|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3481 |
Zadomowienie
|
Dot.: Na Wspólnej cz. II
na to wygląda ;-)
a ta Iza to mnie rozbraja, nie pracuje , nic nie robi a i tak nie może w domu ugotowac i posprzątać, tylko musieli gosposie zatrudnić .. i nie da rady sama jedzenia podać gościom ![]()
![]() |
#3483 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3484 |
Wtajemniczenie
|
A tak a pro po Izy. Skąd ona ma tyle kasy? Przecież nawet jak nie była w ciązy to i tak siedziała w tym domu, na tej swojej kanapie nic nie robiąc. Wątpię, żeby żyła tylko z udziałów i być może spadku po Wiktorze. Przecież jej wielki dom, markowe ciuchy, życie w Warszawie , utrzymywanie Maska pochłania kupę kasy
![]() W ogóle w tym Na Wspólnej to sami bogacze żyją. niby kasy czasem nie mają, ale jednak ... ![]() I coś dla ciekawskich na biało ![]() 1107 Basia i Andrzej rozmawiają z synem o jego nieobecnościach w szkole i słabych wynikach w nauce. Daniel stara się zbagatelizować problem. Zdybicka wychodzi z założenia, że budownictwo mieszkaniowe będzie przynosić coraz mniejsze dochody. Uważa, że Bud-Maks powinien nastawić się na przerabianie hal pofabrycznych. Perspektywa współpracy z Iloną coraz bardziej podoba się Michałowi. Kinga nie podziela jednak entuzjazmu męża. Ziębiowie szykują się do wyjazdu do leśniczówki Stefana. Róża jest zawiedziona, gdy odkrywa, że ona i siostra kupiły na tę okazję takie same sukienki. 1108 Marta dowiaduje się, że jej program będzie prowadziła Dominika. Konarska ma jedynie sprawować nadzór nad projektem. Prosi Marcina o wyjaśnienie powodów tej decyzji. Borys wyznaje Ewie, że ma syna z Oksaną. Zapewnia narzeczoną, że wcześniej nic o tym nie wiedział. Ludwika oznajmia synowi, że postanowiła zamieszkać w domu opieki. Rafał nie chce się na to zgodzić. Agnieszka składa mu pewną propozycję. 1109 Borys zwierza się Ewie, że nie może przestać myśleć o swoim synu. Jednocześnie nie chce złamać obietnicy złożonej Oksanie. Narzeczona nie umie mu pomóc. Ludwika razem z synem i jego partnerką wprowadzają się do mieszkania na Wspólnej. Agnieszka jest mile zaskoczona pozytywnym nastawieniem starszej pani do nowych sąsiadów. Andrzej obawia się, że Zdybicka będzie miała za duży wpływ na zarządzanie Bud-Maksem. Kinga podziela wątpliwości szwagra, czując, że nowej wspólniczce nie należy ufać. 1110 Szef Igora oświadcza, że z koperty zginęło 10 tysięcy euro. Chłopak sugeruje, że pieniądze mógł ukraść Jozi. Brzozowscy zastanawiają się, jak postępować z Danielem. Basia uważa, że powinni przeczekać trudny okres. Jej mąż chce reagować na wybryki syna, zanim będzie za późno. Stefan przeprasza Ziębów i Różę za swoje zachowanie. Tłumaczy się sprawami najwyższej wagi. Nie zdradza jednak szczegółów, sugerując, że obowiazuje go tajemnica wojskowa. Edytowane przez joyeuxe Czas edycji: 2009-03-10 o 07:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3485 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3486 |
Zakorzenienie
|
A jak
![]() [quote=joyeuxe;11369129]A tak a pro po Izy. Skąd ona ma tyle kasy? Przecież nawet jak nie była w ciązy to i tak siedziała w tym domu, na tej swojej kanapie nic nie robiąc. Wątpię, żeby żyła tylko z udziałów i być może spadku po Wiktorze. Przecież jej wielki dom, markowe ciuchy, życie w Warszawie , utrzymywanie Maska pochłania kupę kasy ![]() W ogóle w tym Na Wspólnej to sami bogacze żyją. niby kasy czasem nie mają, ale jednak ... ![]() I coś dla ciekawskich na biało ![]() No ma udzialy w bud maksie przeciez, ma z tego dochody jak sadze nie male, do tego jeszcze spadek po mezu, wiec nie narzeka ![]()
![]() |
#3487 |
Zakorzenienie
|
Honorata i Roman dzisiaj mnie rozwalili...
![]()
#3488 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3489 |
Zakorzenienie
|
A mnie najbardziej rozwalają te westchnienia Martusi. 100 razy w jednej scenie musi "echać".
Edytowane przez Anethka Czas edycji: 2009-03-10 o 20:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#3490 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja rozumiem że małe dziecko i tak dalej, ale nie musi go mieć 24 godz na dobę przy sobie a przy tym jęczeć, że jej przeszkadza ;P
![]() |
#3491 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3492 |
Zakorzenienie
|
co to bedzie z tym przelewem co Martusia zrobi jutro?? bo nie widzialam zapowiedzi. ona go da Reni??
#3493 |
Zakorzenienie
|
da jej świstek o przelewie a Reni go wyrzuci
|
![]() ![]() |
![]() |
#3494 |
Zakorzenienie
|
Ja chyba zwariuję. Dziecko leży sobie, w łóżeczku, nic nie płacze, może jakiś odgłos typu 'guu' wyda (jak dziecko w sumie każde) a ona tylko jęczy "ksawciu" "ksaaawciu"
![]() I jeszcze się czepia do Filipa ( przed ich 'rozstaniem' tylko ' ooooooj fiilip, oooj filip' ![]() ![]() Ma z nią chłopak ciężkie życie ![]()
![]() |
#3495 |
Zakorzenienie
|
a beda znow razem czy nie?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3496 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3498 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3500 |
Zakorzenienie
|
mam nadzieje ze az tak zle nie bedzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3502 |
Zakorzenienie
|
Jak Marta dalej bedzie sie zachowywala jak rozkapryszone dziecko to taki scenariusz jest jak najbardziej mozliwy.
![]() |
#3504 |
Zakorzenienie
|
A ja ja kiedys nawet lubilam, dopoki nie urodzilam ksawerego i nie stala sie tak meczaca...
![]() |
#3505 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mogę się dołączyć ? ![]() Uwarznie śledze ten serial ![]() Jeżeli chodzi o tą ciążę Izabeli to przecież musi się coś dziać :p Gosposie ma po to,bo ten jej facet zapomniał pare razy zakupów zrobić,więc ona biedaczka musiała zatrudnić gosposię,bo przecież nie może mieć wszystkiego na swojej głowie ![]() Marta...Fff... Denerwuje mnie tym swoim jęczeniem ![]() Ma fajnego faceta to jeszcze narzeka ;p Pozdrawiam ; ** |
![]() ![]() |
![]() |
#3507 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3508 |
Zakorzenienie
|
Mnie Reni tez wnerwia. Ale Igor przynajmniej jest ladniejszy od Filipa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3509 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.