|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#751 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
Cześć dziewczyny!!!
U mnie niestety narazie bez zmian nie dość że @ to jeszcze od kilku dni mam takie zaparcie że szok no wymiękam normalnie jakoś sie te wredne rzeczy skumulowały...Gratuluje wam zrzuconych kilosków!!!!! ![]() Nasza Pysia chyba bardzo zapracowana w dalszym ciągu???Kochana daj znać że żyjesz ![]() Czytałam wasze wypowiedzi o tabletkach anty...i wiecie co ja biore je od 10 lat z przerwą na 2 dzieci i spróbowałam już wiele z nich po żadnych nie tyłam ani nie chudłam w zastraszającym tempie może dlatego że zaczęłam miesiąc po urodzeniu 1 dziecka bo nie mogli zatrzymac @ a że w ciąży przytyłam ok 23 kg. to nic mi po porodzie nie spadło choć roboty miałam od groma!!! a potem jak odstawiłam je żeby schudnąć to wpadłam z córą i po niej tez mi wwalili hormony od razu!!!!taki juz chyba mój urok z tymi anty choć brałam je nie jako zabezpieczenie ale ze względów zdrowotnych mięśniaki i @ po 2 tyg. to był koszmar!!!!!w ubiegłym roku ój endokrynolog kazal przesać mi je brać bo mam powiekszone wole tarczycy i jakis guzek miałam, i dał mi jakies tabsy od tarczycy (hormony miałam w normie!!!) i nie dość że przez 3 tyg. miałam @ to jeszcze tyłam w oczach choć wcale nie jadłam wiecej w ciągu m-ca przytyłam 9 kg. normalnie czułam jak puchne z dnia na dzien!!! poszłam do mojej rodzinnej to była w szoku i kazała mi je odstawic i brac normalnie anty......chciała zebym poszła do innego endokr. ale niestety jakos narazie nie miałam jeszcze czasu i wogóle nienawidze łażenia po lekarzach!!!!![]() Jeśli dałyscie rade dobrnąć do końca mojego wywodu i coś z tego rozumiecie to może mnie oświecicieMoże któras z was miała jakies podobne doświadczenia??? No to żem sie rozpisała...... sorki ale mnie jakos naszło że może ktoś miał cos podobnego i z tego wybrnął?Dobra laski pędze lulu bo dzieciaki rano wstaną i znów dzień za krótki będzie!!! Acha i nawet jak nie pisze codziennie to wierzcie mi że czytam was kiedy tylko mogę i jestem z wami duszą i serduchem Kolorowych snów!!!!!!buziaczki!!! |
|
|
|
#752 |
|
Raczkowanie
|
dzisiaj mija miesiąc jak zaczęłam nowy sposób odżywiania i jazdę na rowerku
widać różnicę nie tylko na wadze ale i w cm: pas 112 - 108 biodra 121 -116 udo 72 - 69 strasznie mnie to motywuje do dalszej walki ze sobą, chociaż w marcu mam dużo imprez rodzinnych i na pewno będą słodkości, które uwielbiam, ale się chwalę no nie...
|
#753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#754 |
|
Raczkowanie
|
Hallo???
Czy wszyscy zwiali czy co? tak cicho na forum od wczoraj....chyba dziewczyny poszły w tango sobotnie Buziaczki!!!!! |
|
|
|
#755 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tu już dziś babuliłam
|
|
#756 |
|
Zadomowienie
|
Ja dziś dałam czadu od rana. Wstałam o 7, poprasowałam, wstawiłam pranie i na 9 na siłownię - 40 minut, a potem na godzinę jeszcze na bosu. Dałam radę. Ale teraz umieram, bo dostałam @ i bardzo słabo się czuję.
A tak się zastanawiałam dlaczego chce mi się różnych zabronionych rzeczy, a zapomniałam, że to @ się zbliża. Ale 4 dni wcześniej to i zdziwiona jestem. U mnie waga ciągle na poziomie 98 kg, zła jestem, ale naprawdę sporo jadłam ostatnio. Najważniejsze, że nie idzie w górę i nie ma 1 z przodu. Dziewczynki wszystkiego co najlepsze z okazji Dnia Kobiet, sukcesów w odchudzaniu i zazdrosnych spojrzeń innych kobiet. |
|
|
|
#757 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i z jaką ładną wagą już Cytat:
I ja również Tobie i innym naszym kochanym babeczkom życzę wszystkiego naj, naj w dniu naszego święta
|
|
#758 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:16 ---------- Cytat:
Tak trzymaj Edytowane przez beatucha Czas edycji: 2009-03-08 o 18:18 |
|||
|
|
|
#759 |
|
Raczkowanie
|
Hej kochane kobitki
![]() Zajęcia miałam wczoraj i dzisiaj i jakaś taka wypompowana jestem. Na dodatek dostałam @ i umieram ![]() Agulia dzięki za odpowiedź odnośnie obszczypywania ![]() Beti a jakie dostałaś leki na tarczycę? Ja biorę Eutyrox lub Eltroxin i za pierwszym razem też przytyłam - 12 kilo w 2 miesiące. Teraz mi zdecydowanie pomagają, bo trzymają hormony w normie i nie jestem już taka ospała i nie do życia. Idę zaraz coś wszamać, bo głodna jestem okrutnie
|
|
|
|
#760 |
|
Raczkowanie
|
Hej laseczki!!!!
Sylwoocha ja brałam eutyrox i to po nim tak mi dowaliło kg. poza tym ciągle miałam @ i nie chciał sie skonczyc dlatego moja lekarz kazaa mi je odstawic i zacząc znów brac anty bo juz anemie miałam prez ten @...... Dziś mam koszmrny dzień jestem zryta jak nigdy od wczoraj tak mi pękała głowa i dzis to juz normalnie nie wytrzymywałam z bóu a tabsy nic nie pomagały zawsze przy @ miałam migrene ale to dzisiaj przebiło wzystko!!!!! pojechałam do rodziców i zmierzyłam u nich ciśnienie bo ja nie mam aparatu w domu i sie wystraszyłam bo miałam 180/114 mama mi dała jakąś tabletke od nadciśnienia bo mój tata bierze i guzik po prawie 2 godzinach ja odchodziłam od zmysłów a ciśnienie dalej rosło![]() Kazai mi jechac do szpitala no to pojechałam bo pietra miałam że szok....dostałam zastrzyki i tabletki na miejscu teraz mija ok 2 godz. i juz jestem w domku łeb boli mocno al jakos wytrzymuje a ciśń. mam 176/96 więc już spadło na szczęście ( narazie pożyczyłam aparat) wiec mam nadzieje ze do jutra juz bedzie ok![]() Idę sie położyć bo jutro do pracy niestety serio nie mam ochoty na wydzierające sie dzieciaki mam nadzieje że mi przejdzie do jutra!!!Trzymajcie sie dziewczyny ![]() Pozdrowionka i buziaczki!!!!! |
|
|
|
#761 |
|
Zakorzenienie
|
Łoooooo, ale Wizaż zmienił image
Jakie to duże teraz się wszystko zrobiło, ale kolorystyka całkiem, całkiem A ten dzień bab to wczoraj niepotrzebny w ogóle był, tylko same kulinarne pokusy No i wczoraj popłynęłam z ciastem, drinkiem i w ogóle jedna wielka lipa
|
#762 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#763 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
.Jeszcze dzisiaj zostało i tak się do mnie uśmiecha ,normalnie tak jakby do mnie mówiło: no zjedz mnie Pozdrowionka dla Was
|
|||
|
|
|
#764 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzisiaj się ważyłam i do tych cm mogę dopisać 2 kg mniej... proszę poprawcie mój wpis na liscie
|
|
#765 |
|
Zadomowienie
|
Marled gratulacje!
