli, Anusi, Czekoladek dwóch ,Kini, Agaty, kotka, Madziczka, Marty, Paulinyizabeli, Asiuka (który swoją drogą wsiąkł na dobre) i całej reszty (kogo nie wymieniłam z nicku zaznaczam, że to przez czyste gapostwo ale buziaki też przesyłam )
|
|
|
|
#4004 | |
|
Zakorzenienie
|
Agacior dbać o siebie i maluszka proszę bo lanie będzie!
![]() Cytat:
Ad. 2 a mnie z nicka nie wymieniła
|
|
#4005 |
|
Zadomowienie
|
Hej, melduneczek
![]() Dopiero wpadlam do domu po pracy, przytachalam dwie siatki: zakupy i od tesciowej.... Goska - foch - prosze walczyc z gapiostwem i Aguni i mnie nie pomijac Reszte nawoluje razem z Toba: Ahooooj Oooo prosze zemsta nie byla slodka ale za to rozmowa poskutkowała ![]() Agatko prosze nam tu dawac znaki mimo superszybkiego neta ![]() Dzasta u mnie dzis pogoda do wyboru do koloru: snieg, grad, deszcz, pochmurno i słonce Oczywiscie w roznych kombinacjach ![]() Katarzinka ja mam takiego lenia ze chetnie bym komus czesc oddala.... Nie wiem ale jak tylko pomysle o zjezdzie w ten weekend humor - mega parszywy ![]() Anusia za praceKina wspaniale - gratulacje dla meza ![]() Na obiado-kolacje maz przygotowal tortille a teraz wiecie co jem? TRUSKAWKI! I maja smak truskawek! |
|
|
|
#4006 |
|
Rozeznanie
|
mnie tez nie ;(
witam po dluzszym odwyku... wlazlam na watek a tu 10stron do nadrobienia i do tego te kolory ![]() dziwnie jakos... bylam na wypadzie u babci a tam brak zasiegu w telefonie a do kompa to trzeba sie w kolejce 3dniowej ustawiac wiec odpuscilam ![]() od malza dostalam storczyka kolejny w kolekcji bedzie.... a myslalam ze jednak nie bedzie wiedzial co za dzien i kiedy... a szczerze to myslalam ze nie wpadnie na pomysl prezentu bo moj malz to tez zaden romantyk.... koziorozec-racjonalny i bardzo praktyczny! ale wie ze ja za storczykami oczoplasu dostaje jak tylko zobacze w sklepie to ma ulatwienie w doborze prezentow...kochane wybaczcie ze nie odniose sie do wzystkich postow ale za duzo tego sie nazbieralo! Agatko- dbaj o siebie..o Was!! nigdy wiecej takich ekscesow! Monai- wpadla i wypadla.... Malutka- faaajny ten brzusio juz ![]() Daget- cuuuuuuudo psiak! jak ja juz chce swojego miec! malz obiecal ale zeby wpadl na taki pomysl o pojechal kupic to nawet nie mam co pomarzyc! ehhh ale grunt ze obiecal.... kiedys.... kiedys... ja to skoncze jak Violetta Villas- chyba jak bedziemy miec dom to bede miala duuuzo pieskow ![]() Gosia, Kotek- na wypadanie wlosow dobrz dziala serum Revalid i Radical (sa szampon, mgielka i odzywka do wlosow)- znalezc mozna w aptece albo w rossmanie... mi pomogly a wlosy tez lecialy mi garsciami i fakt ze to od stresu-dermatolog mi to potwierdzila i nawet zalecila mi tabletki uspokajajace (ziolowe Belergot-zby mi sie spalo lepiej bo budzie sie kilka razy w nocy i nie moge sie wyspac) a ja ledwo ciepla... @ przylazla i to spozniona o jakis tydzien! zjadlam 3/4 czekolady (nie nie Was Czekoladki21,79 moj hipo-grzaniec zostal w drugim domu a malz na sluzbie i wroci jutro wiec do kogo sie przytulic???
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png |
|
|
|
#4007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do truskawek, odstąpisz chociaż jedną? Plizzzzzzzzzzz Ahh i padło tutaj pytanie czym my się zajmujemy- no to tłumaczka po filologii angielskiej się kłania
|
|
#4008 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A ja sobie studiuję Edukację Wczesnoszkolną... ![]() soffera ale mi narobiłas smaku...rzuć jedną truskawą... No laseczki się pochowały, że ho....
|
||
|
|
|
#4009 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W marcu jak w garncu Izkado Ciebie tez |
|
|
|
|
#4010 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, no to pewnie przybędzie jako mus truskawowy
Dziękować tak czy inaczej Daguś jak tam psinka?
Edytowane przez agunia82 Czas edycji: 2009-03-10 o 20:52 |
|
|
|
#4011 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4012 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4013 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Życze oczywiście udanej imprezki nie upij sie za bardzo Ja też kocham storczyki i na nowym mieszkanku jak na razie to moje jedyne kwiatki ale juz mi 3 padły . Ale trzymam bo mam nadzieje że zakwitna jeszcze u mojej mamy przynajmiej zazwyczaj kwitna kilka razy. A wy macie jakies patenty jak o nie dbać??
|
||
|
|
|
#4014 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gosiu udanej imprezki i trzymam za Wasze dogadanie sie z mezem .... ![]() Cytat:
Ach psinka, lobuz i agentka w jednym. 100% czow-chow z niej uparta i sfochana. Heheh. Ale wczoraj zakupilismy jej wyprawke: 2 miski, gryzadelko, pileczki, czerwone szelki i smycz. No i juz 2 raz nas obudzila o 1:30 sygnalujac ze musi siusiu. ![]() Dzis pol dnia spedzilam na pilnowaniu jej ( bo to jak male dziecko jak cicho to znak ze broi) a drugie pol na pieczeniu ciasta dla meza do pracy bo imieniny we czwartek wyprawiaja z kumplem. Widze, ze nalezy sie tutaj przedstawic otoz mgr informatyki i ekonometrii o specjalnosci informatyka w zarzadzaniu oraz wirtualna przedsiebiorczosc. A ostatnio pracowalam jako referent ds wynagrodzen od listopada jako bezrobotna niestety. Anulka za rozmowe oby byla szczesliwa dla Cie.Atmosfera w domku nie za ciekawa, najlepiej bym sie juz wyprowadzila. No ale skonczylismy projekt kuchni i wyslalismy do kilku firm 2 sie juz odezwaly i cha sie spotkac z nami na niezobowiazujace spotkania .
Edytowane przez daget Czas edycji: 2009-03-10 o 21:20 Powód: ach bo zapomnialam Gosi napisac |
||
|
|
|
#4015 |
|
Zakorzenienie
|
Justyna Zenona Magdalena sie klania
![]() jam po turystyce i rekreacji spec. turystyka miedzynarodowa........... pracuje w Anglii w hotelu
|
|
|
|
#4016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
robię z tym storczykiem wszystko, czego się nie powinno ze storczykami robić, czyli- stoi na oknie południowym, ma przeciągi, jak na storczyka jest dość często jest podlewany, często mu stoi woda w podstawce, i co? I piknie mi się trzyma, hehe
|
|
#4017 |
|
Rozeznanie
|
a to fotki z mojego weekendowania:
1. "moj wsiowy" piesio puszcza oczko ![]() 2,3. sniegowo- z moim braciszkiem ![]() 4. klakierek ![]() ps. Jam Katarzyna Agnieszka- mgr filologii angielskiej ( juz druga tutaj ) i technik obslugi ruchu turystycznego ![]() co do storczykow- moje przekwitly ale czekam na nowe kwiatuchy- a dbac specjalnie o nie nie trzeba...czasem pogadac podlewac 1 raz w tygodniu i powinno styknac
...obmyśliłam dla nas dobry plan, razem zestarzejmy się, wciąż tak mało jest dobranych par. Nie ma sensu szukać już, z nikim wcześniej nam nie było tak. Szansę mógł nam dać sam Bóg... 16.08.2008 http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png Edytowane przez katey Czas edycji: 2009-03-10 o 21:37 Powód: dopisek :) |
|
|
|
#4018 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4019 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4020 | |
|
Rozeznanie
|
<wpadła>
Cześć ;* ale ten wizaż się zmienił od soboty! aż dwa razy musiałam sprawdzić czy w dobrą ikonkę na pasku ulubionych wybrałam ![]() Daguś zawsze mi się bardzo ta rasa podobała, ale trochę się ich boję :PCo do wojny domowje musi Wam bać ciężko, ale mam nadzieję, że się wszystko jeszcze poukłada. Brat musi w końcu zrozumieć, że jego braciszek ożenił się i teraz dla niego na pierwszym miejscu jesteś Ty - jego najbiższa rodzina ![]() Sofferko czekoladka79 jak Siedem dusz? Tak czy inaczej wybieramy się do kina w weekend pewnie, bo chcę obejrzeć, ale ciekawa jestem pinii przy Slam dogu właśnie przypomniały mi się te Twoje zdjęcia z podrózy poślubnej...Ogólnie film nie do końca w moim stylu ale pozostawił na mnie spore wrażenie - czasami moje myśli wracają do niektórych scen jeszcze, napewno warto obejrzeć. AgatkoR trzymaj się dzielnie w tym szpitalu - nigdy nie leżałam, nie wiem czy tam strasznie czy nie strasznie, ważne że możesz zajrzeć na wizaż Cytat:
mój lubi mi kupować książki które ON lubi czytać ![]() madziczek tylko czekam na lepszą pogodę... katey ehm... tak myslę... to tej czekoladko jeszcze 1,4 zostało? ![]() ale mam sajgon w pracy... weszły zmiany które kompletnie nie działają i jest młyn, i totalna dezinformacja, dzisiaj byłam od 8-20 niestety... a zaraz wróci mąż tak myślę że skoro dzisiaj podobno dzień mężczyzny to chyba pozmywam naczynia hihih niedobra żona jestem ostatnio... ooo wrócił mąż no i kurcze sobie popisałam no nic jutro o 21 się melduję dobrej nocki<wypadła> |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:19.

I następny raz w szpitalu to na pewno będzie dopiero przy porodzie
Chyba muszę przeczekać ...

za interview i miłej nauki 

ale żeby być na bieżąco trzeba posiedzieć trochę bo skrobiecie tyle,że ciężko czasami ogarnąć

TRUSKAWKI! I maja smak truskawek! 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
hand-made: urodzinowo na 40tkę