Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V - Strona 17 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-11, 20:54   #481
edi25
Raczkowanie

Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
Napisane przez roza26 Pokaż wiadomość
ja zaczełam staranka już wczoraj

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:54 ----------

---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

ja również dostałam @ 6.03 super będzie jak nam się uda z moich wyliczeń wynika że owulka będzie 19-20 marca
ja tez zaczelam staranka juz wczoraj-mam nadzieje ze razem przejdziemy przez ten cykl i na koncu beda dwie fasolki-dla kazdej z nas po jednej Pozdrawiam serdecznie i życze udanego wieczorku [/QUOTE]
nie pozostaje nic tylko działać i działać aż do skutku który będzie oczywiscie na koniec teo miesiąca

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Boziu Dziewczyny, ale szlejecie z iliścią postów. Tak pobieżnie czytałam, bo mam dużo nauki na weekend i można powiedziec, że siedzę prawie cały czas nad książkami. Jestem już zmęczona i przydałby mi się wolny weekend na odpoczynek.

Dzisiaj tak przemarzłam w pracy. Nie wiem co ostatnio się dzieje, ale zmniejszyli nam moc ciepła w grzejnikach. Mamy na 5, a jest tylko trochę ciepły. Wkurzają mnie współpracownicy, bo proszę ich cały czas aby zamykali mi drzwi w biurze, bo z korytarza leci zimno, a oni z przyzwyczajenia( zawsze mam otwarte drzwi) zostawiają otwarte. Dzisiaj po pracy od razu wskoczyłam pod kocyk. Potrzebowałam z trzech godzin aby się ogrzać. Pracuje w państwówce więc wiadomo kryzys i trzeba oszczędzać, ale jak pracować w takich warunkachbrr...

Dziewczyny zaczynające nowy cykl trzymam za Was kciukiTrzymam kciuki też za te testujące w najbliższych dniach.

P.S. Jak to jest, że jak ktoś pragnie dziecka, jest zdrowy, łyka witaminki nie może zajść w ciąże.. Dzisiaj pewnie słyszałyście o najmłodszej mamusi 13 lat, a tatuś 16. Wiadomo, że tego nie planowali, a tu dzidzia. Na dodatek urodziło się zdrowiutkie i mama też się dobrze czuje. Nigdy tego nie zrozumiem czemu tak jest niesprawiedliwie..Niby jako studentka prawa powinnam wiedzieć, że już życie takie jest, ale tak bardzo chciałabym to zmienić..
czasami tak jest u mojej siostry w bloku taka menelka zaszła w ciążę piła łaziła po śmietnikac i urodziła zdrową córkę na szczęście jej ją zabrali także ja też czasami wielu rzeczy nie rozumiem
edi25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 20:59   #482
paulinaizabela
Zakorzenienie

witam
ale się tu dzieje naskrobałyście tyle a ja dziś nie miałam czasu zajrzeć bo ciągle ktoś mnie odwiedzał
ja mam straszną @ masakra jakaś leci jak szalona i brzuchol boli humoru nie ma

dla wszystkich staraczek i owocnej nocy
Stary 2009-03-11, 21:01   #483
edi25
Raczkowanie

a tak na marinesie moja siostra 2 lata temu miała @ 6.03 jak ja i zaszła w 14dc mówi mi że to znak pomijając fakt że to moja siostra bliźniaczka jednojajowa:e hem:
Stary 2009-03-11, 21:02   #484
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
ja zaczełam staranka już wczoraj
Cytat:
Napisane przez edi25 Pokaż wiadomość
ja tez zaczelam staranka juz wczoraj-mam nadzieje ze razem przejdziemy przez ten cykl i na koncu beda dwie fasolki-dla kazdej z nas po jednej Pozdrawiam serdecznie i życze udanego wieczorku
nie pozostaje nic tylko działać i działać aż do skutku który będzie oczywiscie na koniec teo miesiąca
wiec ten miesiac musi byc nasz dziewczyny

Edytowane przez cheakyrockchick
Czas edycji: 2009-03-11 o 21:08
cheakyrockchick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 21:08   #485
Koona
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
przykro mi! Nastepny cykl bedzie Twoj.!
Dziękuję, i mam nadzieję że tak będzie

Cytat:
Napisane przez celka2000 Pokaż wiadomość
jestem za Mi tez sie wlasnie @ skonczyla. Tylko sprecyzujmy konkurencje w tych zawodach. Proponuje nastepujace:
1. Kto bedzie mial wiecej przytulanek w ciagu cyklu?
2. Kto szybciej zrobi test?
3. Kto szybciej ujrzy dwie kreski?
4. Kto zuzyje wiecej testow?

pozostale konkurencje do sprecyzowania.....:haha ha:
Hehe, Laski jak tu można wyluzować?
Ja też wezmę udział w konkursie, a co!!
Wiem że najlepiej zrobiłby wszystkim z nas wyjazd (nie ma to jak zmiana klimatu) szkoda że na razie nici z urlopu.....
Stary 2009-03-11, 21:09   #486
edi25
Raczkowanie

Cytat:
a tak na marinesie moja siostra 2 lata temu miała @ 6.03 jak ja i zaszła w 14dc mówi mi że to znak pomijając fakt że to moja siostra bliźniaczka jednojajowa:e hem:
każdy ze znajomyc się śmieje bo nie dość że ja jestem z bliźniaczek to moja teściowa również i pytają czy wiem ile jest 2razy2
Stary 2009-03-11, 21:11   #487
cheakyrockchick
Raczkowanie

Cytat:
każdy ze znajomyc się śmieje bo nie dość że ja jestem z bliźniaczek to moja teściowa również i pytają czy wiem ile jest 2razy2
dobre . ja tak czasem do meza zartyje ze blizniaki moglyby byc, dwa za jednym zamachem no ale to jest ciezka praca.

Edytowane przez cheakyrockchick
Czas edycji: 2009-03-11 o 21:13
cheakyrockchick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 21:15   #488
kaaamila1
Zakorzenienie

Edi to masz duuuuże szanse na ciąże mnogą!!

A Twoja siostra urodziła jedno dzieciątko??

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 21:31   #489
edi25
Raczkowanie

dozobaczenia prysznic i spać bo jutro pierwsza zmiana

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Edi to masz duuuuże szanse na ciąże mnogą!!

A Twoja siostra urodziła jedno dzieciątko??
tak cHłopczyka słodziutkieo urwiska
Stary 2009-03-11, 22:29   #490
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Mam wrażenie, że wszystkie jesteście na początku albo w środeczku cyklu (nie mówię o zafasolkowanych ) A ja u siebie naliczyłam 20dc... Chyba zostaje mi cierpliwie czekać i nie myśleć za dużo

Miłej nocki Wam życzę!!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-11, 23:49   #491
Maria2008
Zadomowienie

GG do Maria2008

a która z Was ma cykl 26dniowy? My zaczynamy po niedzieli czyli gdzieś 17.03 no ciekawe co przyniesie ten miesiąc:rolleye s: trzymam kciuki dziewczyny uda się napewno
Maria2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 02:59   #492
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc kobitki

jak tam wam mianl dzien u mnie nic praca dom w dodatku opryszczka mi sie robi na wardze take " doda mi urody"
jej ale sie rozpisalyscie...ciezko nadazyc
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 07:25   #493
ula 87
Zadomowienie

cześc dziewczynki wstawac!!! szkoda dnia ale u mnie śnieg pada
ja jakoś sama w łóżeczku się nie umiem wyspac mam za duże łoże
o 9.00 jade do mamy i zostaję u niej na noc , wiec wpadne tu dopiero w piątek popołudniu
mama z siostrą mają dziś urodzinki mama słiczny prezent dostała 15 lat temu na urodziny - sliczną córeczkę ( wyczekaną i wymodloną)
... nic icę sobie kawe zrobic i może pooglądam stary odcinek M jak miłośc, a pózniej szybciutko ubieram się , kwiaciarnia i cukiernia
miłego dnia Wam życzę
ula 87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 08:21   #494
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Czesc dziewczynki!witam w piekny słoneczny dzionek-bynajmniej u mnie taki jest wczoraj przyjemności ciąg dalszy mam nadzieję że też miałyście miły wieczorek mam pytanko-bo różne wypowiedzi o tym czytałam-lepiej przytulać się co dzień czy co dwa dni-wtedy podobno jakość nasienia jest lepsza ....
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 08:35   #495
DAnia
Zadomowienie

GG do DAnia

Dzień dobry dziewczynki
U mnie też od rana śnieg pada... ble... Ja już siedzę w pracy i myślę o porannej kawce zanim ktoś przyjdzie

ula 87 to fajne masz plany na dziś - miłego świętowania!

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
Czesc dziewczynki!witam w piekny słoneczny dzionek-bynajmniej u mnie taki jest wczoraj przyjemności ciąg dalszy mam nadzieję że też miałyście miły wieczorek mam pytanko-bo różne wypowiedzi o tym czytałam-lepiej przytulać się co dzień czy co dwa dni-wtedy podobno jakość nasienia jest lepsza ....
roza słoneczka to Ci zazdroszczę Tu dziewczyny polecały przytulanie co dwa dni, podobno działa Ja dopiero testowałam ten sposób, efekt zobaczę pod koniec miesiąca. Ale idealnie co 2 dni nam nie wyszło, więc się nie nastawiam.

Na razie od wczoraj jakoś dziwnie "czuję" dół brzucha, chwilami nawet zaboli. Ale staram się nie zastanawiać za dużo, co to znaczy

Miłego dnia wszystkim!
DAnia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 09:28   #496
Nika1980
Zakorzenienie

Witjacie Dziewczyny,
wysyłam fluidki tym co się starają:
:mag ia:

a gdzie się Aliisanka podziewa? coś nie pisze ostatnio?

Okruszek rosnie tp: 28 marzec 2012

http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png
Nika1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 09:41   #497
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

mam nadzieję, że wiosna będzie dla Was owocna

:mag ia:
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 10:24   #498
edzia
Rozeznanie

GG do edzia Send a message via Skype™ to edzia

Cześć laseczki

Nika1980 i katarzinka pozwólcie,że zabiorę sobie po jednym fluidku
roza26 każdy robi jak uważa,ale mnie lekarz powiedział,żeby nie robić tego codziennie ponieważ nasienie jest słabsze i powiedział nam,że najlepiej jest co drugi dzień

ula87 życzę udanej imprezki

Mam pytanie czy dziewczyny które piszą z zagranicy maja problemy z otworzeniem stron na forum???
Bo u mnie to koszmar normalnie a mam najszybszy internet jaki jest możliwy!!!Zastanawiam się jaka jest przyczyna tego???
Wszystkim życzę miłego dzionka

Edytowane przez edzia
Czas edycji: 2009-03-12 o 10:30
edzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 10:43   #499
pacierp
Rozeznanie

hej kobitki
z tymi przytulankami to lepiej co dwa dni, ale ja nie posłuchałam tej rady i u nas były przez dwa dni podczas owu.
dziś idę do gina. pewnie nic nie będzie widać czy się udało, bo to dopiero 3 lub 2 dni od ewentualnego zapłodnienia
już nie mogę doczekać się testowania...a tak przy okazji to która z was teraz testuje? trzymam kciuki za wszystkie
pacierp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 11:22   #500
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

A u mnie słoneczko świeci a ja niestety muszę w pracy siedzieć... Ale za to jutro wolne

Ja dzisiaj zakupiłam paracetamol - za kilka dni (planowo w sobotę) dostanę @ i mam zamiasr przerzucić się z ibupromu na paracetamol. Bezpieczniejszy dla staranek i ewentualnej dzidzi, więc mam nadzieję że będzie działał

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 11:33   #501
martaN23
Zadomowienie

no niestety tak jak pisałam wczoraj wredna@ przyszła mój mąz liczył na synka ale niestety.
DRA dziękuję za zmianę na liście mam nadzieje że tym razem będziemy mieli wiecej szczęścia.Pisałyście wczoraj o lekarzach.Ja wczoraj właśnie odwiedziłam swojego doktora jest ortopedą.Pisałam na począdku że mam strzelające biodra miałam już3 operacjeniestet y z prawa noga jest narazie oki ale z lewa nie i potrzebna jest jaj 3 operacja niewiem tylko czy to wytrzymam.Mój lekarz jest zdania że to własnie teraz jest najlepsza pora na dziecko jeszcze przed operacja hm to sie fajnie sklada bo barzdzo chcemy miec dziecko.Teraz czekam na kochana fasolke i narazie staram sie nie myślec o operacji która będzie jak dzidzia bedzie na świecie i skończy chociaż 6 miesiecy nie wiem tylko co na to moje nogi do tego czasu?Przepraszam że tak sie tutaj wam wygadałam ale barzdzo sie boje jak to bedzie po tym jak urodze i pójdę na operację czeka mnie 6 tygodni w gipsie nieruchomo bo to biodra a dzidzia zajął by sie tata i babcia sama nie wiem co mam o tym myśleć
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 11:59   #502
Lisica1
Zadomowienie

araczki, dra, magdulec, DAnia, roza26, katarzinka, Nika1980, celka2000, ula 87, Malga 19, edzia

Dziekuje za wsparcie dziewczynki, nie wiedzialam ze tyle nas jest, bedzie dobrze, w koncu nowy cykl staran

Tylko szkoda,ze mojego lekarza nie bedzie,tylko jakis inny i nie wiem czy ten lekarz bedzie mi robil zabieg. Ale mowila pielegniarka ze chyba bedziemy sami sie starac

Trzymam kciuki za was oby poszlo tym razem po naszej mysli....

