![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
a ja juz wrocilam z angielskiego
![]() a teraz musze przygotowac artykul na temat czy demokracja w iraku jest mozliwa [sama go sobie wybalam wrr ![]()
#122 |
Zakorzenienie
|
hop hop wawać nie spać
![]() ja zaraz robię sobie śniadanko i będę kończyć projekt z geodezji, bo całe dzisiajsze popołudnie czeka mnie rysowanie mapy;/ musze iść dzisiaj na konsultacje do mojej babki od geodezji, bo nie bardzo wiem jak się do tego zabrać a dzisiaj mam na szczeście sam basen ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#123 |
Zakorzenienie
|
Nie śpimy
![]() Miałam jechaćna wykład z makro ale sobie darowałąm bo po nim miałabym 4 h okienka i mi się nie chciało i jadę dopiero na 15 na ekonomikę miast i regionów ![]() Co myślicie o kolczykach z pawich piórek zastanawiam się, czy sobie zamówić na All :P
#124 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:30 ---------- ja dizs tez nie poszlam na wyklady.. jeden dzien laby mi sie nalezy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
Zakorzenienie
|
lele kawowego używam do całego ciała, ale do twarzy jakoś sobie nie wyobrażam
![]() ![]() ![]() No, to idę na autobus ![]()
#126 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jasne ze Ci sie nalezy ![]() Ja tez dzis nie poszlam na dwa poranne wyklady, bo potem bym miala 3 godziny przerwy, a tak to sobie pojade tylko na 2 ostatnie ![]() Widze ze troche "szarzej" na wizazu niz wczoraj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Zakorzenienie
|
no i dobrze, bo przecież nie dało się patrzeć tak oczy bolały;/
cholera nei idzie mi ta geodezja;/ jak słyszę ile czasu ludzie ode mnie to liczyli to aż mnie przerażenie ogarnia... 12h...14h... ja narazie mam 3h za sobą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#128 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz rade, moze Ty wyrobisz sie szybciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#129 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam ekonomię ciąg dalszy ( makro ) Statystykę Ekonomikę miast i regionów Prawne uwarunkowania GP Angielski Przyrodnicze uwarunkowania GP Społeczno - kulturowe uwarunkowania GP Komunikację społeczną Ochronę własności intelektualnej Teorię kształtowania struktur przestrzennych Masz jakieś podobne przedmioty do mnie ? ![]() Rzeczywiście jest szarzej i znacznie lepiej się czyta ![]()
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
Myszko tu tez o twarz chodzi :P bo nie kazdemu pasuja :P ale w sumie Ciebie i moze bym w nich widziala.. a jak nie to sie na sesje przydadza :P
Hula tak jak dziewczyny pisza, sprezysz sie i Ci szybko pojdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#131 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ekonomie juz skonczylam, przyrodnicze uwar. GP mialam w pierwszym semsetrze ![]() A teraz mam takie jak Ty: - prawne uwar. GP - spol. kulturowe uwar. GP - angielski - statystyke No i poza tym mam jeszcze Geografie Ekonomiczna i geografie ekonomiczna Polski, kulturoznawstwo, prawoznawstwo, geodezje i kartografie ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-03-10 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#132 | |
Zadomowienie
|
zaznaczam nowy watek
![]() Cytat:
ja też jestem w trakcie tworzenia sprawozdania - metody obliczania i wyrownywania powierzchni...
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Pretty mas zjakieś notatki z przyrodniczych uwarunkowań GP?
Mogę podzielić się materiałami z geografii ekonomicznej ( mam ich baaardzo dużo ![]() ![]() Ale brzydka pogoda ![]() ![]() a na 15 na zajęcia ![]()
#134 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I bardzo chetnie skorzystam z Twoich notatek z geografii ekonomicznej i prawoznawstwa ![]() ![]() Zaraz Ci wysle meilem, bo mam gdzies na poczcie pewnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zakorzenienie
|
Beznadziejna pogoda, ide chyba spać zaraz bo coś kiepsko się czuje, strasznie zmęczona i wogóle. Chyba potrzebuje jakis witamin i czegoś na energie ( moze żen szeń?)
Był u nas dzisiaj Wałęsa, ciekawe spotkanie ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#136 |
Zakorzenienie
|
a ja dzisiaj ide na rozmowe kwalifikayjna do studenckiego forum business centre club :P
wyslalam im takie glupie, smieszne zgloszenie i mnie zaprosili ![]() moze bedzie sie dzialo cos ciekawego xD
#137 |
Zakorzenienie
|
Myszko juz wyslalam
![]() Marta fakt u nas dzis pogoda nie za ciekawa, troche deszcze popadal, na szczescie teraz slonce wyszlo ![]() Zabieram sie za sprzątanie (nie chce mi sie isc na wyklady ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zakorzenienie
|
Przybieglam z zajec, zaraz lece na nastepne i potem jeszcze wyklad wieczorem. Co za dzien
#139 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
mmmmmmmmmm ucz się ucz ![]() Cytat:
DOdatkowo do nazysowania mapa w formacie A2 na kalce technicznej;/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#140 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#141 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#142 |
Zakorzenienie
|
a ja wlasnie wrocilam z zajec:O)
lele gratuluje ![]() tez jakos nie za bardzo sie czuje, podejrzewam, ze zarazilam sie od tz i kolegi i bede sie meczyc... mnie tez czeka fajny weekend, bo kolezanki z liceum dwie maja do mnie przyjechac ![]() ![]() ![]() a takie zakupy przez internet, to dobre dla starszych albo chorych ludzi np. jesli nie umieja sie obsluzyc, ktos moze im zamowic jesli nie ma czasu przyjechac ![]() dsc a na czym polegaja te stypendia unijne? to jak socjalne?
#143 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A powiedz mi, Ty masz na swoich studiach taki przedmiot wlasnie jak Geodezja albo podstawy geodezji, czy cos w tym stylu? ![]() Jakie macie podstawowe ksiazki/podreczniki do tego (tylko takie zeby byly w miare proste do zrozumienia :P ) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#144 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() poproszęęęęęę ![]() nie miałam dzisiaj ćwiczeń z finansów a czekaliśmy 40 min na kobiete... bo mieliśmy zacząć o 13 a czekaliśmy do 13:40 bo do 13:30 trwa u nas długa przerwa i myśleliśmy, że może zapomniała, że mamy zaczynać wcześniej. i za 2tyg będziemy mieć 4h ćwiczeń z finansów a wcześniej rachunkowość i koło ![]() ale za to dzisiaj dostałam na ćwiczeniach z rachunkowości 3pkt ![]() bo można w ciągu semestru zdobyć 5pkt za aktywność i dzisiaj dostałam już 3 ![]() bo pierwsza rozwiązałam dwa zadania i za to, że mówiłam dużo;P
![]() |
#145 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Proszę, trzymajcie kciuki za mnie jutro ![]() Byłam w UP, babka dała mi do zrozumienia że są pieniądze na staże. Byłam też w rejestracji w przychodni do której chodzę i jutro rano ma być jakaś pani dyrektor, która zajmuje się zatrudnianiem tam. Wypytałam babkę w rejestracji (bardzo sympatyczna) i powiedziała, że myśli, że mam duże szanse, że dyrektorka przyjmie mnie na staż. Oby tylko UP pozytywnie rozpatrzyło wniosek ![]() Mają tam urwanie głowy i na pewno bym się przydała, więc jeśli chodzi o dyrektorkę to jestem dobrej myśli. Tylko ten UP ![]()
![]() |
#146 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() współczuję .. ja mam z niej w piątek poprawkę ![]()
![]() |
#147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do podręczników to mam jeden autorstwa mojego profesora i jeden profesora z Akademii Rolniczej;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
#149 |
Zakorzenienie
|
macie moze dictionary of unites states? mam kolosa z wszystkich landmarkow w usa stanow i *******...
#150 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tez w ogóle nie mam dziś energii.. wróciłam po 14, zjadłąm coś, padłam i obudziłam się przed 17 ![]() ![]() Zetko no ja sie nie dziwię że ławka przy Relayu jest oblegana, bo w końcu świeże gazety z rana to niezła wygoda ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:40.