Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II - Strona 156 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Co się w nas kryje?
chłopiec 23 41,82%
dziewczynka 11 20,00%
nie wiem 21 38,18%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-12, 20:13   #4651
Malga19
BAN stały

Dot.: Mamusie lipcowo - sierpniowe 2009! Część II

Cytat:
Napisane przez skierka1981 Pokaż wiadomość
dziewczyny mam mały dylemat - już dłuższy czas się nad tym zastanawiam - może wy coś poradzicie. tu w olsztynie byłam u lekarza 2 razy , wczesniejsze wizyty w Suwałkach (super gin, szkoda mi tych wizyt) no i ten lekarz tutaj za bardzo mi nie pasi. nie wiem jest.... jakoś mnie odrzuca od niego. przy wejściu na wizytę obcina wzrokiem, a przy badaniu mało delikatny (za pierwszą wizytą miałam badanie i potem usg) przy drugiej wizycie usg połówkowe, ale sam nic nie mówił tylko jak zapytałam czy będzie to usg połówkowe to powiedział że MOŻE być. no i średnio on rozmowny. o wszystko trzeba pytać i tak szczegółowo mi o Amelce nie mówił jak wam wasi gin. o przezierności nawet nie wspomniał. tylko że ma ręce, nogi, serce i głowa ok. sama nie wiem co o tym myśleć, może przewrażliwiona jestem. zresztą w internecie jakaś strona jest z opiniami o gin no i on miał więcej tych negatywnych. tylko już po wizycie doczytałam. z drugiej strony boję się, że trafię do kogoś podobnnego albo gorszego. i czy nie za późno na zmianę gin? co myślicie??

---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ----------

witaj, fajnie że się odezwałaś sper że Paweł wrócił, razem będzie wam łatwiej.. trzymam kciuki i życzę dużo szczęścia
dziekuje
Cytat:
Napisane przez Svinecka Pokaż wiadomość
dzieki
ale to starocie same

dzieki za rady ale troche jest nieprawdziwych
np z tym plukaniem - nie mozna plukac przez przynajmniej dwa bo mozna wyplukac ten naturalny skrzep a wtedy bedzie bolec i sie gorzej goic

ahh jakos przezyje, juz troszke lepiej

Malga super, ze maz wrocil oby teraz juz bylo dobrze

jak Ci nie pasuje to zmieniaj
ja w pierwszej ciazy nie zmienilam i teraz zaluje - nawet jednej fotki malego nie mam
dziekuje jeszcze nie maz a narazie narzeczony...
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 20:23   #4652
Miramej
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
Wstydam się
Nie wstydaj się .

Cytat:
Napisane przez eleeri Pokaż wiadomość
a tak na serio to chciałam zrobić ale mi akumulatorki zdechły i wsadziłam je do ładowania zrobiłam chyba tylko jedno i to niewyraźne, bo mój świetny aparat uchwycił jakiś brud na lustrze i ten brud własnie wyszedł wyraźnie na tle mojego brzucha
Może jutro?

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
Witacjie dziewczynki
zagladam do was zebyscie o mnie nie zapomnialy....

Jak sie miewacie...?? zapewne dziecinki wam rosna w sile....i to dobrze

U mnie moze byc....za tydzien bedzie 19 i znow bede nie do zycia smutna...ehh

co wazne Pawel wrocil do domku wczoraj...wiec zaczynamy wszytko od nowa...nasze relacje.....

Buziaczki od cioci Malgi..
Malga, nie zapomnimy, jak byśmy mogły? . Cieszę się, że zaczyna się układać.

Cytat:
dziewczyny mam mały dylemat - już dłuższy czas się nad tym zastanawiam - może wy coś poradzicie. tu w olsztynie byłam u lekarza 2 razy , wczesniejsze wizyty w Suwałkach (super gin, szkoda mi tych wizyt) no i ten lekarz tutaj za bardzo mi nie pasi. nie wiem jest.... jakoś mnie odrzuca od niego. przy wejściu na wizytę obcina wzrokiem, a przy badaniu mało delikatny (za pierwszą wizytą miałam badanie i potem usg) przy drugiej wizycie usg połówkowe, ale sam nic nie mówił tylko jak zapytałam czy będzie to usg połówkowe to powiedział że MOŻE być. no i średnio on rozmowny. o wszystko trzeba pytać i tak szczegółowo mi o Amelce nie mówił jak wam wasi gin. o przezierności nawet nie wspomniał. tylko że ma ręce, nogi, serce i głowa ok. sama nie wiem co o tym myśleć, może przewrażliwiona jestem. zresztą w internecie jakaś strona jest z opiniami o gin no i on miał więcej tych negatywnych. tylko już po wizycie doczytałam. z drugiej strony boję się, że trafię do kogoś podobnnego albo gorszego. i czy nie za późno na zmianę gin? co myślicie??
Ja bym na Twoim miejscu zmieniła , lekarzowi trzeba ufać.

A ja dziewczynki niedawno wróciłam z załatwioną sprawą . Byliśmy z Małżem zapisać się do szkoły rodzenia , w przyszłą środę pierwsze spotkanie , dostałam jakieś gazetki, książeczki, płytkę, próbki i kupony rabatowe na dzień dobry. Teraz mam zamiar zająć się robieniem listy wyprawkowej .

H. MacLeod

.
Miramej jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 20:38   #4653
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gizmiatko Pokaż wiadomość
dziewczyny, kiedys na jakims forum ktos wkleil link gdzie były zdjecia dzieci usg 3D oraz dzieciaczki po urodzeniu, czy ktoras z was cos takiego widziala ? moze ma linka ?
A to moja stronka...tzn. ja ją znalazłam Już wklejam link: http://www.fetalvisionimaging.com/testimonials.html

Cytat:
Witacjie dziewczynki

co wazne Pawel wrocil do domku wczoraj...wiec zaczynamy wszytko od nowa...nasze relacje.....

Super ze wszystko wróciło do normy Teraz już musi być coraz lepiej

Cytat:
Pewnie że zmieniaj....najważniejsze mieć do lekarza zaufanie, bo w końcu zajmuje się naszym największym skarbem i jego zdrowiem., wiec jak cokolwiek Ci przeszkadza to nie ma co za dużo myśleć...

A ode mnie wyszły właśnie dwie przyjaciółki...dzisiaj miałam dzień odwiedzinowo-plotkowy Jak ja to lubie

P.S. Też macie teraz jakieś problemy z Wizażem? Ciągle mnie wyrzuca

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-03-12 o 20:44
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 21:12   #4654
musicman
Zadomowienie

dawno mnie nie było ale już jestem
Wszystko dlatego że ostatnio lepiej się czułam i zasuwałam do pracy, a po pracy tyle czytania na forum, że już nie mam siły pisać.
Baaardzo spodobał mi się dog niemiecki Aż zawołałam męża żeby zobaczył a on stwierdził, że musi mieć takiego psa (dziwne bo na yorka nie chce się zgodzić )

A tak w ogóle jutro jedziemy na usg i mamy nadzieję poznać wreszcie ( w 24 tc!!!) płeć dzidzi. Musi się udać !

Co do wózków - a co myślicie o kupieniu od razu spacerówki? MOja dzidza urodzi się na początku lipca i nie wiem czy jakaś gondola ją pomieści do wiosny. A zakładam że urodzę duże dziecko, bo mój mąż to spory facet a i ja nie należę do filigranowych. Nie mam pojęcia co z tym wózkiem, jaki ma największą gondolę i czy nie kupić od razu spacerówki .

Svinecka fajnie, że tak szybko poszło wyrywanie zęba, ostatnio obudził mnie w nocy ból brzucha, a tylko mogę sobie wyobrażać jakie jatusze trzeba znosić przy takim bólu zęba
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 21:22   #4655
Karolinak82
Zakorzenienie

Dziewczyny powiedźcie mi jak długo dzidzia może spać w kołysce? Tak sie zaczęłam zastanawiać nad nią, bo w końcu mniej miejsca zajmuje, a blokadę kołysania i tak ma...wiec to takie mniejsze łózeczko
Stary 2009-03-12, 21:42   #4656
UnholyOne
Ola-Unhola

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny powiedźcie mi jak długo dzidzia może spać w kołysce? Tak sie zaczęłam zastanawiać nad nią, bo w końcu mniej miejsca zajmuje, a blokadę kołysania i tak ma...wiec to takie mniejsze łózeczko
Do momentu aż zacznie się podciągac do siadania, moze to byc max 6 miesięcy, także kupno łóżeczka i tak będzie konieczne.

