![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
JONKAAA
* Your eyes make me weak, I don't know why .twe oczy sprawiaja ze jestem slaba nie wiem czemu. * I'm just dancing on the roof / ja poprostu na dachu tancze/ * You said you didn't need me, but you did… /mowiles ze mnie nie potrzebujesz, ale potrzebowales.../ * You said you didn't want me, but you did… /mowiles ze mnie nie chcesz, a chciales.../ ŚLICZNE TE OPISY ![]() ____ ** Na gruzach świadomości zostaje myśl i miliony znaków zapytania ** Czuje się to między mostkiem a żoładkiem ** On powtarzał jak to bardzo kocha ją.. ** ona go pokochała, miłością młodzieńczą, prawdziwą i szczerą....a on to wykorzystał.. ** Twój uśmiech, wplątany w moje myśli
#92 |
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() ![]() wszystko do przemyślenia. Cofnąć się do wczoraj . to mechanizm. potrafię go przewidzieć. ale nie mogę zatrzymać. Człowiek jest tylko sumą oddechów.
#93 |
Zadomowienie
|
obliczyłam już równanie, wymyśliłam wzór kochania po przecinku bez zer. czy iloczyn nasz szczęście nam da? jaki procent dasz Ty? jaki ja? liczby pierwsze lubią wiecznie trwać. tak, znam algorytm miłości, gdzie wynikiem prostym jest nieskończoność. ja mam ten idealny plan. Ty masz ten idealny stan. ![]()
#94 |
Raczkowanie
|
niebo śmieje się razem ze mną.'
niebo mi przychylne.' moc przenoszenia wiarą gór.' a za oknem mam tylko ciszę.' uwolnione myśli jak sen.' kocham te gwiazdy.' szukać mnie przed ciekłokrystalicznym okienkiem.' dmuchawce, latawce, wiatr.' miłość czeka każdego z nas.' jejcia 9 już. *.* a cuda mają: rebellious, TiScatteroUnaFoto, bananowalaska, kee, honey091, envious, nydee, Vivi12399, 12 Stonka, NieZTejBajki. mogłabym wymieniać i wymieniać bez końca. (; wy jesteście wsieee boskie *.* |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
po niezauważonej nieobecności witam ponownie
![]() gdy się tęskni to nawet ulubione musli nie smakuje tak samo.
supergirl. / super dziewczyna. nie obchodzi mnie co myślisz o mnie. bez wyraźnego powodu uśmiecham się szeroko. zwolnij chłopcze. to wszystko nie tak. cały świat zgasił światła poszedł spać. mamy kłopot ty i ja. jak słów odkryć smak. trochę za późno. nic na zawsze. powiedz czego pragniesz.
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
nas już nie będzie.
w kącikach ust uśmiechu ślad. w swych snach z wiatrem ścigała się co noc. złośliwi mówili na nią piękna. czarne myśli miewała od samego poczęcia. jednym okiem przyglądała się, jakie to wszystko brudne i złe. może strułem się jabłkiem, niewyspałem...? nie potrzeba żadnych wielkich słów, uwierz w to. jakoś tak składa się, że Cię bardzo kocham...bardzo lubię. miłość to biegun ciepła, transcendenta energia.
#97 |
Raczkowanie
|
Kamisha, Lucyferowa, Chocolelady - dziękuję, kocham
![]() * Jedyne na co mam ochotę to zagrzebać się w łóżku. * Nieśmiertelność jest bardzo łatwa do osiągnięcia. wystarczy nie umierać. * Bądź inspiracją, serca wibracją. * Żeby nie uleciało żadne Twoje słowo. Żebyś uśmiechnął się do mnie. * Otwieram sennik, by sprawdzić czy przyśniła mi się miłość z Tobą. Jeśli nie, zamykam go mówiąc, że to bzdury. * Ludzie piszą o miłości, mówią o niej i tworzą piosenki, w rzeczywistości nawet nie potrafiąc wykrztusić tego co czują. * Pamiętasz jak byłeś dzieckiem, wtykałeś kij w piasek, mówiłeś, że jestem królową i obdarzałeś mnie miłością? * Miał tyle taktu, co lawina i tyle egocentryzmu, co tornado, ale nigdy nie przyszłoby mu na myśl, że mogłabym go kochać i oczekiwałabym tego samego od niego.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. Edytowane przez kee Czas edycji: 2009-03-10 o 18:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Żona Idealna :)
|
1. Szczęście to ta chwila..
2. Mówię do chwili - zatrzymaj się, jesteś zbyt piękna, żeby odejśc ! 3. Kiedy jesteś szczęśliwy, nic innego nie ma znaczenia.. 4. Gdy się jest szczęśliwym wszystko wydaje się piękniejsze. 5. Uśmiech to taka krzywa, któraa wszystko prostuje.. 6. Jest cudnie..jest cudnie.. ![]() 7. biegam po suficie ze szczęścia i potykam się o ściany.. 8. Bo szczęście jedno ma imie.. Może coś się przyda.. ![]()
gdy z Miłości dwojga ludzi rodzi się kolejne Serce - 26.02.2019 ![]() Edytowane przez aassiiaa1988 Czas edycji: 2009-03-10 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
milusio, dziękuje i wzajemnie
![]() R0zunia mi się tylko te przypomniały, może akurat się przydadzą ![]() Jestem (imię), wiesz co mnie kręci ![]() Pocałunki są mową miłości... więc może wpadniesz i się wypowiesz? ![]() mrr... działasz na mnie jak Raid na komary ![]() awaria hamulców moralnych ![]() bezmózgowiec, ale za to jaki tyłek... ciało puszczone w ruch, puszcza się cały czas ![]() * * nie potrzebuję Cię już ![]() wytłumacz sercu, że dla Ciebie nie powinno bić uchroń mnie przed pustką w Twoich oczach |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Little Ballerina; * lucyferowa: w moim sercu niepewność. rzucam kostką. niech się dzieje co chce. najbardziej na świecie chcę wiedzieć, co siedzi w tej głowie. chyba troszkę nie pomogłam i chyba troszkę późno odpisuję. ( ; urojenia od zerkania bez pytania do sumienia.
kropki skaczą mi w głowie i krzyczą: pokochaj mnie! tam, na końcu, jest nasze światełko. wiem, że muszę coś postanowić. ale ciężej się do tego zabrać. i krzyczę do ciebie z okna i myślisz, że jestem wariatką. nie mogę się doczekać jutra, gdy znowu ujrzę twoje oczy, choć migniesz mi tylko raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
'ej ja świecę i nie zdobią mnie złote kajdany' !
![]() najważniejszy jest czas, w którym robię co chcę! Bliski dla Bliskich... I weź tak kur. siedź z nimi na trzeźwo...:P Są takie miejsca w których grzech spaceruje chodnikami ![]() Zasada nr.1 : Niech ONI się pie.rdol skończ zanim zaczniesz. Nie szukaj winy, wytęż wyobraźnie, cokolwiek czynisz, czyn to rozważnie[!] Bo są w naszym życiu ludzie z których powinniśmy cieszyć się w każdej życia sekundzie |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ma spojrzenie warte grzechu i najsłodsze usta Świata.! Jesteś jak baterie dajesz energie, przy Tobie mięknę gdy się wścieknę.. Nie zasypiasz, kiedy mam koszmary. Skradnę Cie Kochanie na przeciwny Świata kraniec.! Kocham Cie, gdy krzyczysz, gdy płaczesz Kochanie, a moje oddanie przeradza się w manie.. graj bez pamięci tylko dla mnie bym mogła poczuć siebie rozniecę w sercu nowy płomień wspomnienia spalę - Ewa, moja miła, kocham Cię! - Adamie, mój miły, ale jak bardzo mnie kochasz? - Bardzo! - Jak bardzo? - Jak nikt nigdy dotąd nie kochał!
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
o, jak fajnie nowy wątek.
![]() Świetnie. ! ![]() Bez off'a : -Pod płaszcze się pcha, wyziębia nam serca, wiatr . - Gdybyś był, a nie bywał .. - Zamykam oczy, życie dalej toczy się . Bez weny. ;/ Z piosenek. ![]() Pozdrawiam. !
#104 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
u la la merci beaucoup ![]() ![]() i od każdej, dosłownie od każdej wyżej biorę po opisie... bjufitul ![]() _________________________ _ "Seryjnie nieprostolinijni, aluzyjnie niewinni. Nie tacy i nie jacy, lecz własnie jacy tacy, badź co bądź i gdzie niebądź."
