|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#391 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Stepper II
Hello
![]() Melduję że 2x30min steppera 8 minute legs brzuszki. Quillaja fajnie że wróciłaś i gratulację z powodu zaręczyn, super ![]() moniek kurcze szkoda, może znajdziesz jakieś inne miejsce do stepperowania. |
|
|
|
|
#392 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#393 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś dzień minął,a miałam dużo do zrobienia-będzie dobrze jeśli wyrobię się do piątku...ehhh...jak sie uporam to dopiero odetchnę... pozdrawiam wszystkie
|
|
|
#394 |
|
Przyczajenie
|
Ja dziś melduję 40 min steppera chyba niez lym tempem bo 4802 kroczki "natrzaskałam". Miłej nocki.
|
|
|
|
|
#395 |
|
Raczkowanie
|
Spróbuje dziś poćwiczyć na kocu i w innym pokoju, szkoda tylko, że nie ma tam telewizora i te 30 min będzie mi się straaaaaasznie dłużyć. Obym dziś nie miała wizyty sąsiadki
|
|
|
|
|
#396 |
|
Raczkowanie
|
na poczatku tego watku dziewczyny pisaly ze strasznie celulit im sie uwidocznil. chcialabym zaczac cwiczyc na steperze tak do wakacji zeby nogi miec ladniejsze
ale boje sie ze celulit mi sie jakis gorszy zrobi i ze nie zniknie do wakacji ![]() jak u was bylo??? |
|
|
|
|
#397 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie co to znaczy że stepper jest z obciążeniem? Czym sie różni od takiego bez?
I czy jeśli jest z obciążeniem to pisza o tym na pudełku? A jeśli nie to jak to poznać?
|
|
|
#398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli nie to zrobie fotke swojego steppera Edytowane przez andziuchna Czas edycji: 2009-03-11 o 11:43 |
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zakorzenienie
|
Czaje
![]() dzięki ![]() jeszcze pytanie, z obciążeniem to cwiczenia siłowe a bez obciazenia aeroby tak?
|
|
|
#400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak- ale na stepperze nie polecam cw z obciazeniem bo miesnie sie naprawde dosc szybko rozbudowuja |
|
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
No ja właśnie nie chce wogóle rozbudowywać mięśni, chce tylko spalić tłuszczyk i dlatego mam problem z tym czy jest sens zapisywac się na siłke skoro nie mam zamiaru tam ćwiczen silowych wykionywać, lepiej chyba ta kase wydać na stepper...
![]() I sie nie moge zdecydować
|
|
|
#402 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ćwicząc siłowo , nie znaczy,że od razu musisz dźwigać hantelki po 10 kg..i nabijać sobie mięśnie... Ja ćwiczę siłowo..na przykład z 1,5 kg hantlami...i nie mam rozwiniętych mięśni..ręce zrobiły się smukłe ![]() Poza tym na przykład 8 minutówki to też ćwiczenia siłowe..a nikt tam nie przerzuca cięzarów
Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-03-11 o 12:58 |
|
|
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#404 |
|
Zakorzenienie
|
No eej bo ja się już zdecydowałam na stepper, a teraz znowu jestem niezdecydowana
|
|
|
#405 |
|
Raczkowanie
|
Melduję 1h na stepperze i serię brzuszków
Zaraz wchłonę kolacyjkę białkową i tyle na dzisiaj. 3majcie się dziewuszki. PS. Aż dziw, że jeszcze nie straciłam motywacji i nadal ćwiczę. Z moim słomianym zapałem różnie to bywało Mam nadzieję, że chociaż będą jakieś efekty ...
|
|
|
#406 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jedno nie wyklucza drugiego,a pomaga... połączenie aerobów z siłowymi,szybciej spalisz tkankę tłuszczową stepper to ćwiczenie aerobowe... Ja ćwiczę na stepperze a do tego ćwiczę siłowo.... |
|
|
|
|
|
#407 |
|
Zakorzenienie
|
Ale właśnie ja nie mam za bardzo kasy
Mam troszke odłożone i niewiem czy lepiej zainwestować w 2 miesiące siłowni, czy własny stepper...
|
|
|
#408 |
|
Zadomowienie
|
Ja bym zainwestowała w stepper...jest pełno dodatkowych ćwiczeń siłowych które można wykonywać w domu...z czasem jak będziesz bogatsza możesz sobie do kupić z 2 hantle...a na razie możesz ćwiczyć butelkami z wodą....
Ja tez ćwiczę w domu i nie narzekam.. zaliczone 30 min stepper ćwiczenia na barki ćwiczenia na brzuszek ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Edytowane przez Madziarella Czas edycji: 2009-03-11 o 20:08 |
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kup stepper i obciazniki na rzepy (nie sa drogie) albo rob 8min legs i bedzie dobrze |
|
|
|
|
|
#410 |
|
Zadomowienie
|
ja bym zainwestowała w stepper..skoro masz taki wybór..a ćwiczenia siłowe mozesz wykonywać w domu...jest ich pełno...na necie...
zaliczone 30 min steppera ćwiczenia na barki ćwiczenia na brzuch sorki net mi nawala i walnęłam kilka tych samych odpowiedzi
|
|
|
|
|
#411 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() ![]() Zaliczyłam dzisiaj 40 min. steppera i kilka ćwiczonek po. Mam jeszcze w planach dzisiaj trochę podreptać bo ostatnio ćwiczę niesystematycznie jak nie z braku czasu, to sił. Do wątku dochodzą nowe dziewczyny steperujące, ale inne nasze laski gdzieś zaginęły Lulu na moście ćwiczysz jeszcze?? Małgos_t a Ty?? Parodia gdzie się podziałaś?? Pozdrawiam bardziej wytrwałe dziewczyny Madziarelkę
|
|
|
#412 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia Widze właśnie
![]() Dzięki za odpowiedz dziewczyny ![]() Właśnie tak myslałam o tych butelkach z wodą, przypomniałam sobie że koleżanka tak ćwiczyła ![]() Kupie więc ten stepper, teraz tylko się zdecydować czy zwykły czy skrętny...skrętny działa bardziej na tyłek niż zwykłe nie?
|
|
|
#413 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Melduję zaliczone dzisiaj: 8 minute arm, abs, buns i 35min steppera. Pozdrawiam wszystkie stepperowiczki
akceptujmy ludzi takimi, jakimi są Edytowane przez Katrina5 Czas edycji: 2009-03-11 o 20:28 |
|
|
|
|
#414 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() Dzisiaj kiepsko tylko 30min steppera ![]() Jakoś kiepsko się czuję ![]() iwon dziekuje za pozdrowienia i na wzajem |
|
|
|
|
#415 |
|
Zakorzenienie
|
iwon,dziękuję za pozdrowiona
uporam się z problemami które wleką się za mną od daaaawna i może wtedy zacznę ćwiczyć bo chciałabym,ale jakoś nie mogę się zorganizować![]() tylko agrafkę będę męczyła jak na razie pozdrawiam dziewczyny
|
|
#416 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() magda270 Ty to już nie masz z czego chudnąć, tyle tych ćwiczeń i systematyczności u Ciebie ![]() Madziarelko a jak u Ciebie z wagą? chudniesz jeszcze czy waga unormowana już? Dość długo ćwiczysz i ciekawi mnie jak to potem jest
|
|
|
|
#417 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Witam! A mi sie stepper popsuł po 2tyg użytkowania;/ no a że go zamówiłam z allegro to będzie problem! zerwała się taka linka (tak to nazwie) może któraś z Was się orientuje czy można takie coś dokupić?
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=549667517 |
|
|
|
|
#418 |
|
Rozeznanie
|
dzięki dzięki
![]() powiem jedno - jak się czxłowiek zmęczy, lwepiej się czuje... itego najbardziej mi brak. niedługo wrócę do waS
|
|
|
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
Godzinka steppera i jeden program Tamilee Webb "Ja chcę mieć takie ramiona" zaliczone
|
|
#420 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
dziękuję za pozdrowionka ![]() a waga stoi..już dłuższy czas nie wiem..z dokładnie ile ale z 5 miesięcy na pewno... Jak się pomału chudnie i ni9e głodząc się to nie ma efektu jojo.... Podczas odchudzania bardziej trzymałam się wyznaczonych produktów..i o wiele więcej ćwiczyłam.... teraz pozwalam sobie od czasu do czasu na coś nie zdrowego...i ćwiczę mniej ,a waga stoi...natomiast...po schudnięciu nie ćwiczyłam jakieś 2 miesiące..z przyczyn ode mnie nie zależnych...i wtedy waga ani drgnęła..ale sylwetka już zaczęła się zmieniać...brzuchol zrobił się większy...i ciałko bardziej sflaczałe.. ![]() Właśnie zdałam sobie sprawę,że rok temu pierwszy raz stanęłam na stepper... Jak czytałam posty,ze laski ćwiczą po 5-6 miesięcy...wydało mi się to nie możliwe...myślałąm,zeby tylko odwalić ze 2 miechy..schudnąc ile potrzebuję i tyle...a tu proszę..rok minął i nie mam zamiaru rezygnować ze stepperka... a propos...wychodzi na to ,że już z madzią ,dygotką i resztą starych lasek znamy się koło roku ![]() Przy okazji nowe przyjaźnie ![]() madzia co Ci jest psychicznie źle się czujesz czy fizycznie? dygotka |
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:52.

. Właśnie była sąsiadka z dołu, z informacja, że ma podwieszany sufit i jej się trzęsie jak ćwiczę

60kg.. 59.. 58..57..56... 55,,,
..52.. 51.. 50.. 49. .48kg