|
|
#4771 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar VII
Cytat:
Zuziu gdyby problem cery męczył Cię mocno i cierpiałabyś na nadmiar kasy to możesz jeszcze sprawdzić DHEA, DHEAS, androstendion
|
|
#4772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#4773 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
gdzieś pannę młodą wcięło.. ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Bardzo nie męczy ale jednak to nie tylko cera, ramiona, plecy nie mocno ale jednak.. |
|
|
|
|
#4774 |
|
Zakorzenienie
|
Papużko
Pełnia jest i dużo ludzi ma "dziwne sny" (delikatnie mówiąc - bo potocznie trochę innego określenia używamy )Mi się nad ranem śnił mój K..., dziwnie jakoś tak... a ze snu wyrwała mnie fala smsów od niego... Przyjechał na 2 tyg do kraju. Pozałatwiać sobie dokumenty do zawarcia związku małżeńskiego za granicą i zostawić mi zaproszenie do wyrobienia rocznej wizy wielokrotnego wjazdu zarazem.... ![]() W poniedziałek z okazji rocznicy wypiliśmy butelkę izraelskiego Merlota ![]() A na weekend jadę do Wawy pożegnać go na lotnisku... Zuziu, bardzo ładne te Twoje pazurki. Włosów nie farbuję od dawna, chociaż dużo osób nie chce w to uwierzyć. Raz mam chłodny blond od jasnego do ciemnego, raz rudzieją same. Wszystko zależy od pory roku, słońca i w czym je umyję i jak wysuszę. Nawet pasemka mi naturalnie powstają. A jak tylko jestem niezadowolona z ich kondycji czy koloru i planuję wizytę u fryzjera, nagle zaczynają błyszczeć ze wszystkich sił i idealnie się układać ![]() Tylko do podcinania mam zaufaną fryzjerkę, która potrafi się z nimi obchodzić.
|
#4775 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4776 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi siędzisiaj śnił mój były chłopak, z czasów technikum ..... ekhem ekhem. Cytat:
|
||
|
|
|
#4777 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a byłyście na piętrze? aż Ci zazdroszczę, to jedno z moich ulubionych miejsc w Poznaniu, mnóstwo czasu tam spędziłam ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4778 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Szczerze mówiąc, jak już w końcu dopadłyśmy ciepłe, zadaszone miejsce, to padłyśmy na pierwsze wolne miejsca z brzegu A co jest ciekawego na piętrze?Bardzo mi ta knajpka przypominała sopockiego Józefa K. To z kolei jedno z moich ulubionych miejsc w Trójmieście, niessssamowite jest
|
|
|
|
|
#4779 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale walory smakowe zaliczyłyście będę pamiętać o Józefie!
|
|
#4780 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ale nic straconego - moja koleżanka studiuje teraz w Poznaniu, zaprasza mnie do siebie, a ja mam zamiar z tego zaproszenia jeszcze skorzystać Tylko wszelkie tego rodzaju plany wyjazdowe odkładam na "po maturze" albo "między maturami" Więc jest bardzo prawdopodobne, że w maju uda mi się jeszcze raz zaliczyć wycieczkę do Poznania. No i jeszcze Toruń w planach
|
|
|
|
|
#4781 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wy macie też taką mikrusią czcionkę? Mnie zaraz coś trafi na miejscu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4782 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
[QUOTE=madziczka;11394358]Czy wy macie też taką mikrusią czcionkę? Mnie zaraz coś trafi na miejscu
[/QUOTEJa mam chude badylki,a do tego tekst cytowanej przeze mnie osoby jest i chudy i pochylony i wogóle mnie to wkurza
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#4783 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
To Ci trochę powiększy stronę. Doraźne to jest działanie, ale ja tak robię, bo też słabo widać u mnie.
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Sorki zła dziś jestem, więc nieobiektywna
|
|
|
|
#4785 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
