|
|
#601 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Estella, Róż Clinique - 125 zł, 5g, ale pędzelek zostaje na zawsze
(Bardzo miękki i przyjemny)Kochanie, Na stópki nic fajnego nie znalazłam, więc polecić nie mogę. Sholl na pięty był super, ale ta poprzednia formuła. Nieźle sprawdzał się również LRP IsoUrea. Może SVR z mocznikiem spróbujesz? Wizażanki sobie chwalą na KWC... Isa, czekamy na foto ![]() --- Dziewczyny Jak się kupuje suszarkę? Taką z fajnym dyfuzorem, i żeby miała zimne powietrze.... Ile to może kosztować?
|
|
|
|
#602 |
|
Zakorzenienie
|
Dodałam fotki do mojego poprzednego postu
Lecę się szykować na zlot czarownic z koleżankami Będę wieczorkiem.
|
#603 |
|
Zakorzenienie
|
isa bardzo ladna fryzura
obfocilam moja kololorowke, zabieram sie za wrzucanie zdjec do odpowiedniego watku
|
#604 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Isa śliczna fryzura.
![]() Maseczka z miodem jest super delikatna, kremowa, przyjemna. Bardzo dobrego zakupu dzisiaj dokonałam.
|
|
|
|
#605 |
|
Zakorzenienie
|
ufff, zdjecia juz sa w odpowiednim watku
|
#606 |
|
Zakorzenienie
|
ziz, ice
Dziękuję.Spotkanie z koleżankami przesunięte na 17, więc jeszcze chwilę tu jestem Ciekawa jestem jak one zareagują na mój nowy look ![]() BTW. W związku z nową fryzurką postanowiłam zrobić w końcu zamówienie na profesjonalne kosmetyki do włosów
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-12 o 16:41 |
|
|
|
#607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pamietam, że mialam próbki LRP Podologics i bardzo mi się podobał.
|
|
|
#608 | ||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
Cytat:
ach nie mogę odżałować, że nie będzie mnie na zlocie Gazetka SP rzeczywiście aż za fajna mogliby sobie darować, bo ja akurat się spłukałam na leki ![]() isa śliczne włosy
|
|
|
#609 | |||
|
Zakorzenienie
|
Widziałam się chwilę z moim Samcem
![]() Ja Tobie też ![]() A ja dwawno już nie miałam Cytat:
Kilka dni temu kupiłam czerwone krótkie (takie tylko na ramiona i łopatki) bolerko z krótkim rękawem Stradivariusa (?) z metkami - u nas sa 2 lumpeksy z nowymi ubraniami tej marki. A tak to nic ![]() Cytat:
Ale bedzie oglądania ![]() Cytat:
|
|
#610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest absolutnie piekna, cudowna i prawie nowa ja zawsze trafiam na Atmosphere, George, Evie, Cherokee, M&S, H&M... dzisiaj kupilam tez fajna sukienke tenisowa Reeboka nie mam juz gdzie trzymac tych ciuchow
|
|
#611 |
|
Zakorzenienie
|
nosku, Hosenko dziękuję
![]() Co do gazetki SP to mi o dziwo nic w oko nie wpadło Ale w sobotę jadę na uczelnię i planuję może zajrzeć do SP, bo dawno nie byłam. Lecę na te plotki wreszcie
|
#612 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Sprawdza sie idealnie, wczesniej moje wlosy zawsze sie puszyly podczas suszenia, teraz wygladaja zupelnie inaczej, ma kilka fajnych opcji, poczytaj sobie o niej, ja ja szczerze polecam
|
|
#613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#614 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzisiaj dorwalam taka emobluze w gwiazdki bedzie po domu, mialam wczoraj wziac taka w oysho ale uznalam, ze 80 zlotych to troche za duzo jak na podomowa bluze
|
|
#615 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio widziałam w czaszki
![]() Pisałyście o stópkach - ja JUŻ od 2 dni smaruję codziennie Macie już plany na wakacje??
|
|
#616 |
|
Rozeznanie
|
U mnie w lumpkach jeszcze zare i top shopa często trafiam
![]() Co do wakacji ja chyba w tym roku jade do Włoch ![]() I mam zamiar pojechać albo do Warszawy albo do Krakowa bo w Krakowie nigdy nie byłam ale to też tylko zamiary
|
|
|
|
#617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wstępnie stawiamy na Tunezję lub Hiszpanię Ale czy wypali to sie okaże. Koleżance z pracy sniło się że jestem w ciąży ![]() Wiecie, chciałabym zmniejszyć ilośc kosmetyków ale nie mam pojęcia jak Isa: jak tam torebka??
|
|
#618 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
pojade za rok może dwa jak naucze sie Hiszpańskiego bo się ucze A Tunezje polecam strasznie byłam i było cudownie gdyby co to polecam miasto sousse
|
|
|
|
|
#619 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Isa, fajowksi ten bob jest Madzia- ja się uczę, tylko się nie potrafię sprzedać z tym co umiem ![]() Wrr, czemu te paznokcie mi tak szybko rosną
|
|
#620 |
|
Miss Pudernica
|
Hej
Isa bardzo ładna fryzurka i ślicznie Ci w niej. Dzisiaj tak jak Ziz obkupiłam się w ciucholandach i sklepie nxta, niby outlet, a sprzedają rzeczy z metkami w super cenach. A potem jeszcze winko, wykład i padam
|
#621 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie ją dziś odebrałam i zapakowałam się na jutro do pracy
Fajna jest, choć trochę "śmierdzi" nowością, ale wywietrzeje. No i całkiem pojemna.Podoba mi się, choć myślę, że nieco za wysoka jest jej cena. Dziękuję ![]() A ja zaraz idę się zdemakijażować, wykąpać i do spania, bo padam z nóg. Cały dzień spędziłam poza domem i padam na pyszczek
|
#622 |
|
Zakorzenienie
|
si
ja podobno umiem wyszukiwac takie cuda - tak mowia moje kolezanki, ktorym zawsze cos wyszperam. ta kurtka tak nieciekawie sie prezentowala, w ogole sie nie prezentowala wiec nikt jej nie ogladal czekala na mnie
|
#623 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ja już po
Z dziewczynami było bardzo fajnie - super, że przyjechałaś Sleepy, mam nadzieję, że znów nas szybko odwiedzisz Czekałam do ostatniej chwili, żeby zobaczyć się z Madziarrą, ale się nie udało A potem się okazało, że dentystka miała godzinny poślizg także mogłam z Wami pobyć dłużej...A dentystka mi zęba nie wyrwała I prawie nie bolało, także nawet przyjemnie było Tylko mi musiała do kanału wpsikać kwas mlekowy i trochę spłynęło na język - a fu! Tak mniej szczypało, potem jeszcze mnie od tego usta piekły... Także wrażenia inne niż normalnie po wizycie u dentysty![]() Ale fajnie Zaraz idę oglądać Tak jak zbiory Zizou![]() Cytat:
Ale ja długo nim masuję nogi i sporo się wchłania. Używam go tylko na noc oczywiście I rano mam miękkie stopy, więc go lubię![]() To zrób zdjęcie po ciemku z lampą błyskową... to tylko jego zdjęcie ujrzy światło dzienne ![]() Nawet nie wiesz, jak Ci zazdroszczę. Marzę o bobie od lat, ale mam za dużo włosów - miałabym cztery Boby a nie jednego na głowie Co prawda dzisiaj miałam przytrzaśnięte włosy szalikiem i dziewczyny myslały, że mam takie krótkie, ale niestety - mogę tylko udawać, bo bob nie dla mnie![]() Cytat:
No i moooże się skuszę na bielendę (tylko ta ogromna butla )
|
|
#624 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pamietam,ze pislalas juz o tym,jest mi niezmiernie milo,ze to co pisze zostaje zauwazone przez innych-caly czas chlone wiedze i lubie sie tym dzielic.Kremy Bielendy byly troche tansze jakis czas temu ale wiadomo,ze wszystko idzie w gore jak masz okazje poczekac na Targi to poczekaj,do kompletu maja dobry krem do pazurkow i dloni tez z tej serii.BIELENDA - KREM DO RĄK I PAZNOKCI - POJ. 500ml. Mnie akurat odpowiadaja te kremy,nie tylko ze wzgledu an dobre dzialanie ale takze i pojemnosc ![]() Cytat:
Hasceral jest dobry ale w formie doraznej pielegnacji i nie za czesto bo zmaceruje stopy i bedziecie mialy problem.Idealnie nadaje sie do walki z peknieciami i wygladzaniem.Jednak uzycie 2-3 razy w tyg to max i bardziej na zasadzie nasmarowac stopy,skarpetki i po godzinie czy dwoch zmycie lub zostawienie na noc ale nie czesciej niz max.2 noce w tyg. Sam pedicure nie zalatwia sprawy,potrzeba do kompletu pielegnacji by efekt utrzymac-czyli dobry krem + pumeks co kilka dni +kwasy Dobry specyfik ma tez Pollena Eva http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=10218 Cytat:
![]() Jedno mi sie nie podoba w FG,ze takie male sa......choc pewnie skusze sie na jakiegos dopiero jak zuzyje co nieco z zapasow jakie mam ![]() Cytat:
cudna zmiana-naprawde bardzo dobrze wygladasz.
|
|
#625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem ciekawa, na jak dlugo mi wystarczy. jestem anprawde zachwycona efektem i zzaluje, ze tak dlugo zwlekalam z zakupem moj kolor to tysiace rozmigotanych drobinek, w opakowaniu roz jest wsciekly a na ustach traci na intensywnosci. czaje sie na jakies fajne kolory na allegro ale narazie nic ciekawego nie ma
|
|
#626 |
|
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Brak mi czasu na cytowanie, bo kolacja mi się przypali więc tylko na szybko napiszę:isa, bardzo ładna fryzura ![]() ziz, Boże, co za Dior ja go muszę mieć Takie połączenie kolorów (ostry róż + pomarańcz) mnie kusi od dawna, a tu jeszcze i złoto, i brąz... W ogóle strasznie lubię Diory; odkąd mam dwa Shimmery, zaczęłam zwracać uwagę na ich kosmetyki ![]() Dziś robię sobie wieczór wolny, już mnie szlag trafia przy tej nauce. Basta! Poczytam sobie dziś NORMALNĄ książkę, nic z antropologii... mój instynkt rolnika też się budzi, więc czas zadziałać jakimiś maseczkami, kąpielami i peelingami wykańczam też bielendowe Powitanie z Afryką powolutku, uwielbiam ten balsam Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-03-12 o 20:44 |
|
|
|
#627 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja już po pracy ![]() Jaka ja jestem zmęczona ![]() Ostatnie tygodnie mnie wykańczają ![]() Hexxanko ja właśnie o tym kremie pisałam właśnie ten na pękające pięty, on rzeczywiście jest strasznym tłuściochem ale na nc do skarpetek jest lux Rano mam stopy gładziutkie ![]() Isa jak Ty ślicznie wyglądasz ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- aaa, no i kupiłam znowu żel pod prysznic Luksja cynamonowy ![]() Jakoś mi ten waterlily nie podszedł, za deiaktny zapach ma, wogóle go nie czuję ....
|
#628 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Vibesko wiedzialam,ze zjadlo mi ktorys cytat Ostatnio tez ciagle jestem zmeczona a dzisiaj to juz jakos nie mysle,do poludnia bylo ok a jak wrocilam z pracy nie mialam juz na nic ochoty,gdyby nie to,ze dotarl do mnie telefon(wybralam Nokie 5220) i zaczelam sie nim bawic to pewnie padlabym calkiem ![]() Cytat:
Edytowane przez Hexxana Czas edycji: 2009-03-12 o 20:58 |
||
|
|
|
#629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nowe zabawki cieszą ![]() Ja telefon zmienię dopiero w przyszłym roku ![]() Idę obejrzeć sobie kolorówkę Zizou
|
|
#630 |
|
Zakorzenienie
|
mam Dangerously Pink
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:09.

(Bardzo miękki i przyjemny)
Taką z fajnym dyfuzorem, i żeby miała zimne powietrze.... Ile to może kosztować?

Dziękuję.
Ciekawa jestem jak one zareagują na mój nowy look 

mogliby sobie darować, bo ja akurat się spłukałam na leki 

ale jaka piekna kurtke Gadowi kupilam
Kilka dni temu kupiłam czerwone krótkie (takie tylko na ramiona i łopatki) bolerko z krótkim rękawem Stradivariusa (?) z metkami - u nas sa 2 lumpeksy z nowymi ubraniami tej marki. A tak to nic 

także mogłam z Wami pobyć dłużej...
)

ja go muszę mieć