|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4021 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Cytat:
ad. 2 udanego babskiego party ad. 3 dobre to ad. 4 i odwzajemniam Cytat:
jakiś czas temu były w Biedronce i już prawie takie jak powinny być Cytat:
ad. 2 ad. 3 jak to do kogo do wizażanek ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zmykam do łóżeczka
|
|
#4022 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() OMG, więcej takich "nickowych" buziaków nie przesyłam bo sie później część dziewczyn na mnie focha. Nie fochajcie się plisssss dla Was też buziole były. Wczoraj było kulturalnie ![]() Agunia Cytat:
![]() Oooo marzę o truskawkach z makaronem i jogurtem Cytat:
Revalid u mnie bez efektów a radical - czy ja wiem po dwóch miesiącach stosowania efekty były niezbyt duże więc sięgnęłam po coś innego. Cytat:
![]() Wiesz to postanowienie tylko, zobaczymy jak z realizacją będzie. wsiowe piesie są najlepsiejsze ![]() Cytat:
![]()
|
||||
|
|
|
#4023 | |||
|
Wtajemniczenie
|
HEJ
![]() Cytat:
![]() Cytat:
no to u nas spokojniej ![]() Cytat:
Dzasta jest w trakcie magisterskich studiów uzupełniających: pedagogika szkolna z przedsiębiorczością, po studiach licencjackich: pedagogika ogólna ![]() pracuję w klubie małego dziecka/takim jakby przedszkolu no to tyle ![]() mam nowe okulary ![]() a tak w ogóle to jestem przeziębiona - zatoki dopadły ![]() wczoraj miałam z Małżem poważną dyskusję na temat naszej przyszłości no i po długiej konwersacji stwierdziliśmy, że nie damy rady zbudować domku w zaistniałych warunkach przykro taka jest nasza polska rzeczywistość no ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło (tak sobie tłumaczę ) jak zostajemy na górze u moich rodziców to robimy remont musimy wymienić okna, zrobić salon (od a do z) i kupić meble do sypialni z duuuuużą szafą miłego dnia dziewuszyska moje
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2009-03-11 o 08:22 |
|||
|
|
|
#4024 | |||
|
Zakorzenienie
|
Wykorzystalam moment aby do was napisac i wypic w milym towarzystwie kawke....
Cytat:
Cytat:
Coz szwagier ma wlasny swiat i wlasne zabawki, sposob myslenia tez troszeczke odbiega od standardowego wiec ciezko to widze... Zgadzam sie z Malutka od wizazu nie ma odwykow ![]() A jesli chodzi o mebelki, to tez jestem ciekawa sumy. Mam nadzieje, ze nas nie trafi jak uslyszymy wycene. Moze nie bedzie tak zle, wszak mamy malenka kuchnie ![]() Cytat:
.ad2. sie ma rozumiec ze trzeba okularkami sie pochwalic ad. 3 szkoda ze musieliscie zmienic plany co do budowy, ale moze za jakis czas wszystko sie zmieni i wtedy zaswieci nowe slonce nad waszym "pomyslem" a do tego czasu bedziecie miec wlasne gniazdo w wyremontowanej czesci domu . U nas tez mialo byc tak ze tesciowa bardzo chciala abysmy zamieszkali z nimi ale po tych 4 miesiacach mieszkania tutaj jakos nie widze abysmy mogli przewrocic "swoja czesc " tak jak nam sie podoba. Nawet teraz mieszkamy w 1 pokoiku i co niektorym przeszkadza fakt ze czasami mamy otwarte drzwi i wlaczona muzyke.... wiec z czym do ludzi..... |
|||
|
|
|
#4025 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laseczki
wpadłam tylko się przywitać i lecę pracować miłego dnia |
|
|
|
#4026 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i trzymam kciuki za Ciebie i małża Cytat:
buziak skarby PS. Jak wszystko dobrze pójdzie, to wreszcie dzis bedzie znany ttermin mojego egzaminu doktorskkiego
|
|
|
#4027 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzien dobry
Witam po przerwie z mojego pakudnego mieszkania: remont postępuje w żółwim tempie. Z mężem mamy kryzys potężny jak Rów Mariański- od piątku tylko ton służbowy. Przez cały weekend się nie odezwał, przyjechałąm w niedzielę usłyszałam wszystkiego dobrego i to by było na tyle. Wczoraj próbowaliśmy rozmawiać ale nic z tego nie wyszło. Powiedziałam mu że jestem nieszczęśliwa to wiecie co mi mój obrażony chłopiec powiedział "to rozwiedźmy się bo ja i tak widzę ze wolisz mojego tatę" Nie no szkoda słow póki co. Pozdrawiam moje malutkie które zauważyły moją nieobecność
|
#4028 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
będzie dobrze kochana - 3mam kciuki
|
|
|
#4029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4030 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej Dziewczynki
![]() Jeden wieczór nie pisałam i tyyyyle nadrabiania Cytat:
![]() Ad 2 Ja jestem mgr ochrony środowiska i bhp-owcem, pracowałam już w tylu miejscach że lepiej nie wymieniać... aktualnie jak widać powyżej bezrobotnym sem jest No idzie - jak krew z nosa ![]() No ale jak to tak bez plotek ?? bez wizażu ?? to się nie da ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i widzę że truskawki tez mnie wczoraj ominęły Bo pewnie nic już nie zostało ? ![]() Cytat:
![]() Ad 2 "Hipo-grzaniec" ? A co to takiego ?? ![]() dzuży ![]() Cytat:
tylko że mój malz uczulony jest na sierść ![]() Cytat:
Ja niedalej jak miesiąc temu miałam "ciche dni" z mężem i trwały one 2 tyg Ale później był mega rozkwit uczuć U Was też się wszystko ułoży i napewno szybciej bo chyba nie ma dwóch takich uparciuchów jak ja z malzem ![]() Nie wiedziałam że wizaz ma limit buziek - tylko 20?? musiałam redukowac moja notkę ... |
||||||
|
|
|
#4031 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() I nie martw się nie mam Cię wcale za pijaczkę poprostu jak ja mam babskie wieczory to zawsze na 2 dzień głowa boli ![]() Cytat:
Ale myslę że twój mężuś też niedługo zmądrzeje bo jak nie to A ja mam dzisiaj taki babski wieczorek po pracy idziemy na zakupy a potem na 18:30 do kina na oszukaną. Miałam iść w poniedziałek ale nie wyszło więc dzisiaj muszę to nadrobić. Ale jutro znowu do pracy więc drineczków w planie nie ma niestety
|
||
|
|
|
#4032 |
|
Wtajemniczenie
|
No my mieliśmy zasadę:pogodzić się przed snem. Ale teraz zawiodła.
Początkowo byłam zła teraz jestem apatyczna- spimy w jednym łóżku ale po dwóch różnych stronach. Mamy dziś pogadać-ciekawe jak się to skończy. No nic kochane życie toczy się dalej ![]() Gdy Bóg stworzyl Adama i Ewe, rzekl im: - Mam tylko dwa prezenty. Jednym jest sztuka siusiania na stojaco, a ... Wtedy Adam skoczyl do przodu i krzyknal: - Ja! Ja! Ja Ja to chce, prosze, Panie, proooosze, proooosze, istotnie ulatwi mi to zycie. Ewa sie zgodzila, mówiac, ze takie rzeczy nie mialy dla niej znaczenia. Wtedy Bóg dal Adamowi prezent, a ten zaczal krzyczec z radosci. Biegal po Rajskim Ogrodzie i obsikiwal wszystkie drzewa i krzaki, biegal po plazy wysikujac rysunki na piasku... Nie przestawal sie z tym obnosić. Bóg i Ewa obserwowali oszalalego ze szczescia mężczyzne, gdy Ewa zapytala: - Jak jest drugi prezent - Mózg, Ewo! Mózg.... odparł Bóg
|
#4033 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za to wiosenny deszcz leje !!!!Cytat:
|
|
#4034 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() heheh rewelacyjny żarcik A ja z moim mężem zawsze śpimy po 2 stronach łózka mamy nawet 2 kołdry hehe wiem że to dziwnie brzmi ale nam jest tak poprostru wygodnie inaczej strasznie się męczymy i nie możemy zasnąć |
|
|
|
|
#4035 | |||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() no, to odwzajemniem Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4036 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że mąż szybko zmądrzeje , a ten tekst odnośnie taty ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4037 |
|
Wtajemniczenie
|
Mój Kamil mysli że ja mam się tylko nim zajmować- a przecież wiadomo skoro teść u nas jest gościem to trzeba zadbac przede wszystkim o niego-mojemu mężowi przeszkadza że robię co chwilę herbatke, albo pytam czy by czegoś nie zjadł-i tu pojawia się problem.
Kamil nie jest zazdrosny ale troche zaborczy a ostatnio jest w dodatku jakiś nerwowy. Sądzę że sobie wszystko wyjasnimy ale wiecie-ja nie popuszczę-dopóki nie zrozumie swego głupiego zachowania i mnie nie przeprosi to nic nie wyjdzie z tego zawieszenia broni. Faceci są czasem beznadziejni. ![]() ![]() ![]()
|
#4038 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ja też - wreszcie będe wiedzieć na czym stoje a nie zastanawiać się czy jutro mam egzamin czy za tydzień
Cytat:
no i oplułam monitor Cytat:
|
|
|
#4039 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Szkoda, że plany domkowe na dzień dzisiejszy legły, ale może kiedyś...trzymaj się przy remoncie, bo to też sprawdzian dla związku. Cytat:
Cytat:
Ojej jak dobrze pójdzie i będziesz tym doktorem to znowu sie impreza szykuje i weź tu nie pij (bo wiesz Katarzynko Tobie nie można ale my jak najbardziej możemy )Cytat:
![]() O kurna pogłupiały te facety wszystkie czy co???? Tekścior z ojcem szok.W sumie to masz rację, nie można za bardzo popuszczać. Mój mnie przeprosił i postanowił poprawę, zobaczymy jak będzie...Trzymam kciuki, żeby ten rów szybko się zasypał bo wiem, że takie ciche dni są cholernie ciężkie. Cytat:
wiem, chociaż dzisiaj było ok , byłyśmy grzeczne![]() Cytat:
|
||||||
|
|
|
#4040 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ze chcę jak najiwecej zrobić nim maleństwo się zjawi na siwecie to teraz pierwszy egazmin data 17 kwietnia! wtedy prosze 3mac mocno kciukasy
|
|
|
#4041 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A zobaczcie co znalazłam dobre zdjęcie ![]() http://www.virango.pl/files/images/e...a%20slubna.jpg |
|
|
|
|
#4042 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale na pewno się przyda a zdjęcie - cóż znów oplułam monitor ze śmiechu ;P
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
to jakoś tak chyba zaraz przed Wielkanocą o ile się nie myle? Kciuki będą na pewno
Cytat:
|
|
#4044 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i po raz kolejny niedziękuję
|
|
|
#4045 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry
Jestem na maksa niewyspana kto to myślał, żeby o 8 rano młotkiem walić w łazience (idiota z tego sąsiada, remont tej cholernej łazienki robi już chyba ze 3 miesiące ), a od 10 wiertarka (drugi sąsiad co mieszka obok drzwi wejściowe wymienia) i ja się pytam jak ja się mam w moim stanie wyspać i niew****... się przez cały dzień Czekoladko21 gdzie moje słoneczko Cytat:
ale podziękował ładnie i dał buziaka Cytat:
![]() ad. 2 ad. 3 tak jak napisałaś: nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło Cytat:
obawiam się, że nam nawet odwyk nie pomoże daj znać ile Was skasują ad. 2 to niech sobie co poniektórzy kupią zatyczki do uszu ![]() miłej pracy Cytat:
a z tego tekstu to nie mogłam ze śmiechu dlatego musiałam Ci troszeczkę pomóc ![]() Cytat:
ad. 2 dobre to zgadzam się z tym sprawdzone osobiście ![]() proszę siostrzyczko
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-03-11 o 12:00 |
|||||
|
|
|
#4046 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a niedziękuję siostrzyczko - w razie jakby co to też będę wołać o mobilizację do nauki na razie daje radę sama
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
no tak coś mi się wydawało że w tych okolicach
![]() Cytat:
|
|
#4048 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
katarzinka no ale kciukaski oczywista się będzie ściskać...Cytat:
Nie daj sie Skarbie... A wiesz co jest z tych wszystkich kłótni najlepsze....GODZENIE oczywista... Moja mama kiedyś do moich teściów tekst...ze czasem siedzieliśmy cicho...że pewnie pokłóceni, a tata mój" na to..."a skąd wiesz....może się godzili" ![]() Trzymam kciukaski, żeby to godzenie przyszło jak najszybciej...i ma sie rozumieć na Twoją korzyść wszystko... ![]() Ty nic nie mów, bo zauważą i lanie dostaniesz.... ![]() ![]() Cytat:
![]() Facet przywiózł paliwko i musiałam odczekać na dworku aż wleje... daje mi kwitek do podpisania i ja pytam...pisemnie czy parafka?? A on mówi "CZYTELNIE"! ![]() załatwił mnie... ![]() Idę robić roladki w sosie serowym...komu?? Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2009-03-11 o 12:37 |
||||
|
|
|
#4049 |
|
Zakorzenienie
|
niestety u mnie tez pochmurno dzisiaj i pada!!!!
sprawdza sie powiedzenie zatem ze w marcu jak garncu!! ale na pocieszenie odemnie
|
#4050 | ||
|
Wtajemniczenie
|
No dobra
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A zapomniałam dodać, że jestem magistrem ekonomii |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

i odwzajemniam
TRUSKAWKI! I maja smak truskawek! 

hihih niedobra żona jestem ostatnio...
no to u nas spokojniej 

hand-made: urodzinowo na 40tkę

i trzymam kciuki za Ciebie i małża 

Bo pewnie nic już nie zostało ?