ja nie jestem zła - i też mi nie pasuje
![]() do tego sposobu, który Ci podałam nie potrzeba nakładki do czytania jest dobry fakt, ze z czcionką przekombinowali, sporo osób narzekało i pewnie jutro znów będą zmieniać
Edytowane przez BigMama Czas edycji: 2009-03-11 o 17:06 |
|
|
|
#4786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No dobra, wklejam to co mi zostało na głowie po postrzyżynach. Proszę się nie śmiać z mojego utytego, ponad trzydziestoletniego i w dodatku nieumalowanego oblicza Aha, włosy w kolorze własnym i nieułożone, bo się jakoś nie mogę zebrać żeby zafarbować i układać toto
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2009-03-14 o 16:56 |
|
|
|
|
#4787 | |
|
BAN stały
|
Co sądzicie o Ósemce??
---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
Ja nie wyraziłem zgody na bezprawne kopiowanie moich tekstów... |
|
|
|
|
#4788 |
|
Zakorzenienie
|
No ja chyba padnę
Same ładne dziewczyny na tym Wizażu W kompleksy się można wpędzić przy Was ![]() Vesenko, bardzo ładnie Ci w tej fryzurce |
|
|
|
#4789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#4790 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - ładnie ci
Zawadiacko, dziewczęco. A jakie ty masz błyszczące włosy mimo farbowania A co do twojego wieku - to jestem zszokowana Jak patrzę na te zdjęcia i te na n-k to dałabym ci z 18-20
|
|
|
#4791 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4792 |
|
BAN stały
|
n
Edytowane przez nhf31 Czas edycji: 2009-03-11 o 18:20 |
|
|
|
#4793 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tam dopiero jestem utyta, ostatnio wyglądam jakbym kogoś zjadła Cytat:
Ja się nie czuję na swój wiek, ale miło usłyszeć,że i nie wyglądam A włosy mam właśnie swoje własne, niefarbowane, dopiero się przymierzam do kupienia farby ![]() Cytat:
No normalnie siedzę i się czerwienię
|
|
#4794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#4795 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko - właśnie zobaczyłam fryzurkę, świetna
buzia też świetna czemu ty chcesz farbować włosy? ten kolor co widzę jest bardzo fajny (aż się ciśnie na klawiaturę "świetny" )A oczki masz zielone? dobrze widzę? (lekko fiksuję na widok zielonych oczu )
|
#4796 | |
|
Zakorzenienie
|
jak miałam farbowane, to świeciły bardziej zaraz wrzucę któreś zdjęcie na n-k i będę szokować znajomych ![]() Cytat:
a gładka faktycznie się zrobiła odkąd ją traktuję serum różanym i hydrolatem. Polecam kolor włosów chciałam przyciemnić, ale może faktycznie dam im spokój...niech odzyskują siły, póki są krótkie. Oczy mam zielone , ale jak się przyjrzeć to są w nich jakieś szare i żółtawe ciapki
|
|
#4797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nad serum i hydrolatem przemyśliwam od jakiegoś czasu (i jeszcze czymś do włosow) - ale na razie jestem na odwyku zakupowym, muszę wykończyć to co mam... ale jak już będę się szykować do skoku na BU, to Cię pomolestuję przez pv o doradztwo. Czy można będzie?
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Vesenko- przylaczam sie do osob komplementujacych Twoja fryzure i mloda buzie
I podobnie jak BigeM, namawiam Cie na pozostanie przy naturalnym kolorze, zwlaszcza, ze jest taki piekny i oryginalny |
|
|
|
#4799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4800 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A z farby na razie zrezygnuję Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:06.

pewnie kolejka ze ho ho...wczoraj 2 godz stałam w urzędzie i do kosmetyczki nie poszłam przez to...ale dzisiaj idę, muszę sie doprowadzić do porządku.

nie pogadasz...
)

Przemoczone do suchej nitki jakimś cudem dotarłyśmy do kawiarni polecanej przez Natashę. Baaardzo nam się podobało.

Jak patrzę na te zdjęcia i te na n-k to dałabym ci z 18-20