![]() |
#181 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
Cytat:
na pewno będzie ok z nią : ) Choomik pytanie za sto punktów! ![]() gdzie w sopocie jest jakieś dobre solarium? ^^ bo mam ochotę się wybrać i nie mam pojęcia gdzie tu jest ;P wiem tylko o jednym ale pewnie jest ich w sopocie więcej ![]() EDIT Nija doszła już do Ciebie torebka ![]() bo nie ukrywam, że na to czekam i na zdjęcia, które jej zrobisz ;D dzisiaj znajoma poprosiła mnie o zrobienie tłumaczenia i kilku zadań z francuskiego i kurczę muszę jak najszybciej wrócić do nauki tego języka (tylko kiedy znaleźć czas?) bo mi go brakuje ;P dzisiaj jak robiłam te zadania to aż mi się buzia uśmiechała bo francuski to naprawdę super język ; ) no i tak sobie przypomniałam Nija o Tobie ![]() ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-03-10 o 23:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Jejku Dziewczyny, normalnie taka jestem zdenerwowana. Kolezanka dostala 3 kroplowki i nie wiem dlaczego wypuscili ja do domu. I teraz znowu zle sie poczula i pojechala z druga kolezanka do przychodni.
#183 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=3096 ![]() Właśnie dzisiaj kupiłam sobie wreszcie książkę - widać kawałek na zdjęciach z torebką ![]() ![]() I bardziej od niemieckiego spodobał mi się hiszpański - piękny język ![]() Słucham sobie czasami radia na bbc po hiszpańsku. Nic nie rozumiem, ale co tam, zachwycam się pięknem języka ![]()
![]() |
#184 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i przepraszam, ale czy to jest repetytorium z angielskiego pani Cieślak? ;O ;O ;O tzw repek, znienawidzony przez całą moją klase?! ![]() ![]() to chyba to, tylko jakieś nowsze bo np ja nie mam z płytą. w kwietniu 2008 roku miałam wszystkie słówka z tej książki w głowie ^^ robiliśmy też następną część ![]() mieliśmy dwa razy w tygodniu repka - na każdego trzeba było opanować jeden temat - nauczyć się wszystkich słówek, sprawdzić każde w słowniku i jego dokładną wymowę (większość wymowy przepisać nawet trzeba było i umieć;P) i tam zawsze po temacie są pytania (3,4,5 lub więcej chyba) i na każde musieliśmy przygotować speecha po około 20-25 zdań ![]() ![]() początkowe działy są spoko, ale idź np do działu środowisko ![]() ![]()
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
Nija a ile czekałaś na torebkę
![]() bo już nie pamiętam kiedy ją kupiłaś(w niedzielę?) i dzisiaj dostałaś (tzn już wczoraj - mówię o wtorku ;P) kupiłam, zapłaciłam i teraz mogę czekać na paczkę ^^ Leluś jako, że Ty skorzystałaś kiedyś z kodu Niji to ja skorzystałam teraz z Twojego ![]()
#187 |
Zakorzenienie
|
zetka a ja wlsnie wczoraj pomyślałam o tym żeby iść do solarium
![]() ![]() nie idę na pierwsze 2 wykłądy i kończę mapę i obliczenia z geodezji! a dzisiaj mam jeszcze kartkówkę z programowania i nic nie umiem ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#188 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Początkowe teksty są banalne, z tego co zdążyłam się zorientować, ale oczywiście wszystkich jeszcze nie przejrzałam. Zobaczymy co będzie dalej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#189 |
Zakorzenienie
|
mam ochotę poszarpać wszstkie moje kartki z obliczeniami!
za 1,5h jade na uczelnię do babki od geodezji żeby mi sprawdziła moją mapę, później mam 2 wykłady i ćwiczenia z programowania i na 20.30 będe w domu;/ edit. ściągam sobie 1 sezon Gotowych na wszystko, zobaczymy czy ciekawe ![]() Edytowane przez HulaGirl Czas edycji: 2009-03-11 o 08:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Za godzinę wychodzę na autobus i jadę do tej przychodni porozmawiać z dyrektorką
![]() ![]() Jeżeli później nie będę chciała tam podjąć zatrudnienia (a nie będę chciała, bo chcę mieszkać w Katowicach od października) to wykreślą mnie z bezrobotnych. Bo pracodawca zobowiązuje się przyjąć mnie później na 6 miesięcy na umowę o pracę, a ja odmówię. W związku z tym mam pytanie ![]() Od kiedy byłyście pełnoprawnymi studentkami, tzn. chodzi mi o to, żebym nie była bez ubezpieczenia, więc czy jak już zapiszę się na studia to będzie traktowane, że dalej się uczę i będzie mnie mógł ubezpieczać tata czy dopiero od 1 października?
#191 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja już 5 serie oglądam 16 odcinek wczoraj mi się ściągnął ![]() Nija: Świetna ta torebka, ehh jak mam na nią ochote, ale narazie poczekam na moją z atmosphere jak mi sie nie spodoba to kupie tą szarą ![]() Pretty: Zapomniałam pochwalić wczoraj twoje zakupy, cuuudowna sukienka, nie wiesz czy jest jeszcze w stradi u nas w GB? No i kurtka, buty, bardzo mi się podobają ![]() Już po rosyjskim, teraz tylko spakować się i o 15 pociąg , jejku juz nie moge się doczekać. A tż sie zdecydował jednak i jedzie ze mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#192 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Dziekuje ![]() ![]() ![]() A Ty kupilas kurteczke w NY wkoncu? ![]() Zamiast na forum napisal mi sie wpis na blogu :/ po co oni zrobili to "bloguj tym postem". Troche to jest wkurzające :/ edit. Jeszcze mialam sie zapytac Niji ile te repetytorium kosztowalo? ![]() Edytowane przez pretty_girl19892 Czas edycji: 2009-03-11 o 09:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#193 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja w pracy siedze i sie nudze bo szef ma wspolnika i rozkminiaja cos tam a ja siedze ze sluchawkami w uszach i rozwiazuje sudoku ehhe to sie nazwywa praca ;D mm jutro przyjezdza wałówka z domciu.. aż na samą myśl mi ślinka cieknie ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#194 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no powiem Ci, że ta książka ogólnie nie jest trudna ![]() ![]() no chociaż pojawiają się i takie jak: wyprowadzać bydło, hodować bydło, zagroda dla krów, przecieki z tankowców, degradacja warstwy ozonowej, zakłócenia rozwojowe, pacjent w stanie śpiączki itd ![]() do dziś to pamiętam, haha ![]() repka to ja nawet tutaj na studiach ze sobą mam ^^ większość kartek lata luzem, cała jest kolorowa (słówka niektóre zaznaczane) i widać, że to była najbardziej używana książka w LO ![]() w sumie to repek byłby fajny, gdyby nie te speeche, które musieliśmy przygotowywać ciągle. Nija aż mi się dzięki Tobie przypomniały wszystkie akcje z repkiem z LO ![]() ![]() ![]() mi np z innych książek ze słownictwem podoba się - English vocabulary in use ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#196 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No, chyba się uda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W piątek mam zadzwonić, a praca byłaby od kwietnia ![]()
![]() |
#197 |
Zakorzenienie
|
Nija gratulacje
![]() ale ja już Cię widzę przed tymi studiami ^^ będziesz mówić, że tutaj masz pewną pracę i że może lepiej jak jednak zostaniesz i pójdziesz na studia do tego miasta gdzie chodziłaś do LO itd... ![]()
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Witam! Muszę się pochwalić, nareszcie zaliczyłam ćwiczenia z matmy, a myślałam, że to już koniec
|
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Zakorzenienie
|
skąd bierzecie te kody do etorebki
![]() jak zwykle nie umiem czegoś takiego znaleźć ![]() i towar wysłany więc mam nadzieję, że w piątek będzie już (a może i jutro^^) ![]()
#201 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jest w moim podpisie ![]() A swój własny kod rabatowy dostaniesz razem z torebką, na kartce ![]()
![]() |
#202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to zobaczymy czy mi się spodoba ![]() mam tyle seriali do obejrzenia, że szok |
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
racja gotowe sa super
![]() pretty daj linka do sukienki ![]() ja wrocilam z zajec mialam jednego kolosa, ledwo zylam kazdy mi kazal isc do domu hehe ![]() tutaj duzo osob trafia do szpitala z wymiotami itd jakas taka grypa dziwna panuje.
#204 |
Zakorzenienie
|
Tzn ja kupilam w sklepie, ale zdjecie wzielam z tej aukcji: http://allegro.pl/item573861786_stra...er_fasons.html
w sklepie kosztuje tyle samo ![]() I w sklepie sa w paseczki, a te sa gladkie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Szukam, szukam i zamiast poprzedniego wątku znajduję już nowy
![]() ![]() Niezłe tempo ![]() Czekam z niecierpliwością na odbiór prawka, ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 |
Zadomowienie
|
Zetka gdzie są solaria to jeszcze jestem w stanie powiedzieć, ale czy dobre to Ci nie odpowiem. Raz że mam jasną karnację, to jeszcze strasznie delikatną skórę, więc takie wynalazki nie są dla mnie. Stosuje tylko te delikatne samoopalacze
![]() Wiesz o tym na przecznicy Monciaka? (Jak idziesz z góry, to na wysokości Rossmana skręcach w lewo) To solarium jest już tam baardzo długo w przeciwieństwie do wszystkich innych, które się pojawiają i znikają, no i z tego że utrzymuje się w takim punkcie można wnosić, ze jest dobre. Aczkolwiek ręki uciąć nie dam, bo nie korzystam z tego typu wynalazków. Dla mnie w tej chwili jedyne znaczenie słowa solarium to czynsz płacony włascicielowi gruntu w zamian za zamieszkiwanie domu na jego terenie.. Ciekawe czy te słowa mają ze sobą coś wspólnego ![]()
#207 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kryzys zawitał do branży odzieżowej ![]()
![]() |
#208 |
Zakorzenienie
|
nie zaliczyłam ĆWICZEŃ z Mikro .. po raz 2
![]()
#209 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a masz jeszcze ejdna szanse? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Zakorzenienie
|
Nija jak milo odpisali
![]() podejrzewam, ze tu bedzie duzo pracy od przyszlego roku bo jakos w pazdzierniku otwieraja galerie jurajska ![]() Pretty super ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:50.