Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;) - Strona 155 - Wizaz.pl

Wróæ   Wizaz.pl > Uroda > Pielêgnacja w³osów i fryzury > Pielêgnacja w³osów

Notka

Pielêgnacja w³osów W tym miejscu rozmawiamy o pielêgnacji w³osów. Je¶li twoje w³osy s± suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawê sytuacji. Do³±cz do nas.

Zamknij w±tek

Narzêdzia
Stary 2009-03-12, 15:10   #4621
doru¶
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 774
Dot.: Zapuszczamy w³osy! Komentujemy fotki, plotkujemy o w³osach i nie tylko;)

Cytat:
Napisane przez domi7ks Poka¿ wiadomo¶æ
A ja mam zdanie, ¿e jednak rotwajlery czy amstafy to gro¼ne psy. Moze i jest to kwestia wychowania takiego psa, ale chwila nieuwagi albo s³abo¶ci w³a¶ciciela i mo¿ebyæ nieciekawie
dla czego w³a¶nie te rasy??? a my¶lisz ze york ¿le wychowany york nie ugryzie? a labrador? to siê tyczy ka¿dego psa. Psa trzeba wychowaæ i nauczyæ oraz pokazaæ mu ¶wiat i nauczyæ w nim funkcjonowaæ i reagowaæ poprawnie!

Cytat:
Napisane przez pani-jesieñ Poka¿ wiadomo¶æ
No to nie gro¼ne, a agresywne -> klik!

Ja osobi¶cie nie przepadam za psami...
lista...a czemu nie ma na niej owczarków niemieckich? naj wiêcej pogryzien jest w³a¶nie przez nie. A mieszañce ? 99% pogryzieñ to mieszañce. czemu kto¶ pisze ze amstaf pogryz³ jak pies rodowodu nie ma? przecie¿ to nie amstaf to amstafo podobny mieszaniec który w przodkach mog³ mnieæ i pudla...przecie¿ nikt tego nie udukomentowa³...

Ja nie moge dyskutowaæ na takie tematy bo strasznie siê gotuje. Po za tym to chyba nie w±tek na takie tematy...

Edytowane przez doru¶
Czas edycji: 2009-03-12 o 15:14
doru¶ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:14   #4622
motylek1007
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 26 535

dorus jestes moj± kumpel±

[*] 11.09.2012
jeszcze siê kiedy¶ spotkamy...
motylek1007 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:18   #4623
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 8 412

Cytat:
Napisane przez doru¶ Poka¿ wiadomo¶æ
lista...a czemu nie ma na niej owczarków niemieckich? naj wiêcej pogryzien jest w³a¶nie przez nie. A mieszañce ? 99% pogryzieñ to mieszañce. czemu kto¶ pisze ze amstaf pogryz³ jak pies rodowodu nie ma? przecie¿ to nie amstaf to amstafo podobny mieszaniec który w przodkach mog³ mnieæ i pudla...przecie¿ nikt tego nie udukomentowa³...
Nie wiem czemu nie ma na tej li¶cie owczarków niemieckich, nie ja j± uk³ada³am - mo¿e agresja to co innego ni¿ sk³onno¶æ do gryzienia - nie mam pojêcia, nie znam siê na tym, ja w ogóle nie lubiê psów
pani-jesieñ jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:18   #4624
SunGirl21
BAN sta³y

Wiadomo¶ci: 53

Poprostu s± rasy które sie kupuje aby je miziaæ i tulic w domu i s± takie które maj± za zadanie pilnowaæ podwóra i robiæ gro¿ne wra¿enie...
SunGirl21 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:19   #4625
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Poka¿ wiadomo¶æ
dorus jestes moj± kumpel±
Motylek, a Ty moj±

¯eby odej¶æ od tematu i troszkê siê uspokoiæ, dzisiaj bêde testowa³a gliceryne p³ynn± w glori oraz wypróbuje nowy szampon "Mydelnice lekarsk±"
Stary 2009-03-12, 15:24   #4626
SunGirl21
BAN sta³y

