|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zadomowienie
|
co po hennie - pytanie do specjalistek
witam
przez 2-3 lata robiłam sobie w salonie blond basemka, później zdecydowałam się na ciemny kolor henny (brąz, około roku), teraz natomiast marzy mi się baleyage (jak poniżej) i nie jestem pewna czy moge sobie pozwolić na takie szaleństwo? używam teraz szamponu przeciwłupieżowego, rozgladam się za czymś oczyszczającym (tu tez prosze o jakies podpowiedzi) czy po 3 m-cach odzywiania włosów będę mogła pozwolić sobie na farbowanie u fryzjera? boje się, że po uzyskane kolory bedą przekłamane. pozdrawiam
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: co po hennie - pytanie do specjalistek
Zależy jakiej henny użyłaś. Jeżeli proszek był wyłącznie na naturalnych składnikach farba chwyci, może nie tak intensywnie jak powinna ale chwyci. Jeżeli w hennie były składniki chemiczne (dodawane są np sole metali, by uzyskac różne odcienie) to efekt po zwykłej farbie moze być zaskakujący, np zieleń lub inne cuda.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: co po hennie - pytanie do specjalistek
ojojoj
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.