|
|
#481 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Rzyrafko ja dziś też wykończyłam żel melon fresh Nivei, zatem moge oficjalnie zużywać waterlily, jeszcze zostało mi pół mydła Maracuja Joany i to wszystko
![]() A z peelingów mam pół fruit fantasy ananasowy Joanny ![]() Ale jakoś ostatnio mało się peelinguję.
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ostatnio rzadko pilinguję cielsko- zwykle 2 razy w tygodniu po fitnesie jak mam siłę- żeby utrwalić troszkę efekt ćwiczeń
Ale on jest taki mocny (Bielenda EcoCare) że na samą myśl o nim boli mnie skóra Ten kokosowy tez taki jest? (mam na niego chrapke przez Mag )
|
#483 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też teraz kupię ten peeling z Daxa
![]() Chociaż bardzo lubię różne owocowe peeligi z Fruttini, bo one są też takie olejkowate jakby miały oliwkę w składzie i zostawiają taką aksamitną skórę
|
#484 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale na 100% będę wiedziała jutro, bo może promotor ma dla mnie jakieś plany o których jeszcze nie wiem Tak więc chętnie potowarzyszę w zakupach![]() A wiadomo o której sleepy przyjeżdża? Cytat:
I niechcący zobaczyłam na ich stronie nową kolekcję błyszczyków nude Aaa zguba mnie czeka
|
|
#485 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I na te Daxy też, zapomniałam
|
|
#486 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ok 14.30Więc chętnie przykleję się do Karoliny na zakupy ![]() Karolina, nosek, lizzie poproszę o numery kom na pw.
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
no to fajnie pochodzimy sobie po sklepach, skoczymy na jakaś kawkę a potem reszta dołączy ![]() Sleepy, lizzie piszę PW
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja będę do 20 chyba, zaraz sprawdzę sobie dokładnie pociąg. Edit: Organzza, nosek o której możecie być?
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-03-10 o 22:09 |
|
|
|
|
#489 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
Jej, przed chwilą wróciłam z zajęć, ciężkie są te wtorki - zaczynam o ósmej, a po zajęciach muszę chodzić ze znajomymi na piwoetam, pomówienia, po prostu się przyznaj, że nie chciało Ci się zmieniać czcionki, więc teraz wszyscy taką mamy ![]() Cytat:
Ale nie myśl, że od razu Ci wyrwą! dentyści raczej starają się ratować zęby, a nie wszystkie usuwać Więc się nie bój, będzie dobrze (trzymam kciuki, żebyś nie panikowała tak jak ja ostatnio )Cytat:
Ja muszę kupiać filtr i jak się z tym uporam, to będę myśleć, ile wydać na mazidła Także, pewnie w przyszłym tygodniu zamówię![]() No masz! Iza, nie potrzebujesz nowej maski nie do twarzy, nie potrzebujesz... nie potrzebujesz... Kurczę, oby ta promocja się szybko skończyła, bo będzie ciężko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
To również ja bardzo chętna jestem na 14. Bo będę musiała pojechać sobie od Was koło 17...Jej, jestem taka zmęczona, a jeszcze miałam położyć jakąś maseczkę... W ogóle to cera mi się strasznie pogorszyła ostatnio Mam kostropatą brodę, no beznadziejnie effaclar od Bossy ( ), mam nadzieję, że to pomoże, bo nie mogę przecież tak wyglądać! Dobra, idę się upaczulić![]() Dobranoc
|
|
#490 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciebie nie wymieniłam, bo pisałaś, że pasuje Ci wcześniej Wysyłam nr na PW ![]() Co ja tu jeszcze robię? Dobranoc
|
|
#491 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaaka tu cisza
![]() Gdzieście sie wszystkie pogubiły ? Ja już w pracy siedzę od 3 godzin ![]() Mam ochotę zakopać sie do łóżka
|
#492 |
|
Miss Pudernica
|
Hej
Ale brzydka pogoda, wczoraj już śnieg stopniał, a przez noc znowu go dosypało Dzisiaj mam trochę zajęć na uczelni, trzeba się pouczyć. I już mi się marzy mały, śliczny zbiorek, bo przytłaczają mnie te balsamy, kremy i żele.
|
#493 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Musiałam wstać o 7 a nie jestem do tego przyzwyczajona, ostatnio prowadzę nocny tryb życia. Ale jak wiosna przyjdzie to postaram się to zmienić. Idę zrobić kawę
|
#494 |
|
Zakorzenienie
|
ja ostatnio moglabym spac calymi dniami
zaraz musze wyjsc, ale wczesniej zahacze o Coffee Heaven i skonsumuje wielki kubek kawy, ktory sprawi, ze bede jeszcze bardziej senna niz teraz.mam cudny podklad to sie pochwalilam wiecie, ze dla mnie poczatkiem wiosny jest zawsze Dzien Kobiet? bo jak ma sie tulipany w domu to od razu sie tak wiosennie robi, mimo tej niepogody za oknem. mam sobie wybrac jeszcze jeden prezent z okazji Dnia Kobiet i bedzie to chyba blyszczyk
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-11 o 10:19 |
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie też 8 marca to początek wiosny, i ten tulipan w celofanie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
wyjrzalam przez okno i... pada deszcz
a ja bede na miescie pol dnia, sie wykoncze
|
#497 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Znaczy może trochę większe- 4 żele pod prysznic Lirene Body Adventure http://www.inermis.pl/index.php?str=prod&idp=81 chodzą za mną odkąd się pojawiły Chcę zrobić zamówienie na stronie Tołpy (wczoraj mi sie nie dało zalogować ) - czy któraś Krakowianka chętna na coś Tołpowego jest? I jeszcze ta Himalaya męczy strasznie I niebezpiecznie rośnie we mnie pragnienie przewalenia kasy na kolorówkę- podkład koniecznie, chciałabym wreszcie zamówić próbki EM, kilka fajnych cieni do powiek, jagodowy lakier , perfumy (kiedy wreszcie się zjawią do przetestowania MEXX Black ), ech straszna ta lista a tu kasy brak ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogromny kubas za 5,50 o ile dobrze pamiętam ![]() Też chcę cudny podkład. O i błyszczyk też. O! I jeszcze pędzle chcę Nie wiem czego to reklama ale jest ślicnziusia http://wiadomosci.mediarun.pl/spoty/...%20&%20Sockets
|
|
#498 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
Powinnam jechać na uczelnię i uczyć się i uczyć, bo nigdy pracy nie napiszę... A tak sobie siedzę i myślę, że strasznie skórki mi się ostatnio postrzępiły i szukam na all czegoś fajnego I mam ochotę jechać na galerii m. sobie popatrzeć co w douglasie jest z sally hansen... I chyba znowu kupię kilka wykrawaczek do ciastek No i paznokcie muszę pomalować... I mam tyyyle taaakich ważnych spraw dzisiaj Ciekawe na którą dotrę do czytelni![]() ooooo, a mogłabyś powiedzieć, który to podkład? Bo ja zaczynam dojrzewać do zakupu i właśnie potrzebuję czegoś baaardzo jasnego
|
#499 |
|
Zakorzenienie
|
Dla mnie jeszcze nie bo ciągle królują zimowe kurtki i ciepłe kozaki
|
#500 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety ma sklonnosc do podkreslania suchych skorek. ja mam akurat bardzo dobrze nawilzona twarz, wiec ladnie mi lezy, tylko miedzy oczami mam sucharkowate miejsce i tam brzydko wyglada. no i jak sie go za duzo nawali to wyglada paskudnie. ale kolor jest cudowny, wieczorem moge zrobic porownanie najjasniejszego Burzuja i tego Diora
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aż z ciekawości weszłam na stronę, to chipsy i dipy. Ale stronka tez superancka
|
|
#502 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kciuki się przydadza jak najbardziej. Cytat:
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
włąśnie sobie rozwaliłam ulubiony liliowo-złoty cień Bell Planete- wyślizgnął mi się z ręki
---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Ide sobie upichcić jajeczniczkę na pocieszenie
|
#504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a szkoda, bo dawno Was nie widziałam.Ja kosmetycznie nic nie kupuję - kupiłam tylko w Ziaji peeling do stóp i koncentrat do kąpieli stóp, bo nie miałam nic do ich pielęgnacji i ciągle mi było nie po drodze do sklepu firmowego. Przy okazji wzięłam tylko peeling bardzo mocny do twarzy, bo nie wiem kiedy tam znowu zawitam, a peelingi idą mi jak woda.
|
|
|
#505 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#506 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To ten w płynie, prawda? Bo dostałam maila od sephory o tych podkładach i tam były też sypkie...Kurczę, skórki suche podkreśla mi właśnie każdy podkład, dlatego ciągle nie mogę kupić nowego, co by tego nie robił... Muszę sobie nawilżyć skórę, tylko już mi brakuje pomysłów:/ Ale bardzo chętnie popatrzę na porównanie tych podkładów, jeśli znajdziesz czas A może nawet uda mi się dzisiaj pojechać do douglasa i poproszę o próbkę... najmocniej ściskam kciuki jak siedzę w fotelu dentystycznym, więc masz w banku, że będę je za Ciebie trzymać ![]() A ja się wydepiluję przed wyjściem z domu. Używam ostatnio telocapilu i muszę przyznać, że rzeczywiście odrasta trochę mniej włosów, ale nadal odrastają strasznie szybko
|
|
#507 |
|
Rozeznanie
|
Dobry
Zaraz ide się upiększyć i lece na zmiane opatrunku a potem na małe buszowanie po lumpeksach Siedze dzisiaj w domu wiec wypadałoby sie wyrolniczyc a tak mi się nie chce ![]() Wczoraj kupiłam sobie cosmopolitan tak żeby poczytać te głupoty i jest w nim próbka podkładu mineralnego Astora ciekawe co to za cudo??
|
|
|
|
#508 | |||
|
Zakorzenienie
|
Ja chodze w kurtce zimowej, ale buty juz wiosenne
Ide po pracy wkońcu po nowe butki - do Wojasa. Mieli mi wczoraj je sprowadzić. Mam nadzieje ze będą ![]() Cytat:
Ja sobie kiedyś rozsypałam sypkiego kameleona APC - jeszcze tego samego dnia pojechałam do GC po nowego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#509 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#510 | |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Clarinsy jeszcze nie przyszły
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:38.

Ale on jest taki mocny (Bielenda EcoCare) że na samą myśl o nim boli mnie skóra
Ten kokosowy tez taki jest? (mam na niego chrapke przez Mag 

ale na 100% będę wiedziała jutro, bo może promotor ma dla mnie jakieś plany o których jeszcze nie wiem
Tak więc chętnie potowarzyszę w zakupach
Aaa zguba mnie czeka

), mam nadzieję, że to pomoże, bo nie mogę przecież tak wyglądać! Dobra, idę się upaczulić

) - czy któraś Krakowianka chętna na coś Tołpowego jest? I jeszcze ta Himalaya męczy strasznie