![]() |
#241 |
Rozeznanie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. X :)
Hej laseczki
![]() Ja sie tylko przywitam i zmykam, jedziemy z TZ po garnitur do Rzeszowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#242 | |
Wtajemniczenie
|
Śliczne zaproszenia, też się nad nimi zastanawialiśmy, ale w końcu stanęło na tym, że sami będziemy robić...
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój Tz zaspokoił w mcdonaldzie we wtore zachciankę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
#245 |
Wtajemniczenie
|
Ja tylko chciałam się przywitać i spadam na uczelnie. Dzień dobry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#246 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ja zaraz niestety do pracy muszę iść, a wyjątkowo mi się dzisiaj nie chce...
#248 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny przypomniało mi się jakiego miałam dziś koszmara w związku ze ślubem... Śniło mi się, że siedzę sobie w domu przed telewizorem w wałkach na głowie (???) i nagle słyszę moją mamę..."Monika czemu Ty się jeszcze nie zbierasz??". Zrywam się z tego fotela bo przypomniało mi się, że dzisiaj mój ślub, lecę do niej z płaczem i mówię "Mamo, ale ja nie mam nawet sukienki!!", a ona na to "Wiem, dlatego załatwiłam Ci sukienkę od sąsiadki!" Pobiegłyśmy do sąsiadki i mierzę tę sukienkę. Okazałą się dobra na długość ale za duża w pasie, więc sąsiadka zaczęła mi ją obwiązywać jakimś paskiem, a tu nagle moja mama wygląda przez okno i krzyczy, że Łukasz już jedzie, a ja dalej w tych wałkach na głowie, nie umalowana, nie ubrana do końca i mówię mamie co mam zrobić, a ona na to, że już trudno i że mogłam zabrać się za przygotowania wcześniej!!! I się obudziłam cała zlana potem... Straszne to było! Wy też się tak denerwujecie, że śni wam się ślub po nocach?? Edytowane przez monarika Czas edycji: 2009-03-12 o 09:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#249 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja prawie co drugą noc mam koszmary ![]() ![]()
#250 |
Zakorzenienie
|
W Angielskim sklepie Jane Norman tylko ze cena jak narazie jest spora bo prawie 100 funtów - poczekam do kwietnia jak troszke obniza ceny i lece ja kupić bo jest boska. Jak narazie rozmiarówka jest wiec jakby mi sie ja udało kupic to byłoby super bo mam czerwone buty i torebke kopertowa wiec nie musiałabym kupować dodatków . http://www.janenorman.co.uk/ z tego sklepu podoba mi jeszcze ta czarna suknia z 1 strony ma pieknie ozdobione ramiaczko ![]() Dziewczyny w Polsce Polecam zagladać do Sklepu Orsay to podobna firma jak jane norman . Czasami maja eleganckie suknie .
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2009-03-12 o 10:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Raczkowanie
|
hej Dziewczynki,
zaraz będę czytać co naskrobałyście. Poki co chce sie pochwalic, ze wczoraj bylismy na pierwszej lekcji tanca i bylo......SUPER! Moje kochanie chce chodzic wiecej niz raz w tygodniu, najlepiej co drugi dzien ![]() ![]() Mam tez pytanko do Was? Naszym wymarzonym tancem jest tango do muzyki z filmu "zapach kobiety" myslicie, ze w sukni slubnej (zaznaczam, iz nie jest ona waska) dam rade tango zatanczyc? czy bedzie ono ekektowne (bo w tangu to ruch nog jest b.wazny) ?
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez jaguraaa Czas edycji: 2009-03-12 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
My... tzn. ja... nie chcemy tańczyć walca, to na pewno. Marzy mi się rumba albo tango. Ale też się zastanawiam co z suknią wtedy? Czy da radę?
#253 |
Zakorzenienie
|
Do tanga i rumby musi byc suknia w ktorej widac nogi, w sukni ślubnej efektu nie będzie żadnego wg mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#254 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, mój Tz był właśnie po zgodę na ślub w innej parafii i dostał tez od razu świadectwo chrztu i bierzmowania. A ślub za 4,5 miesiąca. Czy one nie są ważne trzy miesiące?
#255 |
Zakorzenienie
|
My jeszcze nie wiemy co chcemy tańczyć. Na kursie mamy dużo tych tańców: walc, 2 na 1, cha-cha, blues, salsa. A na co się zdecydujemy na pierwszy taniec jeszcze nie wiemy...
![]() |
#256 |
Zakorzenienie
|
justyna u mnie w parafii odpis z aktu chrztu nie może być starszy niż 6 miesięcy.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#258 |
Rozeznanie
|
Z tego co ja zrozumiałam naszego księdza to muszą one być ważne 3 m-ce nie z datą ślubu a z datą złożenia ich u księdza
![]()
#259 | |
Zakorzenienie
|
bardzo ładne
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakiś czas temu miałam niemal co noc. Teraz nie mam. Za to od kilku dni gęstnieje atmosfera między nami . TŻ mnie wkurza regularnie, a ja jego. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#261 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do tanga to mysle ze glownie efektem sa nogi.. ja sama chcialam miec rumbe:/ ale bedzie walc angielski, bo wiadomo ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#262 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=yp0vyKFMQsM moim zdaniem tango w szerokiej sukni ślubnej wygląda co najmniej kiepsko.
![]() ![]() |
![]() |
#263 |
Zakorzenienie
|
A ja chce to na pierwszy taniec
![]() ![]() http://www.youtube.com/watch?v=yfP2zk7LZhQ |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#264 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() ![]() Dzisiaj miałam przygodę z kumpelami, z którymi jeździmy autem na uczelnię... Zaczęło nam sie dymić spod maski ![]() Wyskakiwałysmy z auta jak poparzone, najbardziej panikowałam ja, bo siedziałam z tyłu, a auto 2-drzwiowe ![]() Szczęście w ieszczęściu, że akurat za moment przjeżdżała słuzba drogowa. Okazało sie, że chłodnica pękła ![]() Żartowałyśmy, że nauczyłysmy sie więcej niż jakbys na zajęcia dojechały ![]() Za godzinę zbieram się do pracy ![]() Od kilku lat robię sobie jasne pasemka. Byłam odrosty zniwelowac i troszku podciąć ![]() Koleżanki są zawsze zachwycone moimi pasemkami ![]() ![]() Bardzo ładne ![]() ![]() A mnie właśnie przyszedł mail, że nie moga nam przesłać projektu zaproszeń, bo jakies dane do nich nie dotarły ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Rozeznanie
|
motley Ja dla nie to beznadziejnie wyglądało. Strasznie sztucznie, jakby do końca się układu nie nauczyli - a sukienka widać że przeszkadza
![]()
![]() ![]() Edytowane przez celi25 Czas edycji: 2009-03-12 o 12:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z wt na śr śniło mi się jakieś dziecko (niemowlak). nie wiem, czy to niby było nasze czy jak. nie pamietam juz nawet o co chodziło, ale wiem, że się o to dziecko martwiłam. Cytat:
a ja byłam dziś w parafii, gdzie miałam chcrzest i mam dokumencik, że byłam ochrzczona i bierzmowana. swoją drogą, troszkę się zdziwiłam, jak ksiądz wpisał mi od razu, że byłam bierzmowana, skoro miało to miejsce w mojej obecnej parafii (w której biorę ślub). |
||
![]() ![]() |
![]() |
#268 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hmmm to jesli nie tango to walc pozostaje tylko nie wiem czy angielski czy wiedenski...? ![]()
![]() |
#269 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
czesc
wklejam fotki moich bucikow slubnych wysokosc korka 8 cm cena - 200 zl, firma WITT, Łódź bardzo wygodne, ale sliskie, musze podbic filcem ale mam dzisiaj zly humor, pogoda mnie dobila, okropnie sie czuje, wszystkich najchetniej bym pozabijala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:14.