![]() |
#241 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2008 powracają do życia :P cz. XI
przeczytałam co u Was.. i niestety muszę przysiąść do statystyki .. jestem już zmęczona wszystkim
![]()
#242 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
o rany masakra.. ale tak ma moja friend, jak na skype gadaja to mnie szlag trafia.. a co dzis jadalas? a czemu poszedles tam? a czemu nie itp dzizys, ja tam nie jestem do takiego czegos przyzwycvzaojona..;p Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale on juz nieaktulny, bo mi takie podejscie malo odpowiada ![]() ale takie kontaktowanie sie bez przerwy ![]() dziwne, umarlabym ![]() moje wszystko krzyczaloby, ze potrzebuje troche przestrzenii i wolnosci ![]()
![]() |
#244 |
Zakorzenienie
|
a ja tam to rozumiem. miałam podobnie z tż jak byliśmy daleko od siebie, no ale oczywiście bez przesady, nie wypytywałam się go co jadł, ale gdzie był i z kim to i owszem..bo dlaczego miałabym nie wiedzieć?
![]()
#245 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam dłonie w strasznym stanie od nakładania tego pilingu migdałowego. Co prawda zmyłam go, zle nakładałam jakieś 10min, więc zdążył zadziałać. następnym razem użyję rękawiczek ![]() I mam zamiar kupić bindownicę. Stwierdziłam, że lepiej mi się opłaci kupić i samemu bindować niż za to płacić, chociaż u mnie to kosztuje 3-6zł. I byłam dzisiaj oddać książki na ksero, babka zrobiła taką minę ![]() ![]()
![]() |
#246 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a co do baterii to ja też mam taką jak Tamia pisze ![]() a oprócz tego do takich zwykłych baterii też mam ładowarkę, ale to już nawet nie pamiętam gdzie ani kiedy ją kupiłam, jakoś dawno temu, zestaw specjalnych baterii i właśnie ta ładowarka ![]() Cytat:
![]() za 2 h idę sobie 'w miasto' ^^ taaa, tutaj to naprawdę jest gdzie ruszyć ![]() tak ładnie słońce świeci teraz ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() pierwszy raz się spotykam z czymś takim! ;P co pół godziny telefon na pół godziny a w przerwie między tym rozmowy ciągłe na gg. Jak już nie mają o czym rozmawiać to pytania ciągłe "co robisz?, no ale co teraz robisz?" ... ![]()
![]() |
#247 |
Zakorzenienie
|
Hej baby
![]() Dzwonilam juz umowic sie na rozmowe o NINo i juz jutro mam sie stawic w jobcentre ![]() ![]() Co do kontaktu z Tz, no to wiadomo, ze gadalam z nim na Skype, a ze my jestesmy nienormalni, to o roznych glupotach rozprawialismy, o jedzeniu tez, ale to ze wzgledu na roznice kulturowe, bo Tz ciekaw, co my jemy na Sybirze ![]() Dzwonienie co pol godziny to lekka przesada jednak. A ja nie poprawiam hisotrii w tym roku, bo nie stac mnie na loty (ponad 150 funtow za jedna osobe, to ja dziekuje), a zreszta musze kiedys do pracy chodzic, a nie jezdzic bez przerwy. Za rok albo za 2 pojade i napisze, jak nie bede miala egzaminow na uni ![]() Troche szkoda, no ale nie oplaca mi sie tyle placic za kilka dni bez pewnosci, ze nie walna dynastii chinskich.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
Tamia, nie idz na europeistyke.
#249 |
Zakorzenienie
|
zetka no rzeczywiscie takie cos to troche nie bardzo, ja jak jestem w domu i nie ma co robic to pisze z tz sms-y, ale jak mam cos do zrobienia. a zawsze cos jest, to mu mowie i odzywam sie jak skoncze. ona nie ma nauki i swoich zajec?
#250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie zalicze tego koła we wtorek z angielskiego ![]() raz, że nie mam się kiedy tego uczyć, ale nawet gdybym cały czas teraz do wtorku nad tym siedziała to i tak bym nie dała rady... 600 słówek, wyrażeń, idiomów itd z czego może z 30 znam, a reszta to jakieś biznesowe-niewiadomoco! chyba sobie to bardziej odpuszczę i jak nauczę się z połowy to chociaż będzie dobrze a bardziej skupie się np na gramie bo może to chociaż jakieś punkty uda mi się zdobyć...:| ![]()
![]() |
#251 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo bardzo mnie zainteresowalam, gdzie kupywałaś? ile kosztował? jak stosować? Cytat:
Dzwonić do siebie nie dzwoniliśmy, nie lubimy oboje rozmawiać przez kom. Widywać się widywaliśmy prawie codziennie ( uroki tej samej klasy). A teraz widuje go codziennie 24h na dobe prawie... no ale jak wracam do domu to w ciągu kilku dni widzimy się góra dwa razy bo chcemy wtedy od siebie odpoczywać. Inaczej zwariować idzie. Co do koleżanki to hmm no cóż miłość na odległość, ale tak często kontakt by mnie chyba lekko przytłoczył. Byłam u tej kosmetyczki, przyjemne oczyszczanko, później algi i mam ładniutką buzie bez makijażu. Nawet zadnych zaczerwien nie mam ![]() Przyszła moja torebka z atmo ![]() Jest suuuuper, podoba mi się bardziej niż na zdjeciu i jest ciemniejsza niż się spodziewalam co mi bardzo odpowiada. Myszko: No wlasnie chcialam zamówić sobie też takie małe torebeczki z kokardką co kupywalaś i naprawde są aż tak złe jakościowo? nie spodziewam sie po 12zl za torebke że będzie super gatunkowo, ale bym nie chciala żeby byla tylko na raz ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#252 |
Zakorzenienie
|
Marta no miłość na odległość podobno u nich, ale widują się w każdy piątek, sobotę, niedzielę, poniedziałek, czasami on przyjeżdża tu albo ona w tygodniu jeszcze jedzie we wtorek i wraca w czwartek. Czyli czasami widują się codziennie mieszkając w dwóch różnych miastach
![]() ahh, idę na Monciaka, do sklepu a potem przejść się nad morze z pewnym kimś : ) no w ten sposób to na pewno nauczę się na makro i angielski na pon i wt ![]() no ale nie mam siły siedzieć w domu ![]() ![]()
#253 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do tz. mi duzo rozmawialismy, ale przez gg. a co robisz, jakies buziaki itp. no ale o rozmiarach kotleta raczej nie.. no chyba ze Tz kontrolowal czy cos jadlam i czy w rozsadnych ilosciach, ale to inna sprawa. Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() jak nie ty to kto? Ty mialas dobry trening w lo wiec i teraz sobie poradzisz.. bylismy dzis z Tz na silowni a pozniej poslzismy na sajgonki. tam gdzie przewaznie czyli do SAJ-GON ( siecowka, wlascicielem jest forma z gdanska). no i w mojej jakze pysznej sajgonce byl wlos pani sprzedajacej. prosze nie wymiotowac ani nic. pani byla bezczelna, sanepid zawiadomiony.. nie polecam tej firmy. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tylko ostrzegam, że jest tam też sporo innych fajnych rzeczy, więc rzeby nie bylo na mnie jak wyjdzie duzy rachunek ![]()
![]() |
#255 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No chyba, że byłam gdzieś ze znajomymi w pubie to ciągle gadali: Schowaj ten telefon, wyrzuć go..blablabla. Ale to raczej bardziej drażniło mnie, że mi tak gadają niż ich, że sobie coś tam piszę w międzyczasie. Teraz na wakacje też wyjeżdżam i nie wiem co będzie..może też będę z nim smsowała 200razy na dzień ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#256 | ||
Zakorzenienie
|
Nie wiedziałam co to jest bindownica, musiałam sprawdzić na All
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#257 |
Zakorzenienie
|
Leluś właśnie jadłam obiad jak przeczytałam Twoją historię
![]() ![]() na szczęście to była już końcówka i stwierdziłam, że się najadłam i już nawet nie dokończę ;P za dużo świeżego powietrza i jodu i teraz mnie głowa boli ![]() ![]() no ale o 18 zabieram się za naukę bo muszę jak najwięcej dzisiaj zrobić, żeby chociaż z czystym w połowie sumieniem wkroczyć w fajny weekend ![]() ![]() Choomik miałaś na myśli takie solarium, które jest razem z fryzjerem ![]() ;P a o dojście do mostka to mi się pomyliło w ogóle wszystko ^^ bo obrońców to ja normalnie chodzę do domu bo tak mi najkrócej, a myślałam, że to solarium to jest gdzieś koło tej apteki trochę wyżej i o tamtą drogę do mostka mi chodziło;P ale dzisiaj zauważyłam, że rossman to 'piętro' niżej jest ![]() ![]()
Edytowane przez zetka89 Czas edycji: 2009-03-12 o 17:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#258 |
Zadomowienie
|
dzień dobry
![]()
#259 | |
Zadomowienie
|
czemu??
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#260 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#261 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Dobry wieczór ![]()
![]() |
#262 |
Zakorzenienie
|
szukam w necie informacji o tych wszystkich *******ach w USA Mount Rushmore itd, a potem musze to wykuc:/ i po co mi to wiedziec?
#263 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to tak jak moja babka z ekonomii - jest stuknięta - nie wiem jak ona to ocenia... w ogóle widzę, że straszny przesiew jest na tej Twojej uczelni ![]() i pomyśleć, że chciałam go kiedyś kupić ![]() ![]() ![]() robią tą statystykę i umiem .. - ale... tylko, gdy mogę zerknąć co dalej ![]() ![]()
![]() |
#264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a u nas to niewiaodmo co sie dziejej w tym roku. ponoc na zaocznych tez maja gorzej nzi w poprzendich latach. wiem, ze w poprzednich latach niektorzy wykladowcy az takiej sieczki nie robili. sam dziekan do nas fatyguje sie na zajecia, bo jeszcze nigdy nie mial tylu interesantow ![]() przed sesja zrezygnowala 40 osob. teraz jeszcze wiecej. no i pytanie cyz dziekan przydziela warunki- ponoc jeden tak. za dwa daje repete, ktora jest platna 10 zl za jedna godzine no i rok w plecy. za wiecej zaleca sie jeszcze raz startowac w rekrutacji.. w sumie wydzial pieniedzy potrzebuje- oddali nam i to jeszcze przed terminem nowa czesc wydzialu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
ooo fak..
ja teraz patrze a u ans na tarasie jeż siedzi i je jakies jedzenie cos moja kolezanka dla kotow wystawia.. zabronie jej tego robic, bo nasciaga nam jakis gryzoni fuj.. obrzydliwe są.. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- wizaż sie psuje...
Edytowane przez tamia Czas edycji: 2009-03-12 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#266 |
Zadomowienie
|
Witam Was w tym pięknym dniu, czy juz raczej wieczorze.
![]() Oczywiście znowu skopałam prawo rzymskie, ale to już standard. (Jak widzę tego faceta, to coś mi się w mózgu blokuje ![]() Aale za to.. tam tam tam.. Zdałam Historie prawa i ustroju Polski ![]() ![]() ![]() Czyli sesja zaliczona i zostaje tylko ten Rzym ![]() ![]()
#267 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Rzym to jeszcze z zeszłego semestru czy już z nowego ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Prawdopodobnie jutro się dowiem co z tym moim stażem
![]() ![]() Nie wiecie może czy w Stradivariusie można oddawać ciuchy z wyprzedaży również w ciągu 28/30 dni czy jest jakiś krótszy termin czy w ogóle nie można? ![]()
#269 |
Zakorzenienie
|
Nija nie mam pojęcia
![]() a co chcesz oddać ![]() jestem sto godzin do tyłu! ![]() ![]() nie wyrabiam się, zatrzymać czas natychmiast! ![]() i od kilku dni odczuwam potrzebę ( ![]() już sobie powiedziałam, że co by się nie działo to zaraz po 1 września jadęęęęę ![]() a jeszcze przed świętami odwiedzi mnie mój znajomy właśnie ze szklarskiej ![]() wspominany tu lub tamtam ponad pół roku temu chyba... ![]() oby w sobotę była ładna pogoda ![]() znając moje szczęście będzie padało (tfu tfu!) ;P
#270 |
Zakorzenienie
|
nie spac! uczyc sie!
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.