![]() |
#331 |
Żona Idealna :)
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
1. schodzę na dalszy plan..
2. czas na zmiany - powiedział i odszedł.. 3. tylko ja..moje serce i mój ból.. 4. nie jestem zabawką, która można w każdej chwili porzucic.. 5. czuję..czuję..czuję, że żyje ![]() ![]() ![]()
![]() |
#332 |
Raczkowanie
|
- dlaczego jesteś głucha na moje prośby ?
- bo Ty jesteś głuchy na moją miłość .. jestem tu, żeby oświadczyć , że jesteś jedynym do którego należę. potrzebuję Ciebie obok siebie .. kocham Cię bardziej niż życie. kiedyś opowiem o naszej miłości. ale spokojnie .. nie uwierzę. dajesz mi więcej niż ktokolwiek mógłby sobie wyobrażać . tyle wspomnień nas łączy choć najlepsze jeszcze przed nami ..
![]() |
#333 |
Raczkowanie
|
Kochanaa;
LittlePinkAngelxD..i inne najlepsze- ![]() Ooo xD i ja się tu znalazłam ![]() ![]() Miluu- ![]() Marzeniatko- Dzięki ![]() ___ Chyba za bardzo chciałam, zebyś był mój.. Tak łatwo odebrać człowiekowi nadzieję Jednak najgorsze ejst to Twoje rozczarowanie Nie ogarniam tej kuwety Mix w głowie ;/ 'DNO'.. Przeliterować Ci to!? Niekończąca się opowieść.. A to wszystko dla Ciebie.. Tak wiele mogłyśmy razem zrobić, a teraz.. Teraz zostały tylko wspomnienia... Kiedy od dziecka o czymś marzysz... i nagle tak niespodziewanie twoje marzenie się spełnia... Jesteś szczęśliwy, podchodzisz do wszystkiego z pasją.. Ale co gdy tak samo nagle, tak samo niespodziewanie stracisz to co cię tak uszczęśliwiało? Lubie Twoje łzy A Ona.. Ona tylko czeka na Twój uśmiech.. Spójrz w moje oczy i powiedz co w nich widzisz... I z łzą do pary.. Nawet szare dni nie są w stanie sprawić, żebym zaczęła się martwić.. W POSZUKIWANIU LINII DOSKONAŁEJ...
#334 |
Raczkowanie
|
Przez cały ten czas wierzyłam w to, że uda się Wam
pokonać drogę której szlak prowadzi poprzez cierpienie do gwiazd zobacz po tym wszystkim jednak od Ciebie nie odeszła, a może to Bóg ją zesłał jako anioła by pomogła Tobie przetrwać ona nie potrafi przestać Ciebie kochać powinieneś trzymać ją w swoich ramionach za to, że potrafiła wybaczyć Ci romans dając kolejny dowód na to, że cokolwiek by się nie działo to zawsze możesz liczyć na Nią. To jest jak przeznaczenie kiedy jedno drugiemu jest natchnieniem dla Niej najważniejszy jesteś na całym świecie Zakłamana swoją rolę doskonale grała Obraz w głowie budujesz na domysłach I się nie domyślasz, że prawda jest przykra Choć w twoich oczach widzę to zło ja tobie powiem, że ja lubię widzieć to Więc chodŹmy gdzieś, niech będę już spełniona rano się przebudzę w ukochanych mych ramionach najgorsza prawda lepsza od kłamstwa Uważaj na siebie i na to co robisz Uważaj z kim w ekstaze wchodzisz Rozmowy, drinki, wspólna kolacja Na swój sposób szalona, raczej mało romantyczna Chyba każdy kto chciał mógł ją mieć na noc
#335 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
a te 2 są już moje ![]() Cytat:
![]() ![]() Żartujesz ?! pewnie że podoba ![]() ![]() Cytat:
btw.... te opisy powyżej po cichutku zabieram.. obiecuję , że nikomu nie powiem. ! ![]() ![]() btw dziewczyny... jesteście nienormalne ![]() ![]() ![]() _________________________ Obrabiać, szlifować, ładnie się bawić
Wziąć kilka razy a potem zostawić. Złe one ![]() A sam widok to dla mnie za mało. oczy... duże, ciemne, czasem połączone z brązem, zielenią widzą to, co chcą widzieć pokazują świat kryją to, co chcą ukryć są lustrem duszy wyrażą to, czego nie usłyszysz z ust zachowają łzy moje... ... W Niebie też jedzą kremówki ... i jestem feliz i to jeszcze jak ![]()
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
Wyblakłe kalendarze i daty naszych marzeń
Uciekaj stąd i zabierz wszystkie nasze dni Zmęczone są jej dłonie i smutne są jej oczy Za oknem noc, przede mną same dobre dni piszę wiersze w sekretnym zeszycie więźniem Twoich ramion,spojrzeń słów i pocałunków jak zapomnieć,gdy serce jeszcze płonie
#337 |
Zadomowienie
|
Lucyferowa - M.in o Tobie kochana <33.
____________________ Jak Cie pi.zdne w podobizne to Ci sie rysopis zmieni. ![]() -Powiedz mi cos słodkiego!. -Czekolada. ![]() -Z jakiej jesteś bajki księżniczko?. -Na pewno nie z tej samej co ty. -Włosy mi wypadają. -To sobie nogi zakryj. ![]() Życie z Tobą to jak 1 krok w przód i 5000 w tył Idealna randka: 17 Uniknąć horroru przy płaceniu. 25 Podzielić czek zanim pójdziemy do mnie. 35 Wpadnij do mnie. 48 Wpadnij do mnie i coś ugotuj. 66 Seks w samolocie firmy, w drodze do Las Vegas. ![]() ![]() Sprzedam faceta: Data pierwszej rejestracji grudzień 1977. Egzemplarz okazowy, duże gabaryty, tył lekko zgarbiony, poduszka powietrzna z przodu, ropniak, możliwość jazdy na gazie, wrażliwy na pedały. Drążek ergonomiczny, położony centralnie, prawie niewidoczny. Najlepiej posuwa na obwodnicach. Na trasie bierze wszystko jak leci. Uwaga, lekko stuknięty. Dużo pali. Lekkie problemy z wtryskiem. Niemiłosiernie smrodzi z tylniej rury. Zapas gum gratis. Wszystkiego najlepszego dla nowej właścicielki... ![]() ![]() -Jak tak dalej pójdzie, to nigdy nie uda Ci się zerwać z hazardem! -A założysz się? -Ile mężczyzna ma nóg? -Jeden przecinek jeden. ![]() Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-03-12 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#338 | |
Raczkowanie
|
to pewka, że tak;*
![]() Cytat:
i ode mnie: zgubiłam się. szukam siebie między ciszą a myślą. -Nie prawda. -Możesz kłamać, ale ja i tak wiem swoje. -Tak? Niby skąd to możesz wiedzieć? -Twoje oczy szepczą mi to, gdy spoglądasz na mnie stojąc po drugiej stronie ulicy, kiedy makijaż spływa po Twoich jasnych policzkach, bo tak się spieszyłaś, aby mnie zobaczyć, że zapomniałaś wziąć parasola... Jeśli jest coś, co uszlachetnia duszę, to mieć przyjaciela. Jeśli jest coś, co jeszcze bardziej uszlachetnia duszę, to samemu być przyjacielem. Niech śmiech oraz wspólne przyjemności nadają przyjaźni słodyczy. Gdyż w rosie niewielkich spraw serce znajduje swój poranek i świeżość. Najlepszym przyjacielem jest ten, kto nie pytając o powód twego smutku, potrafi sprawić, że znów wraca radość. Czasami trzeba usiąść obok i czyjąś dłoń zamknąć w swojej dłoni, wtedy nawet łzy będą smakować jak szczęście. Ciągle jeszcze istnieją wśród nas anioły. Nie mają wprawdzie żadnych skrzydeł, lecz ich serce jest bezpiecznym portem dla wszystkich, którzy są w potrzebie. Wyciągają ręce i proponują swoją przyjaźń. bycie sobą jest zbyt ważne, żeby je zdradzić dla towarzystwa Słucha, pociesza. Wraz z jej rozpaczą rośnie jego bezradność. Nagle świat myśl: 'Tańczyła na skraju przepaści, gdyby spadła, spadałaby bez końca." I uświadamia sobie jej głęboką ufność, jej potrzebę posiadania kogoś, kto ją ochroni - i niemal mdleje z miłości. Myślisz, że jeśli stoję obok Ciebie to jestem blisko ? - Mylisz się . Nawet, gdy przypadkiem mnie dotkniesz nie stanę Ci się bliższa . W dalszym ciągu będę odległa... Nieosiągalna... Bo zbliżyć mogą się tylko nieliczni , Ci , którym sama pozwolę !
![]() |
#339 |
|
1. chcę pachniec Tobą cała..
2. Twoje oczy - moje małe, prywatne, niebieskie NIEBO ![]() 3. zatracac się przy Tobie każdego dnia ![]() 4. Panna Nikt..
![]() |
#340 |
Zadomowienie
|
Przegapiłam moment, w którym przestałam Cię potrzebować.
Nawet nie wiem, jak to jest być kochaną. Był ze mną, a jakby go nie było. Będziesz malował moje portrety, będziemy chodzić nad rzekę, oglądać zachody słońca i wsłuchiwać się w śpiew ptaków podczas wycieczki do lasu. Ale to już w innym życiu. Ja wiem, ty wiesz... Spójrz. Pogrążasz siebie sam. Naprawdę seksowna. Przestań, proszę, mącić mi w głowie. Niby nic, a jednak aż tyle.
„She´s Miss California, hottest thing in West LA. House down by the water, sails her yacht across the bay. Drives a Marinello, Hollywood´s her favorite scene. Loves to be surrounded with superstars that know her name..” |
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
[quote=patrycja123121;1141 5032]A macie coś takiego do fałszywych osób, takie niedosłowne. ?
![]() Nie wiem czy mi się uda, ale spróbuje: "Fałszywi ludzie ukryci pod kamuflarzem" "Przy Tobie jest w prządku, później za plecami szydzi" "Gdy w chuja tnie osoba z którą byłeś blisko" "To co denerwuje, dwulicowość, ja ją widzę, ja ją czuje" "Prosto w oczy słodkie słowa, w plecy metalowe pręty " "Mydlisz ludziom oczy. bo chcesz uchodzić za lepszego" Fenomen- dwulicowi ludzie chyba sie jednak nie uda;/ może ktoś inny ![]() ![]()
#342 |
xoxo
|
Po prostu przestań zatrzymaj sie na sekundę
Było ze mną dobrze zanim nie wkroczyłeś do mojego życia W stylu iluzji magia mnie zwiodła Życie jest jedynie małą częścią tego co świat może zrobić o 7 rano nie wiedziałam jak brzmisz Dałam Ci trzy lata z mojego życia Nie zmieniłam się, jestem tą samą dziewczyną Dlaczego jest Ci tak ciężko ze mną porozmawiać?
#343 |
Konto usunięte
|
`siedzę w pokoju i oglądam fotografie, kiedyś były na biurku, teraz głęboko w szafie.
`i nawet jak stracę Ciebie żałować nie będę. chyba lepiej mieć przyjaciół niż Twojego ch_ja w gębie. `a gdy skończy się mocna kawa przyjdę do Ciebie, powącham Twoją bluzę i przez chwilę pomyślę, że jeszcze jesteśmy razem. `naprawdę wierzyłam że możemy stworzyć całość. nie pomyślałam tylko o tym że źle sklejona może rozpaść się tak szybko. `od kilku miesięcy powtarzam sobie w kółko że mam do Ciebie żal. tylko teraz słuchając po raz setny naszej piosenki uświadamiam sobie że on już gdzieś zginął. mam tylko ogromną ochotę przytulić się do Ciebie i powiedzieć że Ci wybaczam. tyle że moja duma mi na to nie pozwala. czuję że moglibyśmy być tak szczęśliwi jak kiedyś. gdybyś tylko zadzwonił. gdybyś tylko napisał tego cholernego sms-a przy naszej piosence. |
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
* I od progu bezwstydnie powiedz mi czego chcesz . * Nie liczy się to co robisz teraz liczy sie to co będziesz robić kiedyś ! * Nie mów mi, że zapomnieć mam. Zrozum mnie, zrozum mój świat! * Do sukcesu nie ma żadnej windy. Trzeba iść po schodach. * Zacznij doceniać, zanim zauważysz, że straciłeś. * Rusz dupę, ubierz się i otrzyj łzy. Będziemy sobie razem piwo pić, Postawię Ci... Dziewczyny a może macie coś takie że wszystko sie sypie.. ( szkoła , dom , znajomi ) a mimo wszystko staram udawać się że wszystko jest okey ?. ![]() ________________________ Żałuje dziś, tyle chwil, wszystko przepadło . ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
"Czekam, żeby pojawił się w progu, żebym mogła się do niego uśmiechnąć. To on zeszył moje serce."
"Czekam, żeby pojawił się w progu, żebym mogła się do niego uśmiechnąć. To on zeszył moje serce." zapomniałam już jak wyglądasz . i kolor twych oczu zniknął z pola widzenia. chcę oddać Ci serce . ale Ty i tak masz to w d.. ' wierze jeszcze w Ciebie . jeszcze nie oznacza wiecznie . wróciły do mnie chwile szczęścia. Chciałabym .. tylko czasem Ciebie przytulić, pocałować .. Uciec ponad wszystko .. z Tobą. myśli krążą wokół jednego xdd. ;*
![]() |
#346 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
spróbuję pomóc, trzymaj się;* któregoś dnia rzucę to wszystko... w oczekiwaniu na lepsze dni... albo chodźcie i przytulcie mnie, albo odejdźcie i przebaczcie przeczekam ten deszcz, przecież w końcu wzejdzie Słońce nie chcę rozmawiać z tymi, co stracili nadzieję nawet małe dziewczynki potrafią sobie radzić ze łzami i nawet różowe okulary tutaj nie pomogą i spłynęło ze łzami życie boli. kiedy nie musi.... Jak to się mogło znów stać w pustym pokoju tkwisz sam zupełnie sam znów wszystko poszło nie tak znowu musiało tak być jakbyś bez tego nie był sobą. co z tego że udajesz, że wszystko ok jest? co z tego że... z resztą to już jest w moim życiu nie ważne. uczucie samotności potężnieje, kiedy próbujemy mu się sprzeciwiać, a słabnie, kiedy najzwyczajniej w świecie je ignorujemy. Blizna znaczy tylko o większej sile.... Jeśli dasz rade teraz, to potem będzie już tylko łatwiej... "Udaję radość, której we mnie nie ma, ukrywam smutek, żeby nie martwić tych, którzy mnie kochają i troszczą się o mnie. Niedawno myślałam o samobójstwie. Nocą, przed zaśnięciem, odbywam ze sobą długie rozmowy, staram się odegnać złe myśli, bo byłaby to niewdzięczność wobec wszystkich, ucieczka, jeszcze jedna tragedia na tym i tak już pełnym nieszczęść świecie." Dlaczego decyzje, które są nagłe mają tak silne znaczenie..? Dlaczego tracimy wszystko wtedy, kiedy najbardziej tego nie chcemy ? Nie potrzebujemy ? Boimy się tego i nie dopuszczamy takiej myśli ? To cholernie głupie... Ale i tak kiedyś wszyscy umrzemy, ale nic nie dzieje się bez przyczyny Chyba tak właśnie miało być... chyba nie pomogłam ![]()
![]() |
#347 |
Zadomowienie
|
Kochanaa - dziękuję, bardzo mi miło (: a ten : "za dużo marzeń i nadziei, aby wszystko stało się realne" kradnę ;*
abunee - jak zawsze (: cudowna ;* papergirl - a Ciebie znów tu muszę wymienić, no muszę ;D a te : "i tylko czasami coś kurczowo chwyta mnie za serce, gdy mijam drzewo z naszymi imionami" oraz "gdzieś pomiędzy 'przytul' a 'wypie.rdalaj" muszę ukraść ;* bananowalaska - pierwszy z one tree hill ;D kocham <3 Little Ballerina - "muszę, no muszę w końcu usunąć Cię z pamięci. jakoś przychodzi mi to z trudem, pomimo tego, że wyzwałeś mnie od 'szmat' i na mój widok wybuchasz ironicznym śmiechem. ale wciąż mam Cię zapisanego w ulubionych..." - cud ! lucyferowa - "może lubimy ból. może tak jesteśmy ukształtowani, ponieważ bez tego, może nie czulibyśmy, że żyjemy." - świetne ! kradnę jak nic ;p KaMa2704 - a to ja też. love <3 a ten o oczach... muszę skraść ;* musica - zachwycasz ostatnimi czasy ;* _____________________ niczego więcej nie chce. niczego nie musze. niczego już nie szukam. gnijąca modelka w taksówce. może tak umiera miłość. chemy cudu. chcemy kochać. chciałabym się cofnąć w czasie do momentu kiedy było tak cudownie i beztrosko. teraz już jest tylko gorzej. wyobraźnia może Cię zaprowadzić daleko kochanie. nie bój się odejść w niezwykły sposób. rosyjski szampan na tylnym siedzeniu samochodu. jakby to było dla mnie za dużo. najpierw kilka piw w knajpie pełnej goryczy i dymu. poraniony dzień. poranione myśli. ściera swój uśmiech ze starych zdjęć. jego umiechu część... a ona przeklina ten dzień. może kiedyś nam się uda. ja nie jestem leniwa. ja mam za wiele na głowie. nie mam czasu na nic, a chciałabym wszystko.
#348 |
Zakorzenienie
|
69takajedna, może coś z tego
stwarzam pozory szczęśliwej niby w całości, lecz tak połamana w środku i wszystkie światła, które oświetlają drogę, ślepną trzymaj się ![]() i pozostałe: If you looked in my eyes, would you see what's inside? // Jeśli spojrzysz w moje oczy, czy zobaczysz co jest w środku? I just wanna hold you close // chcę poprostu zamknąć Cię w ramionach So I wait for the day and the courage to say //Więc czekam na dzień i odwagę by powiedzieć How much I love you // jak bardzo Cię kocham Yes, I do //tak, ja znam ludzi z papieru, co rzucają się na wiatr tak śmiesznie mali, dosłowni zbyt rozgarniam dłonią chmury kalejdoskop barw, barw kalejdoskop pukając w bramy raju... Nie wiem kim jestem sam Nie wiem kim mogę być Nie wiem nic dzika wilgotna złość spływa na moją skroń jestem przez was przytłoczona, genetycznie obciążona wołasz mnie? kochałam swój cień to wstyd, to złość, to dzień, to noc, to blask, to cień, to znak |
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
I tylko Twój uśmiech pcha mnie do przodu Nie pasujesz mi tutaj, ani trochę Chcę poznać Cię od wewnątrz, całego, kawałek po kawałku Awaria, kocham Cię jak wariat Przepraszam, czy może mógłby ktoś w końcu uwolnić mnie z tej samotności? Większą część mojego serca zamieszkuje nienawiść Twoje truskawkowe usta smakują dziś jakoś dziwnie inaczej, jakby całowały inne truskawkowe.. moje są malinowe .. ? Piękny, trafiony strzał w Twoje serce – już złamane __________________ Dzień dobry, poproszę 1kg uśmiechu a może być nawet 10 kg, bo często go brak w domu, lepiej mieć na zapas, a jest może paczkowane szczęście? Poproszę 7. Na każdy dzień tygodnia.
![]() ![]() |
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
___Robię to po swojemu, twojemu, po naszemu.
___Kiedy wszystko, co mam jest niewystarczające. ___Gra, w którą gramy musi się skończyć. ___Utknąłeś w mojej głowie. ___Nie mogę znaleźć sensu w Tobie. ___Objąłeś całkowitą kontrole nade mną. ___Nigdy nie kwestionowałam, analizowałam. ___Chłopcze, sposób w który mnie kokietujesz. <3 ___Jestes przeklętym przestępstwem. ___Nie wiem czy powinnam cię nie nawidzić, czy tęsknić. ___Niespełna rozumu i pozbawiona słów. ___Zagubioną w miłości i zgubioną na zawsze.
![]() |
#351 |
Raczkowanie
|
Żyję tylko chwilą... chwilą, którą jesteś Ty <3
POCAŁUJ - tylko delikatnie DOTKNIJ - ale ukradkiem ROZKOCHAJ - tylko miłością |
![]() ![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
rybeńki moje, dziękuję za wszystkie ciepłe słowa i pochwały. nawet nie wiecie, jak mnie to wszystko cieszy : ) kocham was.
wierzyłam w jego słowa. i, cholera, wierzę nadal, naiwna. reszta jest milczeniem jutro wisi nade mna potykając się o własne nogi, zahaczam o wspomnienia łykając chłodne powietrze, zapominam powoli na cztery łapy spadają koty i ludzie, którzy nieszcześliwie kochają wiem, że się odbiję, bo to jeszcze nie to dno, na którym się ginie. niezdrowe rumieńce i poszarpana sukienka. moje tajemnice mnie przerastają pamiętasz, jak kilka lat temu wspólnie zasadziliśmy naszą-miłość w osobnych doniczkach? Na początku ładnie wykiełkowała podlewana płynnością naszych uczuć, nawożona szczerością myśli kwitła w blasku czułych gestów. Dziś miłości w mojej doniczce marszcza się liście, liche kwiaty chowają swoje łebki przed światłem. Pielęgnowana stale smutkiem i łzami podlewana cierpi. Twoja nasza-miłość umarła już jakiś czas temu, a w doniczce została tylko sucha ziemia i kilka niepotrzebnych wspomnień. nie wiem, jak się czuję. chodziłeś kiedyś po szkle? zgubiłem klucze do rozumu. poczerniało mi serce. niedługo odpadnie. spazmatycznie łykam słowa przyniesione przez wiatr oh, jakie to żałosne, że skręca mi kiszki wspomnieniami. wiesz, jak ciężko iść do przodu przed oczami mając wczoraj? puste twarze z dna umysłów mój ból, to mój ból. i ch.uj cię on obchodzi. pięściami w mur, głową o stół. wczoraj już nie wróci. będę ryczeć z wściekłości. a co! mogę! proszę cię, wyjmij wtyczkę, zanim eksploduję od nadmiaru spięć w mojej głowie. it's so beautiful beautiful beautiful lie w agonii oczy, w drgawkach toną. czy to my kreujemy swoje samotności? od wczoraj tak wiele się zmieniło. czasami dziwnie się czuję, na siłę wciagając przez głowę sweter. proszę cię, chociaż ty bądź rozsądny w tym toarysztwie i każ mi, ku.rwa, zapomnieć. wodą utlenioną rozjaśnię sobie w głowie wciąż pod palcami czuję przemykające dni czuję powietrze przez twe spojrzenie wprawione w ruch. policzkujesz mnie wczorajszym dniem. moja przeszłość jest wszystkim, co mam. przysięgam. rozglądam się dookoła. i widzę, że słońce tak jakby ścierpło. o żesz w mordę, moje życie to fantazja!
#353 |
Raczkowanie
|
czerwone usta, wysokie szpilki, tak się noszą niegrzeczne dziewczynki.
nic w tych oczach nie zobaczysz. dzisiaj Cię kocham- jutro już nie. dziś jestem inna, nie wracaj jestem silna. jesteś moją najsilniejszą motywacją. sprawiasz, że upijam się powietrzem w Twojej obecności. największy sukces będzie kiedy będę w stanie odmówić TOBIE. w życiu nie ma powrotów, czas przecież nigdy nie zawraca. Kręcić, wkręcić uwodzić i nęcić Kusić, obracać, przed końcem poddusić Łączyć, spawać, chwili się oddawać Męczyć, wzdychać, wszędzie się wpychać Bić się i prężyć, lecz nie nadwyrężyć Obrabiać, szlifować, ładnie się bawić Wziąć kilka razy a potem zostawić Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić Kręcić, wkręcić uwodzić i nęcić Robić, uprawiać, wciąż się zabawiać Gryźć, całować, na górze dominować Ułapiać, testować, wszystko zdejmować Wzniecać, zapinać, gasić, przeklinać Ujeżdżać, poskramiać, w przerwach coś nucić Wyjść do sklepu i już nigdy nie wrócić Kręcić, wkręcić, uwodzić i nęcić Kręcić, wkręcić, wzwodzić i wznęczyć Wyhaczyć, wyrywać, a potem nagrywać Ocierać, głaskać, muskać i mlaskać Ugniatać, naciskać, łechtać i pryskać Nasycać, maczać, spełniać, osaczać, Rozrobić, rozdrobnić, z (....... )skłócić Przyswoić dogłębnie, potem porzucić
#354 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, potrzebuje opisów o tym że ide dziś na impreze ;p i będzie tam chłopak, który mi się straaaaaaasznie podoba i mam zamiar go zakręcić ;D
![]() _________________________ __ ' przecież wiesz mały, nie możemy tego spieprzyć ![]() mam obsesje na punkcie miłości. <3 byłeś moim ideałem.