Kurcze ja nic nie chudnę, ale dam sobie jeszcze trochę czasu. Organizm znowu musi się przestawić na aktywny tryb życia. Beatucha ach to ciasto, mam to samo. Koleżanka wczoraj przyniosła do pracy, bo miała urodziny i też trochę zjadłam. Ale uwielbiam i też do mnie mówi. |
|
|
|
#766 |
|
Przyczajenie
|
Cześć wszystkim dziewczynkom!!
Witam serdecznie nowe dziewczynki.....ostatnio jestem w tyle, jakoś mi brak czasu ale podczytuje Was cały czas....to jest jak narkotyk![]() U mnie narazie kiszka, bo ostatnimi czasami za duzo sobie pozwoliłam....ale od poniedziałku naprawiam swoje błędy narazie nie widać efektów....dzisiaj się ważyłam i mam na liczniku 106 kg....i pomyśleć że było 105kg![]() a co tam u Was słychać kochane? Trzymajcie się cieplutko bo pogoda zbytnio nas nie rozpieszcza....byle do wiosny! ![]() Postaram się byc na bierząco z wami-bo to bardzo pomaga ![]() Buziaczki dla Wszystkich Wojowniczek...dużo wytrwałośći!!!! Miłego dnia ![]() Przy okazji -ale tutaj ładnie.... ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Brawa za utracone kilogramy!!! |
|
|
|
#767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#768 |
|
Przyczajenie
|
Kobitki kochane!
Dajcie mi proszę kopa w dupę na rozpęd, bo jakiegoś doła złapałam i się łamać zaczynam ;( Chodzą za mną jakieś taki ochoty typu pizza, kopytka, i tym podobne... noooo....
|
|
|
|
#769 |
|
Zakorzenienie
|
Hey dziewczynki
Przepraszam , że mnie tak mało.......czasu mi brakuje ![]() Niestety u mnie nie wesoło...po śmierci babci zmarł mi teraz ojciec.... smutno miiiiiiiiii...Dziś mam wole jeszcze nic nie zalatwiłam.... ------------------------------------------------------------------------------------- Dziękuje za miłe słowa i miło mi, że mnie jeszcze pamiętacie Co do odchudzania to u mnie krucho i to bardzo diety wcale....jem co popadnie to chyba przez te stresy ,,,zamiast chudnąć tyje Ogólnie waga bez zmian 106kg ![]() Postaram się bywać częściej
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-03-10 o 13:46 Powód: glupota nie boli |
|
|
|
#770 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Waga pewnie przez to stoi ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
O Boziu, Boziu Pysiulku jak ja Ci współczuję trzymaj się kochana
|
|
#771 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Waga z pewnością ruszy...trzeba tylko zabrac sięza siebie i jeść zdrowe rzeczy dużo warzyw, białe mięso ryby...i nie podjadać ... Piszę sama do siebie, bo mnoe to też dotyczy...waga u mnie już długo w miejscu ![]() ps.zaraz idęna kawkę...na polepszenie nastroju Was też zapraszam... Teresko
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-03-10 o 13:51 Powód: do Tereski |
|
|
|
|
#772 |
|
Zakorzenienie
|
Śliczności ta kawcia
|
#773 |
|
Zakorzenienie
|
Witam Szanowne Panie!