Musicman, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i żeby się pięknie ukazało rodzicom
A w ogóle to chyba jutra kilka mamusiek zalicza wizytę, piątek 13-czekoladka?
Stary 2009-03-12, 22:10   #4657
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

kuzwa probowalam sie polozyc i zasnac ale nie daje rady - boli jak cholera
a mialam nadzieje, ze to juz koniec meczarni
Svinecka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 22:18   #4658
katarzynka00
Zakorzenienie

Cytat:
nikt mi nie pomoze?
i ja nie pomoge bo w ciązy mnie aż tak nie bolało, a bez ciąży pomagał mi papierosek wypalony
Nie było mie dłuuuugo bo mnie wywalało z wizazu, a teraz ide juz spac.Jutro z rana zaglądne.Dobranoc
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny

katarzynka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 22:24   #4659
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

ide probowac dalej zasnac
dobranoc
Stary 2009-03-12, 22:37   #4660
majka versace
Zadomowienie

Witam.

Wpadłam tylko poinformować że wybralismy imie dla naszego synusia i jednak będzie Adrianek Tak więc dziekuje wszystkim tym które pomagały mi w wyborze bo nie ukrywam że to bardzo pomogło.

Aha, dziś moja koleżanka urodziła też synka Bardzo się ciesze i mam nadzieje że niedługo go zobacze. Kilka lat temu planowałyśmy mieć dzieci w tym samym wieku i przypadkiem się udało. Pisze "przypadkiem" bo straciliśmy kontakt na dłuższy czas a niedawno kontakt się odnowił i nie ukrywam że "wspólny temat" nas bardzo zbliżył i wszystko jest na najlepszej drodze żebyśmy znowu byli przyjaciółmi jak kiedyś.

Przy okazji tez się pochwale pierwszym zakupem dla Małego. Nie ukrywam że to body kupiłam ze względu na napis A to wdzianko w misia też wam pokaże bo uważam że jest słodkie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_1344_resize.jpg (59,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1346_resize.jpg (35,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMG_1349_resize.jpg (63,3 KB, 28 załadowań)

majka versace jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-12, 22:51   #4661
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość
Do momentu aż zacznie się podciągac do siadania, moze to byc max 6 miesięcy, także kupno łóżeczka i tak będzie konieczne.

Musicman, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę i żeby się pięknie ukazało rodzicom
Hmmm tak się właśnie zaczęłam zastanawiać nad tą kołyską, ale nie wiem czy jest sens kupować spacjalnie na 6 miesięcy...

Trzymamy kciuki za wszystkie jutrzejsze wizyty

Cytat:
kuzwa probowalam sie polozyc i zasnac ale nie daje rady - boli jak cholera
a mialam nadzieje, ze to juz koniec meczarni
Ehhh bo to dzisiaj było rwanie, musi boleć...ale bedzie coraz lepiej na pewno

Cytat:
Napisane przez majka versace Pokaż wiadomość
Witam.

Wpadłam tylko poinformować że wybralismy imie dla naszego synusia i jednak będzie Adrianek Tak więc dziekuje wszystkim tym które pomagały mi w wyborze bo nie ukrywam że to bardzo pomogło.

Aha, dziś moja koleżanka urodziła też synka Bardzo się ciesze i mam nadzieje że niedługo go zobacze. Kilka lat temu planowałyśmy mieć dzieci w tym samym wieku i przypadkiem się udało. Pisze "przypadkiem" bo straciliśmy kontakt na dłuższy czas a niedawno kontakt się odnowił i nie ukrywam że "wspólny temat" nas bardzo zbliżył i wszystko jest na najlepszej drodze żebyśmy znowu byli przyjaciółmi jak kiedyś.

Przy okazji tez się pochwale pierwszym zakupem dla Małego. Nie ukrywam że to body kupiłam ze względu na napis A to wdzianko w misia też wam pokaże bo uważam że jest słodkie
Piękne imię I ciuszki ekstra słodkie

Ale ten wizaż dzisiaj działa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-12, 22:52   #4662
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

kurcze chyba jednak dzisiaj nie bedzie spania

czemu tak boli juz minelo 12 godzin
Stary 2009-03-12, 23:05   #4663
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze chyba jednak dzisiaj nie bedzie spania

czemu tak boli juz minelo 12 godzin
Kurce przerąbane z tymi zębami...nie wiem zupełnie co może pomóc...paracetamol znowu? Troszkę szkoda ciągle się faszerować...ale na noc lepiej wziąć i spać spokojnie...
Stary 2009-03-12, 23:07   #4664
Svinecka
Słitaśna and Grymaśna ;p

Cytat:
Napisane przez Karolinak82 Pokaż wiadomość
Kurce przerąbane z tymi zębami...nie wiem zupełnie co może pomóc...paracetamol znowu? Troszkę szkoda ciągle się faszerować...ale na noc lepiej wziąć i spać spokojnie...
wzielam juz dwa dzis zastanawiam sie caly czas nad trzecim ale sie boje, ze zaszkodzi dziecku
nie wiem co robic
Stary 2009-03-12, 23:50   #4665
Karolinak82
Zakorzenienie

Cytat:
wzielam juz dwa dzis zastanawiam sie caly czas nad trzecim ale sie boje, ze zaszkodzi dziecku
nie wiem co robic
Kurcze szukam, czytam i czytam...i wszędzie napisane jest by nie przesadzać...ale ile tabletek przy takim bólu to przesada????? nic konkretnego nie napisali...

