|
|||||||
| Notka |
|
| Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas. |
![]() |
|
|
Narzêdzia |
|
|
#4351 | |
|
<b></b>
Wiadomo¶ci: 5 468
|
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)
Cytat:
![]() Nie potrzebnie zmazalas twarz i tak Cie poznaje z forumu Metamorfoz,sama nawet robilam Tobie symulacje komputerowä ![]() Zamiast sie pogräzac dalej,miej chociaz odwage przyznac sie ..... Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2009-03-10 o 01:09 Powód: dop; |
|
|
|
|
#4352 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 601
|
|
|
|
|
#4353 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 900
|
Mnie tez siê nowa szata wiza¿u nie bardzo spodoba³a, ale powiem Wam, ¿e teraz po jakichs 30 minutach buszowania ju¿ sie po³apuje i mi nawet a¿ tak nie przeszkadza, jednak ta czcionka jest bardzo mêcz±ca dla oczu, tamta stara siê tak ³adnie wtapia³a w t³o i by³a jakas taka bardziej zharmonizowana i mniej daj±ca po oczach...
ale zaczynam sie przyzwyczajaæ. kolorki moga byc jak dla mnie, tylko ta czcionka |
|
|
|
#4354 | |
|
ma zielone pojêcie
Wiadomo¶ci: 40 388
|
Cytat:
|
|
#4355 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 535
|
dziwne, bo moj sie pieni³ normalnie
jak ka¿dy inny szampon, moze sklad zmienili, albo ja mialam feralne opakowanie.....ale fajowe w³osy po Palomie
|
#4356 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 16 141
|
Cytat:
krótsze i o po³owe cieñsze![]() Ja dzi¶ bêd±c na uczelni i de do Rossmana, ale tylko po tusz ![]() |
|
|
|
|
#4357 | ||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 690
|
Cytat:
dziêkujê pytam, bo w kremie (¿elu) Rival de Loop jest ju¿ na trzecim miejscu, a nie widzia³am go do tej pory w sk³adach.Cytat:
Jak jest 25% zni¿ki na Astora, Max Factora i Miss Sporty i sporo przecen na perfumy (ot, np s³oñ za 99z³ - 50ml...)Ale mi siê podoba ten nowy wystrój! Rozja¶nili te belki, czcionka taka ³adna, trochê ozdobna, te fio³ki... Uroczo
Edytowane przez mOna01 Czas edycji: 2009-03-10 o 09:06 |
||
|
|
|
#4358 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja chce kupic taki w czarnym opakowaniu Rimmela ![]() i nic do w³osów |
|
|
|
|
#4359 |
|
Zakorzenienie
|
I podobno szampony Timotei s± za 1,99z³... Jak kto¶ u¿ywa
![]() Ja te¿ zwykle jak idê po co¶ konkretnego to obiecujê sobie, ¿e nic ekstra nie kupiê, ale takie promocje niestety mi spokoju nie dadz±... ![]() Szkoda ¿e na Rimmela te¿ nie ma 25% zni¿ki, lubiê go bardziej ni¿ np. Astora
|
#4360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szampony timotei za 1,99 ![]() ![]() ![]() takie 250 ml??????????????Ten z Rimmela co ja chce kupic kosztuje 13 z³
|
|
|
|
|
#4361 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i Fructisy te¿ ponoæ przecenione
|
|
#4362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaaaa ![]() och...to ja nie wyjde z samym tuszem, uciekam bo za chwile pociag
|
|
|
|
|
#4363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie wiadomo czy ta promocja szamponowa jest we wszystkich R., bo w gazetce jej nie ma
|
|
#4364 | |
|
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 774
|
w³osy piêkne, grube, gêste i d³ugie no i ta fryzurka dziewczyny po lewko
Ale na moich trzech krêcnych k³akach taka fryzurka nie przejdzie nawet jak zapuszcze tak d³ugie w³osy...![]() Cytat:
![]() jaaaaaasne....oczywi¶cie tylko tusz....Przeciez wiesz, ¿e to nie mo¿liwe !?
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 529
|
No niestety d³ugo trzeba czekaæ a¿ odrosn± po ma³pie...
![]() Kiedy¶ mia³am takie piêêêkne, d³ugie, chyba prawie do bioder... mia³am mo¿e 11 lat... i po cholerê je rusza³am... a mog³y takie zostaæ... Pó¼niej podciê³am je do po³owy pleców, pó¼niej jeszcze bardziej, a¿ na wakacje 2007 poprosi³am mamê, ¿eby mi je pocieniowa³a... niektórych kosmyków nie mog³am z³apaæ w kucyk. Po tym znowu zachcia³o mi siê zmiany; osiedlowa fryzjerka zrobi³a mi uko¶n± grzywkê i w ogóle to wygl±da³o beznadziejnie i nie tak jak chcia³am, bo chcia³am ma³pê! No i w koñcu, ostatnia zmiana: grzywka równa i króciutka, w³osy rzadkie na dole bo góra mocno wycieniowana... i w koñcu po paru miesi±cach zobaczy³am w necie piêêêkn± "ma³pê". Grzywka do brwi, równa, w³osy d³uuugie do po³owy brzucha a góra stercz±ca. I to mi sie naprawdê spodoba³o, a nie to co mia³am: krótka grzywka i wszystko mocno przerzedzone. Zaczê³am zapuszczaæ do tej fryzury ale w czasie zapuszczania odmieni³o mi siê i postanowi³am zapuszczaæ je do równej d³ugo¶ci, w tym grzywkê. I tak ju¿ zosta³o. Czekam, ±¿ bêd± d³uugie i równe. ![]() Na w³osy polecam zio³owe p³ukanki, np. z k³±cza tataraku, podobno przyspieszaj± porost. Rozmaryn te¿ jest dobry. Olejek rycynowy przyspiesza wzrost, czarna rzepa... raz pola³am sobie g³owê sokiem z rzepy i tak piek³o... ju¿ wiêcej chyba tego nie zrobiê bo p³ynê³o mi po twarzy i za uszami, brr...
Edytowane przez Kiciunia85 Czas edycji: 2009-03-10 o 12:26 |
|
|
|
#4366 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 412
|
Domi, przeca to zdjêcie jest na maxa wyfotoszopowane
Twoje w³osy s± ³adniejsze i wygl±daj± jak w³osy a nie jak plastik
Edytowane przez pani-jesieñ Czas edycji: 2009-03-10 o 13:34 |
|
|
|
#4367 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 26 535
|
kurcze jak tylko mam okazje chodze do ³azienki i podziwiam moje w³osy po Palomie
naparwde mi sie podobaj± w weekend wetre na noc (rano nie mam czasu myc w³osów) tak niepewnie wmasowalam w skóre g³owy ale nie widzê na razie ¿adnego uczulenia, mo¿e zwalczy ³upie¿
|
#4368 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 527
|
Cytat:
Ju¿ wiem, co kupiê po zu¿yciu Seboradinu - Palomê ![]() Muszê przyznaæ, ¿e ju¿ przyzwyczai³am siê do nowego wygl±du Wiza¿u, chocia¿ s±dzê, ¿e na wiosnê powinny siê pojawiæ jakie¶ delikatne, weso³e kolory, bo ten fiolet jest trochê za smutny. Edytowane przez aanika Czas edycji: 2009-03-10 o 13:40 |
|
|
|
|
#4369 |
|
BAN sta³y
Wiadomo¶ci: 53
|
U¿y³am dzi¶ po raz drugi waxa latte...i musze powiedzieæ ¿e super wyruwnuje ró¿nice miêdzy w³osami a moimi podsuszonymi lekko koñcówkami..w³osy s± fajnie nawil¿one ale te¿ lekkie i puszyste...po drugim u¿yciu szamponu latte i waxa jestem zachwycona
|
|
|
|
#4370 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 882
|
Rubinko, nie wiem czemu Tobie Babydream siê nie pieni, u mnie wszystko cacy jest
Ale na moim ³bie to dos³ownie wszystko siê pieni
|
#4371 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 726
|
Cytat:
.Bo ja czajê siê na ten zestaw wax, szampon, jedwab. |
|
|
|
|
#4372 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 624
|
|
|
|
|
#4373 | |
|
BAN sta³y
|
Cytat:
Polecam zestaw jest naprawde fajny... |
|
|
|
|
#4374 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 726
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4375 | |
|
Miss Pudernica
Wiadomo¶ci: 6 951
|
Cytat:
Babydream pieni sie na bardzo mokrych w³osach, najlepiej takich ociekaj±cych wod±...nie wiem jak to wyt³umaczyc konkretnie Polecam zmieszaæ te¿ szampon z wod± na d³oni albo w trakcie spieniania trochê polaæ g³owê wod±.Zastanawiam siê czy ten nowy-stary Babydream ma inny sk³ad Która¶ ma porównanie?
