|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4201 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2
Cytat:
a więc Mareczek.. to mój instruktor. ma do 25 lat.wiecej na pewno nie ;] wysoki dobrze zbudowany blondyn o bosko niebieskich oczach, ladnych dloniach i super charakterze. tylko ze niesmialy jest xD ale ja go rozkręce xDD a co do RobaczQ to wlasnie czytalam ze jej jakos Ch.u.j.o.w.o się zrobilo xDD wagary?? ojj nie ładnie:PP ja dzis z chemi ucieklam, ale w slusznej sprawie.. nie chcialam dostac Paly bo baba za gadanie chciala mnie spytać ;DD Kamma to ten apel gdzie masz wiersz mowic a reszta ma wolne?
|
|
#4202 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() to Mareczek musi być naprawdę fajny ![]() lubię nieśmiałych są tacy słodcy
|
|
#4203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojj bo taki jest ;] ogolnie kumpelki mowią że mam skopany gust <chlopacy w dl. wlosach ![]() >i tacy co się wyróżniaja w tlumie.. no ale jak zobaczyly Mareczka to stwierdziły że ciasteczko z niego ![]() a ja mam to szczescie i z nim jeżdzę ![]() jutr na 20 mam z nim "randke" xd oo.. mama się zabrala do pieczenia faworkow... mniam <3 a ja sobie obejrze zmierzch bo nie mam co robic
|
|
#4204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to trzymamy kciuki nad rozkręcaniem instruktora Mareczka
|
|
#4205 | |
|
xoxo
|
Cytat:
no masz szczęście ![]() ja w kwietniu zapisze się na kurs ale znając moje szczęście to stary cap mi się trafi ehhh faworki ![]() prześlij jednego ![]() ja ide czytać książkę. a potem You can dance ![]() wiecie może co to za piosenka w reklamie programów na TVN ? wiecie ta co reklamuje brzydule milionerów nigdy w życiu Kube Wojewódzkiego i na wspólnej ?
|
|
#4206 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
oki już wysyłam ![]() niestety nie wiem o jaka reklame ci chodzi bo ostatnio malo TV ogladam.. od kad spalilam swoj tv do rodzicow nie chodze
|
|
#4207 |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczór, a w sumie dobranoc.
brak czasu na wszystko... Padam na twarz. Zaniedbałąm ten wątek, a o opowisowym już nie wspomnę.. ja wchodzę a tu zonk :P 8 stron nowego wątku. ahahhaa. co u was myszki ? ![]() wrócę. kiedyś tam, na pewno! ![]()
|
#4208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie nuda, ale taka milusia nuda
|
|
#4209 |
|
Zadomowienie
|
jestem .!
![]() miałam byc wcześniej ale przepisywałam notatki kurde nudzi mi sie ![]() ale nic mi sie nie chce i do tego atakują mnie na nk wiadomości prywatne ;D ;| od 'kolegów' których tak naprawdę nie znam przyjechali przez pól polski do mojego brata ![]() i tylko jedno cześć im powiedziałam xd a teraz piszą do mnie :| ;p
|
#4210 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kolega ostatnio do mnie tak : - co byś powiedziała jak bym zapuścił włosy ? - no nie wiem... nigdy Cię w długich nie widziałam.. - no ale patrz : (tu przesłał link kolesia w takich troszkę dłuższych włosach). - aaaaaj. jaki słodki <33 - widzisz ! dziewczyny zawsze tak reagują. nie ma bata, zapuszczam ![]() więc chyba obie mamy skopany gust ;pp bo koleś sie musi wyróżniać ![]() oo. dobrze, że zajrzałam dziękuję za przypomnienie ![]() poza tym moja genialna mama ma takie dziwne fazy, że to jest szok xDD nic nie zrobiłam, a kompa mam niby tylko do 22 :/ eeh :|
|
|
#4211 |
|
Zakorzenienie
|
Laskii.. ^^.
ja do was z wilką prośbą bo wiem jakie jesteście kreatywne ; ] bardzo mi zalezy żeby wygrać pierwsze miejsce u mnie w szkole za plakat z chemii gdyż wtedy podwyzy mi babka na koniec ocene;] no i tuutaj mam prośbę. moje polecenie brzmi`wykonaj na bristolu projekt hasła reklamowego uświadamiający młodzieży o szkodluwości spożywania alkoholu. i oczywiscie technika dowolna. i może jakies utalentowane dziewczynki znajdą dla mnie czas;D i pomogą mi cóś wymyśłic;> bo ja nie mam pojęcia. a tak mi zależy .;>
|
#4212 |
|
Zadomowienie
|
idę w kierunku tv ;dd
pewnie już mnie nie będzie ;( dobranoc
|
#4213 |
|
Zadomowienie
|
ja bd ogl. ten film na polsacie o 21
![]() a teraz ide na W11
|
#4214 | |||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() eee atpie w Mareczka 2 Cytat:
![]() kolejnej 'starej' z oryginalnymi opisami ![]() Cytat:
czy ja mam krótką pamięć ? na kiedy Ci to potrzebne ? mam jeden pomysł ale nie wiem czy się spodoba i czy zrozumiesz... na bristolu narysuj dużą nerkę lub serce i wyklej gniecioną czerwoną bibułą (fajny efekt wychodzi) a połowę czarną i na tej czarnej naklej obrazki alkoholu a na tej zdrowej czerwonej obrazki zdrowego życia jakiś sport, owoce, warzywa no coś co dobrze wpływa na nerkę bądź serce itd no i do tego może być hasło : 'co wybierasz?' 'wybór należy do ciebie' (takie dające do myślenia) rozumiesz ?
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-03-11 o 21:06 |
|||
|
|
|
#4215 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
noo twoj kumpel dobrze myśli takie słodziaki z tych łepkow w dłuższych włosach.. ohh i ahh ![]() Cytat:
no wiesz.... on taki... taki noo.... bożyszcz no ;] a ja co ![]() kopciuszek xD ale chociaż się napatrzę na niego ![]() ![]() ![]() Martynka jaka ty zdolna jesteś no no ta twoja inwencja tworcza nie tylko na opisowym widzę xDwłaśnie skończyłam ogladać zmierzch... znam już to a pamięć ale za każdym razem reaguję tak samo.. piękna historia.... i Edward <3333333333333333333
|
|
#4216 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest istny koszmar na kółkach xD Cytat:
Gdyby był jakieś łądny too hmm sama zadowolona bym była ;D ja ogólnie to jestem wkurzona no ! Mam zmienioną grupe na ang. i chodze z dizewczynami których nie lubie z mojej szkoły rocznik 92 zawsze tego rocznika nie lubiłam bez urazy jeśłi tu taki jest są wyjątki bo mam spoko kumpele ;P Jeszcze koło jednej której najbardziej nie lubei musze koło niej praiwe siedzieć co chwile jakieś głupie miny a jak szłam za płacić za ang. to mnie zmierzyłą wzrokiem . A jak nauczycielka się śiałą zę mnie wyrzuci jak zaraz nie przyniose segregatora z samochodu to sie odrazu śiały i coś tam mówiły z jedną ... ! Boże dlaczego nie mogę siedzeic koło dziewczyn z mojej poprzedniej grupy ;/ Ale nauczycielka powiedziała zę mnie dopiero przesadzi jak mi dobrze pójdzie słownictwo cyzli całe słownictwo które nam zapowiedziała na miesiac i miesiąć się musze meczyć ;/
|
|
|
#4217 | |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
![]() wróciłam. dodałam opisy ![]() i widze, że pokemoniasto się zrobiło ![]() ---------- Dopisano o 22:11 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Cytat:
loool a ja też lubie chłopaków w długich włosach ![]() przypomniało mi się właśnie, że dzisiaj na przerwie moi kumple walili sobie sucharami przez jeden się popłakałam :"- a Twoja mama jak byłeś mały wieszała Ci kiełbase na szyi, żeby chociaż pies się z Tobą bawił ! " ton Jego głosu mnie zmiażdżył, śmiałam się z Niego dobre 10 minut
|
|
#4218 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
'.. czemu nie przyszłaś do nas na dół ( siedzieli w salonie i pili% ;D) (to byl week) a ja tak myślę.. no tak miałam zejść na dol .. powiedz cześć i tak jakby nigdy nic ;D jeśli ja jestem z kumpelami to mój brat nie przychodzi do nas i odwrotnie chyba ze by mnie zawołali.. ![]() albo napisal '.. czemu takie smutne fotki na nk.' to mu napsialam ze nastepna bedzie z usmiechem a ten dodal ze z moimi kapciami bylo jeszcze ( spodobaly mu sie moje kapcie takie duuze z misiem' ej sorry jakie wymagania ;| Cytat:
!bo ten.. no ja tylko tak zartowalam z tego pokemona ;D zeby nie bylo ze jestem nim. blee !