Poczytaj tutaj...http://pl.wikipedia.org/wiki/Paracet...a_piersi.C4.85

Sama już nie wiem...przecież Twój stres zwiazany z bólem też szkodzi dziecku...

EDIT: Niestety ja uciekam do łózka...już mi się oczy zamykają..mam nadzieję ze Tobie też uda się usnąc...odpocznij chociaż troszkę...dobranoc

Edytowane przez Karolinak82
Czas edycji: 2009-03-13 o 00:03
Karolinak82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 06:28   #4666
frida110
Zakorzenienie

Dzień dobry

Melduję się z rana.

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty
frida110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 07:46   #4667
Ania0104
Zakorzenienie

Witam i ja

Dobrze, że jeszcze spicie to zdąże nadrobic zaległości
A trochę tego jest od wczoraj od 15

oczywiście trzymam !!!!

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Ania0104 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 07:46   #4668
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
Napisane przez musicman Pokaż wiadomość
Wszystko dlatego że ostatnio lepiej się czułam i zasuwałam do pracy, a po pracy tyle czytania na forum, że już nie mam siły pisać.
Baaardzo spodobał mi się dog niemiecki Aż zawołałam męża żeby zobaczył a on stwierdził, że musi mieć takiego psa (dziwne bo na yorka nie chce się zgodzić )

A tak w ogóle jutro jedziemy na usg i mamy nadzieję poznać wreszcie ( w 24 tc!!!) płeć dzidzi. Musi się udać !

Co do wózków - a co myślicie o kupieniu od razu spacerówki? MOja dzidza urodzi się na początku lipca i nie wiem czy jakaś gondola ją pomieści do wiosny. A zakładam że urodzę duże dziecko, bo mój mąż to spory facet a i ja nie należę do filigranowych. Nie mam pojęcia co z tym wózkiem, jaki ma największą gondolę i czy nie kupić od razu spacerówki .

Svinecka fajnie, że tak szybko poszło wyrywanie zęba, ostatnio obudził mnie w nocy ból brzucha, a tylko mogę sobie wyobrażać jakie jatusze trzeba znosić przy takim bólu zęba
trzymamy w takim razie mocno

Cytat:
Napisane przez UnholyOne Pokaż wiadomość

ja mialam w lutym piatek 13-go..........
teraz mam 27 marca

A tak wogóle dzień dobry!!!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 07:47   #4669
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE LIPCOWE

FASOLOWE TYCZKI
41 sztuk mamy

Karolinak82 (Karolina, 26l, Poznań) --------------------------- t.p. 01.07.09 - Zuzia
megi b (Magda, 27l, świętokrzyskie) ------------------------------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
aha9 (Aśka, 25l, lubuskie) --------------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Maja lub Tymon/Michał
edyta1421 (Edyta, 28l, Kanada) ----------------------------------- t.p. 01.07.09 - ??? lub ???
eleeri (Aśka, 31l, małopolska) ---------------------------------------- t.p. 01.07.09 - Mateusz
p4w (Ola, 26l, Szczecin) ------------------------------------------------ t.p. 02.07.09 - Tomek/Michaś
Cassandra23 (Beata, 26l, lubelskie) ---------------------------- t.p. 03.07.09 - Kubuś
agadom1 (Agnieszka, 31l, wielkop.) ------------------------------ t.p. 03.07.09 - ???
marica5 (Marika, 23l, Chełmn) ------------------------------------- t.p. .07.09 - Martynka
annamaria80 (Ania, 29l, Anglia) ------------------------------- t.p. 06.07.09 - Dawid/Sebastian
musicman (Małgosia, ??l, łódzkie) ------------------------------- t.p. 08.07.09 - Bianka lub Beniamin
beatka030500 (Beatka, ?? l, ...) -------------------------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
bocianke82 (Ania, 27l, śląskie) ---------------------------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
claudietta (Kamila, 23l, Włochy) -------------------------------- t.p. 09.07.09 - ??? lub ???
ainka11111 (???, ?? l, ...) --------------------------------------- t.p. 11.07.09 - Weronika
skierka (Teresa, 27l, podlaskie) ----------------------------------- t.p. 12.07.09 - Amelka
Truheart (Ola, 27l, Łódź) ------------------------------------------- t.p. 13.07.09 - Adaś
jusali (Alicja, 20l, warm.-mazurskie) ----------------------------- t.p. 13.07.09 - ??? lub ???
AsssiiA (Asia, 21 l, Niemcy) --------------------------------------- t.p. 14.07.09 - Julia lub Jakub
erysipelothrix (Martyna, 29 l, ...) ----------------------------- t.p. 15.07.09 - ??? lub ???
paulina860130 (Paulina, 22l, slaskie) ---------------------- t.p. 17.07.09 - ??? lub ???
Svinecka (Ania, 25l, Szczecin) ----------------------------------- t.p. 18.07.09 - Marcel
Ania0104 (Ania, 25l, podkarpacie) ----------------------------- t.p. 19.07.09 - ???
miniusia91 (Asia, 18l, Łódź) ------------------------------------ t.p. 19.07.09 - Nina lub ???
Finka09 (???, ?? l, ...) -------------------------------------------- t.p. 20.07.09 - ???
dotkadotka (Dorotka, 32l, Wrocław) ------------------------- t.p. 21.07.09 - ??? lub ???
kasiuuulka (Kasia, 23l, Warszawa) --------------------------- t.p. 22.07.09 - Wiktoria lub Andrzej
magi77 (Marta, 31 l, mazowieckie) ----------------------------- t.p. 22.07.09 - ???
katarzynka00 (Kasia, ?? l, ...) -------------------------------- t.p. 24.07.09 - Laura
agga19851985 (Agnieszka, 24l, ...) ----------------------- t.p. 24.07.09 - Fabian/Filip
majka versace (Beata, 31l, Manchester) ------------------- t.p. 25.07.09 - Adrianek
mariolasl (Mariola, 34l, UK) ----------------------------------- t.p. 26.07.09 - Antonio
Monika.P21 (Monika, ?? l, ...) ------------------------------ t.p. 26.07.09 - ??? lub ???
mirika (Magda, 28l, Warszawa) --------------------------------- t.p. 26.07.09 - ??? lub ???
Gizmiatko (Kasia, 25l, śląskie) -------------------------------- t.p. 27.07.09 - Natan
Wojtusia (???, ?? l, ...) ------------------------------------------ t.p. 27.07.09 - ???
evamoni (Ewa, 35l, Niemcy) ------------------------------------ t.p. 28.07.09 - Emilia
Martacin (Marta, ?? l, ...) -------------------------------------- t.p. 29.07.09 - ??? lub ???
nastyeddy (???, 22l, Wlk Brytania) --------------------------t.p. 31.07.09 - ??? i ???

kinusia86 (???, ?? l, ...) --------------------- t.p. .07.09 - ??? lub ???
BASIA3333 (Basia, ?? l, ...) --------------- t.p. .07.09 - ??? lub ???

Kto w nas mieszka ??? Chłopcy 18 : 7 Dziewczynki

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Edytowane przez Ania0104
Czas edycji: 2009-03-13 o 07:48
Stary 2009-03-13, 07:48   #4670
Ania0104
Zakorzenienie

FASOLOWE POLE SIERPNIOWE

FASOLOWE TYCZKI
36 sztuk mamy

czekoladka21 (Ania, 26l, śląsk) -------------------------------- t.p. 01.08.09 - Weronika lub Robert
frida110 (Aśka, ?? l, ...) -------------------------------------------- t.p. 01.08.09 - ??? lub ???
gosiek1500 (Gosia, 32l, Szanghaj) ------------------------------ t.p. 01.08.09 - ??? lub ???
Miramej (Jola, 32l, 3-miasto) ------------------------------------- t.p. 02.08.09 - ??? lub ???
Nikula5 (???, ?? l, ...) ---------------------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? lub ???
Irethh (Magda, 21l, Poznań) ---------------------------------------- t.p. 03.08.09 - ??? lub ???
anusia_82 (Ania, 26l, 3-miasto) --------------------------------- t.p. 03.08.09 - ???
elita343 (Ela, 29l, Wrocław) -------------------------------------- t.p. 03.08.09 - Maja lub Filip
Nikka1221 (Małgosia, 25l, Niemcy) -------------------------- t.p. 04.08.09 - Liliana/Maja lub Leo/Max
Syla39 (Sylwia, 29 l, Norwegia) ---------------------------------- t.p. 04.08.09 - ??? lub ???
czarnolaska(???, ?? l, ???) ------------------------------------- t.p. 06 .08.09 - ???
sailors (Mirela, 19l, pomorskie) ----------------------------------- t.p. 08.08.09 - Zosia lub Pawełek
olka222 (Olka, 25l, Bydgosz) ------------------------------------ t.p. 10.08.09 - Marysia lub Jakub
ulika (Magda, 27l, Śląsk) ------------------------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ???
kamilka (Kamila, 22l, małopolska) ----------------------------- t.p. 10.08.09 - ??? lub ???
UnholyOne (Ola, 29l, mazowieckie) --------------------------- t.p. 12.08.09 - Antoś
AnnGe (Anna, 26l, dolnośląskie) -------------------------------- t.p. 13.08.09 - Aurelia lub Daniel
lenusia25 (Marlena, 26l, Poznań) ------------------------------- t.p. 13.08.09 - Wiktoria lub Alex
viki_22_83 (???, 25l, Świdnik) -------------------------------- t.p. 16.08.09 - ??? lub ???
Kasiunia66 (Kasia, 25l, mazowieckie) ------------------------ t.p. 17.08.09 - ??? lub ???
Ulcia2512 (Ula, ?? l, ...) ----------------------------------------- t.p. 17.08.09 - ??? lub ???
IwonkaAnna83 (Iwona, ?? l, ...) ---------------------------- t.p. 18.08.09 - ??? lub ???
Agata R (Agata, 23l, ...) ------------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Oliwia lub Piotruś
Rybens (Marta, 23l, Kartuzy) ------------------------------------- t.p. 19.08.09 - Kornelia lub Filip
iwona.sz2403 (Iwona, 26l, Tychy) --------------------------- t.p. 20.08.09 - ???
zioła (???, ?? l, ...) --------------------------------------------------- t.p. 22.08.09 - ??? lub ???
WrednaAfrodyta (???, 20l, ...) ------------------------------ t.p. 25.08.09 - Kalina lub Arkadiusz
kasienka190 (Kasia, 24l, UK) --------------------------------- t.p. 25.08.09 - ??? lub Aleksander
marysia_258 (Iza, 25l, Kielce) -------------------------------- t.p. 25.08.09 - Antonina lub Jakub
groszkolino (???, ?? l, ...) ------------------------------------- t.p. 26.08.09 - ??? lub Jakub/Mikołaj
Sweet_21 (Arleta, 23l, Irlandia) -------------------------------- t.p. 27.08.09 - Łucja lub ???
Adaikaka (Aneta, 22l, Kraków) ------------------------------- t.p. 27.08.09 - ??? lub ???
cashmeree (Sylwia, 26l, Wolsztyn) -------------------------- t.p. 28.08.09 - Nadia lub Dawid
aromatyzowana (???, ?? l, ???) --------------------------- t.p. 29.08.09 - Lena lub Szymon
polkluza (???, 28l, Warszawa) --------------------------------- t.p. 31.08.09 - ??? lub ???

lui (???, ?? l, Irlandia) ---------------------------- t.p. .08.09 - ??? lub ???

--------------------------------------------
Nasze Aniołki, które wróciły do nieba [*]

gooha3 [*]
mountain [*]
serafia11 [*]
agagmm23 [*]
Malga19 [*] [*]

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-03-13, 07:59   #4671
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez macie taki problem z doborem stanika? Mi urosly piersi juz ponad rozmiar i mimo iz przytyłam dopiero kg to 2 staniki ktore kupilam pare tyg temu tak mnie cisną że czuje sie niewygodnie....Nie wiem juz mam dosc tych cyckow ,moglyby zostac takie jak byly ehhhh. I wogule wszystko mnie jakoś uciska ...Musiałam sie wyżalić

O, ja mam ten sam problem. Kupilam juz wieksze staniki z mysla o noszeniu do konca a tu przestaje sie pomalu miescic. Juz sobie wyobrazam te rozstepy jak mi jeszcze podskocza i mleka dowali.. Chyba trzeba zakupic jakies bawelniane, rozciagliwe i bez fiszbin , moze wtedy bedzie wygodnie

Cytat:
Witacjie dziewczynki

Super ze wzystko zaczyna sie pomalu ukladac. Teraz moze byc juz tylko lepiej i lepiej, czego ci z calego serca zycze. Trzymaj sie kochana

Mialam do nadrobienia tylko 2 strony.
Svinecka jak zab? Pospalas troche?

Od dwoch dni kluje mnie brzuch, musialam brac nospe I jakos dzidzia ucichla. Zaczynam sie martwic Zajadam slodkie zeby sprowokowac jakes ruchy, nawet pukalam do niej dzisiaj i nic

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 08:13   #4672
musicman
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
O, ja mam ten sam problem. Kupilam juz wieksze staniki z mysla o noszeniu do konca a tu przestaje sie pomalu miescic. Juz sobie wyobrazam te rozstepy jak mi jeszcze podskocza i mleka dowali.. Chyba trzeba zakupic jakies bawelniane, rozciagliwe i bez fiszbin , moze wtedy bedzie wygodnie

PO pierwsze - dzień dobry wszystkim !!

co do staniuka, ja już skapituloiwałam i kupiłam stanik miękki, bez fiszbin , do karmienia - tylko w nim czuję się ok i zniosę go cały dzień. To jest ten :
http://www.dlabobaska.pl/tufi-biusto...-75-p-952.html

Ostrzegam że nie jest to szczyt seksu ale jeśli nie możesz sobie poradzić , tak jak ja to polecam. Ja kupiłam z myślą że jak nie teraz to i tak przyda się potem do karmienia.
musicman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 08:20   #4673
katarzynka00
Zakorzenienie

Nadal ciężko chodzi wizaż czy tak słąba frekfencja została odnotowana rano ???
Wczoraj to była jakas maskara...nie mogłam z wami się porozumieć, bo mi jakiś error wyskakiwal.
Budzic się brzuszki,zapraszam do dyskusji

Stary 2009-03-13, 08:26   #4674
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
PO pierwsze - dzień dobry wszystkim !!

co do staniuka, ja już skapituloiwałam i kupiłam stanik miękki, bez fiszbin , do karmienia - tylko w nim czuję się ok i zniosę go cały dzień. To jest ten :
http://www.dlabobaska.pl/tufi-biusto...-75-p-952.html

Ostrzegam że nie jest to szczyt seksu ale jeśli nie możesz sobie poradzić , tak jak ja to polecam. Ja kupiłam z myślą że jak nie teraz to i tak przyda się potem do karmienia.

No seksi to on nie jest, ale napewno wygodny wiec czas sie zaopatrzyc

Cytat:
Napisane przez katarzynka00 Pokaż wiadomość
Wczoraj to była jakas maskara...nie mogłam z wami się porozumieć, bo mi jakiś error wyskakiwal.
Albo cos z moim laptopem nie tak i mi przymula albo cos z wizazem

Stary 2009-03-13, 08:29   #4675
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:
ja też mialam wczoraj wieczorem problem zeby wejsc na wizaż..........tez mi jakis error pokazywlo!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 08:34   #4676
katarzynka00
Zakorzenienie

Pozwolę sobie wrócić do tematów wózka, tak więc wczoraj odpisałą mi przeuprzejma kobietka, że ogólnie poleca ,ale jedynym zastrzeżeniem z jej strony są plastikowe zaczepy, czyli te elementy gdzie montuje się gondolę lub spacerówke...ppo dłuższej chwili stwierdziłam że z tych elementów korzysta się żadko, bo jak już zrezygnuję z gondoli to do niej nie wróce, prawda?powiedzcie ze tak

Stary 2009-03-13, 08:36   #4677
Ania0104
Zakorzenienie

UnholyOne dobrze, że babcia nie dała się nabrać
Ludzie są poprostu beznadziejni!!!
Cytat:
Unholy no ludzie sa straszni....mojego kolegi babcia tak dala sie nabrac, chlopak zadzwonil i powiedzial, ze bardzi potrzebuje ale nie moze przyjsc po kase i przysle kolege
i babcia dala mu 2000zl
no brak słów
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
no tak o gustach sie nie dyskutuje
a ja wlasnie lubie czerwony
heh czekoladko widze, ze kolor też ten sam nam się podoba
Już pokazałam małzowi ten wózek i stwierdził ze fajny ... tylko teraz z kolorem będzie problem On woli niebieski ... a ja już sama nie wiem - zielony tez mi się podoba ... no i jeszcze pomarańczowy
Cytat:
kurde dziewczyny tak jak sie obawialam zaczelo mnie bolec i to na maksa mocno
wzielam paracetamol bo nie moge
Svinecko jak tam noc? Przespałas sie?
Pewnie teraz jeszcze śpisz ... mam nadzieję, ze ząb już odpuścił - a raczej dziura po zębie
Cytat:
ale ten ból to teraz inny co?? jak się ma świadomość że nie ma już zabka. Może obok ząbek też ma dziurkę albo coś...ja tak miałam.Poszłam z jednym o poszły 2 Wyrwanych miałam conajmniej 4 w tym jedną koronkę mam.Taka zdolna jestem
Tez tak miałam kiedys ... pojechałam wyrwac jednego, bo już spuchnięta byłam jak świnka, a na drugi dzień okazało się, że to od drugiego i w ten sposób pozbyłam się 2 zębów w dwa dni
Ahaaa i dziekuje za przepis na spagetti ... musze kiedyś takie zrobić, bo ja na łatwiznę idę i sos z torebki robie
Cytat:
Napisane przez WrednaAfrodyta Pokaż wiadomość
Dziewczyny tez macie taki problem z doborem stanika? Mi urosly piersi juz ponad rozmiar i mimo iz przytyłam dopiero kg to 2 staniki ktore kupilam pare tyg temu tak mnie cisną że czuje sie niewygodnie....Nie wiem juz mam dosc tych cyckow ,moglyby zostac takie jak byly ehhhh. I wogule wszystko mnie jakoś uciska ...Musiałam sie wyżalić
witaj w klubie ... ja mam jeszcze problem gdzie kupic stanik w moim rozmiarze
Cytat:
Witacjie dziewczynki

witaj Malguś ... strasznie sie ciesze, ze Paweł wrócił i wszystko zaczyna się układać!
Cytat:
hmmm jak Ci nie pasuje to jak najbardziej zmieniaj!
A moze ten gin nie miał jeszcze do czynienia z taką obeznaną mamusią, która wszystko wie ... w końcu nie kazda siedzi na wizazu

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-13, 08:38   #4678
Ania0104
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Miramej Pokaż wiadomość
A ja dziewczynki niedawno wróciłam z załatwioną sprawą. Byliśmy z Małżem zapisać się do szkoły rodzenia , w przyszłą środę pierwsze spotkanie, dostałam jakieś gazetki, książeczki, płytkę, próbki i kupony rabatowe na dzień dobry. Teraz mam zamiar zająć się robieniem listy wyprawkowej .
Super! To ja teraz czekam na relacje z zajęć
Cytat:

ściskamy z dzidziołkiem
A co do psa, to faktycznie przecież york jest wielkości głowy doga
Cytat:
Napisane przez majka versace Pokaż wiadomość
jakie słodkie ... a mój dzidz dostał te niebieskie body z puchatkiem od cioci ... moja mama stwierdziła, ze to na roczne dziecko i na następny lipiec będą dobre

Cytat:
Pozwolę sobie wrócić do tematów wózka, tak więc wczoraj odpisałą mi przeuprzejma kobietka, że ogólnie poleca ,ale jedynym zastrzeżeniem z jej strony są plastikowe zaczepy, czyli te elementy gdzie montuje się gondolę lub spacerówke...ppo dłuższej chwili stwierdziłam że z tych elementów korzysta się żadko, bo jak już zrezygnuję z gondoli to do niej nie wróce, prawda?powiedzcie ze tak
czyli dalej Leviroo???
Ja teraz biorę pod uwagę Leviroo i Tako jumper X
I jetsem z siebie dumna, że mam już przynajmniej dwa typy

Bartuś
- 15.07.09 r.
Dawidek - 13.06.14 r.
Stary 2009-03-13, 08:39   #4679
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Wrocic nie wrocisz, ale zeeby zapakowac wozek do samochodu trzeba bedzie ta gondole caly czas sciagac zeby zlozyc stelaz wozka. Chyba jednak korzysta sie z nich czesto

Stary 2009-03-13, 08:43   #4680
p4w
Zakorzenienie

ja byłam wczoraj na usg i nie ulega wątpliwości, że to chłop z krwi i kości jajeczka dyndają na lewo i prawo

ale całego badania lekarz nie przeprowadził, bo dzidziuś się tak ułożył, że w czasie nagrywania jego kształt to byłyby jakieś strzępy ludzika i lekarz zaproponował, że żebyśmy mieli pamiątkę z tego filmu to może przełożymy na wtorek...

i zgodziliśmy się, mimo że już nie mogłam wytrzymać i chciałam usłyszeć, ze wszystko jest dobrze, ale trudno - wytrzymam do wtorku i oby wtedy się dobrze ułożył...

3220g 54 cm

------------------

p4w jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości