|
|
#391 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
|
|
|
|
#392 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Gratuluję nowym zafasolkowanym, nie znamy się, ale gratki wielkie dla Was. |
||
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też trzymam kciuki za ciebie Patka
damy rady wszystkie...musimy co każda ma szanse przeżyc cud narodzin i nowego zycia...wlasnie siedze sobie i czekam na M jak milosci...stranka rozpoczeta...pozyjemy zobaczymy...a trzymacie nozki do gory? Kropka co u ciebie? Jak zycie mija...pozdrawiam gorąco
|
|
|
|
#394 |
|
Raczkowanie
|
witam,dziewczyny,i,nowe,s taraczki,masakra,dobę,do, was,nie,zalądałam,a,tu,ju ż,tyle,czytania,że,nie,na dążam
pozatym,mam,pie rwsze,zmiany,i,jestem,jak ,otumaniona,nienawidzę,ws tawać,a,co,do,ziółek,pole cam,melisę,bardzo,mnie,us pakaja,a,na,problemy,żołą dkowe,rumianek,za,miętą,n ie,przepadam,jest,dla,mni e,jakby,za,ostra,ale,oóln ie,mam,doła,ta,poGoda,mni e,przytłacza,mam,nerwy,i, woóle,jestem,taka,rozdraż niona,i,nie,wiem,czy,powo dem,teGo,może,być,obawa,o ,to,że,zaczynamy,lada,dzi eń,starania,o,dzidzię,i,l ęk,przed,rozczarowaniem,j ak,z,druGiej,strony,samej ,ciąży,czy,dam,radę,czy,w szystko,będzie,ok,no,oGól nie,mam,doła
|
|
|
|
#395 |
|
Wtajemniczenie
|
Kropeczko Kropeczko Kropeczko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
..Z dnia na dzień kocham Cię mocniej.. ..Spełnieniem Mych marzeń jesteś.. ..Iskierką malutką.. ..Która rozświetla mi życie.. ..I daje nadzieję na lepsze jutro.. ..Trzeba zawsze przekraczać próg nadziei.. |
|
|
|
#396 |
|
Zakorzenienie
|
o to podgladasz to czasem się odezwij kochana
ja spadam spać powoli,bo coś nie zaciekawię się czuję dobranoc
|
#397 | ||
|
Zakorzenienie
|
A mija, szybko niestety.
A jak mówili, że potem mija szybciej to nie wierzyłam. Dziękuję. Ściskam! Cytat:
Ojej. Jakie miłe powitanie. Co u Ciebie, kochana?? Cytat:
Lepszego jutra i kolorowych. |
||
|
|
|
#398 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#399 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dam dam, ale na razie czekam i nie moge sie doczekac. A lekarz kazal mi zrobic 10 dni od spodziewanej @ . Te dni jakos tak sie dluza, bo caly czas o tym mysle, na niczym innym sie nie moge skupic. Nie chce tego przechodzic po raz kolejny i czekac kolejny miesiac... Damy rade, musimy dla naszych fasolek
|
|
|
|
|
#400 | |||
|
Zadomowienie
|
[quote=edi25;11362241]a u mnie ostatni dzień @ i około weekendu działamy
![]() u nas sytuacja taka sama, dzisiaj ostatni dzień @ i działamy, moze jakies zawody urządzimy?? ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- mnie też ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dzisiaj miałam tragiczny dzien w pracy, jak przyszłam po 17 to sie połozyłam i spałam, teraz czekam na mezusia, bo raczej nie zasne. Męzus dzisiaj wraca w nocy z Poznania DRA dziekuje za aktualizacje. NIKA gratulacje!! oby takich wzruszen wiecej
MY http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081800800830.png jak ten czas leci ![]() GABRYŚ http://www.suwaczki.com/tickers/f2wlanli1urid44j.png Laura http://www.suwaczki.com/tickers/bhywt5od6j7a6i21.png Edytowane przez magdulec Czas edycji: 2009-03-10 o 21:54 |
|||
|
|
|
#401 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj dostałam @
ale jakoś dziwniewięc jeszcze oczywiście się łudziłam :/ale dziś to już wiem że nici z dzidzi w tym cyklu jakaś załamana jestem ![]() Pozdrawiam wszystkie OPTYMISTYCZNE STARACZKI i ściągam trochę Waszych optymistycznych fluidów
|
#402 |
|
Przyczajenie
|
witam DRA mam nadzieje ze mnie tez wpisałas na listę oczekujących melduje sie i dziekuje wszystkim za miłe przyjęcie pozdrawiam i trzymam za nas kciuki dziewczynki
|
|
|
|
#403 |
|
BAN stały
|
karola witamy
![]() ula i edzia trzymam kciucki za was i za siebie by nie przylazla ta wstertna @......wrocilam z pracy padam na pyszczek dzisiaj wiec dobranoc moje kochane w sumie korci mnie mnie zrobic test ale dowje sie troje by jeszcze poczekac jak sie spozni to wtedy |
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
Witam...gdziś ja pierwsza
Gratuluje wszyskim, oczekujacym na @ aby sie nie doczekaly. Ja dzis mam wolne, bo na 17 mam wizyte u mojej pani dietetyk a musze jeszcze 100km tam dojechac, po za tym musze jeszcze pozalatwiac kilka spraw na miescie, a jak wiecie Świnoujscie lezy na 2 wyspach i wyprawa tam gdzie sa urzedy trzeba plynac promem....wiec caly dzien z glowy....narazie sobie troszke poleniuchuje a po tem na miasto... Och czy kazda ma obawy co do ciazy czy podola, pewnie macie kredyt itp. A czy wasi mezowie pala fajki, bo to tez powoduje ze plemniki sa wolniejsze itp. |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
A mi kończy się @.
Ale chyba odpuszczę staranka..Po protu będę sobie normalnie żyła bez myslenia teraz musimy bo to dobry czas...Bo to bez sensu rzeczywiście. Wczoraj znowu miałam tragiczny dzień w pracy. Pokłóciłam się z 1 z dziewczyn z pracy (dodam że jest nas 5 osób razem ze mną) Walka szła prawie na noże. A kłótnia standard..że ja nic nie robię a one wiele,a ja cały czas pracuje jak osioł ,jako ostatnia jem śniadanie bo najpierw praca...I że czegoś tam nie umiem...chociaż już 1 raz robiłam....a przecież nikt po 1 czy 2 razach nie spamięta wszystkiego...A ja na stażu dopiero miesiąc jestem. Nie wiem jak ja dzisiejszy dzień przeżyje, nowu z nimi u boku. A do tego źle się czuje, boli mnie serce, serio..serce..aż się dziwie że coś mnie takiego spotkało....i trochę boję się brać persen czy valerianę by mi nie zaszkodziło.