![]() Nie przeczytałam jeszcze całego wątku, ale... czy przyjmiecie do swojego grona osobe, która nie jest mamusią i swoją wagę zawdzięcza bynajmniej nie ciąży? Pozdrawiam
27.02.2019 Publikacja pierwszego utworu na forum wizaz.pl Edytowane przez elkiza81 Czas edycji: 2009-03-10 o 14:48 |
|
|
|
#774 | |
|
Raczkowanie
|
Pysiu strasznie ci współczuję... żadne słowa chyba nie dadzą ukojenia w takiej chwili ale wiedz, ze nie jesteś sama, wirtualnie jesteśmy z Tobą
U mnie waga leci w dół bo to początki, ale też strasznie boję sie zastoju i chyba z myślą o tym, na zapas, zwiększam ilość ćwiczeń... ale też mam swoje dołki np dzisiaj zjadłam dwa grześki nie mogłam się opamiętać...Cytat:
|
|
#775 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napisz coś więcej....od kiedy masz problem z wagą i ile ważysz aktualnie i ile byś chciała zrzucić... Łatwiej będzie nam jak coś więcej o sobie napiszesz ![]() Cytat:
Cytat:
Wiadomo że czasem są grzeszki
|
|
#776 |
|
Zakorzenienie
|
Od kiedy mam problemy z wagą? Od dziecka, czyli od ponad dwudziestu lat. Moim największym sukcesem była utrata w 2001 roku 16 kg w ciągu trzech miesięcy, czułam się wtedy świetnie - pomijając zadyszki i ciągłe uczucie osłabienia, mięsień sercowy nie wytrzymywał tak szybkiej i gwałtownej utraty uwagi. Po tym czasie moja waga systematycznie rosła, aż przeskoczyłam wagę wyjściową o jakieś 12 kg. Przez klawiaturę mi nie przejdzie napisanie wartości, jaką wskazuje waga łazienkowa :/
Przez tych kilka lat wydarzyło się wiele w moim życiu. Mam za sobą okres, gdy uważałam, że jestem stara i że już na pewno nic dobrego mnie w życiu nie spotka. Podjęłam spontaniczną decyzję i rozpoczęłam studia na wymarzonym drugim kierunku, na którym nie udało mi się dostać zaraz po maturze, i... poczułam się jak nowo narodzona. Była to jedna z moich nielicznych trafnych decyzji ![]() Mam 172 cm i tak na moje oko powinnam ważyć ni mniej ni więcej tylko 68kg... hmm. Pewnie nigdy nie osiągnę tej wagi, ale... jeśli nie spróbuję, to się nie przekonam. Postanowiłam, że będę tracić pomału, drobnymi kroczkami, a właściwie drobnymi kilogramami. Przyjęłam, że na początek chcę schudnąć 15kg. Uroczyście obiecuję, że gdy tylko waga pokaże wartość dwucyfrową, "ujawnię się" z wagą wyjściową. Dzisiaj to nawet wstyd się przyznawać.
|
#777 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
odnośnie wagi to każda z nas chyba jakimś dziwnym! sposobem osiągnęła to, co osiągnęła ale teraz może wspólnymi siłami uda sie zrzucić ten nadmiar, mnie osobiście zaangażowanie na tym wątku bardzo pomaga...
|
|
#778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze również nie jestem mamusią i swoją wagę zawdzięczam tylko sobie A po drugie primo również jestem magiczny rocznik 81 I jeszcze jak powiesz, że studiujesz pedagogikę to już zupełnie będę w siódmym niebie ![]() Cytat:
Ale już mówiąc całkiem poważnie, przyznanie się do tego ile mamy to chyba najlepszy bacik, najlepsza motywacja
|
|
#779 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hehehe, mnie raczej nie przebijesz Chociaż raz w życiu 146 to mój start, teraz 136 i stoi póki co ![]() Oka, ja znikam na pół wieczorku, mój TŻ-t właśnie ciągnie mnie do sklepu, a ja głupia wygadałam się, że parówki w cieście francuskim są boskie, i on teraz takie chce No i co ja najlepszego zrobiłam, bacik na swoją silną wolę ukręciłam Chiba
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.

nie dość że @ to jeszcze od kilku dni mam takie zaparcie że szok
no wymiękam normalnie jakoś sie te wredne rzeczy skumulowały...

i spróbowałam już wiele z nich po żadnych nie tyłam ani nie chudłam w zastraszającym tempie może dlatego że zaczęłam miesiąc po urodzeniu 1 dziecka bo nie mogli zatrzymac @
i coś z tego rozumiecie to może mnie oświecicie

Ja tu już dziś babuliłam

No i wczoraj popłynęłam z ciastem, drinkiem i w ogóle jedna wielka lipa 
Pozdrowionka dla Was
trzymaj się kochana