Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 109 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 00:46   #3241
Reijel
Wtajemniczenie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Ech, ja chyba też pójdę spać, tylko wskoczę pod prysznic.
Koty marcują pod oknami, ciekawe czy zasnę... Zazdroszę skubańcom

Dobranoc
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 01:24   #3242
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

No,mój kot już nie taki szaleniec,co się dziwić skoro jajka mu obcieli. Też zmykać spać.
dobranoc.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 04:49   #3243
MagdaP
Zadomowienie

Witam z rana, moherki
Stary 2009-03-11, 05:46   #3244
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID
Smile Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Witajcie, Sabah al Khair Moherki, widzę, że znowu mnie ktoś ubiegł na Dzień Dobry.

Witaj Magda, ja już z pracy piszę, ale dla Ciebie to okrutnie wczesna pora w Polsce.

Różnica czasu wynosi +3 godziny, czyli gdy u mnie jest 9.00 i jestem już od godziny w pracy, to u Was jest 6.00 i dopiero się budzicie.

Cytat:
Napisane przez Wisienki Pokaż wiadomość
PS> EVO apropo Twojego ulubionego świętego - pracuję w dziwnym miejscu - tu wszyscy błagają św Judę Tadeusza o wstawiennictwo i jakoś się wszystko toczy... czasami mam wrażenie, że cudem
Świętego Jude Tadeusza darzę wieklą estymą, ma nieprawdopodobną moc i ludzi, którzy się o tym przekonują na sobie spotykam wokół dość wielu.

Nie jest tak bardzo popularny jak św. Antoni z Padwy, czy też św. Franciszek z Asyżu, ale w sprawach trudnych polecam jego wstawiennictwo każdemu.

Cytat:
Napisane przez DariaKom Pokaż wiadomość
Dziewczyny, wpadlam najszybciej jak się dalo pokazać efekty mojej ostatniej pracy, możecie ocenić (pod warunkiem, że oceny będą pozytywne ).
Słodki ten obrazeczek, słodziutki i bardzo kocham Kubusia Puchatka.

Wiecie, że Kubuś Puchatek jest zakazany w Arabii Saudyjskiej?

Dlatego, że jednym z jego przyjaciół jest Prosiaczek, a to bardzo nieczyste zwierze jest według muzułmanów.

Na obrazkach go zamalowują a filmu nie puszczają.

Wieprzowina jest mięsem nieczystym i zakazanym w islamie.

Tak nawiasem mówiąc, to nie lubią też psów, ale mniej niż prosiaczków, a to dlatego, że według opowiadań jeden czarny pies ugryzł ich proroka Mahometa (Mohammeda) w pięte i wyobrażają sobie, że to diabeł jest w skórze psa.

Koty natomiast są tu jak najbardziej lubiane, bo jeden kot wylizał tą ranę prorokowi, co mu ten pies diabelski był uczynił w złośliwości swojej.

Cytat:
Napisane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Pokaż wiadomość
Evo, lubie klasyczne kolory arafatek. Wiec na tym zdjeciu co 6 jest, to ta po lewej na dole. Araba mozesz dorzucic, ale ma byc obrzydliwie bogaty ;> Mam po nim cala kase odziedziczyc ;> I jeszcze ma byc stary i umierajacy :P
Biała z czarnym lub czerwonym wzorem to są klasyczne kolory arabskiej chusty- mówi się na to - Kufiya.

Tutaj najpopularniejsza jest z czerwonym wzorem lub cała biała.

Mnie się podobają bardziej te Omańskie, są ciekawsze i podoba mi się jak zamotują je fantazyjnie na głowach.

Ja miałam taką czarną i nosiłam jako szal ale mi syn zabrał tak mu się spodobała, w Europie one są nie do kupienia.

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
jaki proces rekrutacyjny muszę przejść by zostać członkiem klubu Bo wiem że takowy jest a ja nie mogę wejść CV i list motywacyjny wystarczy?
Twoja aplikacja jest wzięta po uwagę i rozpatrywana

Cytat:
Do klubu czosnkomaniakow dopisuje i siebie i TZ :P
Ja też jestem czosnkomaniaczka
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg omani 01.jpg (12,0 KB, 3 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Omani 2.jpg (10,3 KB, 2 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Omani 3.jpg (68,5 KB, 1 załadowań)

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 07:54   #3245
Elliannia
Zakorzenienie

Dzień dobry moherki

Powiedzcie mi, kto wymyślił sprowadzanie aut z zagranicy, no kto Kraków nieprzejezdny o tej porze, a ja muszę wsiąść w auto i jechać do centrum

A teraz tak - która mi to kupi, no która? ;>
http://absurdy.net/wp-content/upload...08/stringi.jpg

I na miły poczatek dnia - ponad 200 dat końca świata, do wyboru, do koloru (założę się, że połowa jest od śj )

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-03-11 o 07:57
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:03   #3246
201604211131
Konto usunięte

Eli - nie wiem kto to wymyślił.. U nas dziś będzie nowa lodówka
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:07   #3247
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

widzę że Beretki pracowicie dziergają od bladego świtu

Chciałam kupić w tym miesiącu zmywarkę (wreszcie) a tu mąż wymyślił sobie ramę do roweru za prawie 1000zł

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:14   #3248
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość

Chciałam kupić w tym miesiącu zmywarkę (wreszcie) a tu mąż wymyślił sobie ramę do roweru za prawie 1000zł
W takich sytuacjach, to ja szybko pozbyłabym się męża, zmywarka to podstawa, tak jak pralka i kuchenka.

Jak on tego nie rozumie, to nie myłabym od teraz nic, ani jednej nawet najmniejszej łyżeczki, jak chce to niech zmywa sam.

Albo rama do roweru & dożywatnie mycie WSZYSTKICH naczyń albo zmywarka.

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-03-11 o 08:16
Stary 2009-03-11, 08:28   #3249
201604211131
Konto usunięte

Evo - genialne idee.. zmywarka bardzo dobra rzecz
Stary 2009-03-11, 08:29   #3250
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cc_chanel Pokaż wiadomość
właśnie objaśniam kukmpeli co to jest wizaż bo ona nie wizazuje
A to są takie jeszcze?

No wiem, że są. Z moich znajomych tylko jedna kojarzy wizaż, ale nie wizażuje. Dziwne to dla mnie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość

CZOSNEK RZĄDZI!!! I jak pasuje do wizerunku mohera
Drugi raz już przeczytałam CZŁONEK rządzi

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No,mój kot już nie taki szaleniec,co się dziwić skoro jajka mu obcieli. Też zmykać spać.
dobranoc.
Mój też obezjajec

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Dzień dobry moherki

Powiedzcie mi, kto wymyślił sprowadzanie aut z zagranicy, no kto Kraków nieprzejezdny o tej porze, a ja muszę wsiąść w auto i jechać do centrum

A teraz tak - która mi to kupi, no która? ;>
http://absurdy.net/wp-content/upload...08/stringi.jpg

I na miły poczatek dnia - ponad 200 dat końca świata, do wyboru, do koloru (założę się, że połowa jest od śj )

http://www.bible.ca/pre-date-setters.htm
Eli, ja ci to kupię, tylko powiedz mi, JAK to wygląda bo moja wyobraźnia wysiada przy tym opisie

Witam, dzisiaj mam wyjątkowo wolne z powodu rekolekcji, nie mam dyżuru Ale zmykam na 12 na terapię autystyka.

Właśnie w telewizji widzę jakiś spot reklamowy programu normalnie propaganda, tekst typu "kocham cię Polsko".
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 08:44   #3251
201604211131
Konto usunięte

Szaja - masz cudowny av - kiedyś taki w podpisie miała Hexanna... cudo
Stary 2009-03-11, 09:08   #3252
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
W takich sytuacjach, to ja szybko pozbyłabym się męża, zmywarka to podstawa, tak jak pralka i kuchenka.