|
|
#4376 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 882
|
Cytat:
Sk³ad: Aqua, Lauryl Glucoside, Cocamidopropyl Betaine, Coco-Glucoside, Glyceryl Oleate, Sodium Lactate, Triticum Vulgare Germ Extract, Panthenol, Glyceryl Caprylate, Lactic Acid, Chamomilla Recutita Extract, Parfum. Zg³osi³am ju¿ zmianê w odpowiednim w±tku. Edit. A co do kwestii pienienia szamponu, to bardzo mo¿liwe. Zawsze leje du¿o wody na ³eb, pó¼niej jeszcze metoda kubeczkowa ![]()
17.12.2007- Walka o zdrowe i piêkne mo-hery Moja pielêgnacja-> klik!Przewodnik po olejowaniu! Profil na Endo TF, CE, obwodówka- zrobione Bieganie + Turbo Ewy Ch. Edytowane przez Narek Czas edycji: 2009-03-10 o 15:27 |
|
|
|
|
#4377 |
|
BAN sta³y
|
L'Biotica WAX LATE szampon sk³ad krótki wiêc uda³o mi sie go szybko przepisaæ , proszê
: Aqua,Sodium Laureth Sulfate,cocomidopropyl betaine,DLS,cocamide dea,coco-glukoside,hydrolized milk protein and lactose,sodium chloride,polyquaternium -70 dipropylene glycol,dicaprylyl ether and lauryl alcohol,styrene/acrylates copolymer and coco-glucoside,polyquaternium-10,honey extrackt,henna,parfum tetrasodium edta,citric acid,benzyl alcohol and .methylchloroizothiazolin one and methylisothiazolinone,hex yl cinnamal
Edytowane przez SunGirl21 Czas edycji: 2009-03-10 o 16:29 |
|
|
|
#4378 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 624
|
|
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 8 412
|
Cytat:
By³aby¶ ³askawa napisaæ, co mia³a¶ na my¶li - Sodium Lauryl Sulfate czy mo¿e raczej Sodium Laureth Sulfate?
|
|
|
|
|
#4380 | |||
|
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 030
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów
|
|
|
| Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:25.

dziêkujê
pytam, bo w kremie (¿elu) Rival de Loop jest ju¿ na trzecim miejscu, a nie widzia³am go do tej pory w sk³adach.

Ale na moich trzech krêcnych k³akach taka fryzurka nie przejdzie nawet jak zapuszcze tak d³ugie w³osy...
Pó¼niej podciê³am je do po³owy pleców, pó¼niej jeszcze bardziej, a¿ na wakacje 2007 poprosi³am mamê, ¿eby mi je pocieniowa³a... niektórych kosmyków nie mog³am z³apaæ w kucyk. Po tym znowu zachcia³o mi siê zmiany; osiedlowa fryzjerka zrobi³a mi uko¶n± grzywkê i w ogóle to wygl±da³o beznadziejnie i nie tak jak chcia³am, bo chcia³am ma³pê!
Która¶ ma porównanie?