|
|
#271 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
Wspólnie udajmy się na spacer po piekle. Takie prawo natury, że alkohol się kończy.To prawda, cały czas kłamałam. Ściskałam w ręku marzenia, tak mocno, że je zniszczyłam. Tak bardzo chciałaby..żeby jutro nigdy nie nadeszło. Skrzynka pełna listów i ból serca pozostawiony bez odpowiedzi. Czy istnieje granica, która wyznacza jak bardzo można kogoś kochać? Dzień po dniu... ciągle to samo. Chcemy mieć skrzydła nie zważając na to, że łańcuchy trzymają nas przy ziemi. Gdy jest CI źle...potrzebujesz kogoś....komu jest gorzej od Ciebie. - Nienawidzę Cię! - To dobrze. Zawsze to jakieś gorące uczucie.
|
#272 |
|
Zadomowienie
|
Mój na dziś:
'Są godziny liczone podwójnie i lata nie warte jednego dnia..'
Boosiuu, nie nadążam za Wami ;D dopiero czwartą stronę czytam ![]()
|
|
#273 |
|
Konto usunięte
|
macie cos do ex-a bo na nk siedzi i cos mu dowalic chce opisem... nie lubie go
|
|
|
|
#274 |
|
Rozeznanie
|
Kochanaa - Uh. Się nie spodziewałam ;* Ale bardzo mi miło ^^
______ I tylko czasem coś kurczowo chwyta mnie za serce, gdy mijam to drzewo z naszymi imionami. Każdego dnia się śmieję. I każdego dnia mam nadzieję, że jednak ktoś zauważy w tym uśmiechu nieszczerość... W fałszu szukam prawdy. Bo lubię wyzwania. Już nawet krzycz, obrażaj, poniżaj... Tylko nie zbywaj mnie tym rozdzierającym milczeniem... Wyciągnęłam swoje serce. Miało kolor czarny. Gdzieś pomiędzy 'przytul', a 'wypie.rdalaj'. Ucieknę do Stanów, zamorduję człowieka i poczekam na wyrok śmierci. Bo brak mi odwagi na samobójstwo... Przybita do łóżka połykam wspomnienia. |
|
|
|
#275 |
|
Rozeznanie
|
złożę mu propozycję nie do odrzucenia.
kiepskie miejsce na śmierć, ale z drugiej strony, jakie miejsce jest dobre, by umierać? nikt mi nie zabierze tych wspomnień. nie wiem jak nam się udało tak oddalić.. ktoś kto mnie pragnie, musi mówić prawdę.
|
|
#276 | |||
|
Zakorzenienie
|
ja już wiem co to znaczy spaść i odbić się od dna nie chcesz cierpieć? nie kochaj jeżeli nie jestes zadowolony z tego co masz, to czy będziesz szczęśliwszy mając tego więcej? bez Ciebie schnę jak mokry chomik na patelni ![]() uwierz w siebie, uwierz w świat, zaufaj ludziom - świat dostanie więcej barw moje szczęście jest w kolorze tęczy ! depresyjne napady radości jestem szczęśliwa i nie próbuj mnie dzisiaj zdenerwować! ___ Cytat:
![]() a za mną kolejny, frajerowaty Romeo (; nędzna imitiacja męźczyzny tylko to mi przyszło do głowy ![]() Cytat:
dzisiaj zabieram tee, cuddne ![]() Cytat:
kradnę![]() |
|||
|
|
|
#277 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bardzo Mi miło ![]() ![]() przepraszam że tak późno ale problemy ze zdrowiem i brak czasu. RobaczeQx3- nie rób zamieszania.Jest fajnie i tyle.Szkoda że nie potrafisz nawet opisu dodać .Pozdrawiam.bananowalaska,TiS,dontlookdown,papergirl,ke e,Plotkaraaa, Rebelious, honey091, jednaZwielu ,powinnam i inne boginie.. Jak fajnie że przynajmniej wy jesteście ![]() __ chodź pokażę Ci jak się całuje królewna. bo do szczęścia brakuje mi tylko gorącej czekolady i herbatników z masłem. Dla Ciebie jestem jak powietrze...ale w końcu bez powietrza nie ma życia. Edytowane przez zakichanakrolewna Czas edycji: 2009-03-12 o 14:41 |
|
|
|
|
#278 |
|
Zadomowienie
|
A twoje znów kradnę * * * Lecz Ty miałeś dość NAS.. ![]() Jeden uśmiech. By życie stało się łatwiejsze ![]() Nic bardziej prawdziwego - Kocham Cię! * * *
Sorki, że mało, ale wątpię w to, że ktoś korzysta z moich (<33
|
|
#279 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Mój prywatny koniec świata. Powiecie,że jestem marzycielem..ale pewnie nie jedynym. ii słyszysz jak cały świat na Ciebie krzyczy.. Dziś kocham Cię bardziej, ale dużo mniej niż jutro <3 Jak Tristan i Izolda mamy swój napój miłosny Gdy na drodze stanie mi morderca, podpiszę PS. żyłam w rytmie bicia Twego serca! Czasami wątpię nie w Ciebie, w siebie. No takie
|
|
#280 |
|
Zadomowienie
|
Czasami zdarza się, że chwila stabilizuje się, zatrzymuje się i trwa o wiele dłużej niż chwila. Dźwięki się zatrzymują, ruchy się zatrzymują, na wiele, wiele dłużej niż chwile. I wtedy ta chwila mija
cieszę się jak durna nie wiadomo z czego :P I kto by pomyślał, że to marzec .. Od chwili, gdy nauczyłem się wspominać, nie nudziłem się już wcale Okazało się, że się jeszcze nie obudziłam.. już nie dla ciebie świeci moje słońce Oceniaj ja nie mam zamiaru się zmieniać !Gdziekolwiek był on. t a m b y l R a j . Wiec dlaczego go kocham ? sadzęjedynie dlatego, iz jest mężczyzna i po co? i dlaczego? i w jakim celu? ![]() Twoje oczy już nigdy się nie przyśnią, Cienka linia między miłością i nienawiścią
|
#281 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja mam takie zapisane, może się przydadzą, wszystkie z wizażu
|
|
|
#282 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
poza tym, moze dla mnie obrazliwe było jej ' Chuj. owo sie tu zrobilo' ? (: wiec no .. Cytat:
----------------------------------- 1.Patrz, na ulicy wciąz stoję obok. Do końca dni bedę z Tobą. 2.spyta sennie 'Co Ci jest?' po ciszy przydługiej odpowiesz nic.. 3.Troskliwy.. co to znaczy w tym szarym świecie?. 4.Optymistycznie. I w dupie mam wszystko co nie jest cacy |
||
|
|
|
#283 |
|
Konto usunięte
|
dziękuję
|
|
|
|
#284 |
|
Rozeznanie
|
w drewnianym pudełku znaleźć miejsce dla nas obojga.
![]() chciałabym, ale nie mogę . nie jestem w stanie.. Usilne starania, by wszystko w życiu pozostało bez zmian. Przepraszam, gdzie można kupić części zamienne do Romeów? wiele lat , wiele dni , wiele akcji wiele chwil . przyjaaaaciel . Zniekształcony obraz rzeczywistości. Nie szukam człowieka. Szukam uczucia! U mnie słowa się nie liczą. Ja nie kocham słowami. … i przetacza się tsunami niespełnionych marzeń. Jedno słowo więcej w było by zupełnie inaczej . Kobiety nie są szafkami z IKEI, które da sie zmontować wg instrukcji. Była tylko plastrem na samotność. Nikim więcej...
|
|
#285 |
|
Raczkowanie
|
bo chodzi o to by od siebie nie upaść za daleko, nawet jeśli czasem między nami wykipi mleko.
ja mam ten idealny plan ty masz ten idealny stan.
|
#286 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
moje GURU =*** ![]() Cytat:
Cytat:
a ten zabieram .;* ![]() styrana, gdzie Ty się podziewasz? brak mi Twoich świetnych opisów. < 33 a teraz ode mnie :: i wciąż mam nadzieję, że czasem myślisz o mnie jeszcze. " Zabierz mnie tam, gdzie nie kończy się świat." w nienawiści do tych, dla których hajs jest receptą.. kiedyś kupię nóż i powyrzynam wszystkich w koło...` "jak puste pudełko, na oślep w tym zgiełku." ja mam Was. Wy macie Mnie. Bez Waz zginę.. 'człowiek zaczyna rozumieć, gdy zaczyna tracić' przepraszam, że do ciebie mówię. Ukrywam smutek, uśmiecham się,,, niech wszyscy myślą, że jest ok.. kiedy pamięć zawodzi, to znaczy że chcemy zapomnieć. no i wyparował. miłości nie jest dla mnie. miłością nikogo nie zarażę. serce, w które ktoś wbił nóż, nie chce już żyć.` Żyć ?. nie, nie umiem... już nie wiem na czym to polega.` trochę mnie nie było. ale nadrobiłam .;* no i sporoo się nakradłam ![]()
|
|
#287 |
|
Raczkowanie
|
Gdzieś na jednej z gwiazd
Słucham tej muzyki i płaczę . Gdzie odszedłeś ? Kiedyś my teraz ja . Przepraszam ale nie cofnę czasu . |
|
|
|
#288 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkie opisowe mistrzynie w nowym wątku.. (:
___ ___ __ _______ Czy mogę mówic Ci-kochanie?. To serce powinnam zamknąc w kloszu. I siedze godzinami gapiąc sie w telewizor oglądając brazylijskie telenowele,gdzie istnieje fikcyjnie szczesliwa milosc. Mam Cię gdzieś,między karkiem a nosem. ![]() Myślisz ze kupisz sobie nowe orginalne buty i szpanerski telefon ktorym nawet nie bedziesz umiał sie posługiać i będe Twoja? -To nie jest nawet połowa tego,czego oczekuje. Bezczelnie klamiesz,a ja bezczelnie w to wierzę. Jestes jak laser ktorego boję się dotknąc. Pomożesz mi zasnąc? Sparalizowane uczucia. Bo widzisz..To miejsce w moim łozku nadal jest puste.. Ona chciała być blisko niego,tak blisko by czuć jego każde musnięcie skóry,kazdy ruch,kazdy oddech..Chciała byc..zdecydowanie za blisko. Nauczysz mnie kłamać? |
|
|
|
#289 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no właśnie, styrana wracaj ;*nawet najdrobniejsza drobinka może nadać rutynie świata piękno... nacechować ją odłamkami krystalicznego piękna. a kiedy ona Cię kochać przestanie, zobaczysz noc w środku dnia, czarne niebo zamiast gwiazd, zobaczysz wszystko to samo, co ja. w płomieniach mego ognia. dużo motyli mi pokaż, serca motyli przybliż i przytul. rzeczy proste są zawsze najbardziej niezwykłe. kiedy ciało jest smutne serce powoli umiera. odchodziłam z lekkim uśmiechem, ale w oczach miałam łzy. Bez gwiazd wśród łez Każda myśl to cierń Bo los z nas drwi Drwi z nas co dzień usta nie chcą się śmiać łzy nie chcą spadać serce nie może kochać kocham, szaleje, przesadzam, ale miłość szaleństwami nie pogardza. gdy jesteś obok mnie - wszystko wokół jest zaczarowane. był na wyciągnięcie ręki, a mimo to niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni. a miłość kryła się w jej niebieskich oczach. chciałabym tu normalnie żyć spokojnie żyć, normalnie żyć ale mam w sobie przeszłość i tego nie wyrzucę zapomniałam uczuć i teraz znów się ich uczę ale z drzewa poznania dobra i zła nie wolno ci jeść, bo gdy z niego spożyjesz, niechybnie umrzesz. pragnęłam go tak, jak pragnęłam powietrza,by oddychać. nie był to wybór ale konieczność. chcesz tu być? walcz o szczęście chcesz tu żyć? daj z siebie więcej a gdybyś tak zobaczyć mógł to, co myśli i jaka tak naprawdę jest tak niewiele o niej wiesz. już nigdy, nie ujrzysz mojego uśmiechu. i z każdą chwilą spadam i spadam w dół ! sama spadam w dół.
