|
Notka |
|
Galeria makijażu - moje makijaże Galeria makijażu, to miejsce, gdzie możesz zaprezentować swój makijaż oraz wymienić się doświadczeniem i opinią. Pochwal się swoim makijażem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Moj pierwszy, dość ciemny makijaz na mm:)
e
![]() ![]()
Najważniejsze, to potrafić wydobyć piękno... Ewa Budek Edytowane przez eva930 Czas edycji: 2015-01-02 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moj pierwszy, dość ciemny makijaz na mm:)
Zdjątka mało wyraziste
![]() O brwiach nie pisze dopóki nie zobacze zdjątek całej buźki ![]() Ładne oczy ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
kjh
Najważniejsze, to potrafić wydobyć piękno... Ewa Budek Edytowane przez eva930 Czas edycji: 2015-01-02 o 21:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Organizatorka
|
Dot.: Moj pierwszy wieczorny makijaz na mm:)
witaj na MM
![]() Przede wszystkim - podaj listę kosmetyków, jakich użyłas do wykonania makijażu (regulamin forum) A co do samego makijażu- widzę sporo niedociągnięć, ale wiem, jak stresujące jest pierwsze pokazanie się na MM, więc nie będę krzyczeć za bardzo ![]() 1. Nierówno pomalowane oczy, to jest to, co najbardziej zwraca uwagę 2. Masz raczej dość małe oczy, więc użycie czarnej kredki wewnątrz dolnej powieki, to dośc ryzykowne posunięcie, bo to optycznie jeszcze zmniejsza oczy, przez co wydają się nie tylko mniejsze, ale i głębiej schowane. 3. Plamiście rozłożone cienie na powiece Na plus: 1. ładny kolor tęczówki 2. widać, że próbujesz bawić się z cieniowaniem, za to duże brawa. Widać próby roztarcia kolorów i zrobienia płynnych przejść między nimi To na razie tyle, mam nadzieję, że słowa krytyki odbierzesz tak, jak było to w moim zamiarze, czyli zmotywują Cię do dalszej pracy i pokazania następnych prac. Generalnie- na początek nie jest tak źle, jak mogłoby się wydawać po tym, co napisałam ![]() Edytowane przez cathy Czas edycji: 2009-03-11 o 11:50 Powód: róża mi nie wyszła :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Ta.... przede wszystkim nie ma listy kosmetyków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Kosmetkow jakich użyłam to:
1. Cienie do powiek Inglot(52, 321) 2. Kredka czarna do oczu Peggy sage 3. Tusz Rimmel No i dziekuje za szczere słowa. No wlansie nie wiem co mnie naszło na tą wewnętrzną kreskę;/ Nie maluje sie tak nigdy i dobrze, ze jeszcze ktos mi powiedzial, ze ta kreska mi nie pasuje ![]() A co do plamiscie rozłożonych cieni... Wydawalo m sie, ze jakos w miare sa wycieniowane i wyglada to całkiem ok, no ale... Nie znam sie jeszcze tak jak WY ![]() No wiec zabieram sie do pracy nad kolejnym, jasniejszym tym razem makijazem ![]()
![]() |
#7 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Kobiety są dziwne, nigdy nie przestają kochać... Ja na maxmodels.pl: http://www.maxmodels.pl/alicja24.html __________________ Zapuszczam włosy ![]() Moje makijaże: https://wizaz.pl/forum/search.php?searchid=23491711 NIE POZWALAM KOPIOWAĆ I ROZPOWSZECHNIAĆ ZDJĘĆ!
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
wyszlo troche plamiscie-ale to kwestia wprawy i cwiczen-wiec czekam na kolejne prace
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia są mało qyrażne niestety stad niewiele mozna napisac
![]() Makijaz bardzo delikatny jak na wieczorowy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Czy wieczorowy trudno powiedzieć. Ja tak maluję się w dni, kiedy mam ochotę na lekki look. Rzęsy prawie niewidoczne, brakuje mi przy nich mocniejszego podkreślenia. Trudno też oceniać makijaż bez zdjęć całej twarzy.
Dopisz też listę kosmetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
Kosmetkow jakich użyłam to:
1. Cienie do powiek Inglot(52, 321) 2. Kredka czarna do oczu Peggy sage 3. Tusz Rimmel No i dziekuje za szczere słowa. No wlansie nie wiem co mnie naszło na tą wewnętrzną kreskę;/ Nie maluje sie tak nigdy i dobrze, ze jeszcze ktos mi powiedzial, ze ta kreska mi nie pasuje A co do plamiscie rozłożonych cieni... Wydawalo m sie, ze jakos w miare sa wycieniowane i wyglada to całkiem ok, no ale... Nie znam sie jeszcze tak jak WY No wiec zabieram sie do pracy nad kolejnym, jasniejszym tym razem makijazem
![]() |
#12 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkie uwagi techniczne (jak zwykle wszystkie Wizażanki mnie wyprzedziły
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
![]()
Nie jest źle
![]() ![]()
![]() |
#14 |
Gość
|
baaardzo klasycznie i baaardzo ladnie
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.