|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kobiety mężczyzn mundurowych:) - część II
Witam!!! Miłego dzionka życzę wszystkim panią w ten pierwszy dzień tygodnia ![]() mam nadzieję że szybko mine. ![]() Coś znowu się pustawo robi na neciku Ja się Wam pochwalę, że zaczynamy się urządzać tzn robić kuchnię której nie miałam. W planach był domek ale w dobie kryzysu (ostatnio najpopularniejsze słowo), z braku finduszy i strachem przed ogromnym zadłużeniem się zostaję w domku ![]() Remontujemy sobie górę i właśnie jesteśmy na początkach walki z kuchnią. Projekt się już robi a my powoli kupujemy pierwsze sprzęty ![]() Dziś przywiozą kuchenkę. Jak będzieciew chciały mogę wam powrzucać fotki sprzętów albo wstępny plan kuchni. Na razie bez pytania wrzucam piecyk ... Miłego dzionka
![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2009-03-09 o 06:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1622 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a ja w przyszlym tygodniu na jakieś głupie szkolenie jadę, zamaist się cieszyć Tż ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1623 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry dziewczynki kochane
![]() Chilanes nie marudz.... i na Ciebie przyjdzie czas w urządzaniu się i to już niebawem podejrzewam ![]() Aniu tez Ci zostawiłam wiadomość na PW ![]() My z TŻ przed jego wyjazdem pojechaliśmy na 3 dni do Krakowa do całkiem niezłego 3* hotelu z przeogromną wanną z hydromasażem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Przyczajenie
|
Witam!!
Można się przyłączyć? Mój mąż jest żołnierzem zawodowym. Skąd jesteście dziewczyny? Pozdrawiam serdecznie! |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1626 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Witamy ! Ja jaestem z Kielc a dla pomocy wrzucę Ci mapkę którą kiedyś zrobiłyśmy żebyś wiedziała która gdzie siedzi przy kompie i klika ![]() chilanes - nie martw się i ty niedługo będziesz się urządzała ![]() Niesety nie wiem co będzie z ekipom remontową bo najzwyczajniej ta którą mieliśmy na oku i sprawdzoną, będzie miała wolny termin dopiero na jesieni a tyle nie chcę czekać ![]() Dorzuce wam jeszcze kilka sprzętów i projekt wstępny nasz i coś podobnego do mojej przyszej kuchni ale moje mebelki będą w zupełnie innym stylu i kolorze. Oczywiście możecie liczyć na fotki jak tylko plany się ziszczą... ![]() Fajnie wygląda nowy WIZAŻ
![]() Edytowane przez libelle Czas edycji: 2009-03-09 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1627 |
Przyczajenie
|
Zatem witam ponownie
![]() My w tej chwili mieszkamy w Elblągu, od miesiąca jesteśmy małżeństwem. W ubiegłym tyg podpisaliśmy akt notarialny i tym samym staliśmy się właścicielami naszego pierwszego wspólnego gniazdka. Wprowadzamy sie na początku kwietnia. Już si.ę nie mogę doczekać. Poza tym ja skończyłam najpierw geodezję na poziomie inż w Koszalinie,a następnie troszkę popracowałam w zawodzie. I potem zaczęłam magisterkę na kierunku geoinformatyka w Niemczech. Teraz od roku pracuję w zawodzie. Choć nie ukrywam,że troszkę kusi mnie też wojsko ;-) Ale na razie wiem,że nie poradzę sobie z egzaminami sprawnościowymi. Hmmm coż jeszcze mogłabym napisać?? chętnie odpowiem na wszystkie pytanka. Muszę też przejrzeć poprzednie stronki by troszkę Was poznać :-D Miłego wieczorka! |
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zadomowienie
|
Oj będziesz miała trochę czytania bo to już druga część wątku
![]() Ja także nim zaczełam pisać do dziewczyn przeczytałam wątek od początku i fajnie było poznać ich historię. Kurcze jak teraz pomyślę ile to czasu było temu ![]() Ale bardzo się cieszę że udało mi się wyszukać ten wątek Dziewczyny są super i zawsze można liczyć na wsparcie w trudnych chwilach ![]() Może chciałabyś się domalować na naszej mapce ?? |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 |
Przyczajenie
|
Już się dopisałam :-D
|
![]() ![]() |
![]() |
#1630 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oooo boziu dopiero zobaczyłam, że przez 2 LL mnie wpsiano ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() libelle kuchnia zapowiada się bardzo ciekawie, podoba mi się taki styl ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-09 o 19:24 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1631 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() libelle, kuchnia śliczna. Oczywiście faceta zagonisz do niej? ![]() agnik, a twój gdzie służy? chillanes - to chyba mój błąd - wybacz ![]() ![]() agnik, a znalazłaś ostatnią mapkę? bo cos mało nas.....
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2009-03-09 o 19:20 Powód: dopiski |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1632 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Witaj
![]() W końcu jakaś sąsiadka w miarę bliska ![]() Ja się troszkę nie odzywałam,bo dziecko mam chore i parę spraw było na głowie,teraz już jest lepiej. Libelle-urządzanie jest fajne,ale ja się tak po cichu cieszę,że mam to za sobą ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny potrzebuję okraść bank, naprawdę!Nooo przynajmniej jakis większy konwój
![]() A właśnie! Jak tam nasza ciężarna??? Klaudia kiedy rodzimy? Wkleję Wam kilka zeszłorocznych foteczek z cieplejszych miesięcy, żeby nam się milej na wiosnę czekało ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-09 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie się już od dawna marzy taka ciepła kuchnia ciut w starym stylu. Żadnego szkała i metalu bo mnie to raczej przypomina szpital niż ciepłą kuchnię. A mówcie co chcecie ale to w kuchni najczęściej się siedzi i najtrudniej z niej gości przegonić do salonu ![]() Muszę powiedzieć że oboje lubimy gotować a on jak dla mnie robi przepyszne jedzonko więc zobaczymy jak będzie ![]() A już się trochę zagonił do pracy przy niej bo projekt wstępny sam narysował ja go tylko instruowałam co bym chciała i mniej więcej gdzie. I powiem szczerze, że mnie zaskoczył tymi dokładnymi technicznymi rysunkami ![]() Cytat:
Winter76 jak mam być szczera to chciałabym żeby to wszystko było już za mną. Dziś się z deka załamałam jak po obdzwonieniu kilku fachowców od remontów usłyszłam że pierwsze wolne terminy są na okolice WRZEŚNIA
![]() ![]() ![]() ![]() Teraz marzę żeby ktoś wogóle się znalazł, bo jak nie to sami będziemy kuźwa burzyli ściankę i wykuwali podłogę pod ogrzewanie podłogowe .. Edytowane przez libelle Czas edycji: 2009-03-09 o 21:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1635 |
Zakorzenienie
|
Cholera! Tak cięzko o ekibę remontową teraz? :/ Kurde, a tyle tego było... no ale fakt! jak się chce znaleźć porządnych i dobrych w swoim fachu, to ciężko jest, a na partaczy szkoda czasu i pieniędzy
![]()
#1636 |
Zakorzenienie
|
Dużo to jest, tylko chętnych więcej.....Znajomi którzy w tym pracują to właśnie mówią, żę na wolny czas to nie mogą narzekać......
![]() |
#1637 |
Zadomowienie
|
hej Mundurowe
![]() chilanes heh dopiero 25 wrzesnia ![]() ![]() ![]() ![]()
#1638 | ||
Zadomowienie
|
Elooo Kobitki !! Cytat:
Chilanes nawet mi nie mów... mam takiego nerwa ostatnio, że na melisce jadę ![]() Teraz jestem w fazie pytania po znajomych, bo z anonsów nie chcę brać byle kogo. Już na wiosnę miałam takich "FACHOWCÓW" co to mi kładli płytki w ubikacji. Kibelek ma 1,2 na 2 m a płytki były wymiarów ok 70 na 40cm i wyobraźcie sobie, że pierwszy płytkarz położył jedną ściankę (zajeło mu to ponad tydzień !!) i zrezygnował. Drugi poprawiał po nim z jakieś 3 tyg. Oczywiście był taki świetny że nawet nie zauważył że zakleił płytkami odpływ od zlewu ![]() ![]() Po skończeniu okazało się ze z piwnicy znikneły ze 4 butelki piwa (piwnica wiadomo w jakiej części domu jest a pan płytkarz kład płytki na piętrze i nikt nie ma pojęcia jakim cudem znalazł się w piwnicy) a położenie płytek ...hmmm szkoda gadać... ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1639 |
Zadomowienie
|
Witam Kobietki
![]() Wracam po kilku dniach spędzonych z TŻ, ![]() ![]() ![]() Wchodze na wizaz i pierwsza mysl - pomyliłam adres ![]() ![]() ![]() ![]() Agnik - Witam nową kolezanke mundurówke ![]() ![]() Libelle - piekny ten projekt ![]() ![]() A ta mapka to chyba faktycznie jakas stara, mnie tez na niej nie ma ![]() ![]() Klaudia to widac juz brzuszek?? ![]() ![]() Aniu i jak udalo sie wam z TŻ spotkać?? mam nadzieje,ze tak ![]() ![]() kolorowych zycze ![]()
![]() |
#1640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Elo Misty
![]() Pamiętam jak ja się zmagałam z pisaniem pracy mgr a pomocy z nikąd bo nikt nie pisał pracy na taki temat a i promotor średnio był zorientowany ale temat mu się spodobał, więc chyba z ciekawości albo i z chęcie dowiedzenia się czegś więcej na ten temat pozwolił mi pisać ![]() Zresztą na obronie też były niezłe jaja bo po zadaiu już wszystkich koniecznych pytań zaczeły się pytania od komisji a co by mi pani poradziła ... Ztesztą ja k tylko weszłam na salę i podałam nazwisko to usłyszałam "o to ta pani od tej pracy ze zdjęciami " ![]() Mimo tego całego stresu, zmęczenia, strachu powiem Wam, że bardzo miło wspominam wszystkie obrony a mgr to była trzecia z kolei więc małą wprawę już miałam ![]() Misty napewno będzie super. ![]() Cieszę się, że wam się kuchnia podoba bo naprawdę jak rozmawiam z moimi koleżankami jednak wszystkie deko krzywo patrzą i wszędzie słyszę: "wiesz fajana ale zupełnie nie w moimi stylu bo ja to wiesz dużo będę chciałą szkała i stali, wiesz taka nowoczesna bardzo". Więc myślałam,że jakaś inna jestem ![]() Pozdrawiam serdecznie i miłego dzionka ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1641 |
Zakorzenienie
|
W kuchni w takim stylu to się od razu cieplej robi i przytulniej..bo takie ze stali to jak w zakładzie produkcyjnym.....
![]() ![]() Misty, mój niestetyniedługo.... już mam przedsmak bo poligon miesięczny.... ![]()
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
a u mnie się w kuchni nie przesiaduje, bo Rodzice mają maleńką
![]() ![]() A taka kuchnia ze stali i szkła, to tylko na wystawy się nadaje i do prosektorium ![]() ![]()
#1643 |
Raczkowanie
|
Witam wszystkich
Coś nie moge tu trafić ostatnio, ale to pewnie dlatego że mnie wcale w domu nie ma, bo tak pusto. Mąż na tym nieszczęsnym poligonie miesięcznym, naszczęście do Afganu nie jedzie tylko zabezpiecza poligon (logistyka). Kurcze pamietam ten czas rok temu jak czekałam na powrót Tż właśnie z Afganu już w marcu czekałyśmy i miałyśmy nadzieje że to już niedługo wrucą, koniec końców wrócił pod koniec maja. Ale miałam nerwy wtedy na jednostkę nie mogłam dowódcy słuchać pamiętasz Misty cały czas zmieniali date powrotu, naszczęście już za nami z perspektywy czasu wydaje mi sie że nie było tak źle, chociaż wtedy kolorowo nie było. Ale sie rozpisałąm. Pozdrowienia, dużo siły dla tych mundurówek których połówki w kwietniu wyjeżdżają
#1644 |
Zadomowienie
|
Hej Ewelinko
![]() dawnoo Cie Cie nie było ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zaglądaj tu częściej ![]()
#1645 |
Zadomowienie
|
Witam!!
Witam wszystki mundurowe z zaśnieżonego świętokrzyskiego ![]() kurcze a ja wiosny wypatruję ... Pomidorki już przepikowałam a w piwnicy mi tulipany puściły liście ... Gdyby było choć ze 3 dni ciepło i bez opadó to bym je posadziła a tak diupa. ![]() Mimo wszystko MIŁEGO DZIONKA ! |
![]() ![]() |
![]() |
#1646 |
Zakorzenienie
|
No co Ty kochana! Jaki śnieg?
![]() ![]() ![]() ![]()
#1647 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny.
Dawno mnie tu nie było!! Ale też życie do tego zmusza- ciągle w biegu... Z TŻ ok, mieszkamy razem i jakoś to wszystko powoli sobie układamy-wychodzimy z założenia, że jak między nami będzie dobrze, to cała reszta potoczy się dobrze, choć czasem trudno utrzymać rozejm przy takich dwóch wybuchowych charakterkach ![]() ![]() Witam nowe mundurowe!! Ogólnie dużo się zmienia, dzieciaczki, remonty, trzymam za Was wszystkie kciuki!! Ale najbardziej za te, które niedługo żegnają swoich TŻ. Ania- czy Twój już na poligonie?? Ty chyba też zaganiana bo trudno Cię uchwycić na pogawędkę.... Podrawiam Was ciepło, życzę siły i wytrwałości, myślę, że będe się pojawiała tutaj częściej i postaram się napisać kilka słow wsparcia, przynajmniej takch- jakie ja otrzymałam w tudnych chwilach. Całuje kobietki ![]() Miłego dnia!!!
Edytowane przez Weri84 Czas edycji: 2009-03-12 o 08:02 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1648 |
Zakorzenienie
|
Weri84 no witam po dłuższej przerwie
![]() ![]()
#1649 |
Raczkowanie
|
W takim razie chcę się przyłączyć
![]() ![]() przed założeniem tamtego wątku nie zauważyłam, że jest już taki o tej samej nazwie, dopiero później to zauważyłam, no ale było już za późno. Ja mam 21 lat, od 3 lat jestem związana z mundurowym dokładnie ze straży granicznej, aczkolwiek w krótkim czasie planujemy się przenieść do innego miasta a mąż do policji, ale co z tego wyniknie to zobaczymy. Mam dziecko, półrocznego synka, który jest spełnieniem naszych marzeń ![]() Teraz muszę się cofnąć wstecz i poczytać trochę o Was ![]() Pozdrawiam!
#1650 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Miłego dnia! ! ! Mariiina, witamy, nie uciekaj do innego wątku, bo nie ma powodu ![]() ![]() ![]() Ps. Gdzie ta wiosna? ? ?właśnie śnieg z deszczem mnie złapał....
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2009-03-12 o 09:25 Powód: dopisane |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.