|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
sposób na powrót do naturalnego koloru
czesc dziewczyny chciałabym sie dowiedziec czy sa jakies sposoby na to by wrocic do swojego calkiem naturalnego koloru wlosow jezeli farbowalam farbami i szamponami wiele razy chce miec znow naturalne wlosy :-(
|
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: sposób na powrót do naturalnego koloru
Napisz coś wiecej(np.na jaki farbowałaś??Przez jaki czas?czym??i jaki jest Twój naturalny?)bo tak to trudno coś doradzic...ja przez dwa-trzy lata bardzo mocno rozjaśniałam włoski(na kolor platynowy blond)a mój naturalny to ciemny blond.Teraz wróciłam do mojego naturalnego-stosowałam szampony ton w ton(Loreal Casting w moim naturalnym kolorze)+mocne podciecia zniszczonych włosów.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Po pierwsze możesz sie udać do fryzjera na dekoloryzację (jeżeli masz ciemne włosy to dekoloryzator możesz kupić w drogerii, ale chyba pewniej u f5ryzjera=D), albo pofarbuj je tak, żeby nie było widać odrostów z biegiem czasu, to wtedy odzyskasz swój kolor
|
|
#4 |
|
Zadomowienie
|
jest juz mnoostwo wątkoow na ten temat poszukaj w wyszukiwarce
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.