![]() |
#271 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Która z dziewcząt ma "doła" przez faceta? Część 3
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Raczkowanie
|
Mój wybiera się dziś do kolegi na imprezę urodzinową i bez słowa wyjaśnienia zakomunikował mi: "pasowałoby, żebym tam poszedł sam."
Jestem zła smutna, cały czas tylko o tym myślę, bo jeszcze nigdy mnie tak nie potraktował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Kurczę, jaki zdołowany ten wątek... masakra.
Wczoraj był dzień kobiet, dostałam ślicznego kwiatuszka od TŻ i spędziliśmy wieczorek jak zwykle przed jakimś filmem...a dzień zakończył się moim ogromnym dołem... Edytowane przez skorpionica3 Czas edycji: 2009-03-14 o 22:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 |
Raczkowanie
|
pokłociłam się z TŻ i powiedziałam dwa słowa za dużo, on powiedział, że nie wie kiedy sie odezwie
![]() ![]()
![]() |
#276 |
Zadomowienie
|
ja w sumie też dołuję, bo On zawraca mi głowę a kocha swoją byłą
![]()
![]() |
#277 |
Wtajemniczenie
|
Widze, ze nie jestem sama.. ehh.. moj Tz ma obsesje na pkt zdrady (efekt spaczenia po ostatnim zwiazku ktory teraz odbija sie na mnie :/) dzieki czemu ciagle sie o to klocimy.. jego podejrzenia, spojrzenia sa dobijajace.. i tylko mi mowi "kazdy tak mowi, a prawde znasz tylko Ty.. " ciegle mu powtarzam, ze zalezy mi tylko na nim, swiata po za nim nie widze.. niby przyjmuje to z usmiechem, ale czuje, ze mi nie wierzy.. myslalam, ze poradze sobie z tym, ale im dluzej jestesmy razem tym jest mi trudniej.. hmmm..
![]() |
![]() |
#278 |
Rozeznanie
|
Ja mam trochę doła od wczoraj
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Wtajemniczenie
|
ho ho ho
nowy wizaz to taka odmiana na wiosne ? ![]() wolalam stary :/ w tym jakos gorzej mi sie "poruszac" a co do faceta i dola, to moj ddz zaaplikowal mi niezla dawke w dniu kobiet lepszego momentu nie mogl wybrac i tak kiedy inne byly na kolacjach, filmach, podziwialy swoje kwiatki ja ryczalam w lazience na podlodze a glupia jestem jak but, bo on nie zasluguje na ani jedna moje lze !
![]() |
#280 |
Zakorzenienie
|
to co on ci zrobił?
ja mam doła przez faceta bo go nie mam i czasem mi tylko smutno... a tak to bez faceta zycie jest zaje*(fajne) ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/14430ff3c8.png http://www.fotografia.slubna.com.pl/...4-04-21/05.jpg Edytowane przez Myszunia19 Czas edycji: 2009-03-11 o 22:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
W dodatku, nie wspierasz go tylko jeszcze bardziej go stresujesz. Chłopak walczy o być albo nie być na uczelni, a ciebie interesuje tylko to, że wysyła ci sms dopiero o 23 ![]() Jak mnie kobiety irytują czasem... ![]()
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#282 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() nic dodac, nic ujac p.s. co tam u Was babuszki slychac? p.p.s. to ja miphuhiz, tylko pod innym nickiem ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#283 | |
Wtajemniczenie
|
aaaa
juz nawet nie chce mi sie o tym myslec, a co dopiero pisac bo jak tak dluzej mysle, to powinnam go kopnac w tylek i boje sie, ze to wlasnie byscie mi zaczely doradzac... a poza tym to jeszcze dlatego : o wlasnie tego ![]() Cytat:
a ja bym czasem tak chciala ![]()
![]() |
![]() |
#284 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Radze Ci, żebyś przestała zajmować się głupotami i skoro nie potrafisz wspierać swojego chłopaka to chociaż go nie dołuj. Pewnie za 2 tygodnie wszystko wróci do normy więc nie powinnaś się denerwować. Pozatym są rzeczy ważne i ważniejsze i jedną z tych ważniejszych powinna być właśnie edukacja ![]() Cytat:
![]() Jakto leżałaś na podłodze i płakałaś? Jeśli tż nie spuścił Ci lania ![]() I oczywiście zdanie mam nadal takie samo, że powinnaś go rzucić w diabły już ponad rok temu. Nie wiem czemu tak się boisz go zostawić. Fajna z Ciebie dziewczyna, a trzymasz się takiego dupka ![]() Na pocieszenie dodam, że też nie miałam romantycznej kolacji, filmu ani kwiatka. Ale nie płakałam ![]() ![]() Pieluchomajtku, masz fantastyczny nick. Choć stary też był do rzeczy ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik Edytowane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Czas edycji: 2009-03-12 o 15:19 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Przykre... A o tym pogrubionym pamiętaj ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co tam u Was? U mnie do ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#286 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Czemu do dupy? Co sie stalo? co tam u mnie. Tez do dupy :/ Jestem totalnie splukana. Jutro ide na chrzciny i wydalam fortune na prezent, sukienke, nowy plaszcz bo oblesnie wygladam w starym, jak juz nowy plaszcz to tez torebka i buty. I tak cala wyplata poszla sie ***ac :/ Do tego bank mnie oszukal na 150 zl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Zadomowienie
|
U mnie też do
![]() Kac mnie dzisiaj chyba zamorduje. Nie mam pojęcia czemu sie popsułam, bo wcale dużo nie wypiłam ![]() Izuś, czemu niefajnie? Miphuhiz, Ty się ciesz, że mogłaś sobie pozwolić na takie zakupowe szaleństwo ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Zadomowienie
|
Witam Was
![]() Niestety , ja też mam problem... a własiwie to chyba kryzys ![]() I jest mi tam smutno, ze pisze tego posta, ...aż mam łzy w oczach, bo nigdy nie pomyślałabym, że napisze na takim forum o moim TŻ. Nie wiem, czy problem tkwi, że ja jestem czepialska, czy przewrażliwiona, czy faktycznie mam racje ![]() Więc,,, TŻ od 6 mies. jest moim narzeczonym. Zgodziłam się na ślub który będzie za 6 miesięcy, bo szczerze mówiąc, nie wyobrażam sobie bez niego życia...Jest dla mnie wszystkim. Ale ostatnio, coraz bardziej widzę, jaki naprawdę ma charakter i czuje się podle, bo na samym początku był zupełnie inny...na samym początku obiecywał, że będzie idealny, nie będzie mi dawał powodów zebym była o niego zazdrosna, a wszystkie koleżanki pójdą na bok...oczywiście nikt nie jest idealny- ja również - i ja nie wymagam, żeby był taki... chce poprostu żeby był wobec mnie w porządku... Nie wiem, czy jestem przerważliwiona, ale jest taka sytuacja...On ma pewną koleżankę , nazwijmy ją K, zna się z nią od dawna... Opowiadał mi że nigdy nic do niej nie czuł, nie była jego dziewczyną i ze to tylko koleżanka...aczkolwiek, kiedy miał swoją dziewczynę i pokłócił się znią ( zerwali) to zaczął kręcić z tą koleżanką K. Nie trwało to długo, ok tyg, ale byli razem na imprezie, prowadzili się za ręcę, całowali się. Potem zerwał z nią kontakt i znów powrócił do swojej dziewczyny. Sytuacja ta miała miesce jakies 4-5 lat temu...Teraz TZ mówi, że nigdy nie byłby z nią, że nie podoba mu się i ona nigdy nie dorówna mnie... Ale...co jakiś czas kiedy jesteśmy razem puszcza mu krótkie sygnały na telefon, nigdy rano, nigdy w południe zawsze późnym wieczorem...Wiem, że koleżanka i nie mam prawa zabronić konaktować mu się z nią, ale czemu akurat musi puszczać ok 23... Ostatnio puściła mu syganł ok 23 w sobotę akurat jak ode mnie odjeżdżał ![]() Poza tym, jeszcze w te wakacje tytułowała mu "Skarbie"...oczywisci e na moją prośbę napisał jej smsa, zeby nigdy tak na niego nie mówiła.. Przed tym, kiedy zaczęlismy być razem miałam bardzo dużo kolegów , znajomych...odkąd jesteśmy razem moje konakty z kolegami zniknęły...poprostu czułam się głupio, gdy jakis chłopak napisal do mnie, mialam również kolegę, któremu pomagałam przy lekcjach,,,znalam się z nim od zerówki - niestety TZ powiedział, zeby do mnie przychodził pod jego nieobecność... Nie chce wyjść na taką, co chce chłopaka uwięzić w klatce i trzymać z daleka od wszystkich, bo naprawdę taka nie jestem i nie chce być...Ale to jest mój narzeczony, przyszły mąż..czy po ślubie też będzie puszczał sygnały na telefon koleżankom? Przecież to chyba nie jest normalne. Stosunki chłopak -dziewczyna i narzeczony - narzeczona...myślę , że różnią się nieco...i narzeczeni są na takim etapie, że powinni ufać sobie...ja ufam mu i chce mu ufać. Ale boli mnie to , że czasem myślę, że ta koleżanka K jest dla niego ważniejsza niż ja...bo już nieraz przez nią płakałam ( wiem czasem nie mialam powodu) a on to ignoruje... Ale czy właściwie ta K jest koleżanką, jeśli pare lat temu całowali się? Przecież istatniała wtedy między nimi chemia, jakis pociąg, a teraz co, nic? Łzy w oczach ![]()
Wymianka kosmeyczna: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=30110072 #post30110072 _________________________ __________________ Edytowane przez Wizazanka492 Czas edycji: 2009-04-03 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
;p
Edytowane przez virgin katty Czas edycji: 2010-05-13 o 12:24 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo ja jakoś nie rozumiem ![]() A poza tym, rozwody są drogie ![]()
![]() |
![]() |
#291 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Bez obrazy ![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#292 |
Rozeznanie
|
Jestem z nim prawie od roku , kocham go , poczatkowo nie chciałam tego związku ale stało sie i uważam że dobrze wybrałam chociaż na początku tak nie myślałam. Denerwuje mnie jedynie to ze od jakiegos czasu coraz wiecej sie sprzeczamy , wiem pewnie powiecie że to normalne ale to mój pierwszy mężczyzna z któym jestem tak długo , kiedyś wybierałam życie niezależnej singielki. On robi mi problemy nazywając kobietą z wyższych sfer tylko tutaj jest problem bo ja sie za kogos takiego nie uważam , wcale nie moge sie poszczycić bogactwem żyje na normalnym poziomie wakacje , zakupy itd. wprawdzie otaczam sie towarzystwem bogatych ludzi ale nie odnosze wrazenia zeby mialoto na mnie jakis wiekszy wpływ. Mój TŻ twierdzi jednak inaczej , on nie nalezy do zamoznych , ma problemy finansowe musial sprzedac samochod a zeby splacic długi i zacząc życie od "nowa" zmienił prace , teraz nie widujemy sie całymi tygodniami jedynie weekend jest dla nas i to przewaznie jeszcze nie caly. Jest jeszcze jedna sprawa kiedyś miałam wielką ochote na to zeby sie z nim kochać , obecnie nic mnie do tego nie ciągnie nie wiem czy zamieniłam sie w oziębła kobiete martwie sie tym stanem rzeczy i sama juz nie wiem co mam robić
![]() |
#293 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() WRU, ale mi dowalilas ![]() jednak nie jest ze mna az tak zle, zebym nie wiedziala, ze jest w tym duzo racji ![]() Co do ddzta, to sama nie wiem, co napisac. Raz jest dobrze, raz zle, czesciej dobrze...ale jak jest zle, to pewnie troche wyolbrzymiam i tak to wlasnie wyglada. Na razie nie wyobrazam sobie, zebym miala od nieo odejsc. Moze zalosne, ale na pewno prawdziwe. ale ja nie o ddzcie chcialam ![]() ja chcialam sie zapytac, jak tam Twoja dieta SB ? U mnie mija drugi dzien wlasnie i tak jak nigdy nie mialam ochoty na slodycze, teraz czuje, ze moglabym opierdzielic caly tort ![]() IZU, dziekuje ![]()
Dżony Edytowane przez pearpearl Czas edycji: 2009-04-05 o 21:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Zadomowienie
|
Ja się dietowałam tylko miesiąc
![]() Wszyscy zaczęli mówić, że nie powinnam i dobrze wyglądam a ja głupia uwierzyłam. Teraz jestem zła i znowu będę musiała zacząć. A tak to już bym była piękna do wakacji ![]() Schudłam 2 kg. Wróciłam do starych przyzwyczajeń i nic nie idzie w górę. W zeszłym roku w maju też byłam na diecie i schudłam 4. I mimo, że przez cały rok jadłam jak zawsze ( ![]() Za to mój tata trzyma się rewelacyjnie. Schudł już ponad 13 kg. Nie objada się wieczorami i je mało słodyczy, ale tak ogólnie to je w sumie normalnie i nadal chudnie skubany! jakieś pół kilo na tydzień. Jeśli chodzi o tą ogromną ochotę na słodycze to jest zupełnie normalne. Na szczęście nie trwa długo, myślę, że jeszcze kilka dni. Mi i tacie ta dieta naprawdę służy. Mam nadzieję, że podobnie będzie w Twoim przypadku, dlatego postaraj się wytrzymać. Najgorsze będą pierwsze dwa tygodnie ![]() Co do ddżta to nie pozostaje mi nic innego jak trzymać kciuki, że jednak masz oczy otwarte i jeśli faktycznie miałaby Ci się dziać krzywda to sobie nie pozwolisz ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jak troche pobedziesz na tej diecie, to pozniej nawet jak zaczynasz jesc normalnie, to nie skacze raptownie waga? Jej... to byloby cudowne! Cytat:
![]() Na swieta bede prowadzila akcje namawiania moich rodzicow na nia ! Posluze sie przykladem Twojego Taty ![]() Cytat:
Mam jeszcze takie pytanie. Moge jesc tyle, ile chce i kiedy chce ? Tzn te dozwolone produkty? Czy musze sie trzymac 3 duzych i 2 malych posilkow dziennie? I co zabrac w 8 godzinna podroz do pociagu ? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#297 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Na naszym przepisowym wątku jest przepis na hmm ptasie mleczko Blondee czy jakoś tak ![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli masz ochotę na częstsze podjadanie być może jesz za mało na śniadanie albo za późno? No i obiad też powinien być dość obfity, tym bardziej, że nie jesz węglowodanów, a warzywka możesz wcinać do woli. A do pociągu? Hmm, może jakąś sałatke warzywną, z grilowanym cyckiem kurzęcym albo tuńczykiem, Z jogurtem naturalnym i łyżeczką majonezu (my jedliśmy nawet na pierwszej fazie) ![]() ![]() Cytat:
![]()
"Pieniądze szczęścia nie dają ale mogą sprawić, że w całym twoim nieszczęściu będziesz żyła niezmiernie komfortowo." Clare Boothe Luce Jeśli nie widzisz nic złego w rozmnażaniu nierodowodowych zwierząt -> Zajrzyj STOP OKRUCIEŃSTWU - klik Edytowane przez Wróżka_Dzyńdzyńdzyń Czas edycji: 2009-04-06 o 23:05 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#298 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale mi dalas teraz motywacje do tej diety ! uwielbiam maka i milke i piwooooooo ![]() dwa miesiace diety wystarcza ? ![]() Cytat:
![]() To ptasie mleczko to zjadliwe ? Jakos nie brzmi to zachecajaco... Cytat:
a tak zeby nie bylo calkiem offtopicowo jak tam Twoj TZ ? ![]()
![]() |
![]() |
#299 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Aczkolwiek teraz zachorował na grypę żołądkową i już mu powiedziałam, że jeśli mnie zaraził to zginie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.