|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4051 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Już nie panny, ale zawsze młode :D
Cytat:
Cytat:
uwielbiam Dzień świra ![]() Cytat:
![]() ad. 2 ciężarnych nie bijemy ![]() ad. 3 poproszę ![]() Cytat:
i Tobie
|
|
#4052 |
|
Zakorzenienie
|
hehe, ja też
A ta scena o której pisałam to moja ulubiona
|
#4053 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba w jednym dniu zszokowałam trochę dużo kobietek tym egzaminem - to już nawet nie mówie z czego cięzarnych chyba nie biją ![]() no i pamiętaj na przyszłość "CZYTELNIE" znów oplułam monitor jak to przeczytałam ![]() no to dzięki
|
|
|
#4054 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4055 |
|
Wtajemniczenie
|
Wlaśnie posprzątałam piwnicę. Wynosiłam śmieci -dwa male kartony i resztki folii oraz z domu butelki szklane i PET. Patrzę a sąsiad spod trójki sprawdza gdzie ja to wywalę-ale chciał zrobić to tak bym nie widziała. Więc idę i dzwigam to ustrojstwo patrzę a dziadek buch za blok sie schowal.Idę dalej-dziadek jest już za śmietnikiem. Podchodzę- sąsiad cyk za krzaki. I nagle coś mnie podkusiło:ja cyk z drugiej strony i do niego "a ku ku". Facet się speszył i poszedł
![]() Jakoś wasza obecność mi humor poprawia, i rodzą się z tego takie różne głupiutkie pomysły
|
#4056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4057 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka kozice burgundzkie Że tak powiem: "tęskniłyśta"???? ![]() Na wstępie sorewicz mega wypaśny za to, że ciocia KAsia nie zacytuje wszystkiego o czym chciałaby wogle wspomnieć, ale wątek się wtedy skończy TAK SIę MAłPY ROZPISAłYśCIE!!! ![]() Cytat:
![]() Ad.2- mrrrrrrrrrrrrrr kotuś mój tęskni za pijakiem swoim Cytat:
do komputera Cytat:
Co z nimi?? Ja jestem szczęśliwą posiadaczką 4 storczusiów Moja mama ma ich chyba z 5 i mnie rosną ładniej. Trzeba mieć rękę do kwiatów , troszkę o nie dbać i pogadać do nich To moja recipe ![]() Wraaaaaaaaaaacaaaaaaaaaaa aaaaam... ale po tym żyganku metr przed domem ... jestem na odwyku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Trzepańsko futra mu urządzić!!!!!!!!!! Liloszku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nadciągaj z haką ! To jest emergency sytuation! buahahahahhahahahahahah dobre! Ale i tak to nie pobije Pana schowanego za krzakami Cytat:
Wery najs brest ![]() Cytat:
Ad.2- buahahahahahhaahahhaha Ad.3- bua... a nie to nie śmieszne :P nie lubiem serowego sosini, więc niet ![]() A ja nie jestem magistrem żadnym :P Być może kiedyś skończę tę wstrętną, nudną i flakowatą bankowość ![]() Dziołszki kochane nie krzyczcie na mnie że więcej nie odpiszę ale co rusz mi komp coś szwankuje i mi wizaż ucieka ((Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrr... stary dziad <najszybciej chodzącą częścią w tym kompie jest wiatrak!> Buzi dla każdej stokrotki kochanej która o mnie pomyślała i tęskniła choć cip cip **
20.05.2015 punkt południe 3740g 58 cm Kocham nad życie!!! Edytowane przez kasienka1985 Czas edycji: 2009-03-11 o 13:22 Powód: Mord na kompie zacząć czas :]]] |
|||||||
|
|
|
#4058 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze się pytasz?
![]() pewnie, że tak dobrze, że już jesteś szaleńco |
|
|
|
#4059 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Fajnie, ze jesteś... |
||
|
|
|
#4060 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Słonka
Wpadłam się przywitać naskrobałyście tyle teraz poczytam sobie
|
|
|
|
#4061 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
))))))Cytat:
Jak Cię nie ma cały alkohol muszę na siebie brać. Czasami jeszcze Czekoladka coś chlapnie ale jej tez nie ma.
|
||
|
|
|
#4062 |
|
Zakorzenienie
|
Gocha
Nooooooooooooo i tak ma być! ![]() Aż się wracać chce!!! ![]() Izka- Ty gupolu jeden po coś to tu wklepywała, co to przeczytam to płakam
|
#4063 |
|
Zakorzenienie
|
Oj widze dziewczeta ze tutaj wesolo... Mrryy i ktoras obiad gotuje bo pieknie pachnie
![]() Kasienko jak to milo Cie zobaczyc, zapracowana bestyjo Izka alez dalas z tym sasiadem, dobrze ze dziadek zawalu nie dostal. Ciekawe co teraz zrobi jak Cie na ulicy spotka heheh. Katarzinko bede pamieta o trzymaniu kciukasow... do momentu jak nie zapomne daty w kalendarzu heheheh. Zartuje Trzeba sie posmiac, bo tesciowa mnie dzis zirytowala swoim sposobem myslenia. No ale tak w ogole to co to za facet, ktory majac 25lat chowa sie za mamusina kiecke i to ona probuje konflikt braterski zazegnac. Nie no porazka jakas. Jesli facet nie ma jezyka w gebie i nie potrafi sam zadzialac to cos nie tak... No ale ja nie mam zamiaru sie z nia klocic o doroslych facetow.... Wlasnie upomina go zeby do szkoly sie szykowal... ach.... niedlugo zaczne miec na nia uczulenie.... zaczynam byc wredna Ale u nas ulewa z piorunami i gradem przeszla... |
|
|
|
#4064 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Hej
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Kasienka no malpeczko zabieraj sie do roboty i takze sie rozpisuj. Przynis haczke do domu to komputer juz nie podskoczy bo bedzie sie bal ze wetkniesz mu ja w wiatraczek ![]() DZastuś wrzucaj zdjecie U mnie znow spadek formy - nie wiem jak to mozliwe
|
|||||||
|
|
|
#4065 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Was to zostawić na kilka godzin
![]() Nie krzyczcie na mnie że znów się odciągam od nauki ale musiałam zajrzeć do was ![]() Cytat:
![]() ![]() dobre![]() Cytat:
![]() co racja to racja Ale bez nich byłoby smutno ![]() Cytat:
![]() Zacznę od jutra, oki? Cytat:
Cytat:
![]() No baaaaaaa Oki, już nie piszę, wracam do nauki
|
|||||
|
|
|
#4066 |
|
Zakorzenienie
|
ojejku jaki tu ruch
![]() przyszła koleżanka na kawkę i nie zdążyłam przeczytać co naskrobałyście a teraz jest tego więcej i więcej ale mam zaległości a tylko od wczoraj ![]() zaraz mąż przyjdzie i znowu mi pewnie przeszkodzi
|
|
|
|
#4067 |
|
Wtajemniczenie
|
ok spadam, do teściów na obiad, później aerobic i może wcześniej się dziś położę. Papatki
|
|
|
|
#4068 |
|
Zakorzenienie
|
no i druga koleżanka mi przeszkodziła więc chyba dopiero wieczorkiem zajrzę tu na dłużej
|
|
|
|
#4069 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() hehehe no nie mogę wygrałaś dla mnie Kasienko padły mi wszystkie kwiatki z nich więc je podciełam i mam nadzieję że zakwitną za jakiś czas znowu. Ja nie mam chyba jednak ręki do kwiatów ![]() hehe a z tym wierceniem to wyobraźcie sobie, że ja to mam na codzień i to juz prawie od 6 miesięcy. My mieszkamy w całkiem nowym bloku gdzie się jeszcze wszyscy nie przeprowadzili i cały czas wykańczają te mieszkania masakra. Najgorzej nas wkurza jak ktoś wierci w sobote albo w niedzielę ok 22 grr koszmar. |
|
|
|
|
#4070 |
|
Zakorzenienie
|
doberek
|
|
|
|
#4071 |
|
Raczkowanie
|
[quote=LOLA7;11322883]
3. wiecie ja mam straszny problem z cerą ja przez 7 lat brałam tabletki właśnie między innymi na cerę brałam diane 35 i buźkę miałam ładną. Stwierdziłam jednak że bez konca tabletek nie mozna brać i już mnie lekarz opierdzielał że za długo biorę i zainwestowałam po ślubie w Lady Comp. Ale do rzeczy teraz strasznie mnie wysypuje codziennie coś nowego masakra, aż się boje rano w lustro spojrzeć niewiem już jak sobie z tym poradzić żadne przepisywane przez dermatologa leki nie pomagają grrrr Wogóle po odstawieniu mam wiele niefajnych niespodzianek kolejną są strasznie przetłuszczające się włosy i oczywiście długie cykle ok 40 dni grrrr witam dziewczeta wieczornie ![]() czytam Was od kilku dni i nie moge za czorta nadrobic zaleglosci!! ale jak tu taki problem, pisze ![]() LOLA u mnie bylo to tak: dwa lata temu wysypalo mnie, ze az strach-czytaj nacieki ropne, po lekkim naciagnieciu skory na policzki leciala zolta/zielona ropa bleeee. udalam sie do n-tego dermatologa przepisal mi table-tetralysal i mazidlo robione-klasc na noc, kosmetyki la roche posay-zel do mycia, krem i zakaz jedzenia ketchupu, czekolady, ostrego-np pizzy, kebabow, chipsow itp zdziwilam sie lekko i mowie doktorkowi, ze nie zauwazylam abym reagowala na jedzenie, kazal robic jak powiedzial. i mial racje, jak calkowicie odstawilam ww jedzenie, stosowalam table itd zaczelo sie poprawiac. kiedys juz z niemocy wciagnelam czekoladowego cuksa i... po 4 godzinach wylazl mi pikador jak ta lala!!! ![]() w miedzyczasie zrobilam wymaz z ropnia-wykazalo jakie leki dzialaja na mnie, akurat tetralysal okazal sie trafiony /ale jak jezdzilam od kilku lat po dermatologach to zaden ciul mi o tym nie powiedzial!!!/ slub mialam we wrzesniu 2008, buzie mialam fantastyczna teraz za bardzo znow nie mam, bo jestem w 27 tc, bedziemy mieli dziewczynke Juleczke, hormony zaszalaly i w pierwszych miesiacach troche mnie wysypalo i wszystko dluzej sie goi ![]() dzialalo jescze na mnie tak: herbatka z bratka-oczyszcza krew-pilam oklady z rumianku-parzylam expresowki i kladlam na twarz smaruje dalej kwasem bornym takie zmiany mozna leczyc z tego co wiem roakutanem lub izotekiem/izotrekiem sa to silne tabletki, nie mozna zajsc w ciaze w trakcie leczenia! nie zdecydowalam sie na to, bo nawet tabletek anty nie bralam nigdy, wiec nie chcialam sie truc aaaa jeszcze jedno: w pazdzierniku 2007 usunieto mi torbiela- stan zapalny i po tym buzia tez mi sie poprawila /to bylo wrecz niesamowite, bo o 12 w poludnie mialam zabieg, rodzice przyjechali o 17 i zaczeli mi sie przygladac... nie wiedzialam o co chodzi... a to buzia mi sie wygladzila, ze az moj tato zauwazyl!! babcia radzila smarowac twarz moczem, ale tu sie nie moglam przemoc... powodzenia ![]() czytam dalej
|
|
#4072 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Hejka wkońcu jestem i mam nadzieję, że mi już nikt nie przeszkodzi
![]() siedzę sobie sama w domciu z kawunią i teraz mam czas tylko na wizaż U mnie był dziś ładny dzionek byłam ze znajomą na mieście i z jej 3 miesięcznym synkiem nawet sobie trochę wózek popchałam Cytat:
żebyście się jak najszybciej pogodzili ![]() Cytat:
też bym chciała do kina szczególnie tego mi tu brakuje w irl... Cytat:
za rozmowę dobre dobreCytat:
trzymam bardzo mocno z przerwami na pisanie ![]() Cytat:
Cytat:
a zaraz podeślę kilka fotek |
||||||
|
|
|
#4073 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4075 |
|
Zakorzenienie
|
To te moje prezenciki, które miałam wkleić
![]() ma bizuterie.jpg biz.jpg tą bluzeczkę kupiłam w piątek za pol ceny czyli 13 euro w Vero Modzie ![]() srebrna.jpg a te dwie kupiłam dzisiaj też w Vero Modzie![]() tą fioletową za 10 euro a siwą za 17 ![]() siwy sweterek.jpg fioletowy.jpg spadam narazie oglądać wspólna Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2009-03-11 o 20:15 |
|
|
|
#4076 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4077 |
|
Wtajemniczenie
|
hej z wieczora mordki
![]() w profilu umieściłam album z mym licem w nowych brylkach ![]() zapomniałabym o YCD ale dzięki Wam nie zapomnę widzę, że Kasienka się w końcu odezwała masz szczęście Izka z tym 'czytelnie' to ![]() zapomniałam co miałam pisać, bo mi nie zacytowało jakoś nie mogę sie jeszcze przyzwyczaić do nowego image wizazu ![]() buziol dla Was
|
|
#4078 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Boże dziewczyny jaka ja jestem głupia
i mimo dobrych chęci mojego męża i programu do odzyskiwania danych nie dało się tego odzyskać Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 ![]() Cytat:
![]() ad. 2 to powiedz jej kiedyś "a kuku" ![]() ad. 3 to jest po prostu to co lubimy najbardziej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ad. 2 nie ma to jak babcine sposoby ![]() otwiera mi się tylko ta biało - czarna bluzeczka i podoba mi się
|
|
#4079 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzasta ja naprawde ślepa jestem: zamiast kąpu kąpu widziałam tekst "idę kung-fu"
z mężem sie pogodziliśmy, przeprosił mnie i powiedzial ze teskno mu bylo byc tak blisko i sie nie móc przytulić:P
|
#4080 |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam dodać, że wczoraj na dzień mężczyzny kupiłam winko i zrobiłam kolacyjkę
a mężuś oczywiście nie miał pojęcia o swoim święcie ![]() Izuś dla męża i cieszę się, że tak szybko mu przeszło ![]() OMG ale mnie zalewa @ nie nadążam latać do kibelka po wymianę ![]() i jeszcze boli brzuchol ![]() ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ---------- lecę na YCD ![]() zaraz mężuś wpadnie z pracy i będziemy szamać pierogi z jagodami zajrzę na jakiejś reklamie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:26.

sprawdza sie powiedzenie zatem ze w marcu jak garncu!! ale na pocieszenie odemnie 
A ta scena o której pisałam to moja ulubiona 
chyba w jednym dniu zszokowałam trochę dużo kobietek tym egzaminem - to już nawet nie mówie z czego 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

hand-made: urodzinowo na 40tkę
kto to myślał, żeby o 8 rano młotkiem walić w łazience (idiota z tego sąsiada, remont tej cholernej łazienki robi już chyba ze 3 miesiące 

Zacznę od jutra, oki?
a tylko od wczoraj 

dla męża i cieszę się, że tak szybko mu przeszło