Chce wiedzieć jak całujesz bo dostaję świra ! ;D Edytowane przez PaciiQ Czas edycji: 2009-03-13 o 00:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#355 |
|
1. tak bardzo chcę w ramionach skryc się Twych..
2. to właśnie My udowodnimy światu, że odległośc zbliża ;* 3. na odległośc kochac uczą się..
![]() |
#356 |
xoxo
|
Kocham Cię tak mocno,chcę rozpalić ogień w tobie pokazać ci jak bardzo gorący jesteś
podziurawię twoje opony samochodu jeśli to ma powstrzymać cię przed odejściem Obiecuję spróbować być lepsza ponieważ jesteś jedynym Nie gadaj, że się we mnie zakochałeś Nie gadaj, że mnie uwielbiasz Wiedziałeś, że nigdy wcześniej nie miałeś takiej miłości Moja była na poważnie a ty oszukiwałeś... O czym ty u licha myślałeś? Jak możesz mnie kochać? A potem tak po prostu zostawić Zaczynam naprawiać wszystko bez Ciebie Anioł z rozkładówki Fantazja której nie mogę kontrolować
#357 |
Raczkowanie
|
truskawkowa1993, abunee, bananowalaska,jednaZwielu, nydee, Little Ballerina ;* cudowne <3
~~ lubię się zaszywać, lubię nadużywać, szukam wciąż okazji.. ~~ słowo, co boli, dzieli na pół i wolno wyrywa ze snu.. ~~ cisza zakamarki duszy pustoszy.. ~~ przykrótkie sny nie w porę, zbyt lekko się ubiorę.. ~~ w przemijaniu drzemie cały życia smak..
-musisz lubić Dziś to Dziś Ciebie polubi. A o Wczoraj zapomnij to ono zapomni o Tobie... - a o jutrze też coś masz? - o Jutrze nie wolno. Ono nie jest nasze... o świcie do każdego przyjeżdża wóz i przywozi mu jego Jutro. Ale wcześniej nie wolno tego dotknąć, bo nie wiadomo czy będzie Twoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
dotykam wzrokiem Twojego ciała, czujesz ?
zapomnij o reszcie. nie daj się , uda się. to nie było zakochanie. wiedziała, że przy zakochaniu nie ma się aż tak silnych objawów. nie mogła myśleć. mogła tylko płakać. gdy spojrzenia się spotkały. mocniej zabiło serce. nie wierzę już w słowa ' on i ona ' . nie wycinamy już na drzewach serduszek. kaleczymy inaczej. Kalendarze mamy wypełnione coraz to nowymi terminami. Tyle że coraz trudniej zrobić w nich taki oto zapis : termin na miłość. Ogólne mniemanie, iż mężczyźni mają wyrzuty sumienia, jest oparte na bardzo śmiałej tezie, że mężczyźni w ogóle sumienie posiadają.. Myślisz, że wspomnienie rozbite na tysiąc kawałków przestaje być wspomnieniem ? zostanę architektem miłości.
![]() |
#359 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() w pamięci składam wciąż pasjans z samych serc złomowisko złamanych serc w swojej głowie wciąż patrzę wstecz a ja, ja bez Ciebie jak na pustyni kwiat. stoję sama w deszczu u nieba bram, gdzie jesteś. nie mieć Ciebie to znaczy nie mieć nic jestem bielą i czernią aniołem i diabłem kroplą wody i oceanem snem i koszmarem jestem chwilą radości i łzami jestem grzechem i zbawieniem nadzieją i upadkiem granicą i przestrzenią wolności słodyczą owoców i solą na skórze narkotykiem zmysłów falą kulminacyjną jestem sobą ! oddała diabłu życie, bo po co być wyblakłym oto stoję tu sama patrzymy na siebie i milczymy czujemy coś pięknego ale nie mamy odwagi by o tym mówić ciężar na sercu bo wciąż kocham Cię mocniej, niż potrafię to wyrazić a gdybym powiedziała, że możemy się cofnąć do samego początku. czy przyjąłbyś tę szansę i zmienił wszystko? Gdybym została Gdybyś się starał Gdybyśmy tylko mogli cofnąć czas Ale chyba nigdy się tego nie dowiemy
![]() |
#360 | |
Raczkowanie
|
[quote=Baby Blue;11416552] Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:59.