Ulubienice zwierzat mo¿e dacie mi jak±s rade poniewa¿ moj brat kupi³ pieska..mieszañca, ma juz go ok 3 miesi±ce.Pies pod ¿adnym pozorem nie da sie dotkn±c po rekach poli¿e podejdzie do ciebie cieszy sie, ale jak tylko chcesz go dotknac ucieka...ma go juz tyle czasu i ani razu go nie pog³aska³...spotka³ sie ktos z takim przypadkiem??Sama probowa³am go z³apaæ i pog³askaæ i nic z tego...to jest nie do wykonania...dziwna psina
Stary 2009-03-12, 15:26   #4627
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Nie wiem czemu nie ma na tej li¶cie owczarków niemieckich, nie ja j± uk³ada³am - mo¿e agresja to co innego ni¿ sk³onno¶æ do gryzienia - nie mam pojêcia, nie znam siê na tym, ja w ogóle nie lubiê psów
no w³a¶nie pani-jesieñ nie wiesz czemu nie ma i nie lubisz psów wiêc sk±d pomys³ dyskusj na ten temat. Znasz siê za to duuuu¿o bardziej na w³osch i wole czytaæ jak siê wypowiadasz na ten temat bo czego¶ siê ucze a nie denerwuje.

Cytat:
Napisane przez SunGirl21 Poka¿ wiadomo¶æ
Poprostu s± rasy które sie kupuje aby je miziaæ i tulic w domu i s± takie które maj± za zadanie pilnowaæ podwóra i robiæ gro¿ne wra¿enie...
tak. ale rodwailer nie jest psem stwo¿ony do pilnowania na dworzu o czym ju¿ pisa³am wcze¶niej.

---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:24 ----------

Cytat:
Ulubienice zwierzat mo¿e dacie mi jak±s rade poniewa¿ moj brat kupi³ pieska..mieszañca, ma juz go ok 3 miesi±ce.Pies pod ¿adnym pozorem nie da sie dotkn±c po rekach poli¿e podejdzie do ciebie cieszy sie, ale jak tylko chcesz go dotknac ucieka...ma go juz tyle czasu i ani razu go nie pog³aska³...spotka³ sie ktos z takim przypadkiem??Sama probowa³am go z³apaæ i pog³askaæ i nic z tego...to jest nie do wykonania...dziwna psina
A gdzie go kupi³? mo¿e wczesniej w³a¶ciciel go bi³, albo ³apa³ i zamyka³ st±d uraz.

Po za tym nie powinno siê kupowaæ psów bez rodowodu a jak kto¶ chce mieszañca to zapraszam do schronisk, jest tam ich do wyboru do koloru. A peznadziejnych rozmna¿aczy psów powinno siê ci±æ ¿yletkami i sypaæ sol±!!!
Stary 2009-03-12, 15:26   #4628
SunGirl21
BAN sta³y

Cytat:
no w³a¶nie pani-jesieñ nie wiesz czemu nie ma i nie lubisz psów wiêc sk±d pomys³ dyskusj na ten temat. Znasz siê za to duuuu¿o bardziej na w³osch i wole czytaæ jak siê wypowiadasz na ten temat bo czego¶ siê ucze a nie denerwuje.

tak. ale rodwailer nie jest psem stwo¿ony do pilnowania na dworzu o czym ju¿ pisa³am wcze¶niej.
I napewno nie do przytulania w domu z dzieæmi...wiec do czego???
Tak masz racje ale psy nie raz same chodz± i sie rozmna¿aj± ...nikt im w tym nie musi pomagac..mówie o bezpañskich

Edytowane przez SunGirl21
Czas edycji: 2009-03-12 o 15:28
Stary 2009-03-12, 15:35   #4629
jennkka
Przyczajenie

Wiadomo¶ci: 2

hej, dziewczyny ratujcie!!!

zosta³o mi 14 miesiêcy do ¶lubu hihihihih mam w³osy do ramion- krêcone , ale chce mieæ d³u¿sze jak ro zrobiæ ? help!!!
jennkka jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 15:49   #4630
domi7ks
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 16 141

Cytat:
dla czego w³a¶nie te rasy??? a my¶lisz ze york ¿le wychowany york nie ugryzie? a labrador? to siê tyczy ka¿dego psa. Psa trzeba wychowaæ i nauczyæ oraz pokazaæ mu ¶wiat i nauczyæ w nim funkcjonowaæ i reagowaæ poprawnie!

Ja nie moge dyskutowaæ na takie tematy bo strasznie siê gotuje. Po za tym to chyba nie w±tek na takie tematy...

a ja nie lubie jak kto¶ pisze do mnie wykrzyknikami. Mam takie swoje zdanie co do tych psów. Uwa¿am, ¿e s± gro¼ne i zdania nie zmienie

domi7ks jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 16:02   #4631
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Tak masz racje ale psy nie raz same chodz± i sie rozmna¿aj± ...nikt im w tym nie musi pomagac..mówie o bezpañskich
rotwailery s± ¶witnymi psami do dzieci bo maj± obni¿ony próg bólu oraz s± psami po czê¶ci pasterskimi. Prawda psy rozmna¿aj± siê te¿ same, ale wie¿ mi w wiêkszo¶ci rozmna¿aj± je ludzie umy¶lnie lub nie

Cytat:
a ja nie lubie jak kto¶ pisze do mnie wykrzyknikami. Mam takie swoje zdanie co do tych psów. Uwa¿am, ¿e s± gro¼ne i zdania nie zmienie
domi7ks, za inteligentna z Ciebie dziewczyna by zak³adaæ odrazu brak zmiany zdania.
Stary 2009-03-12, 16:03   #4632
doru¶
Zadomowienie

Za³±czone zdjêcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (3,1 KB, 29 za³adowañ)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (10,7 KB, 28 za³adowañ)
Stary 2009-03-12, 16:05   #4633
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez jennkka Poka¿ wiadomo¶æ
hej, dziewczyny ratujcie!!!

zosta³o mi 14 miesiêcy do ¶lubu hihihihih mam w³osy do ramion- krêcone , ale chce mieæ d³u¿sze jak ro zrobiæ ? help!!!
czytaæ w±tek. Jest tu wymienione wiele sposobów
Stary 2009-03-12, 16:07   #4634
malenka146
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 521
GG do malenka146

Witajcie ;* Ale Wy du¿o produkujecie dziennie tych stron
Mam pytanie... Wiem, mo¿e jest to gdzie¶ w w±tku, ale przejrza³am kilka stron i nic. Co oznacza skrót AG, z którego to wyszukujecie zdjêcia takich cudnych w³osów?

malenka146 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 16:09   #4635
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
rotwailery s± ¶witnymi psami do dzieci bo maj± obni¿ony próg bólu oraz s± psami po czê¶ci pasterskimi. Prawda psy rozmna¿aj± siê te¿ same, ale wie¿ mi w wiêkszo¶ci rozmna¿aj± je ludzie umy¶lnie lub nie

domi7ks, za inteligentna z Ciebie dziewczyna by zak³adaæ odrazu brak zmiany zdania.

dla mnie gro¼ne s± mo¿e to wynika z faktu, ¿e poprostu generalizuje i takie zdanie mam z zas³yszanych wiadomo¶ci. Utkwi³o mi, ¿eby dzieci ma³ych nie zostawiaæ i tak mam zakodowane.

zreszta dodam, ¿e ja ogólnie sie boje psów i jak widze ma³ego szczeniaka to ju¿ przechodzê na druga strone

Stary 2009-03-12, 16:09   #4636
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez malenka146 Poka¿ wiadomo¶æ
Witajcie ;* Ale Wy du¿o produkujecie dziennie tych stron
Mam pytanie... Wiem, mo¿e jest to gdzie¶ w w±tku, ale przejrza³am kilka stron i nic. Co oznacza skrót AG, z którego to wyszukujecie zdjêcia takich cudnych w³osów?
American Girls
Stary 2009-03-12, 16:10   #4637
'Estelle'
The Pink Power Mo³derajtor

Wiadomo¶ci: 10 704

Cytat:
Jeste¶ pewna? Mo¿e poczytaj trochê i doucz siê na temat tej rasy, bo jak czytam to, co ju¿ zd±¿y³a¶ napisaæ, to za³ama³am rêce...
Dobrze u³o¿ony rottweiler jest pokojowo nastawiony do ¶wiata i bardzo dobrze asymiluje siê z rodzin± i z dzieæmi.
Potrzebuje te¿ du¿ej dawki ruchu. Ale jak siê trzyma psa w klatce ... Wspó³czujê ca³ym sercem temu biednemu zwierzêciu, ¿e trafi³ na tak nieodpowiedzialnych w³a¶cicieli

'Estelle' jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 16:11   #4638
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
American Girls

o tak American Girls

Stary 2009-03-12, 16:13   #4639
doru¶
Zadomowienie

Cytat:

dla mnie gro¼ne s± mo¿e to wynika z faktu, ¿e poprostu generalizuje i takie zdanie mam z zas³yszanych wiadomo¶ci. Utkwi³o mi, ¿eby dzieci ma³ych nie zostawiaæ i tak mam zakodowane.

zreszta dodam, ¿e ja ogólnie sie boje psów i jak widze ma³ego szczeniaka to ju¿ przechodzê na druga strone
domi7ks, ja te¿ mia³am kiedy¶ takie zdanie, wiêc ciê rozumiem. Ale odk±d interesuje siê behawiorystyk± oraz kynologi± zdanie zmieni³am bo siê zag³êbi³am w temet. Kto¶ kto nie podziela mojej pasji lub zwyczajnie siê tym nie interesuje ma zdanie wyrobione przez media.
Dziecka nie powinno siê zostawiaæ nigdy samego z ¿adnym psem.
Stary 2009-03-12, 16:15   #4640
malenka146
Zadomowienie

Wiadomo¶ci: 1 521
GG do malenka146

Cytat:
American Girls
Serdeczne dziêki
Widzê ¿e poruszony jest temat "gro¼nych ras". Ja jestem zdania ¿e nie ma czego¶ takiego jak gro¼ny pies... Popieram, ¿e s± w³a¶ciciele, którzy nieodpowiednio je wychowuj± a pó¼niej jest jak jest... To jest tylko i wy³±cznie kwestia wychowania.
domi7ks, mo¿e po prostu tak uwa¿asz, bo maj± "gro¼ny" wygl±d, a niekoniecznie zawsze taki charakter ;-)

malenka146 jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 16:16   #4641
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
domi7ks, ja te¿ mia³am kiedy¶ takie zdanie, wiêc ciê rozumiem. Ale odk±d interesuje siê behawiorystyk± oraz kynologi± zdanie zmieni³am bo siê zag³êbi³am w temet. Kto¶ kto nie podziela mojej pasji lub zwyczajnie siê tym nie interesuje ma zdanie wyrobione przez media.
Dziecka nie powinno siê zostawiaæ nigdy samego z ¿adnym psem.
no w³asnie. Tylko, ¿e wiesz ja oczyma wyobrazni widze, jak dziecko jest w wó¿eczku a taki ma³y latlerek nie podskoczy i skupi³am sie na tych dwóch rasach (bo ona s± dla mnei nie tyle gro¼ne, co bardzo gro¼ne), ale fakt faktem ja z ¿adnym psem bym dziecka nie zostawi³a

Stary 2009-03-12, 16:16   #4642
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
doru¶, kochana, spokojnie - gdyby nie istnia³a ró¿nica zdañ miêdzy lud¼mi, nie by³oby w ogóle dyskusji i by³oby nudno
W ka¿dym razie - nie ja zaczê³am dyskusjê o psach, a listê pokaza³am jako argument, ¿e siê nie mylê w moim twierdzeniu o istnieniu ras agresywnych
Na w³osach nie bardzo siê znam i raczej wiele siê ode mnie nie nauczysz, ale doceniam komplement, dziêki

Koñczy mi siê od¿ywka i nie wiem, jak± teraz kupiæ Mam s³abo¶æ do od¿ywek Elseve, moje w³osy bardzo je lubi± (truskawkowawiosna twierdzi, ¿e to jedne z nielicznych drogeryjnych od¿ywek, które faktycznie co¶ robi± z w³osami), ale trochê mi siê ju¿ znudzi³y, szukam czego¶ innego. Najlepiej z amodimethicone
Zastanawiam siê nad Curly Twist - wprawdzie nie zawiera silikonów i przeznaczona jest do loków, ale mia³am kiedy¶ przyjemno¶æ wypróbowaæ tê od¿ywkê i oceniam j± bardzo pozytywnie - tylko droga, cholera, jest

Domi, ja te¿ siê bojê psów Szczeniaków to mo¿e nie, ale doros³ych psów siê bojê, nawet takich ma³ych

Edytowane przez pani-jesieñ
Czas edycji: 2009-03-12 o 16:21
Stary 2009-03-12, 16:17   #4643
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Poka¿ wiadomo¶æ
Jeste¶ pewna? Mo¿e poczytaj trochê i doucz siê na temat tej rasy, bo jak czytam to, co ju¿ zd±¿y³a¶ napisaæ, to za³ama³am rêce...
Dobrze u³o¿ony rottweiler jest pokojowo nastawiony do ¶wiata i bardzo dobrze asymiluje siê z rodzin± i z dzieæmi.
Potrzebuje te¿ du¿ej dawki ruchu. Ale jak siê trzyma psa w klatce ... Wspó³czujê ca³ym sercem temu biednemu zwierzêciu, ¿e trafi³ na tak nieodpowiedzialnych w³a¶cicieli
Cytat:
Napisane przez malenka146 Poka¿ wiadomo¶æ
Serdeczne dziêki
Widzê ¿e poruszony jest temat "gro¼nych ras". Ja jestem zdania ¿e nie ma czego¶ takiego jak gro¼ny pies... Popieram, ¿e s± w³a¶ciciele, którzy nieodpowiednio je wychowuj± a pó¼niej jest jak jest... To jest tylko i wy³±cznie kwestia wychowania.
domi7ks, mo¿e po prostu tak uwa¿asz, bo maj± "gro¼ny" wygl±d, a niekoniecznie zawsze taki charakter ;-)
o mój bo¿e dobrze, ¿e jest wiêcej takich osób
Stary 2009-03-12, 16:19   #4644
domi7ks
Zakorzenienie

dziewczyny mamy nowego administratora?kto to jest Pablu? ja go pierwszy raz zobaczy³am

Stary 2009-03-12, 16:20   #4645
CzerwonyKolczyk
Rozeznanie

Wiadomo¶ci: 546

Cytat:
Napisane przez Narek Poka¿ wiadomo¶æ
Kilkudniowy zarost i d³u¿sze, poczochrane w³osy
Jak na z³o¶æ spotykam takich bardzo rzadko W mojej wiosce nadal jest era ¿elu i dresu

ja kiedy¶ to mia³am naprawdê na widok faceta z d³ugimi w³osami tak :
jeden T¯ nawet mia³, ale ten znikn±³ z mojego ¿ycia na szczê¶cie

a obecny T¯ ma takie d³u¿sze trochê, o zapuszczanie bródki proszê czêsto, bo jak ma to j± goli
i gra na gitarze, ubiera koszule mmmm
CzerwonyKolczyk jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 16:23   #4646
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Poka¿ wiadomo¶æ
a obecny T¯ ma takie d³u¿sze trochê, o zapuszczanie bródki proszê czêsto, bo jak ma to j± goli
Mój T¯ ma bródkê, tak± krótk±, zadban±, fajn±
Stary 2009-03-12, 16:33   #4647
doru¶
Zadomowienie

Cytat:
doru¶, kochana, spokojnie - gdyby nie istnia³a ró¿nica zdañ miêdzy lud¼mi, nie by³oby w ogóle dyskusji i by³oby nudno
W ka¿dym razie - nie ja zaczê³am dyskusjê o psach, a listê pokaza³am jako argument, ¿e siê nie mylê w moim twierdzeniu o istnieniu ras agresywnych
Na w³osach nie bardzo siê znam i raczej wiele siê ode mnie nie nauczysz, ale doceniam komplement, dziêki

Koñczy mi siê od¿ywka i nie wiem, jak± teraz kupiæ Mam s³abo¶æ do od¿ywek Elseve, moje w³osy bardzo je lubi± (truskawkowawiosna twierdzi, ¿e to jedne z nielicznych drogeryjnych od¿ywek, które faktycznie co¶ robi± z w³osami), ale trochê mi siê ju¿ znudzi³y, szukam czego¶ innego. Najlepiej z amodimethicone
Zastanawiam siê nad Curly Twist - wprawdzie nie zawiera silikonów i przeznaczona jest do loków, ale mia³am kiedy¶ przyjemno¶æ wypróbowaæ tê od¿ywkê i oceniam j± bardzo pozytywnie - tylko droga, cholera, jest
Ja wiem, ¿e ró¿nica zdañ jest dobra ale w momencie rozmowy np. o kolorach a nie o¿ywych istotach gdzie jedno zdanie jest krzywdz±ce... Ju¿ siê uspokajak i przepraszam ¿e siê unios³am.
Uwa¿am, ¿e na w³osach siê znasz
Curly Twist - jest droga ale s³ysza³am ze wydajna

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ----------

Cytat:
Napisane przez CzerwonyKolczyk Poka¿ wiadomo¶æ
ja kiedy¶ to mia³am naprawdê na widok faceta z d³ugimi w³osami tak :
jeden T¯ nawet mia³, ale ten znikn±³ z mojego ¿ycia na szczê¶cie

i gra na gitarze, ubiera koszule mmmm
Cytat:
Mój T¯ ma bródkê, tak± krótk±, zadban±, fajn±
nie drapie Was ta brudka ?
Stary 2009-03-12, 16:37   #4648
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem, ¿e ró¿nica zdañ jest dobra ale w momencie rozmowy np. o kolorach a nie o¿ywych istotach gdzie jedno zdanie jest krzywdz±ce... Ju¿ siê uspokajak i przepraszam ¿e siê unios³am.
Uwa¿am, ¿e na w³osach siê znasz

Cytat:
Curly Twist - jest droga ale s³ysza³am ze wydajna
Hmmm...Te¿ mi siê wydaje, ¿e jest wydajna, ale wydaæ na od¿ywkê ok. 50 z³ nie bardzo mi siê jednak u¶miecha Tym bardziej, ¿e chcê kupiæ sobie szczotkê z naturalnego w³osia, a taka szczotka + ta od¿ywka wyniosa mnie w sumie ok. 100 z³, du¿o jak na w³osy
Pewnie zdecydujê siê jednak na Elseve, mo¿e tym razem tê ró¿ow±, bo ostatnio mia³am ¿ó³t± i bia³±, ja je tak na zmianê kupujê

Cytat:
Hmmm... Czasem drapie, ale tak... przyjemnie

Edytowane przez pani-jesieñ
Czas edycji: 2009-03-12 o 16:40
Stary 2009-03-12, 16:39   #4649
Finlora
Zakorzenienie

Wiadomo¶ci: 28 684

Cytat:
Trochê Ale to nie takie straszne jest... chociaz czasami smera w uda
Finlora jest offline Zg³o¶ do moderatora  
Stary 2009-03-12, 16:41   #4650
pani-jesieñ
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Finlora Poka¿ wiadomo¶æ
Trochê Ale to nie takie straszne jest... chociaz czasami smera w uda
O, kolejny zboczek
Zamknij w±tek

Nowe w±tki na forum Pielêgnacja w³osów

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci)

Zasady wysy³ania wiadomo¶ci
Nie mo¿esz zak³adaæ nowych w±tków
Nie mo¿esz pisaæ odpowiedzi
Nie mo¿esz dodawaæ zdjêæ i plików
Nie mo¿esz edytowaæ swoich postów

BB code is W³±czono
Emotikonki: W³±czono
Kod [IMG]: W³±czono
Kod HTML: Wy³±czono

Gor±ce linki

Data ostatniego posta: 2014-01-01 00:00:00

Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

© 2000 - 2026 Wizaz.pl. Wszelkie prawa zastrze¿one.

Jakiekolwiek aktywno¶ci, w szczególno¶ci: pobieranie, zwielokrotnianie, przechowywanie, lub inne wykorzystywanie tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, w szczególno¶ci w celu ich eksploracji, zmierzaj±cej do tworzenia, rozwoju, modyfikacji i szkolenia systemów uczenia maszynowego, algorytmów lub sztucznej inteligencji Obowi±zek uzyskania wyra¼nej i jednoznacznej zgody wymagany jest bez wzglêdu sposób pobierania, zwielokrotniania, przechowywania lub innego wykorzystywania tre¶ci, danych lub informacji dostêpnych w ramach niniejszego serwisu oraz wszystkich jego podstron, jak równie¿ bez wzglêdu na charakter tych tre¶ci, danych i informacji.

Powy¿sze nie dotyczy wy³±cznie przypadków wykorzystywania tre¶ci, danych i informacji w celu umo¿liwienia i u³atwienia ich wyszukiwania przez wyszukiwarki internetowe oraz umo¿liwienia pozycjonowania stron internetowych zawieraj±cych serwisy internetowe w ramach indeksowania wyników wyszukiwania wyszukiwarek internetowych

Wiêcej informacji znajdziesz tutaj.