|
|
#290 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja myślę, że jest tu dla kogo wchodzić : ) przynajmniej dla tych kilku osób <3 _________________________ _____________________ odczuwam ból tak mocno piekielnie
to było wczoraj, wczoraj do mnie zapukał globalne uróżowienie głucho odbijam się od życia orgazm w głowie zamawiam śmierć, jeżeli stoisz obok
|
|
#291 |
|
Raczkowanie
|
"w snach karmisz mnie truskawkami w czekoladzie, odpinasz guziki mej bluzki.."
macie podobne opisy do tego?
|
#292 |
|
Raczkowanie
|
abunee plotkaraaa JednaNaMilion - tak po cichu Was okradam.
moje wspaniałe <3istna uczta dla mych oczu czy chociaż jestem jedną z tych Twoich wielu dziewczyn ? Popatrz mi w oczy i powiedz coś, czego nikt nie odgadnie Nie potrafię Cię rozszyfrować, ależ z Ciebie zagadka Choć raz pokochać bezinteresownie Dotknij mnie, spróbuj, a później.. to już zależy co Twoja wyobraźnia wymyśli Pamiętasz? Kiedyś zawsze chodziliśmy do najtańszego marketu kupując wielką paczkę żelek. Następnie wszystkie zjadaliśmy na pół, nie odrywając od siebie ust. Czasem to nawet Twoja usta przyklejały się do moich. Ale było gorąco. Muszę, no muszę w końcu usunąć Cię z pamięci. Jakoś przychodzi mi to z trudem, pomimo tego, że wyzwałeś mnie od ‘szmat’ i na mój widok wybuchasz ironicznym śmiechem. Ale wciąż mam Cię zapisanego w ulubionych… Bo Twoim marzeniem od zawsze było mieć laskę z domu publicznego __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
|
|
#293 |
|
Zakorzenienie
|
odsłaniasz mi swą jedyną twarz
we włosach masz miliony gwiazd czy w prezencie dostanę Ciebie? tonę we mgle tylko w Twoim głosie jest takie coś... zmień to wszystko! statystyczny gad gastronomiczny ład w najwyższej klasie zwyczajnie, na kilka chwil niebo dziś milczy ciemna chmura kryje naszą twarz dzień dobry, otwieram nowy dzień! wiele rzeczy dźwiga świat wschodzi dzień, noc zapada Kocham Ciebie - to nasza sprawa ![]() choć powiem Ci wszystko po drodze wbrew wszystkim |
|
|
|
#294 |
|
Raczkowanie
|
Raz łapię chwile Te słodziutkie choć krótkie Innym razem te Bezpowrotne i ulotne Jesteś księżniczką i traktuj siebie w tych kategoriach Jesteś piękna niezależna młoda i dobra Ale czasem przesadzasz, musisz naiwność tłumić Bo uderzył cię raz to uderzy po raz drugi I coraz dalszy jesteś mi i znów nie znam Cię . 'Życie nie jest lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest tylko zupełnie inne. ' I to co dzisiaj łączy nas ,zamienie w przyjaźń lecz tą miłość ,która nigdy nie przemija. Pójdę pod wiatr, jak najdalej. gwiazdy znów wskażą mi drogę, którą do Ciebie iść.
|
#295 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ten bezczelnie kradnę . ![]() lovelovelove . bez off`a (...)" A rozdzielił Nas nieubłagany, cenny czas..." nie jestem golfistą, a ciągle zaliczam dołki. na szarych morzach samotności szukałam swego przeznaczenia. ktoś kiedyś powiedział, że miłość to brednie. ech, zgodzę się. zdecydowanie niezdecydowana. zagubiona. żyję w swoim świecie,. Może lubimy ból. Może tak jesteśmy ukształtowani... ...ponieważ bez tego, może... ...nie czulibyśmy, że żyjemy. pokochasz TĄ dziewczynę i wtedy nie będzie Ci wszystko jedno...
Edytowane przez lucyferowa Czas edycji: 2009-03-12 o 15:58 |
|
|
|
|
#296 |
|
Rozeznanie
|
nigdy więcej już mnie nie okłamuj , nie wiesz jak to boli ?
w pudełku z kredkami 24 odcienie szarości. masz kieszeń ? taką dla mnie gdzie się zmieszczę? masz? to ja poproszę. Może moje oczy miały błysk podobny do jej uśmiechu? Nie bawię się tak. -To szaleństwo! -Wiem. To nie ma żadnego sensu. Ale właśnie dlatego chcę to zrobić, właśnie dlatego w to wierzę. Wszyscy zakładają maski. A i ja nigdy nie chciałbym zdjąć swojej. popatrz w me oczy powiedz co czujesz, a odejdę bez słów.. i jeszcze tylko jakieś 24 h nadziei.. oddać serce a , dostać przyjaźń . ' tak trudno mi się z Tobą przyjaźnić .. I ch_j - pomyślałam, bo myślę raczej zwięźle. Zawsze będziesz moim przyjacielem - za dużo wiesz. co on tutaj robi? w mojej prywatnej głowie, ku_wa, co on robi? piątek, sobota, niedziela, poniedziałek - a wtorek .? to właśnie mój czas . co mi nie pasuje, zmieniam . co kocham, zostawiam . Ciebie olewam . ' Zmieniam moje życie ' . Po raz kolejny . I po raz kolejny bez rezultatów . -dlaczego sama do Niego nie zadzwonisz .? -bo pomyśli, że mi zależy.
|
|
#297 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
.powaliły. ![]() powiedziałeś, że jestem twoim życiem. przecież wiesz, życie nie wybacza. what a sick, masochistic lion. fuck a hero, be yourself !. a niech się nawet kur_wa sparzę. ale czuję szczęście w pobliżu. kto upatrzył sobie mnie, by sprawdzić ile może wytrzymać jeden człowiek? Tyle wieczorów, które kończyły się z myślą, że jesteś przy mnie. Teraz kończą się z myślą, że już Cię nie ma.. myślała, że będą na zawsze razem.. właśnie. dobrze, że tylko myślała. Nikt nie jest ważniejszy, Ani mniej ważny ode mnie. zaczerpnięte z wizażu. ![]()
|
|
#298 |
|
Rozeznanie
|
Łooooooooo. no nie moge. nie moge. uwieelbiam < 3333333333
Moje buty uciekają razem z Twoimi. |
|
|
|
#299 |
|
Zakorzenienie
|
ajć, trochę stron do przeczytania miałam.
neee, lucyferowa, kamisha, teenagera dziękuje i również ubóstwiam i okradam <3 dłoń Twoja wędruje w przestrzeni mojego ciała. kochanie, zamknij oczy. bicie Twego serca. drżenie ramion. rytmiczne pląsy. zróbmy to . wywołujesz we mnie eksplozję endorfin . aromat serotoniny w naszych żyłach. To było błyskawiczne porwanie taxi, apteka, hotel 3 piętro, niewybredny pokój...
|
#300 |
|
Przyczajenie
|
** I w tej paranoi po prostu żyć, mimo wszystko.
** ona jest pożeraczem męskich serc ** Bedę tu czekała na zawsze, tylko po to by zobaczyć Twój uśmiech... ** Pisz do mnie... bo inaczej udlawię się swoją samotnością... ** Z biegiem czasu uświadomiłam sobie, że nie potrzebowałam cię w moim życiu.. ** pieprzony ideał z wadami
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

kradnę
wystarczy Marzena 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

db ze chociaz Wy tu jestescie