Ale serce nie było komputerem, nie miało klawiatury, nie dało się wisnąć delete, wpisać nowej treści w mgnieniu oka i zrobić defragmentacji dysku. Edytowane przez bananowalaska Czas edycji: 2009-03-11 o 22:18 |
||
|
|
|
#4219 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jeśli o to ci chodzi
|
|
|
#4220 |
|
Marudziara
|
Witajcie Dziewczynki
![]() Jak wam mija wieczorek ? Ja rozmawiam z moim M na gg jaki on słodziak
|
#4221 | |||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() zawstydzasz mnie <skromny> a edward jest booski mam go na pulpicie i mama stwierdziła że jakiś taki chudy wiec jej mówię no sory 6-cio paku może nie ma ale jest słodki wiec ona co to jest ten 6-scio pak wiec jej pokazałam klatę Emmetta (ten jej sie podoba, mnie też Cytat:
![]() jestes wielka ![]() dziękuję. taka pozytywna ta piosenka ![]() Cytat:
![]() cieszę się Kochana ![]() widziałyście zapowiedzi YCD na przyszły tydzień ? Piróg znów się popłacze hehe musze to zobaczyć co tym razem na niego tak podziałało edit: jest ktoś jeszcze ?
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-03-11 o 23:16 |
|||
|
|
|
#4222 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ;**
Ale edwardowy sen miałam... mmmm <33 już miałam go pocałować gdy obudziłam się bo moj pies zaczał mnie po twarzy lizać <moj budzik> ehh a miało być tak pięknie ^^ xDDDuciekam do szkoly ;] na 5 lekcji... si ju nara fara <takie moje pozegnanie z kumpelkami> ;]ps. tak na miły początek dnia xD :
|
#4223 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hahaha ^ oj ;D a mogło byc tak pięknie xd a ja miałam sen <lol2> ze w moje urodziny poszłam do babci a ona dala mi mleko tzn karton mleka xd ;| i wgl taki dziwny ten seen byl
|
|
#4224 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4225 |
|
xoxo
|
Dzień dobry
![]() ja niedawno wróciłam do domu byłam z kumpelą po bluzkę na 18-nastkę ![]() i kupiłam zadowolona jestem z zakupów i kupiłam sobie fajną bransoletkę w różowo czarną panterkę ![]() a w minibusie jakiego przystojniaka widziałam mmmm.... jak wsiadł wiedziałam że go skądś znam i faktycznie ![]() brat kolesia z którym kumpela chodziła spoglądał od czasu do czasu na Nas ![]() ale siarę sobie zrobiłam bo jak wstawałam to uderzyłam się o taką półkę w głowę ;/ o ja głupia kumpela twierdzi że nie widział tego bo mnie zasłoniła taaaa jasne ehhh a w ogóle to pozytywny dzień nie licząc pogody bo jakoś tak pochmurnie i rano śnieg padał
|
#4226 |
|
Zadomowienie
|
hej laski
![]() co tam u was ? ![]() ma moze któraś z was microsofta excela ? jak tak to mogłaby mi powiedzieć gdzie go dostanę lub wysłać mi go ? Błaaagam na kolaanach!
|
#4227 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() u mnie od rana snieg sypie ;\ ale i tak topnieje wr.. ! ciapa sie robi szook! Cytat:
![]() ![]() jejq dziewczyny dostałam dzisiaj 4+ z matmy ;o szook.! ale i tak nic nie kapuje ;| xd pol klasy dostała 1 a ja dostałam lepsza ocene niz kujon matematyczny bo ona dostala samo 4 <lol2>! kurde ziimno mi ; | a jutro lipne lekcjie bio chemia geo.. ;| eh.. a tak to pozytywnie tylko jutro po sql bd chu.jnia ale przezyje xd
|
|
#4228 |
|
Zakorzenienie
|
widzę, że sporo się działo przez wczorajszy dzień
![]() muszę to nadrobić, zaraz wejdę na opisowy i zobaczę, co też ten 'nasz' Robaczek tworzy. już mam się bać? heheh ![]() Dorota, zazdroszczę Mareczka mam nadzieję, że jak ja w przyszłym roku wybiorę się na prawko to też mi się jakiś taki fajny trafi :P
|
#4229 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale co tam są ludzie i .. nie ludzie
|
|
#4230 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
przyszłam się przywitać ![]() i żegnam, bo ide na urodziny do kumpeli ![]() kupiłam jej balsam, krem + podkład z Nivei i "szampan" dla dzieci, jakaś podróba Piccolo. zapakowałam ładnie w papier i zaraz ruszam
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

^^ xDDD
tzn karton mleka xd ;| i wgl taki dziwny ten seen byl