Jak on tego nie rozumie, to nie myłabym od teraz nic, ani jednej nawet najmniejszej łyżeczki, jak chce to niech zmywa sam.

Albo rama do roweru & dożywatnie mycie WSZYSTKICH naczyń albo zmywarka.
Evo
tylko wiesz, u nas w domu to on zmywa nie ja. Tylko jak to facet czeka aż uzbiera się góra naczyń i w szafkach nie ma nic czystego.
Wkurza mnie ta rama zwłaszcza że ja z moich dodatkowych zarobków zbieram na zmywarkę od stycznia, on zarabia mniej ode mnie (nawet bez tych moich dodatków).
A wszystko zaczęło się od tego że zaczął nadmieniać o wymianie hamulców. Ponieważ ma to ścisły związek z bezpieczeństwem na drodze wyraziłam na to zgodę, on od wiosny do jesieni jeździ do pracy (13 km w jedną stronę) rowerem więc dobry sprzęt to jego bezpieczeństwo. No ale jak się zgodziłam na hamulce to zaczał grzebać na allegro i wymyślił ramę wrrr
Teraz będą złą żoną jesli zabronię mu tej ramy, bo przeciez te najnowsze modele sa bardzo lekkie, maja zaczepy do różnych hamulców itp. czy tylko ja widzę róznice między zakupem hamulców a zakupem ramy? Zachowuje się jak małe dziecko, słowo daję no ale w końcu ja jestem starsza i wszystkim się zajmuję (rachunki, zakupy itp) więc mam na co zasłużyłam.

Wyżaliłam się Wam sorry

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 09:14   #3253
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Szaja - masz cudowny av - kiedyś taki w podpisie miała Hexanna... cudo

Dziękuję
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 09:15   #3254
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Evo
tylko wiesz, u nas w domu to on zmywa nie ja. Tylko jak to facet czeka aż uzbiera się góra naczyń i w szafkach nie ma nic czystego.
[...]
Zachowuje się jak małe dziecko, słowo daję no ale w końcu ja jestem starsza i wszystkim się zajmuję (rachunki, zakupy itp) więc mam na co zasłużyłam.

Wyżaliłam się Wam sorry
Aga, no ja to rozumiem, wiem bo sama mam wydatki co jaki

(co się dzieje z tym Wizażem? Zapisało mnie i wywaliło mi stronę, muszę Edytować aby pisać dalej)

kontynuacja...

... co jakiś czas do mojego autka...

Ale ja pierwszą zmywarkę to kupiłam już dobre z 10 lat temu, no nie pamiętam dokładnie ale syn był jeszcze mały i zmywarki były trochę zbyt drogie nawet ale mój dar perswazji był nie do pokonania

Potem pól ulicy do mnie przychodziło w odwiedziny zmywarkę oglądać, a co ja się nasłuchałam dobrych rad od "ciotek" jak to zmywarka tak dobrze nie umyje jak ręcznie, to głowa mała.

Pamiętam jak mnie jedna moja koleżanka wkurzała, tym tekstem, że zmywarki źle myją, zdarzyło się, że ciasto do mnie na swoim talerzu przyniosła, oddałam go jej już umyte, a ta na mnie taaakie oczy.... co ten talerz taki biały?!

No to nie wiedziałam co mam powiedzieć, no to mówię prawdę, że w zmywarce sie umyło w wysokiej temperaturze, no i pewnie ten proszek też dość silny.... skończyło sie na tym, że zniosła do mnie pół swojej zastawy do umycia, nawet kupiła proszek (ten najdroższy sic!).

Ostatecznie po miesiącu kupiła zmywarkę i to była druga zmywarka na mojej Wisteria Lane...

Takim prekursorem byłam

55 kg

Edytowane przez Eva ID
Czas edycji: 2009-03-11 o 09:30
Stary 2009-03-11, 09:26   #3255
201604211131
Konto usunięte

Aga - to nie jest zachowanie jak małe dziecko - w rodzinie są ważniejsze i mniej ważne wydatki - na ramę mogą się spokojnie pieniądze potem znaleźć - po co masz się mordować w kuchni? A hamulce to można teraz kupić, a nie ramę - niech poczeka...
Stary 2009-03-11, 09:51   #3256
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Aga, no ja to rozumiem, wiem bo sama mam wydatki co jaki

(co się dzieje z tym Wizażem? Zapisało mnie i wywaliło mi stronę, muszę Edytować aby pisać dalej)

kontynuacja...

... co jakiś czas do mojego autka...

Ale ja pierwszą zmywarkę to kupiłam już dobre z 10 lat temu, no nie pamiętam dokładnie ale syn był jeszcze mały i zmywarki były trochę zbyt drogie nawet ale mój dar perswazji był nie do pokonania

Potem pól ulicy do mnie przychodziło w odwiedziny zmywarkę oglądać, a co ja się nasłuchałam dobrych rad od "ciotek" jak to zmywarka tak dobrze nie umyje jak ręcznie, to głowa mała.

Pamiętam jak mnie jedna moja koleżanka wkurzała, tym tekstem, że zmywarki źle myją, zdarzyło się, że ciasto do mnie na swoim talerzu przyniosła, oddałam go jej już umyte, a ta na mnie taaakie oczy.... co ten talerz taki biały?!

No to nie wiedziałam co mam powiedzieć, no to mówię prawdę, że w zmywarce sie umyło w wysokiej temperaturze, no i pewnie ten proszek też dość silny.... skończyło sie na tym, że zniosła do mnie pół swojej zastawy do umycia, nawet kupiła proszek (ten najdroższy sic!).

Ostatecznie po miesiącu kupiła zmywarkę i to była druga zmywarka na mojej Wisteria Lane...

Takim prekursorem byłam

Evo ja to chyba w sredniowieczu zyje jeszcze

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:00   #3257
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Dobry. Wszelkie konczyny mnie bola... ale piekne sloneczko za oknem. Podobno nawet cieplo...^^

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:02   #3258
201604211131
Konto usunięte

Szpiegu - ojoj
A u nas jakieś deszczowe chmury - znikam na NZK - pa
Stary 2009-03-11, 10:04   #3259
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Dobry. Wszelkie konczyny mnie bola... ale piekne sloneczko za oknem. Podobno nawet cieplo...^^

a u mnie dyszcz a musze do miasta jechac

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 10:06   #3260
Konto usunięte

Cytat:
Daj trochę...
Stary 2009-03-11, 10:11   #3261
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

W sobote i niedziele pogodynka.pl mowi ze przez pare godzin w warszawie ma byc bezchmurno i ok 6-7 stopni^^

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:16   #3262
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Też nie mam zmywarki. Kupię jak wymyślą takie podwieszane pod sufitem Nie cierpię myć naczyń, ale da się żyć- ja myję zastawę, TŻ garnki i jakoś żyjemy i ręce nikomu jeszcze od tego nie odpadły
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:23   #3263
cc_chanel
Zadomowienie

Cytat:

Pewnie rowery to jego pasja U mnie tak jest z wędkarstwem. Odmówiłam sobie krótkiej skóry na rzecz kołoworotka i wętki No ale cóż urodziny miał

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
Evo ja to chyba w sredniowieczu zyje jeszcze
Ja sobie kupię po ślubie czuli we wrześniu...a co nie będę wiecznie "statków" sama zmywać

Cytat:
U mnie szaro i buro. I skurcz w plecach mnie złapał
Stary 2009-03-11, 10:24   #3264
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Aga - ja też widzę różnicę ale daj facetowi palec a chcę całą ręką... i też rozumiem, że jemu łatwiej by było, lżejszy rower itp. jednak hamulce to podstawa, ramę może dokupić później. Chyba jednak zmywarka jest lepszym pomysłem niż rama - przecież już to miałaś zaplanowane - On wyskoczył z tą ramą jak królik z kapelusza. Ja bym postawiła na swoim i dodała jeszcze, że ramy nie było w planie, zmywarka owszem... Co do zmywania naczyń na mieszkaniu studenckim, mam takich współlokatorów, że jak ja nie umyję to dla nich gary mogą leżeć dopóki coś czystego będzie, a jak już wyjeżdzam do domu, wracając do Kielc jest stosik w zlewie... wtedy się buntuję, że nie nie myję i albo oni umyją albo ja znowu moczę łapska
Evo - ja też próbuję moich rodziców przekonać, ale chyba mamy za małą kuchnie na kolejny sprzęt... chociaż ja lubię myć naczynia

A w Kielcach trochę śniegu...

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:25   #3265
201604211131
Konto usunięte

U nas odkąd mieszkam w domu (czyli prawie 10 lat) to mamy zmywarkę i sobie bardzo ją chwalimy - tylko teraz nie kupimy na pewno Aristona - lodówka Liebherr a pralka Bosh.
Stary 2009-03-11, 10:38   #3266
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

o jakies beze sie pojawiaja widze

Stary 2009-03-11, 10:38   #3267
Eva ID

GG do Eva ID

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
U nas odkąd mieszkam w domu (czyli prawie 10 lat) to mamy zmywarkę i sobie bardzo ją chwalimy - tylko teraz nie kupimy na pewno Aristona - lodówka Liebherr a pralka Bosh.
Dokładnie.... mam dokładnie tak samo...

Co do zmywarki, to chyba nie powinien to być już temat gorący w polskich domach, bo jak dla mnie zmywarka do naczyń to tak jak mieć pralkę automatyczną... ręce nikomu nie odpadną od prania rzeczy i mycia naczyń, a jednak ile czasu się zaoszczędza.

Dla mnie czas jest ważny, bo mogę go poświęcić na naukę i rozrywkę a gdybym musiała spędzić codziennie z pólł godziny dłużej albo i dłużej, to w przypadku gdy się wraca z pracy i ma zaledwie kilka godzin na normalne życie rodzinne, to każdej straconej chwili szkoda.

55 kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 10:46   #3268
Impersona
Zakorzenienie

GG do Impersona

Evo- ile osób dziennie z Tobą je posiłki? Bo ja dla 3 osobowej rodziny nie mam nigdy naczyń na pół godziny mycia To wcale nie jest tak dużo- umyć kilka talerzy, sztućców, kubków, garnek i patelnię I możesz być pewna, że mam full czasu na naukę i rozrywkę Nie mam nic przeciwko zmywarkom, pewnie, że mam zamiar ją sobie kupić, jak kupię większy dom, ale trochę rozbraja mnie takie wynoszenie zmywarki na wyżyny luksusu i wygody. I to fakt- po zmywarce trzeba często poprawiać, albo wcześniej z rzucać resztki, więc to wcale nie jest tak dużo szybciej. Owszem- po jakiejś imprezie, gdzie ma się masę gości, to fajna sprawa, ale tak na co dzień to już lepiej samemu umyć. Jak jestem u teściowej to nawet po naszej czwórce często myjemy ręcznie, zmywarka chodzi tylko po świętach, imieninach, urodzinach itd.
Impersona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 10:51   #3269
201604211131
Konto usunięte

U nas jest 5 (+ żona brata - Jola), ale o ile mi wiadomo są też małe zmywarki...
Stary 2009-03-11, 10:53   #3270
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

ja tam lubie wszystko co mnie moze wyreczyc
tylko funduszy brak

dobra odpicowalam sie jako tako...i lece na iasto na zywiol roboty szukac..bo zanim UP mnie na cholerny staz skieruje to umrem z glodu..

Edytowane przez aniko 23
Czas edycji: 2009-03-11 o 10:55
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości