|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: hula- hop 2
Dziś 30 minut
dirrty fighter, nie poddawaj się!
|
|
#4352 |
|
Raczkowanie
|
Ja sie nie poddaje.krece dalej tylko mnie to strasznie zaskoczylo ze mi nawet waga sie podniosla od krecenia
a ja mam tak ze pokrece i mam ladny brzuszek a jak zjem cos.. byle co.. nawet kawaleczek tylko gryz jeden to brzuch wielki od nowa ehh ciezko ciezko a chcialam Wam dziewczyny powiedziec cos.bo pare z Was pisalo ze nie umie w druga str krecic.. wiec uczcie sie.ja nie umialam w prawo a juz krece genialnie.2 dni i sie nauczylam.a przedtem to mi co 5 sek spadywalo kółko.. jedna dziewczyna mi napisala ze jeden boczek bede miec mniejszy od drugiego heh dlatego musialam sie nauczyc w obie str krecic i 2 dni i gotowe umiem i krece juz w obie str pieknie takze uczcie sie tez zeby potem nie bylo widac gdzies wcięcia pozdrawiam Was i zazdroszcze tym którym sie udaje
|
|
|
|
#4353 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ech, już 3 dni nie hulam W weekend postanowiłam troszkę odpocząć a dzisiaj nalatałam się po mieście, że hoho ![]() Ale jutro biorę się ostro do roboty
|
|
#4354 |
|
Rozeznanie
|
Ale u mnie dzisiaj był piękny dzień
słoneczko świeciło , no i tak cieplutko , czuć już , że wiosna się zbliża i od razu się lepiej ćwiczy ![]() DirrtyFighter a może Ci się już mięśnie ładne robią (a one są cięższe od tłuszczu ![]() będzie dobrze |
|
|
|
#4355 |
|
Rozeznanie
|
nie mogę znaleść o tym hulahopie no
|
|
#4356 |
|
Rozeznanie
|
Dziś godzina- 35 minut w prawo i 25 w lewo
|
|
|
|
#4357 |
|
Raczkowanie
|
A ja dzis zakupilam sobie kolejne HH i to byl strzal w dziesiatke.Tamto bylo mniejsze , napelnilam je ryzem i w sumie krece juz 4 dni i po 6 okrazenaich mi spadalo- cala jestem poobijana.No i dzis kupilam sobie zwykle , z tesco za 5 zl, wieksze niz tamto.Napelnilam je ryzem i hulam bez spadniecia
dzis krecialm ok 50 min.
|
|
|
|
#4358 |
|
Zadomowienie
|
ja dziś 20 min
ahh dziś muszę się zmierzyć...czy mi coś ubyło czy nie ^^
|
#4359 |
|
Raczkowanie
|
a ja wam powiem, że od dzisiaj ostro się wzięłam za siebie
5km biegu + a6w (z tym że robię sobie 1 serie, bo nie mam sił na więcej, ale w miarę jak już mięśnie się przyzwyczają będę sobie zwiększała) + pompeczki (wiem męskie bardzo niby, ale kompletnie bicepsu brak) no i oczywiście hh 30min ograniczenia jedzenia oczywiście też weszły, a zastanawiam się jeszcze nad ścianką wspinaczkową wiadomo że nie będę dziennie tyle biegać, lub dziennie na ściankę chodzić ale chciała bym 4x w tygodniu biegać, 2x w tyg ścianka + dziennie a6w i pompeczki i hh zobaczymy co z tego będzie
|
|
#4360 |
|
Raczkowanie
|
No i dorobiłam się dwóch, pokaźnych i czerwonych siniaków na brzuchu
Jak to robicie, że niektóre z Was ich nie mają ?![]() Ja nie umiem w drugą stronę hulać Czy to prawda z tym wcięciem w talii z jednej strony ?
|
|
|
|
#4361 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Uroczyście ogłaszam że wracam do Was i do hulania nic nie bolało, kolczyk został na swoim miejscu więć wracam do regularnego kręcenia
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4362 |
|
Raczkowanie
|
witamy z powrotem
|
|
#4363 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
bo ja mialam taki najtanszy z allegro i mi sie zepsuł :p i nie wiem czy inwestować w jakiś dobry
|
|
|
#4364 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja generalnie używałam do ochrony kości przed poobijaniem a teraz do ochrony pępka a jak przy okazji będzie też spalał wstrętne sadło to się nie obrażę
|
|
|
|
|
#4365 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() I dzisiaj też nie pohulałam Ale zamiast tego ponad 3 godziny porządkowałam taki mój składzik (w kwietniu planuję remont ), więc nagimnastykowałam się, że hej
|
|
#4366 |
|
Raczkowanie
|
witajcie
![]() też planuję zakupić hula-hop. tylko zastanawiam się, czy ilość tych kulek masujących ma duże znaczenie, obwód i waga hh ma duże znaczenie? http://www.allegro.pl/item552715815_...najtaniej.html http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=577966449 różnica tylko 10zl.., macie któreś z nich, jakie lepiej wybrać? będę wdzięczna za wszelkie sugestie
|
|
|
|
#4367 |
|
Raczkowanie
|
Dziś godzinka
|
#4368 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oj dużo o tym już było na forum ^^ tak obwód i waga napewno ma znaczenie. Wg mnie najlepiej kupić takie około 1 kg. Bo dziewczyny miały te cięższe i narzekały na nie Wystarczy jak kupisz o średnicy 95 -100 cm . Bo naprawdę jest ono wielkie. A te masażery...hmm... Dzieki nim bardziej sie odczuwa , że się kręci , ale ich ilośc nie ma aż tak dużego znaczenia ![]() ja osobiście mam to HH : http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=566498592 i bardzo je sobie chwalę
|
|
#4369 |
|
Raczkowanie
|
a ja dzis dziewczynki kolowalam ok 2,5 godz
normalnie tak mi sie to spodobalo, ze nie moge siedziec bezczynnie jak ogladam tv tylko biore sobie HH i przy okazji sobie hulam.Idzie mi swietnie, a wystraczylo tylko zmienic na wieksze i tez bez zadnego problemu w druga strone sobie krece.Jedynie co mi przeszkadza to moje rece ,ktore w powietrzu sobie unosze, a czasem na glowe poloze jak za bardzo bola |
|
|
|
#4370 | |
|
Raczkowanie
|
rozumiem aluzję
wyszukując znalazłam dużo postów i właśnie to stanowiło problem![]() Cytat:
Edytowane przez fragy7 Czas edycji: 2009-03-10 o 18:26 |
|
|
|
|
#4371 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj 30 minut hulałam i tak mi się słabo zrobiło , że coś okropnego to pewnie przez to , że @ mnie dziś odwiedziła
![]() fragy7 ja na twoim miejscu dołożyłabym to 10 zł i kupiła to droższe , możesz być pewna , że będzie ok bo jest z renomowanej i bardzo znanej firmy |
|
|
|
#4372 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Gratulacje!
|
|
|
|
|
#4373 |
|
Zadomowienie
|
20 min
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4374 |
|
Raczkowanie
|
A ja chyba zaprzestanę z hulaniem na jakiś czas
Choć dopiero co zaczęłam... Ale zrobiły mi się na prawym biodrze okropne wielkie sińce Koleżanki dziś snuły podejrzenia, czy to może malinki, czy ktoś mnie bije :P ![]() Dziewczyny, które miały podobny problem - jak sobie poradziłyście/ radzicie?
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
20 min, 30.. 80 min :O
a ja sie dziwie, ze po 10 nie ma efektow
|
|
|
|
#4376 | |
|
Raczkowanie
|
dziekuje
dzis tez nie zamierzam sie obijacCytat:
|
|
|
|
|
#4377 |
|
Raczkowanie
|
2,5h ;o to już pomalu rekordy : ) może zapiszcie się do księgi guinnessa
![]() ja dzisiaj 30min, i pędzę dalej
|
|
#4378 |
|
Raczkowanie
|
Oj ja dziewczynki troche zaniedbałam kółeczko
ale codziennie was czytam od soboty nawet kólka nie zrobiłam ale to przez to ze jakos słabo sie czuje cwicze callanetics ale tam sa uspakajajace te cwiczenia takie powolne ze nic mi po nich nie jest a po hh czuje sie bardzo słabo... zaraz pojde troche pokrecic chociazby za 10 minut zeby nie wypasc z rytmu ... moze bedzie dobrze a tak poza tym ładne te nasze wizaz się stało prawda ?? ten fiolet mmmmm
|
#4379 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Myślę, że odstawię je na pewien czas. Tylko, że ja odstawię, a potem znów zacznę kręcić, to znów zrobią mi się siniaki... I takie błędne koło
|
|
|
|
|
#4380 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to juz sama nie wiem co robic Moze inne dziewczynki sie wypowiedza.A ja dzis krecilam cos ponad godzinke i tez zauwazylam, ze zawsze po HH czuje sie taka oslabiona i to juz po 15 minutach.Ciekawe czemu tak sie dzieje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

a ja mam tak ze pokrece i mam ladny brzuszek a jak zjem cos.. byle co.. nawet kawaleczek tylko gryz jeden to brzuch wielki od nowa
umiem i krece juz w obie str pieknie takze uczcie sie tez zeby potem nie bylo widac gdzies wcięcia
pozdrawiam Was i zazdroszcze tym którym sie udaje

Ale zamiast tego ponad 3 godziny porządkowałam taki mój składzik (w kwietniu planuję remont 

Moze inne dziewczynki sie wypowiedza.