|
#406 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podejście do starań całkiem niezłe - zwykle wtedy się udaje. A na serce nie działa ani waleriana ani persen, to na 99,99% nerwobóle, najlepszy z metod domowych będzie magnez! Polecam Magnefar Cardio, jest z wit. B, kwasem foliowym i potasem chyba - wszystko dobre na serducho. |
|
|
|
|
#407 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mi tez sie wlasnie @ skonczyla. Tylko sprecyzujmy konkurencje w tych zawodach. Proponuje nastepujace:1. Kto bedzie mial wiecej przytulanek w ciagu cyklu? 2. Kto szybciej zrobi test? 3. Kto szybciej ujrzy dwie kreski? 4. Kto zuzyje wiecej testow? pozostale konkurencje do sprecyzowania..... :haha ha:
|
||
|
|
|
#408 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też trzymam kciuki za Was wszystkie ja dostaje palpitacji serca jak pomyśle że @ nieubłagalnie się zbliża ![]() zaczeły mnie bolec piersi ( nawet stanik mnie uwiera) a temp. zpadła z 37.2 do 37.05 dziś mam 29dc , chyba dostane bzika do niedzieliogólnie zle spałam , plecy mnie bolą a mąż jeszcze nie dojechał do Belgii ( nie napisał sms-a) a zawsze był gdzie ś po 7.30 i się martwie Cytat:
milego dnia kochane |
|||
|
|
|
#409 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
Cytat:
a czuję się dobrze i mam nadzieję, że już do końca ciąży będzie dobrze, złych przygód już mi wystarczy Cytat:
buziaki skarbeńki i trzymam kciuki za dwie krechy no i zostawiam
|
|
|
#410 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zgadzam się z Kropeczką. Serce podobno w ogóle nie boli, chociaż nam się tak wydaje. Miałam operację serca, to się o tym nasłuchałam. A kłucie i straszliwy ból przy oddychaniu to właśnie nerwica sercowa... Znaczy się za dużo stresów. Też to przyżywałam.. Musisz zacząć jogę ćwiczyć, albo na masaże chodzić - cokolwiek, co pozwoli zrelaksować się po pracy Buziaki i pozdrowienia ![]() A tak w ogóle to miłego dnia kobitki
Edytowane przez nina_k Czas edycji: 2009-03-11 o 09:08 |
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
witam Was kochane w ten ponury,deszczowy dzionek!!!!!
przytulanko z przyjemności a nie z konieczności starań mam nadzieję że to mój ostatni cykl z @ he he ale oczywiście nic na siłe-zmieniłam podejście od tego miesiąca widze ze kilka forumowiczek ma dostało @ 6.03 jak ja więc razem przejdziemy przez ten cykl i mam nadzieje ze kilka fasolek z tego będzie pozdrawiam Was kochane
|
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane byłam wczoraj u gina i widziałam bijące serduszko naszego okruszka
![]() Wpadłam więc zostawić Wam kilka świeżych fluidków
|
#413 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() U mnie dziś śnieg pada za oknem ![]() Koona ![]() Dziewczynki niezły pomysł z tymi zawodami Ale ja bym chyba nie chciała robić dziecka na wyścigi ![]() Miłego dnia!!!
|
|
|
|
#414 |
|
Zadomowienie
|
hej a do mnie wlasnie przyszla @ :-(((
|
|
|
|
#415 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#416 |
|
Raczkowanie
|
Eh i kolejnej z nas znów życie dało po dupie - Lisica1 trzymaj się cieplutko..
![]() miss.hot pamiętam, że długo czekałaś na tą wizytę. Super, że widziałaś serducho okruszka. Dużo zdrówka Wam życzę. Miłego dnia i owocnych nocy
|
|
#417 |
|
Zadomowienie
|
Lisica, sciskam mocno ale czesto jest, ze pierwsza inseminacja sie nie udaje. Powiedz, ile dni temu mialas ja robiona?
|
#418 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#419 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
#420 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS: czy w Twoim avatarku to TY???? Lisico...to specjalny magiczny fluidek dla Ciebie, na kolejny cykl, głowka do góry! co słychać Dziewuszki?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

Bede Ci kibicowac

pozatym,mam,pie rwsze,zmiany,i,jestem,jak ,otumaniona,nienawidzę,ws tawać,a,co,do,ziółek,pole cam,melisę,bardzo,mnie,us pakaja,a,na,problemy,żołą dkowe,rumianek,za,miętą,n ie,przepadam,jest,dla,mni e,jakby,za,ostra,ale,oóln ie,mam,doła,ta,poGoda,mni e,przytłacza,mam,nerwy,i, woóle,jestem,taka,rozdraż niona,i,nie,wiem,czy,powo dem,teGo,może,być,obawa,o ,to,że,zaczynamy,lada,dzi eń,starania,o,dzidzię,i,l ęk,przed,rozczarowaniem,j ak,z,druGiej,strony,samej ,ciąży,czy,dam,radę,czy,w szystko,będzie,ok,no,oGól nie,mam,doła

Jakie miłe powitanie. Co u Ciebie, kochana??
Lepszego jutra i kolorowych.