Chciałabym ukraść twój szept Wracam tymi samymi alejkami Ślady minionych lat wspominam To, co było najpiękniejsze Idę do domu z marzeniami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ludzie się nie zmieniają. Na przykład ja będę stale powtarzała „ludzie się nie zmieniają.”
Każdy umrze. 'Everybody dies'-zmusza do skojarzenia z 'Everybody lies' życie nie powinno być czymś przypadkowym. Ponieważ samotni, stroniący od ludzi ćpuny powinni ginąć w wypadkach autobusów, a młode, zakochane osoby które są wyrywane z łóżka w środku nocy powinny wychodzić z nich cało. -Chciałabym umrzeć z odrobiną godności. -Nie ma czegoś takiego! Nasze ciała zawodzą, czasami po dziewięćdziesiątce, czasami zanim się urodzimy, ale to zawsze się dzieje i nigdy nie ma w tym godności. Nie obchodzi czy potrafisz chodzić, widzieć czy podetrzeć własny tyłek. To jest zawsze obrzydliwe – zawsze! Możemy żyć z godnością – nie możemy z nią umrzeć. - Dlaczego to robisz? - Nic nie robię. - Starasz się każdym manipulować. - Ludzie... lekceważą mnie. Bo jestem kobietą, bo jestem ładna, bo nie jestem agresywna. Nie powinni lekceważyć mojego zdania dlatego, że mnie nie lubią. - No i jest wtorek. - Wiem. - Lubię cię - Wiem. Do zobaczenia w następny wtorek.
#106 |
Raczkowanie
|
sub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
HOUSEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ______________________ gdy szaleństwo przekracza granicę wyobraźni... , |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
życie jest jak pudełko czekoladek - nigdy nie wiadomo na co się trafi
sęk w tym, by wytrzymać z samym sobą przez całą tą wieczność i to wszystko bez kropelki rumu? trzymaj swoich przyjaciół blisko, a jeszcze bliżej trzymaj swoich wrogów mówisz do mnie? głupi jest ten, co głupio robi zamierzam złożyć Ci propozycję nie do odrzucenia ![]() gdybyś wiedział, że tak będzie... zrobiłbyś to? trzeba kochać, nie wolno nienawidzić... |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
by na moment zostawić tę codzienność ... Nie pytał mnie nikt o zdarzeń tych sens i nie wiedział nikt, że ukryłam Cię Kto szukał dobrych dróg ten wie, że nie jeden zakręt zły dopomóc mógł wierzę, że mój, to był ostatni z uśmiechem rozstań się z tym co w życiu zbędne.
#110 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
cudowne są te opisy ;D mogę ??? Cytat:
cos ode mnie : - patrzę w niebo... widz twoja twarz... powiedz mi że to nie był zart - tajemnicą jesteś... - Widząc jak dotykasz ją.... serce rozpada się na proch.... - Nie chce nic skoro kłamstwem ma to być.... - Czy wierzysz jeszcze , że to może się udać ?
Edytowane przez beth007 Czas edycji: 2009-03-10 o 19:52 Powód: blędy |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
o nowy wątek
![]() pomnóż swoją śmierć podziel przez seks dodaj przemoc i co otrzymasz ? jesteśmy własnymi niegodziwymi bogami z małymi g's i dużymi fiutami ubierz mnie i zrób mnie, twoim umierającym bogiem umieszczam mój wzrok na tobie jesteśmy gwiazdami narkotykowego przedstawienia jestes bez smaku, ale smakujesz świetnie ;3 amfetamina dla chłopaków i krucyfiksy dla pań spłoniesz, a ja zjem twoje prochy ty i ja to zbyt mała działka jesteśmy gotowi na nasze 15minut wstydu seks jest wszystkim co wiem o tobie
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Gdyby ktoś potrafił mnie pokochać.
Nie teraz. Tam na początku drogi, zanim narkotyk stał się wszystkim . ` każdy z Nas stoczy się na własny sposób .
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
kiedy umrę kochanie
gdy się ze słońcem rozstanę i będę długim przedmiotem raczej smutnym odpycham nogą wszechświat czy świat umrze trochę kiedy ja umrę? lubię tęsknić słońce zaczepiło się o nagą gałąź naszych wspólnych wspomnień wspinam się po schodach swoich niepewności z oddechem zaciśniętym w dłoni sama sobie tworzę swój bezsens potem w piecu wszystko chowam płomień skacze po słowach uparcie i bezsensownie szukam w sobie sensu głodne dni wciąż pożerają mnie tysiące drwiących uśmiechów obija się o ściany mojego żołądka moje własne wnętrzności ryczą z żalu jestem tutaj bez ciebie myślę ze jestem bez ciebie i wcale nie jest tak źle jak się tego obawiałam pumeksem czyszczę swój mózg z myśli o tobie lepiej pozwól mi odejść. bo inaczej mogę oderwać ci ręce. wiatr wrzesczy mi w twarz odszedłeś. a żarówka się spaliła. znów znajduję siebie na dnie kieliszka do góry nogami powywracane moje myśli cóż ci mogę dac? nie mam niczego poza dreszczem wzdłuż kręgosłupa na twój widok groch z kapustą w sercu nie chcę się odwracać, jeszcze zobaczę swoje poharatane plecy. zgubiłam swoje ciało gdzieś na granicy rozsądku z szaleństwem jak mogłam być tak ślepa i dać zrobić się w balona i to czerwonego! pytasz czego chcę? daj mi żyć. to taka zabawna historyjka o naiwnej dziewczynie, która straciła serce w wyniku zabawnego zbiegu okoliczności take it take it take it away mam cię. trzymam cię za nogę. utonąłeś w morzu własnych wymówek każdego dnia grzebię w ogórdku swojego pecha a on każdego ranka wraca do mnie przy śniadaniu. kłamstwa dla kłamcy, kotku. jak mógłbym być romantyczny, kiedy księżyc przesłoniły chmury a gwiazdy ze mnie drwią wczorajsze uczucia zszargane już. jestem kimś więcej niż słyszysz o mnie. jestem kimś więcej niż widzisz we mnie. jestem kimś więcej niż myślisz o mnie. jestem kimś o wiele wiele więcej aniżeli ty kiedykolwiek byłeś. złapałam ogień ten z twoich oczu. poparzyłam się. zblazowane oczy przecież miałeś te swoje lekcje spadania w dół, powinieneś wiedzieć, jak to się robi. połamałeś żywcem ciszę. poprzez noc. zdeptałeś i mnie i moje jutro. krwawisz mną, wiesz? ja wiem. nie ma innych dróg, niż te marne ścieżki wydeptane
NIEDOROZWINIĘTY JESTEM- MAM TYLKO JEDNĄ TWARZ DLA LUDZI. Edytowane przez abunee Czas edycji: 2009-03-10 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
pewnie
![]() niecodzienni męźczyźni rodzą się nocą, w snach... czas się nie śpieszy - to my nie nadążamy zdeterminowana by walczyć, zdolna by wygrywać zamieniłam frustrację w siłę jesteś pierwszą myślą, gdy wstaję - i ostatnią gdy się kładę miłość jest egoizmem we dwoje jaki jest synonim od słowa synonim? kup sobie psa - to jedyny sposób, by nabyć miłość za pieniądze moje serce koczuje właśnie pod Twoimi drzwiami zapomnij, zaufaj, pokochaj a może by wyszła nam z tego jakaś... miłość? reprezentujesz wszystko za czym tęsknię |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
neee dziękuję za wyróżnienie, miłoo
![]() Jak łatwo można się uzależnić od drugiej osoby. Jak łatwo można przejąć jej nawyki. A potem wszystko stracić, gdy traci się Jego. I nagle nie ma powodu, żeby wstać z łóżka, jedzenie śniadania z innymi nie daje radości. I dzień przelatuje przez palce. I tylko śpi się długo, bo On tam jest. wiesz co mnie najbardziej boli? że nie zrobiłam nic, by go zatrzymać. My dzieci dekadentów, córki, synowie rozpusty. wszystko już o niej wie, tani stróż Anioł. moje niebo bez Ciebie - nie jest już niebem. czekam na konkurencję z utęsknieniem. stoję na życiowym skrzyżowaniu dróg. tak bardzo potrzebuję znaku, drogowskazu, by się nie zgubić, by nie obrać złej drogi. znowu doszłam do tego sytuacji, w której nie mam dokładnie sprecyzowanych planów na przyszłość, choć już dawno powinnam dokładnie wiedzieć, co chcę robić. a czas nie czeka... chciałabym znowu mocno poczuć, że wiara jest siłą. i nie dopuszczać się zwątpienia. chciałabym, by Bóg dodał mi odwagi. pojawiasz się w najważniejszych momentach mego życia. chciałeś skraść moje serce, ja zabrałam dużo, dużo więcej. Nic nie daje większej wiary w życia sens, że na końcu swojej drogi spotkam Cię. bo dzięki Tobie świat jest kolorowszy, wiesz? trochę lepiej to już dobrze. zwinąć się w kłębek i nie być. nic nie boli wiecznie. Po tylu ponurych, beznadziejnych, pełnych zmartwień dniach, jest wreszcie szczęśliwa. Czas przestał być jej wrogiem, nie boi się już tego, co ma nadjeść. Spokojnie czeka. wie, że zawsze tak będzie. konieczność wyboru przytłacza, bo podejmując decyzję zawsze coś tracimy. Tak się właśnie czuję. Jakbym straciła wszystko! nie neguj uczuć, nie praw kazań. Gdybyśmy mieli wszystko, o czym marzylibyśmy w bezsenne noce?
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
nydee - wierz lub nie, ale ten dialog akurat mi się przyśnił
![]() _____ Ktoś mi kiedyś powiedział, że nie ma życia bez miłości. W takim razie ja powinnam nie żyć już od 6420 dni, 19 godzin i 37 sekund. O nadziejo, Ty matko głupich, dlaczego muszę być Twoją córką? Nienawidzę codziennego okłamywania się, że mam dla kogo wstać w łóżka. Nienawidzę wpierania mi, że jestem kochana. Nienawidzę Ciebie, że jesteś tak daleko. I nienawidzę siebie za to że, pozwoliłam Ci wyjechać. `What you’ve done to me baby .? Now I’d kill for you . – co ze mną zrobiłeś, kochanie? Teraz mogłabym dla Ciebie zabijać... -Można być masochistą i sadystą jednocześnie? -Oczywiście. Spójrz na mnie. Sama zadaję sobie ból uśmiechając się do nich, gdy mijam ich trzymających się kurczowo za ręce pomimo strasznego mrozu. Jednocześnie gdybym spotkała ją osobno, odcięłabym jej te usta i wsadziła głęboko w dupę, aby się już nie uśmiechały z tą wyższością. A później odcinałabym jej każdy kawałek jej ciała, który zapewne on dotykał i przykleiła do swojej skóry... Dorośnij najpierw do tych łez, smarkaczu... |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
third coffee and looooong night /trzecia kawa i dłuuuuga noc mniej myśl, śpij lepiej dorośli to przeterminowane dzieci rysuje, kreśle, kreśle, rysuje, a wszystko po to, by zapomnieć, że cokolwiek czuje! a co zrobisz gdy powiem, że Cię kocham? - powiedział Ci ktoś ostatnio, że Cię kocha? - nie - no to właśnie Ci ktoś mówi... ah, ten wizaż, ja tyle nauki, a opisy sobie wymyślam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
Kryzys wiary, motywacji i możliwości.
kiedy zamkniesz oczy- zobaczysz mnie a gdy je otworzysz zniknę |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
ich spojrzenia spotkały się, a twarze błyskawicznie poczerwieniały
słyszałam i czytałam co miłość może zrobić z ludzi, ale nigdy bym nie pomyślała, że zmiany mogą być tak drastyczne miłość – też mi coś! dzień rozpocznie się pogodnie jednak później przewiduje się gwałtowne wiatry i ochłodzenie atmosfery miłości
Jak Alicja, zabiorę z sobą na moją stronę lustra. Pokażę rzeczy, których nigdy nie pokaże Ci kablówka - słowo. Prawdziwe życie, od którego pieką dłonie i policzki. Pokażę więcej niż przypuszczać możesz, wszystkie swoje myśli. Edytowane przez powinnam Czas edycji: 2009-04-07 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
sub
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.