Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II - Strona 114 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 22:29   #3391
Ainsel
Zadomowienie

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Zjadłabym coś,ale nie wiem co.
to jak juz będziesz wiedziała, to zrób i mi jakąś kolacyjke głodna jestem a mi się nie chce tyłka do kuchni ruszyć
w ogóle to jakos pusto tu pod wieczór, a ja w dzień wyjatkowo zabiegana byłam i czasu na wizaż nie było
Ainsel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 22:39   #3392
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Moherowe dinozaury, konserwy i dewotki-wspólne dzierganie beretów. - część II

ainsel,to będziemy trzymac kciuki za jazde w poniedziałek. Ah zrobiłbym tosty,ale szynki mi już brakło.Skończylo się i nie mam pomysłu co by tu zjeść :/ a też z lekka glodnawa jestem,zaraz pójde poszperać w lodówce,szafkach może coś ciekawego znajde.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 22:58   #3393
Ainsel
Zadomowienie

Mad, ale ja mam jazdę w czwartek. Ale co tam, mozesz już od poniedziałku trzymać
Stary 2009-03-11, 23:01   #3394
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez espera Pokaż wiadomość
Oooo..ja jadłam wspaniałe tagiatelle z łososiem w Rzymie próbowałam coś sama zrobić, ale średnio wychodziło. Ogólnie wrzucałam łosia do sosu pomidorowego mniej więcej jak do Napoli, ale nie byłam usatysfakcjonowana efektem.
To które ja jadłam, było w jakimś białym sosie, jakby serowo-śmietanowym, ale nie umiem opisać smaku

A propos fobii - boję się pająków. A co ciekawe - zaczęłam z 2 lata temu, bez konkretnego powodu, ogromnie sie ich bać. Nieważne czy mały cienki, czy wielka tarantula. Pierwszy odruch to zrzuc i przydeptaj a raczej przywal butem - boję się, że przegryzie sie przed spód i ugryzie w stopę. Nawet w łazience zabijam, chociaż wiem że to przynosi pecha. Kiedyś jak kładłam sie spać koło północy, zobaczyłam na szafce nocnej kątnika domowego - nie zdążyłam zabić bo zwiał za szafę. Oczywiście nie mogłam zasnąć, bo wyjdzie. O 3 w nocy stwierdzilam, że pora spać, bo pewnie zwial przez okno - podnoszę głowę znad książki, i widzę że idzie w moją strone PO ŁÓŻKU. Pod ręką miałam pilota - przygniotłam pilotem, wyobracałam pilota na nim z minutę, podnoszę - a pająk hop na ścianę. Uwierzcie mi, powinnam brac udział w dyscyplinie - rzucanie pilotem do celu Dobiłam gnoja Kosztem pilota, ale warto było.

Kolejna fobia - ciągle jestem przekonana, że o czymś zapomniałam. Rano potrafię się wrócić z przystanku i sprawdzić, czy palniki na kuchence elektrycznej są ustawione na zero, i czy piekarnik jest wyłączony - mimo, że nic nie gotowałam ani nie piekłam, mam wrażenie że mogłam przesunąć wskaźnik mimowolnie, przechodząc obok. Wychodząc z domu sprawdzam po 5 razy, czy mam wszystko ze sobą, później robię to w drodze na przystanek z 2 razy, w tramwaju też, no i oczywiście kilkakrotnie u celu podróży. Mimo tego, że z moich drzwi nie da się wyjąć klucza, gdy zamek jest otwarty, po wyjściu z domu stoje pod drzwiami molestując klamkę, i liczę do 30stu - wszyscy patrzą na mnie jak na kosmitkę, czekają przy windzie a ja stoję, ruszam klamką, i mruczę do siebie. A i tak potrafię się jeszcze wrócic, sprawdzic wszystkie okna czy zamknięte, i zabawa z drzwiami na nowo. Żeby było śmieszniej - z autem tak nie mam.

Edytowane przez Elliannia
Czas edycji: 2009-03-11 o 23:02
Elliannia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 23:11   #3395
Malla
Nie depcze krokusów

Też bałam się pająków jako dziecko. Miałam łóżko w kącie pokoju i nieraz budziłam się z pająkiem na poduszce czy w ustach, fuj! Nie korzystałam z łazienki póki ktoś nie ubił stwora. Jak się wyprowadziłam z domu, zaczęłam utrzymywać pająki przy życiu. Na moim osiedlu jest dużo owadów, w mieszkaniu mam rybiki, kota nie mam, ale pająki są w miarę skuteczne, nawet im pajęczyn nie odkurzam, żeby się nie wyprowadziły.
Stary 2009-03-11, 23:17   #3396
Ainsel
Zadomowienie

Elli, z pająkami mam tak samo, mnie widok pajaka paralizuje i jedyne co mogę zrobić to go czyms zatłuc-wiem, głupie, bo pajaki są pozyteczne itd. No ale po prostu nie moge przebywać w jednym pomieszczeniu z pajakiem-albo on, albo ja Kiedyś miałam taka sytuację (do dziś mam traumę )-siedzę sobie w łózeczku(mam materac na podłodze), czytam w spokoju książkę, a tu widzę sunie w moim kierunku WIEEELKIE BYDLĘ, ale serio-nigdy nie widziałam tak wielkiego pająka. No i coraz blizej materaca, spanikowałam, zwiałam z pokoju i poszłam spać do drugiego. No ale ON wciąż był w moim domu przecież, tylko gdzieś ukryty. Następnego wieczoru po prostu się wyniosłam z domu na noc (akurat imprezę miałam), a jak wróciłam rano do domu, to tylko sie rozglądałam po ścianach, czy sie gdzieś nie czai. W końcu moja mama go przydybała i eksmitowała, ale sama sie zdziwiła, jaki był duży (bo ozywiście myślała, ze przesadzamstras zny był

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
Też bałam się pająków jako dziecko. Miałam łóżko w kącie pokoju i nieraz budziłam się z pająkiem na poduszce czy w ustach, fuj! .
o matko, weź nic mi nie mów ale gdzieś czytałam, że w ciagu życia zjadamy ileś tam pająków-nie przyjmuję tego do wiadomości, nie chcę tego słyszeć nanananananana [zatykam uszy nananana]
Stary 2009-03-11, 23:18   #3397
madmuazelle
BAN stały

Ain,nto sorka z rozpeduchyba napisalam o poniedzialku.To w czwartek będą kciuki.

Oglądałyście you Can Dance???Jak nie to polecam obejrzec ten filmik.
http://youcandance.plejada.pl/46,679...i,1,wideo.html

A do lodowki nie dotarłam jeszcze,nie chce mi się ruszać z wyrka. ;lol:
Stary 2009-03-11, 23:21   #3398
Ainsel
Zadomowienie

ja też jeszcze do kuchni nie dotarłam, ale idę, bo już mi w brzuchu burczy.
A co do jazdy-to możesz od poniedizałku trzymać, ja sie nie obrażę
Stary 2009-03-11, 23:22   #3399
Malla
Nie depcze krokusów

Mad...elle, błagam, nie uaktualniaj linka w podpisie, bo trafienie po nim na ławeczkę jest oznaką niemałej ynteygiencieyi użytkownika!

idę... night, night!
Stary 2009-03-11, 23:25   #3400
Elliannia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ainsel Pokaż wiadomość
Elli, z pająkami mam tak samo, mnie widok pajaka paralizuje i jedyne co mogę zrobić to go czyms zatłuc-wiem, głupie, bo pajaki są pozyteczne itd. No ale po prostu nie moge przebywać w jednym pomieszczeniu z pajakiem-albo on, albo ja Kiedyś miałam taka sytuację (do dziś mam traumę )-siedzę sobie w łózeczku(mam materac na podłodze), czytam w spokoju książkę, a tu widzę sunie w moim kierunku WIEEELKIE BYDLĘ, ale serio-nigdy nie widziałam tak wielkiego pająka. No i coraz blizej materaca, spanikowałam, zwiałam z pokoju i poszłam spać do drugiego. No ale ON wciąż był w moim domu przecież, tylko gdzieś ukryty. Następnego wieczoru po prostu się wyniosłam z domu na noc (akurat imprezę miałam), a jak wróciłam rano do domu, to tylko sie rozglądałam po ścianach, czy sie gdzieś nie czai. W końcu moja mama go przydybała i eksmitowała, ale sama sie zdziwiła, jaki był duży (bo ozywiście myślała, ze przesadzamstras zny był

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

o matko, weź nic mi nie mów ale gdzieś czytałam, że w ciagu życia zjadamy ileś tam pająków-nie przyjmuję tego do wiadomości, nie chcę tego słyszeć nanananananana [zatykam uszy nananana]
Ani, to co mnie chciało zaatakować, to było takie :
http://free.of.pl/n/noko1/pajak.jpg
http://forum.przyroda.org/files/thum...tnik_1_136.jpg

Co ciekawe - tydzień później ubieram się w kurtkę w drzwiach kuchni, lokatorka cośtam w kuchni robi, odwraca sie w moją stronę i zaczyna krzyczeć - okazało się, że jeszcze większe bydle mam na ramieniu Bogu dzięki zrzuciła, i zadeptała. Od tego czasu zanim ubiorę kurtkę, to ją wytrzepuję

Moja kumpela miała dramat - od kogoś z hodowli uciekł jadowity, i trafił do jej kuchni... wszystkie 3 (bo lokatorki też) wskoczyly na stół, a pająk stał przed stołem w pozycji do ataku! I tak pół godziny, bo co sie któraś próbowała ruszyć, podnosił się na odnóżach i tak jakby syczał! Próbowały w niego rzucać tym, co było w zasięgu ręki, ale nic nie dawało :/W końcu jakimś cudem dorwały taboret, i na nim szybko połozyły i przytrzymały stopami nogi taboretu... Jak się rozgniótł, to był prawie wielkości tego taborecika, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj

Stary 2009-03-11, 23:48   #3401
Ainsel
Zadomowienie

o matko! jakieś masakryczne historie mi tu przed snem zapodajesza pod te linki boję się zajrzeć
musiałam powrócic na explorera (z firefoxa), bo tu mam inną czcionkę i lepiej mi się czyta wizaż. A ja niekumata jestem ze spraw komputerowych i nie wiem, czy da się to jakos zmienic. Czytałam na technicznym, że TNR jest na całym wizażu i tak ma pozostac (to czemu na explorerze jest inna?). Ech..rozterki i dywagacje umysłu humanistycznego
Stary 2009-03-11, 23:56   #3402
espera
Raczkowanie

GG do espera

W takim razie muszę zajść do PH i spróbować w tym białym sosie

Trochę mi lżej, skoro Wisienki i Elli macie to samo co ja czyli jednak jestem normalna

Za pająkami też nie przepadam. Ta ostatnia historia masakryczna

Będę trzymać kciuki za Lunę i Ainsel

...tym czasem zmykam i spróbuję wrócić do spania w nocy i wstawania rano jak człowiek

espera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 00:17   #3403
madmuazelle
BAN stały

Malla,spokojnie nic takiego nie zamierzam.

Ain,nie wiem jak ty ale ja jeszcze nic nie zjadłam. Ty pewno już po amkowaniu.

Dużych pająków się boje i zarazem brzydze,to samo dotyczy myszy,szczurów nawet tych domowych.
Stary 2009-03-12, 00:46   #3404
Ainsel
Zadomowienie

Mad, yhy, ja juz najedzona i śpiąca. Więc zegnam wszystkie miłe paniedobranoc i do następnego
Stary 2009-03-12, 00:56   #3405
Elliannia
Zakorzenienie

I ja równiez zmykam do spania, poprawiłam co miałam poprawić i mi się oczy same zamykają

Dobranoc moherki

Mad, mendo moherowa, co z nk? ;>

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 01:09   #3406
madmuazelle
BAN stały

ain,dobrej nocki.

elli,napisałam Ci na PW.

też chyba zaraz pójde spać,co tu tak sama będe siedzieć.
Stary 2009-03-12, 04:50   #3407
MagdaP
Zadomowienie

Witam z rana, moherki
Stary 2009-03-12, 05:33   #3408
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Witam, Sabah al Khair i miłego Czwartku.... a u mnie to już przed weekendem

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Ain,nto sorka z rozpeduchyba napisalam o poniedzialku.To w czwartek będą kciuki.

Oglądałyście you Can Dance???Jak nie to polecam obejrzec ten filmik.
http://youcandance.plejada.pl/46,679...i,1,wideo.html

A do lodowki nie dotarłam jeszcze,nie chce mi się ruszać z wyrka. ;lol:

Bleeee.... jak to dobrze, że nie mam polskiej TV

Cytat:
Napisane przez Elliannia Pokaż wiadomość
Moja kumpela miała dramat - od kogoś z hodowli uciekł jadowity, i trafił do jej kuchni... wszystkie 3 (bo lokatorki też) wskoczyly na stół, a pająk stał przed stołem w pozycji do ataku! I tak pół godziny, bo co sie któraś próbowała ruszyć, podnosił się na odnóżach i tak jakby syczał! Próbowały w niego rzucać tym, co było w zasięgu ręki, ale nic nie dawało :/W końcu jakimś cudem dorwały taboret, i na nim szybko połozyły i przytrzymały stopami nogi taboretu... Jak się rozgniótł, to był prawie wielkości tego taborecika, fuuuuuuuuuuuuuuuuuuj
Super historia...

Nie boję się pająków, węży, jaszczurek ani innych zwierząt. Mam gdzieś nawet zdjęcia jak trzymam w rękach dużego ptasznika a na szyi pytona, nie żartuję.

Na ręce włożyli mi tego pająka, a na szyję węża i tak stałam, potem chciałam kupić terrarium i trzymać tam pająka albo mieć pytona, niestety nawet na śliczną iguanę nie dostałam pozwolenia od mojego ówczesnego męża... on panicznie się ich bał

Nie mam fobii, chyba nie mam, bo nie wiem o żadnej, nie sprawdzam, czy zamknęłam dom bo odruchowo zamykam, ale co mnie irytuje i wprowadza w stan dyskomfortu, to ludzka głupota.

Poglądy w stylu "Sylwusi", czy też innych "laleczek" ociekających estrogenem, mam wysypkę na samą myśl o ludziach lansujących się za wszelką cenę... do TV ściągają takie "oryginalne" osoby, że nie mogę na to patrzeć. Człowiek staje się popularny wprost proporcjonalnie do swojej głupoty.
Jak widzę te "osobistości" - znane z tego, że są znane - to mam odruchy wymiotne.

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 05:51   #3409
Wisienki
Zakorzenienie

Ja tam zawsze lubiłam szczury, myszy, żaby aż pewnego dnia w wieku lat nastu (12-14)nie pamiętam dokładnie stwierdziłam, że to nie kobieco tak sie niczego nie bać i powtarzałam sobie kilka razy dziennie "boję się pająków", "boję się pająków", "boję się pająków", mineło kilka miesięcy i nic, aż po powrocie z wakacji (cała noc nie przespana) na widok potwora, pardon pajączka na łóżku dostałam ataku histerii - . No i po tym zdarzeniu naprawde zaczełam się ich bać, a że arachnofobia to przypadłość kłopotliwa po kilku tygodniach zaczełam sobie powtarzać "nie boję się pająków", "nie boję się pająków", "nie boję się pająków" fakt, że trwało to dłużej ale efekt jest i aktualnie nie boje sie pająków, no chyba, że jakiś niespodzielwanie nagle znajdzie się na moim ciele wtedy zaczynam się naprawdę bać

Dzieńdobry Moherki - ja już pędzę bo się spóźnie do pracy ...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 07:10   #3410
agabil1
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś...

GG do agabil1

dzień dobry wszystkim z pracy
W Łodzi spadł śnieg

agabil1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 07:53   #3411
Eva ID
ForceIsStrongInThisOne...

GG do Eva ID

Wisienki, bardzo mi się podoba Twoja metoda autosugestii

I`m Proud to Be a Christian - Jestem Dumna, że Jestem Chrześcijanką

55 kg
Eva ID jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 08:14   #3412
paulina150528
Zakorzenienie

GG do paulina150528

Cytat:
Napisane przez _Ya Pokaż wiadomość
A, ja się zastanawiałam o jakiej Paulinie mówi margo

Teks znany i lubiany

Ja tez sie zastanawiam Ale czarownica nie chce powiedziec

Cytat:
Napisane przez agabil1 Pokaż wiadomość
W Łodzi spadł śnieg

Pod Łodzia a blizej Warszawy tez pada

Dzień dobry baby kochane
Rzuciłam fochem na niedzwiedziaZoł za jedna mnie zdenerwował w nocyNie ma to tamto niech teraz lata koło mnie.
-Moher szary

Wierna fanka Niedzwiedzia,uzależniona od serdelixa

Jeśli mój opis Cie obraził w ramach protestu zdejmij stanik
paulina150528 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 09:21   #3413
201604211131
Konto usunięte

Pod Warszawą - kierunek Białystok - pada śnieg (minka ciekawski - jaka pogoda jest teraz w Szczecinie?).
Eli - straszna ta historia.
Tak przy okazji, to dzień dobry
201604211131 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 10:32   #3414
cc_chanel
Zadomowienie

Dzień dobry moje bertetki Zaraz zmykam do ginekologa....chociaż ktoś mi dzisiaj pogmera

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
CC sliczna sukienka...
bylam w szpitalu u kuzynki i jej dzidziusia..nasiedzialam sie tam uf...

robie pazury i nadrabiam wizaz
To moherki dbają o paznokcie ???

Cytat:
Napisane przez Eva ID Pokaż wiadomość
Bardzo ładna sukienka ważne będa też dodatki

Nawiasem mówiąc to śliczną masz figurę ehhhh... chciałabym mieć taką
.
Tak??? A ja bym chciała z 6-8 kilo przytyć odda mi ktoś swoje zbędne kilogramy????

Cytat:

piękna, elegancka, subtelna...aż sie łezka w oku kręci (sowją niedawno przywiozłam od rodziców i musiałam sie mocno powstrzymywac by jej nie przymierzyć)
Ja za swoją zapłaciłam 280 złotych i obecałam sobie że jej nie sprzedam tylko albo zostawięalbo oddam komuś w dobre ręcę

Cytat:
Napisane przez wirlandia Pokaż wiadomość
Może mi ktoś dać wreszcie kopniaka?
Bo potrzebuję. Muszę być na P (Przytycie), a nie jestem
Ja też chcę przytyć

Cytat:
Napisane przez paulina150528 Pokaż wiadomość
Macie co nieco do poczytania

Jak kobieta bierze prysznic:
Rozbiera sie i sortuje ubranie do koloru i temperatury prania w drodze
do lazienki zaklada dlugi szlafrok, jak mija meza, zaslania wszystkie
krytyczne czesci ciala.
W lusterku oglada swoj nastroj, stwierdza, ze powinna trenowac miesnie
brzucha.
Pod prysznicem uzywa gabki do twarzy, szerszej gabki do ciala,
szczoteczki do stop, szczoteczki do rak i pumeks.
Myje wlosy szamponem ogorkowym, potem szamponem z 43-trzema witaminami
jeszcze raz myje wlosy, aby upewnic sie, ze sa czyste naklada odzywke z
grejfrutu i naturalnego olejku avocado.
Myje twarz szczoteczka do twarzy z rozdrobniana morela, az
zczerwienieje, reszte ciala myje emulsja z imbiru, orzecha i pomidora.
Splukuje odzywke.
Goli nogi i pod pachami.
Wypuszcza wode.
Gabka wyciera wszystkie krople wody, czysci umywalke i wanne.
Wychodzi spod natrysku, wyciera sie recznikiem o wielkosci malego
panstwa, wlosy wyciera recznikiem super wchlaniajacym wode, az beda
suche.
Obszukuje cale cialo czy nie ma pryszczy, wyrywa brwi peseta.
Wraca do sypialni, ma na sobie dlugi szlafrok, a na glowie recznik.
Mijajac meza, zaslania szczelnie wszystko

Jak mezczyzna bierze prysznic
1. siada na brzegu lozka, rozbiera sie i rzuca rzeczy na kupe
2. nago leci do lazienki, mijajac zone, macha ptaszkiem i wola "hu,
huu!"
3. patrzy w lusterko, oglada ptaszka i drapie sie po tyłku
4. wchodzi pod prysznic
5. jeszcze raz sie drapie, teraz po jajkach
6. wacha palce, upajajac sie meskim zapachem
7. bierze pierwszy lepszy szampon i rozprowadza go po calym ciele
8. smarcze w reke, i tak sie splucze
9. myje rowek i jednoczesnie pierdzi
10. puszczajac baki, cieszy sie jak to dziwnie pod natryskiem brzmi
11. wiekszosc czasu spedza na myciu czesci dolnych
12. myje pupe, wlosy zostaja na mydle
13. myje wlosy i twarz
14. szamponem tworzy fryzure irokeza
15. siusiu
16. splukuje sie i wychodzi spod natrysku
17. lekko wycierajac sie recznikiem, sam do siebie mowi, ile wody jest
na posadzce, bo zapomnial zaciagnac zaslone
18. jeszcze raz patrzy w lusterko, ocenia wielkosc ptaszka
19. zostawia mokry dywanik i zapalone swiatlo
20. wraca do sypialni z recznikiem na biodrach, mijajac zone, uchyla
recznika, macha ptaszkiem i wola "hu, huu!"
Aż sobie wydrukuję

Wczoraj przyszły nasze feromony...o skutkach będę informować
Stary 2009-03-12, 10:37   #3415
cc_chanel
Zadomowienie

Macie troszkę o nas
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 873_aa_25.jpg (35,4 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg berety0lv.jpg (31,2 KB, 10 załadowań)
Stary 2009-03-12, 10:47   #3416
katakumba
Zakorzenienie

czesc mateczki moherrkowe
obejrzalam linka z jukandanse i az sie usmiechnelam. a polsce to on kariery nie zrobi ten kolezka, ale w uk juz bylby w brukowym wydaniu niedzielnym i prawdopodobnie na final zaproszony razem z innymi "pokreconymi"

pogoda do kitu. ide poczytac cos

Haters gonna hate.
Potatoes gonna potate.

katakumba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 11:24   #3417
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

braciszek mnie dzis obudzil...z miesem w rece i prosba czy mu obiadu zrobie....wiec uleglam i zrobilam...i nawet mam juz posprzatane...
pije teraz kawulca...szykuje sie do pierwszego papieroska....

a ha jak piszecie Ani to do mnie czy Ainsel???

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 11:35   #3418
Reijel
Wtajemniczenie

Cytat:
W Łodzi spadł śnieg
Teraz zaświeciło słoneczko, więc stopi się

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
braciszek mnie dzis obudzil...z miesem w rece i prosba czy mu obiadu zrobie....wiec uleglam i zrobilam...i nawet mam juz posprzatane...
pije teraz kawulca...szykuje sie do pierwszego papieroska....

a ha jak piszecie Ani to do mnie czy Ainsel???
Oooo, jaki słodki

Wydaje mi się, że Ani to Ty, a Ainsel - Ain (rety, jakie to wszystko pokręcone).
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 11:37   #3419
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

tez tak mi sie wydaje..ale łatwo o blad literowy i mi sie kićka wszystko

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 12:04   #3420
Elliannia
Zakorzenienie

Zwlekłam tyłek z łóżka godzinę temu, nic mi się nie chce - boze, ale mam niechcieja

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości