|
|
#211 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
better be lonely than harm others...
|
#212 | |
|
xoxo
|
nie wiem
![]() ale ciesze się ![]() Cytat:
![]() zabieraj, zabieraj w taki sposób lubię być okradana ![]() ____________ wszystko sie rozpada Pokusa i drganie Teraz chłopcze możemy robić to głośno Niedobrze mi się na twój widok robi Chcę cię i nienawidzę tego uczucia Rozżarzasz mnie jak płomień doprowadza mnie do szaleństwa Oblizał usta i dotknął moich ud Wiedziałam co myśli Czułam jak kolana mi się uginają... jego ciało mnie wzywało
|
|
#213 | ||
|
Wtajemniczenie
|
ahahah
wiesz,że ja tez? ^^ <3Cytat:
Cytat:
--------------------------------------------- 1.Tak mało Cię w moim życiu, że aż mnie to przeraża .. 2.Samotne godziny, tony dziwacznych myśli .. 3.Mój świat,jest w szarym stanie. 4.Zostawiłeś mnie samą,bo tak jest najprościej.. 5.elokwentnie niedojrzała . |
||
|
|
|
#214 |
|
Raczkowanie
|
Nie nad sobą płakała, nie nad swoim losem.
Rozpaczała nad stratą jedynej istoty, którą kochała. Przytulona do muru,ukryła twarz w dłoniach iłkała, nie zważając na to, czy ją ktoś słyszy. wiesz co lubię więc pokaż co potrafisz. ![]() masz tylko psa więc żal Ci du.pę ściska. moje życie to mój biznes. zamknij w dłoniach los tej gry.
|
|
#215 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
________________ bo mój świat stanął na głowie i niegrzecznie macha nóżkami. dla Ciebie chce być i święta i grzeszna. egzystencjalny niedosyt czegokolwiek. to Ty mi przynosisz szczęście. jak innym siódemka, czy as. przecież wiesz, że ja potrafię czynić cuda.
|
|
#216 |
|
BAN stały
|
Nie ma mowy, aby odpusciła, choc na chwilke.
Jego entuzjazm jest zarazliwy Obraził sie natychmiast, choc ona mogła z nim leciec nawet na Marsa. Tymczasem Twoje błekitne spojrzenie nabiera burzowej barwy. Od tamtej pory wypróbowalismy siebie nawzajem . Bo z nim sie czuje jak palce z jednej ręki. Ty chyba zyjesz w jakims równoległym swiecie. Wprowadzic zaufanie , by lepiej sie pracowało. Nie wysilaj sie , nikt nie oglada Twojego przedstawienia. Raz, dwa, trzy ? Ile razy sie jesczze w tym tygodniu pokłucimy? I podchodze do Ciebie, blisko . Niby po torbe lerzaca obok Ciebie. I siedzac na workach z cementem i głową oparta na rekach, mysle o Tobie |
|
|
|
#217 |
|
Raczkowanie
|
buahaha
|
#218 |
|
Raczkowanie
|
Nie zastąpisz prawdziwej kobiety dziwką a miłości wódką koksem czy też fifką!!
dewiza Carpe diem ;] Czasami wręcz zasysam otoczenie moimi receptorami Na tym punkcie mam bzika, tu nic nie da polemika To właśnie jest Everest moich marzeń widzę więcej, wiem więcej, tak to jest mniej więcej
|
#219 |
|
Wtajemniczenie
|
łaa. cudowne opisy ;D
mój ulubiony od dawna już to KIEDYŚ BĘDĘ KSIĘŻNICZKĄ
|
|
|
|
#220 |
|
Raczkowanie
|
studnią życzeń zostanę, a Ty w niej będziesz kąpał się.
jesteś moją życiową dewizą. śmierć wygląda jak Brad Pitt.. jeden fałszywy krok, a wlecze się kilometrami nawlekam nitkę na igłę, by zszyć ciągle świeżą ranę na wylot. a na deser proponuję lody z chmur. posypkę ze słońca.. i Twój uśmiech do kawy.
ze sznurka na bieliznę spadnę Ci na balkon i nawet nie zauważysz kiedy wejdę w Twoją kieszeń. Edytowane przez teenagera Czas edycji: 2009-03-11 o 19:24 |
|
|
|
#221 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() xDJakJaCieLubiexD- a przywłaszczaj I żeby nie było: Liczy się właśnie ten moment.. właśnie ten.. - Co Ty dziecko robisz na matematyce? - Ja... Ja myśle o Nim..i tylko o nim! I Twój uśmiech stał się normalny...Zwyczajnie normalny..
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
bananowalaska - Ty wiesz. ;***
lucyferowa - bardzo się cieszę. Bo równiż kradnę i to dość często ;* LittlePinkAngelxD - A gdzie tam ;D Ale bardzo mi miło ;* Dziękuję dziewczyny za podniesienia mojej samooceny tego jakże pieprzonego dnia ;* _____ Mam zbrodniczy umysł -Mogę się w Pani zakochać? -Oczywiście. -Ale ja chciałbym tak z wzajemnością... Szaro-bure niebo, szaro-bure myśli, szaro-bure serce... Szaro-buro mi po prostu. Chwile w których się zagubiłam. -Nie chcę żebyś się z nią spotykał... Masz do wyboru mnie bądź ją... -A co jeśli wybiorę ją.? -Nic na to nie poradzę. Powiem Ci tylko, że gdyby moje serce miało twarz, miałaby ona najsmutniejszy wyraz na całej planecie. Smutniejszy nawet niż dzieci z Afryki... -Nie chcę współczucia. -To czego Ty ode mnie chcesz? -Tylko odrobiny miłości... |
|
|
|
#223 |
|
Raczkowanie
|
bo już się nauczyłam bez Pana żyć...tak po prostu
dla Ciebie ono bilo ostatni raz...moje serce zamknęłam na klucz swe słowa żeby nie wypowiedziały... kocham cie ot tak... tylko Ty
|
|
#224 |
|
Raczkowanie
|
oj, dziewczyny nie kłóćcie się i nie mówcie "wyjdź", bo to miłe nie jest
jeżeli ktoś uważa, że mu się tu nie podoba, to wystarczy się nie udzielać i tyle : ) i nie trzeba komentować : ) nikt tutaj nikogo za uszy nie trzyma _________________________ _____________________ hej hej, zaczaruj mnie złotko, trochę przyświeć mi to życie
marzenia w szufladzie z dziurawymi skarpetkami słowa jedzą ciastko z kremem. świat do góry nogami zapach prowadzi do łez. ręka parzy. gryź moje pragnienie GRYŹ powiedz mi, jak to jest, błagać, by ktoś rozszarpał Twoje blade serce? jest więc wszystko. choć odwrotnie niż być powinno. przejdź obok mnie, obojętnie spuść głowę szukam Cię pod płaszczem naszych słów stukam obcasem o kant powieki. znaleźliśmy siebie zbyt daleko, by trzymać się za ręce. połamiemy razem serca na rogu ulicy
|
#225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a kradnę te i uciekam! ;D_______ ___________ ________ A jednak często jest, że ktoś słowem złym zabija tak, jak nożem. Najbardziej kochamy to, od czego bieg życia każe nam odchodzić. Wyciągnąć dłoń. Nie.. to nie w Twoim stylu. Mam skłonności do krótkotrwałego uśmiechu i następującego po nim stanu określanego przeze mnie jako, kolokwialnie mówiąc - do dupy. Siła pamięci potrafi odsunąć rzeczywistość na jakiś czas. Powiedz, czy to ładnie tak kiedy w kącie płacze ktoś, kogo kochać masz?! jaki jest Twój ulubiony kolor? -jeden? -tak -tęcza. nie płacz! Kupię Ci kredki 105 kolorów. Wszystkie czarno-białe.
|
|
|
#226 |
|
Rozeznanie
|
przytulam się ze szczęściem
|
#227 |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się, że już za kilka snów będziesz znów bliżej.
Chcę mieć coś swojego. Coś co będę kochać. Bo ja tak naprawdę najbardziej w życiu chcę kogoś kochać. Czuła się przy nim tak wyróżniona i tak jedyna, jak przy nikim innym na świecie. .. że nie tak miało być. Nie tak łatwo lęk dziś przezwyciężyć.. Jeśli idziesz na randkę z facetem, który przed tobą rzucił wiele innych, od początku wiesz, w co się pakujesz. Ile smutku i bólu można opowiedzieć w ciągu niespełna dwóch minut? Ja zauważałam nanosekundy bez niego. |
|
|
|
#228 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak nie, to trudno, ale mowie Ci, swietna jest! I taka.. taka... bananowa! (: Cytat:
![]() powiem tyle - miazdzysz. <looooooooooooooool2> (pewnie jutro napiszesz "przepraszam nie mialam humoru i musialam sie gdzies wyzyc" bo tak juz z kims bylo, nie wiem czy czasem nie z toba) yay. kocham Was. wszystkie. <3 tak tak ze zaraz sie na Was rzuce i zapakuje do worka wszystkie razem i tylko bede kradla Wasze opisy. Haaaaa. Plan doskonaly XD moje moje moje wszyyyystkie moje <zaaaakochana> ![]() ![]() Zapaliłeś moją duszę.kurcze.. dziwnie sie porobilo.. teraz 2 to tak jak kiedys 1.. [chodzi o wielkosc czcionki] no nie ogarniam jeszcze tego do konca :P Edytowane przez Miluuu Czas edycji: 2009-03-11 o 20:03 |
||
|
|
|
#229 |
|
Raczkowanie
|
Chciałbym aby znów było jak dawniej...
Co Ty tu robisz ? On się nie pojawi.. jak nie wiatr w oczy to chuj w dupe.
|
|
#230 |
|
Zadomowienie
|
i tylko ściany towarzyszą w wojnach z własną świadomością.
by jutro się obudzić z pełną świadomością o sobie. nie wierzysz? ja kocham tak znikać.. czasem myślę, że zdradzają mnie moje oczy. szkoda, że nie ma w internecie portalu dla 'tonących we własnym żalu', może znalazłabym bratnią duszę. i nie myśl, że zapomniałam . Jestem tak cholernie zmęczona tym, że nie potrafię usunąć cię z mojej głowy. znasz to uczucie kiedy nie można zapomnieć ? kiedy nie można wyłączyć myśli ? On już mnie nie pamięta, zapomniał o tym wszystkim co miało być .. nie daj mydlić oczu, stoję dziś tu na stromym zboczu i czekam na wiatr, co rozgoni czarne chmury . Szanuj to co budujesz z wielkim trudem . by zrozumieć jak bardzo kocham Cię, przerosnę nawet siebie,pokonam własny lęk. po co na mnie patrzysz ?! chcesz znów aby nadzieja wróciła?
|
#231 |
|
Przyczajenie
|
Vivi12399 - miło że ktoś bierze.
![]() -Przeżywam zły dzień! Najgorszy pieprzony dzień w całym moim cholernym życiu!/I am having a bad day! The worst damn day of my whole damn life! -Szkoda, że nawet mały procent ludzi nigdy nie realizuje swoich marzeń. -Są sprawy, z którymi trudno wygrać,ale każdy może walczyć o swoje marzenia, bez względu na przeznaczenie. -Cóż z tego, że człowiek ma cały świat, kiedy straci duszę? - Ja muszę być kimś! I, cokolwiek to jest, chcę być w tym dobra! -Lepiej być nieszczęśliwą samotnie, niż nieszczęśliwą z kimś innym. -Mąż: człowiek, który nigdy nie pamięta o twoich urodzinach, ale w towarzystwie chętnie wymienia twój wiek. -Bóg umiera jeśli go nie kochamy, ale ja nie umarłam, choć nikt mnie nie kochał. -Pieniądze szczęścia nie dają – dopiero zakupy. ![]() -Zawszę dostaję gorzki koniec lizaka. -Wszyscy po prostu się ze mnie śmieją. Nie znoszę tego. Czy nie mogę być kimś innym? -Wszystko, co się opłaca posiadać, opłaca się również, aby na to czekać. -Jedyne, na czym mi zależy, to być w zgodzie ze sobą.
Edytowane przez isia61 Czas edycji: 2009-03-11 o 20:19 |
|
|
|
#232 |
|
Przyczajenie
|
** zacznijmy bunt , bunt !
** Możesz sobie iść, nie zatrzymam cie, nawet jakbyś tego chciał ... ** Człowiek-istota nieznana ** jestem wstydliwa... wstydzę się odmówić... ** Przypomnij mi, jak bardzo Cię kocham ** Zlamalam paznokiec... i tak, w takich chwilach ksiezniczki umieraja. ** rozerwane sny
|
#233 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Moje. ! Piszę z wielką prośbą. !
Jest pewien chłopak. Ja mu się podobam. Ale nie potrafie go od razu pokochać, trzeba troche czasu. I chcę takie opisy nie dosłowne. Mogą nawet odbiegać od tematu miłości. Chcę, żeby byly takie dwuznaczne. Że czekam i w ogóle .. Żeby odbiegały od normalnych że tak powiem . ![]() Bez off'a: -Kochaj... Kochaj. - Nie jesteś dla mnie tymianek, ni róża. - Lecz ciemny wiatr, lecz biały mróz . -Złoty blask bije z oczu Twych . -Gładka jak śmierć . -Krzyczę do Ciebie ! Najciszej jak potrafię. -Poczekam pod miotłą.
|
#234 |
|
Przyczajenie
|
LILYBLACK
Więcej <3 ![]() A te kradne : *po co na mnie patrzysz ?! chcesz znów aby nadzieja wróciła? *On już mnie nie pamięta, zapomniał o tym wszystkim co miało być .. ![]() ____ ** Spragniona. Zwilżam usta matową nadzieją. ** bo to zawsze ja jestem ta zła i pierwsza mówię "przepraszam" ** Mogłeś mnie dla siebie mieć. ** Umarłam sto razy. ** Tęsknota znów powoduje łzy ..
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam sobie 3 kg uśmiechu .
A w głowie bałagan jak w damskiej torebce Pozytywna Energia tymczasowo nieosiągalna
|
|
#236 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ej stara Cie nie kocha ;|? robisz to bo co .? nikt Cie nie docenia.. ej sorry..! najlepiej jak cie moderator zbanuje na stale ! ile masz lat ? 12.. ? Cytat:
<3 ;*Cytat:
! słyszałam ze powiedziała ze bardzo jej milo![]() Cytat:
slicznee sąą!A wczoraj? Wczoraj piekliśmy rogaliki, kuchnia cała w mące, a my dzielni dwa ciastkarze, zawijaliśmy ciasto w rogaliki. Wystarczy, że na chwilę odwrócisz wzrok, a ja czuję się, jakbym przestawała istnieć. Płyniemy w rzekach, których bieg Szybszy od myśli wydaje się . To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
|
|
#237 |
|
Zadomowienie
|
LittlePinkAngelxD - i boskaś Ty
anyszowska - ahh również uwielbiam <33 Plotkaraaa - "Siedzę tutaj myśląc o pierwszym razie kiedy się spotkaliśmy. To wywołuje uśmiech na mojej twarzy." - kradnę go sobie TiS - a no domyślam się ![]() Miluuu - no to się nawet dobrze składa bo my Ciebie też <33 bananowalaska - dziękuję RobaczeQx3 - bez komentarza _______________ by mieć Ciebie tu i teraz. zieloną herbatą pokutuję za grzechy. taki, który wyszedł zbyt wcześnie... moja samotnia. problemy nic nie znaczą, zobaczysz. pamiętam momenty jak ze snu chwile, jest ich tyle nawet jeśli często sens ich mylę. od kiedy pamiętam chciałeś mieć wszystko.
|
#238 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy się kogoś kocha, myśli się o tej osobie cały czas, bezustannie, a nadzieja, przeświadczenie o tym, że ma się ją na wyciągnięcie ręki, że zaraz się ją spotka, sprawia nam niewysłowioną radość. Po rozstaniu myśli te wcale nie przechodzą, a niemożność ich spełnienia, brak nadziei, sprawia ból nie do zniesienia. "Gdy naprawdę kochamy i jesteśmy kochani nie pozwólmy na to, aby stracić siebie przez problemy dni codziennych" Tysiąc jednakowych gwiazd zamienia się w proch Tysiąc jednakowych szans mija nas o krok On po lewej stronie muru, ona po prawej stronie I tak milczą w bólu, trzymając się za dłonie
|
#239 |
|
Rozeznanie
|
neee dopiero teraz zauważyłam pochwałę (; dziękuję bardzo ale przecież sobie nie zasłużyłam.. to Ty jesteś moje guru
Głuche echo.. Obchodzi mnie wyłącznie świat i życie, ponieważ ja sama jestem światem i życiem i ja je sobie układam. Nie ma zbyt wiele czasu, by być szczęśliwym. Dni przemijają szybko. Życie jest krótkie. W księdze naszej przyszłości wpisujemy marzenia, a jakaś niewidzialna ręka nam je przekreśla. Jeżeli nie jesteśmy szczęśliwi dziś, jak potrafimy być nimi jutro? ... mówię to co myślę, robię to co mówię.. |
|
|
|
#240 |
|
Raczkowanie
|
:
(taki zwykły a tak dużo mówi) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

db ze chociaz Wy tu jestescie