Lisica1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 12:21   #503
edzia
Rozeznanie

PatkaM84 no to nie jesteś sama bo ja też mam termin planowanej @ na niedziele co prawda i mam nadzieje,że się nie doczekamy tej wrednej @ a jak się nie mylę to jeszcze jedna z dziewczyn ma termin na niedzielę nie wiem czy nie ula??? W każdym razie my teraz jesteśmy najbliżej testowania ale ja czekam do niedzieli jak nie przylezie to najwcześniej myślę zrobić test dopiero w poniedziałek

martaN23 tam ni przykro bądź dobrej myśli kochana wszystko się jakoś pomalutku poukłada a jak lekarz też mówi,że teraz jest najlepszy okres na dzidzię to na pewno wie co mówi teraz tylko nie tracić nadziei i w spokoju przejść do następnego cyklu staranek wierzę,że wszystko Ci się jakoś samo pomalutku ułoży

Lisica1 nie ma za co po to tutaj jesteśmy,żeby się wspierać w najgorszych chwilach i razem dzielić się też radością z nowych fasolek

Edytowane przez edzia
Czas edycji: 2009-03-12 o 12:23
Stary 2009-03-12, 12:47   #504
araczki
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość
araczki, dra, magdulec, DAnia, roza26, katarzinka, Nika1980, celka2000, ula 87, Malga 19, edzia

Dziekuje za wsparcie dziewczynki, nie wiedzialam ze tyle nas jest, bedzie dobrze, w koncu nowy cykl staran

Tylko szkoda,ze mojego lekarza nie bedzie,tylko jakis inny i nie wiem czy ten lekarz bedzie mi robil zabieg. Ale mowila pielegniarka ze chyba bedziemy sami sie starac

To do dziela bedzie dobrze

körö körö kirkkoon
araczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:04   #505
katarzinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lisica1 Pokaż wiadomość

nie ma za co
i do dzieła
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:13   #506
PatkaM84
Zakorzenienie

GG do PatkaM84

Cytat:
Napisane przez edzia Pokaż wiadomość
PatkaM84 no to nie jesteś sama bo ja też mam termin planowanej @ na niedziele co prawda i mam nadzieje,że się nie doczekamy tej wrednej @ a jak się nie mylę to jeszcze jedna z dziewczyn ma termin na niedzielę nie wiem czy nie ula??? W każdym razie my teraz jesteśmy najbliżej testowania ale ja czekam do niedzieli jak nie przylezie to najwcześniej myślę zrobić test dopiero w poniedziałek
Ja co prawda dopiero zacznę starania, ale dobrze wiedzieć, że ktoś jest na tym samym etapie co ja Chociaż trzymam kciuki aby @ nie przylazła I u mnie oczekiwanie czy przyjdzie czy nie przyjdzie będą dopiero za miesiąc

Dominiś - 20.05.2012
PatkaM84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:38   #507
zuzanna12
BAN stały

GG do zuzanna12

czesc

musze sie wam pochawalic wczoraj moje kochnie zaskoczylo mnie niesamowicie....
wieczorem jak przyszegdl z pracy ja juz spalam a on obudzi mnie i bukietem kwiatow i pierscionkiem zareczynowym

takze teraz jeszcze tylko bobas i bedzie super
zuzanna12 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:46   #508
martaN23
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zuzanna12 Pokaż wiadomość
czesc

wieczorem jak przyszegdl z pracy ja juz spalam a on obudzi mnie i bukietem kwiatow i pierscionkiem zareczynowym

GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!
kurcze u mnie to było tak dawno
martaN23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 13:54   #509
roza26
Raczkowanie

Wink Dot.: Planujemy zajść w ciążę w 2009 roku część V

Cytat:
czesc

Zuzka gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!super
roza26 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 14:25   #510
edzia
Rozeznanie

Cytat:
czesc

GRATULUJĘ!!!!!!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości