|
|
#481 | ||
|
Raczkowanie
|
Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie i życze udanego wieczorku [/QUOTE]nie pozostaje nic tylko działać i działać aż do skutku który będzie oczywiscie na koniec teo miesiąca ![]() ---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#482 |
|
Zakorzenienie
|
witam
ale się tu dzieje naskrobałyście tyle a ja dziś nie miałam czasu zajrzeć bo ciągle ktoś mnie odwiedzał ja mam straszną @ masakra jakaś leci jak szalona i brzuchol boli humoru nie ma ![]() |
|
|
|
#483 |
|
Raczkowanie
|
a tak na marinesie moja siostra 2 lata temu miała @ 6.03 jak ja i zaszła w 14dc mówi mi że to znak pomijając fakt że to moja siostra bliźniaczka jednojajowa
|
|
|
|
#484 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez cheakyrockchick Czas edycji: 2009-03-11 o 21:08 |
|
|
|
|
#485 | |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję, i mam nadzieję że tak będzie
![]() Cytat:
![]() Ja też wezmę udział w konkursie, a co!! Wiem że najlepiej zrobiłby wszystkim z nas wyjazd (nie ma to jak zmiana klimatu) szkoda że na razie nici z urlopu.....
|
|
#486 |
|
Raczkowanie
|
każdy ze znajomyc się śmieje bo nie dość że ja jestem z bliźniaczek to moja teściowa również i pytają czy wiem ile jest 2razy2
|
|
|
|
#487 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale to jest ciezka praca.
Edytowane przez cheakyrockchick Czas edycji: 2009-03-11 o 21:13 |
|
|
|
|
#488 |
|
Zakorzenienie
|
Edi to masz duuuuże szanse na ciąże mnogą!!
A Twoja siostra urodziła jedno dzieciątko??
Szaleńczo zakochana w swojej córeczce 21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja |
|
|
|
#489 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#490 |
|
Zadomowienie
|
Mam wrażenie, że wszystkie jesteście na początku albo w środeczku cyklu (nie mówię o zafasolkowanych
) A ja u siebie naliczyłam 20dc... Chyba zostaje mi cierpliwie czekać i nie myśleć za dużo ![]() Miłej nocki Wam życzę!!
|
|
|
|
#491 |
|
Zadomowienie
|
a która z Was ma cykl 26dniowy? My zaczynamy po niedzieli czyli gdzieś 17.03 no ciekawe co przyniesie ten miesiąc
:rolleye s: trzymam kciuki dziewczyny uda się napewno![]()
|
|
|
|
#492 |
|
BAN stały
|
czesc kobitki
jak tam wam mianl dzien u mnie nic praca dom w dodatku opryszczka mi sie robi na wardze take " doda mi urody" jej ale sie rozpisalyscie...ciezko nadazyc ![]() |
|
|
|
#493 |
|
Zadomowienie
|
cześc dziewczynki wstawac!!! szkoda dnia
![]() ja jakoś sama w łóżeczku się nie umiem wyspac mam za duże łoże o 9.00 jade do mamy i zostaję u niej na noc , wiec wpadne tu dopiero w piątek popołudniu mama z siostrą mają dziś urodzinki mama słiczny prezent dostała 15 lat temu na urodziny - sliczną córeczkę ( wyczekaną i wymodloną) ... nic icę sobie kawe zrobic i może pooglądam stary odcinek M jak miłośc, a pózniej szybciutko ubieram się , kwiaciarnia i cukiernia miłego dnia Wam życzę |
|
|
|
#494 |
|
Raczkowanie
|
Czesc dziewczynki!witam w piekny słoneczny dzionek-bynajmniej u mnie taki jest
wczoraj przyjemności ciąg dalszy ![]() ![]() mam nadzieję że też miałyście miły wieczorek ![]() mam pytanko-bo różne wypowiedzi o tym czytałam-lepiej przytulać się co dzień czy co dwa dni-wtedy podobno jakość nasienia jest lepsza ....
|
|
|
|
#495 | |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry dziewczynki
![]() U mnie też od rana śnieg pada... ble... Ja już siedzę w pracy i myślę o porannej kawce zanim ktoś przyjdzie ![]() ula 87 to fajne masz plany na dziś - miłego świętowania! ![]() ---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- Cytat:
Tu dziewczyny polecały przytulanie co dwa dni, podobno działa Ja dopiero testowałam ten sposób, efekt zobaczę pod koniec miesiąca. Ale idealnie co 2 dni nam nie wyszło, więc się nie nastawiam.Na razie od wczoraj jakoś dziwnie "czuję" dół brzucha, chwilami nawet zaboli. Ale staram się nie zastanawiać za dużo, co to znaczy ![]() Miłego dnia wszystkim! |
|
|
|
|
#496 |
|
Zakorzenienie
|
Witjacie Dziewczyny,
wysyłam fluidki tym co się starają: a gdzie się Aliisanka podziewa? coś nie pisze ostatnio?
|
|
#497 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
mam nadzieję, że wiosna będzie dla Was owocna ![]()
|
|
#498 |
|
Rozeznanie
|
Cześć laseczki
Nika1980 i katarzinka pozwólcie,że zabiorę sobie po jednym fluidku roza26 każdy robi jak uważa,ale mnie lekarz powiedział,żeby nie robić tego codziennie ponieważ nasienie jest słabsze ![]() ula87 życzę udanej imprezki Mam pytanie czy dziewczyny które piszą z zagranicy maja problemy z otworzeniem stron na forum??? Bo u mnie to koszmar normalnie a mam najszybszy internet jaki jest możliwy!!!Zastanawiam się jaka jest przyczyna tego???Wszystkim życzę miłego dzionka
Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-03-12 o 10:30 |
|
|
|
#499 |
|
Rozeznanie
|
hej kobitki
z tymi przytulankami to lepiej co dwa dni, ale ja nie posłuchałam tej rady i u nas były przez dwa dni podczas owu. dziś idę do gina. pewnie nic nie będzie widać czy się udało, bo to dopiero 3 lub 2 dni od ewentualnego zapłodnienia ![]() już nie mogę doczekać się testowania...a tak przy okazj i to która z was teraz testuje? trzymam kciuki za wszystkie |
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
A u mnie słoneczko świeci a ja niestety muszę w pracy siedzieć... Ale za to jutro wolne
![]() Ja dzisiaj zakupiłam paracetamol - za kilka dni (planowo w sobotę) dostanę @ i mam zamiasr przerzucić się z ibupromu na paracetamol. Bezpieczniejszy dla staranek i ewentualnej dzidzi, więc mam nadzieję że będzie działał
|
|
#501 |
|
Zadomowienie
|
no niestety tak jak pisałam wczoraj wredna@ przyszła
![]() mój mąz liczył na synkaDRA dziękuję za zmianę na liście mam nadzieje że tym razem będziemy mieli wiecej szczęścia.Pisałyście wczoraj o lekarzach.Ja wczoraj właśnie odwiedziłam swojego doktora jest ortopedą.Pisałam na począdku że mam strzelające biodra miałam już3 operacje niestet y z prawa noga jest narazie oki ale z lewa nie i potrzebna jest jaj 3 operacja niewiem tylko czy to wytrzymam .Mój lekarz jest zdania że to własnie teraz jest najlepsza pora na dziecko jeszcze przed operacja hm to sie fajnie sklada bo barzdzo chcemy miec dziecko nie wiem tylko co na to moje nogi do tego czasu?Przepraszam że tak sie tutaj wam wygadałam ale barzdzo sie boje jak to bedzie po tym jak urodze i pójdę na operację czeka mnie 6 tygodni w gipsie nieruchomo bo to biodra a dzidzia zajął by sie tata i babcia sama nie wiem co mam o tym myśleć |
|
|
|
#502 |
|
Zadomowienie
|
araczki, dra, magdulec, DAnia, roza26, katarzinka, Nika1980, celka2000, ula 87, Malga 19, edzia
Dziekuje za wsparcie dziewczynki, nie wiedzialam ze tyle nas jest, bedzie dobrze, w koncu nowy cykl staran ![]() Tylko szkoda,ze mojego lekarza nie bedzie,tylko jakis inny i nie wiem czy ten lekarz bedzie mi robil zabieg. Ale mowila pielegniarka ze chyba bedziemy sami sie starac Trzymam kciuki za was oby poszlo tym razem po naszej mysli.... ![]() |
|
|
|
#503 |
|
Rozeznanie
|
PatkaM84 no to nie jesteś sama bo ja też mam termin planowanej @
na niedziele co prawda i mam nadzieje,że się nie doczekamy tej wrednej @ ale ja czekam do niedzieli jak nie przylezie to najwcześniej myślę zrobić test dopiero w poniedziałek martaN23 tam ni przykro ![]() Lisica1 nie ma za co po to tutaj jesteśmy,żeby się wspierać w najgorszych chwilach i razem dzielić się też radością z nowych fasolek
Edytowane przez edzia Czas edycji: 2009-03-12 o 12:23 |
|
|
|
#504 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bedzie dobrze
|
|
#505 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i do dzieła
|
|
|
#506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż trzymam kciuki aby @ nie przylazła ![]()
|
|
|
#507 |
|
BAN stały
|
czesc
wieczorem jak przyszegdl z pracy ja juz spalam a on obudzi mnie i bukietem kwiatow i pierscionkiem zareczynowym takze teraz jeszcze tylko bobas i bedzie super |
|
|
|
#508 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze u mnie to było tak dawno
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

Trzymam kciuki też za te testujące w najbliższych dniach.
naskrobałyście tyle
i brzuchol boli
humoru nie ma 
Mi tez sie wlasnie @ skonczyla. Tylko sprecyzujmy konkurencje w tych zawodach. 

mama słiczny prezent dostała 15 lat temu na urodziny - sliczną córeczkę ( wyczekaną i wymodloną) 

jest ortopedą.Pisałam na począdku że mam strzelające biodra
niestet y z prawa noga jest narazie oki ale z lewa nie i potrzebna jest jaj 3 operacja niewiem tylko czy to wytrzymam
to najwcześniej myślę zrobić test dopiero w poniedziałek