Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 15:08   #2341
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Jozia jak Ty uważasz, że wynajęcie mieszkania to nie są duże pieniądze to może jednka przejdz się i zorientuj
Bo 1000 zł (minimum) miesięcznie za mieszkanie to jak dla mnie są duże pieniądze

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:12   #2342
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Tak wierze ze jak wynajmiemy mieskznaie to bedziemy w stanie wybudowac dom bio na wynajem juz prawie pieniazki mamy.... A to tez nie sa jakies kosmiczne ceny.
no to zazdroszczę. Chyba zakładacie, ze będziecie mieć bardzo wysokie zarobki.
Mam szczerą nadzieję, ze realnie na to wszystko patrzycie

No właśnie Onaella ma rację a to jest co najmniej 12 tys. rocznie. i to w bardzo optymistycznej wersji, ale Jozia nie będzie wynajmowac w dużym mieście, więc moze akurat uda jej się coś za tysiaka znaleźć.
Nie zmienia to jednak faktu, że jak dla mnie jest to wybitnie optymistyczna wizja.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-13 o 15:18
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:16   #2343
kaska87
Zakorzenienie

mama na mnie krzyczy za to, że na necie siedzę i nie jem obiadu musze iść

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:19   #2344
tancerka212
Zakorzenienie

Nie chcą mi się zacytować ani Samoa ani Jozia...
Samoa masz rację można być przywiązanym do rodziców ale bez przesady- po tym co Jozia napisała to ja mam wrażenie jakby to 7 letnie dziecko pisało że ma łzy w oczach po 5 minutach jak od mamusinej spódnicy się odrywa

no i kwestia tego mieszkania- u mnie w małym mieście 1500zł za wynajem mieszkania malutkiego-dodaj sobie do tego jedzenie, rachunki, jakiekolwiek inne wydatki na odzież czy środki czystości i jeszcze chcesz do tego budować dom?? rozumiem że zamierzasz zarabiać 6 tysięcy na pocżatek tak???

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mama na mnie krzyczy za to, że na necie siedzę i nie jem obiadu musze iść
a ja na necie siedze i jem obiad na szczęście na mnie nikt nie krzyczy- jem sobie kiedy chcę i na necie tez siedzę kiedy chce- ja nie nadaję się już wracać po studiach i mieszkać z rodzicami po pierwsze to mamy małe mieszkanko bo mieliśmy zmieniać na większe ale skoro ja za rok się wyprowadzam a siostra zaczęła studia i na 5 lat przynajmniej będzie uwiązana w innym mieście to sensu to nie miało
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:29   #2345
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
no i kwestia tego mieszkania- u mnie w małym mieście 1500zł za wynajem mieszkania malutkiego-dodaj sobie do tego jedzenie, rachunki, jakiekolwiek inne wydatki na odzież czy środki czystości i jeszcze chcesz do tego budować dom?? rozumiem że zamierzasz zarabiać 6 tysięcy na pocżatek tak???

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

a ja na necie siedze i jem obiad na szczęście na mnie nikt nie krzyczy- jem sobie kiedy chcę i na necie tez siedzę kiedy chce- ja nie nadaję się już wracać po studiach i mieszkać z rodzicami po pierwsze to mamy małe mieszkanko bo mieliśmy zmieniać na większe ale skoro ja za rok się wyprowadzam a siostra zaczęła studia i na 5 lat przynajmniej będzie uwiązana w innym mieście to sensu to nie miało
6 to jest mało przy budowie domu z bieżącej kasy i wynajmowaniu mieszkania, chyba, że chce się ten dom budowac przez 10 lat, albo zbudowac w 5 ale żywic sie sucharkami i siedzieć w domu a jedyną rozrywką miałaby być kablówka

tz jak zaczął studia i przestał mieszkac z rodzicami to poczuł taka ulgę i jak jeździł do domu to go juz cholera brała z matkąJednak człoweik się przyzwyczaja do swobody
Stary 2009-03-13, 15:30   #2346
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
my płacimy 2900 za jeden dzień.
A ja doszlam do wniosku, ze nie ma sensu wydawac na suknię nie wiadomo ile, bo i tak wszytskie wygladaja tak samo, czyli na ta chwile jak dla mnie nijak,moze mnie cos oświeci w przymierzalni

Jozia bez jaj ile Ty masz lat?Ja nigdy nie tęsknie za rodzicami jak wyjeżdżam, cieszę się z wyjazdu, tęsknic zacznę jak się wyprowadzę, ale też bez przegięć.

Co do drugiej częsci Twojego posta - poważnie wierzysz, ze wynajmując mieszkanie będziesz w stanie wybudować dom
Zgadzam się z zaznaczonym, im więcej tych sukien oglądam tym częściej odchodzę do takiego wniosku
Hmm co do tej tęsknoty to np. Ja tęsknie za rodziną ale w sumie dzieli Nas ok 1600km i dlatego to jest inna bajka Ale najbardziej to Ja nie lubię pożegnań
Samcia nie mieszkamy w Amsterdamie, jak dla mnie to tam za duży chaos panuje i wszędzie czuć 'zioło'..Tydzień temu byliśmy w A., zaparkowaliśmy auto na poziomie -2 i wychodzilismy do centrum po schodach(do windy kolejki były, a że godzina parkingowa to ponad 4euro, to nie czekalismy)--na całej klatce tak potwornie śmierdziało że jak wyszłam to wdychalam świeże powietrze za dwoje

ale piekna wiosna jest!Sąsiedzi na fulla sluchają muzyki, dzieciaki wrzeszczą za oknem
Znikam okna myć

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:39   #2347
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
6 to jest mało przy budowie domu z bieżącej kasy i wynajmowaniu mieszkania, chyba, że chce się ten dom budowac przez 10 lat, albo zbudowac w 5 ale żywic sie sucharkami i siedzieć w domu a jedyną rozrywką miałaby być kablówka

tz jak zaczął studia i przestał mieszkac z rodzicami to poczuł taka ulgę i jak jeździł do domu to go juz cholera brała z matkąJednak człoweik się przyzwyczaja do swobody
no własnie 6 tysięcy miesięcznie to za mało żeby budowac dom i wynajmować mieszkanie i żyć na normalnym poziomie a nie żywić się sucharkami... a z tego co Jozia pisała to ani ona ani tż nie mają pracy więc hmmmm cos mi się tu kupy nie trzyma

dziewczyny napisałam wam coś na gmailu bo normalnie jestem taka zła że aż sie trzęsę
Stary 2009-03-13, 15:42   #2348
angluka
Rozeznanie

ja też sobie nie wyobrażam zeby wynajmować mieszkanie i w tym czasie budowac dom, nawet jesli bym duzo zarabiała to szkoda mi by było tej kasy że komus płace zamiast w swoje inwestować ale to tez moje zdanie tylko kazdy robi jak uważa za słuszne
Mój TŻ dzisiaj skończył przygotowywac slupki na przód ogrodzenia jeszcze musimy przęsła kupić, furtke i brame taką wielką suwaną na pilota
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:45   #2349
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Zgadzam się z zaznaczonym, im więcej tych sukien oglądam tym częściej odchodzę do takiego wniosku
Hmm co do tej tęsknoty to np. Ja tęsknie za rodziną ale w sumie dzieli Nas ok 1600km i dlatego to jest inna bajka Ale najbardziej to Ja nie lubię pożegnań
Samcia nie mieszkamy w Amsterdamie, jak dla mnie to tam za duży chaos panuje i wszędzie czuć 'zioło'..Tydzień temu byliśmy w A., zaparkowaliśmy auto na poziomie -2 i wychodzilismy do centrum po schodach(do windy kolejki były, a że godzina parkingowa to ponad 4euro, to nie czekalismy)--na całej klatce tak potwornie śmierdziało że jak wyszłam to wdychalam świeże powietrze za dwoje

ale piekna wiosna jest!Sąsiedzi na fulla sluchają muzyki, dzieciaki wrzeszczą za oknem
Znikam okna myć
no Ty masz inną sytuację, co innego miec mame w odległości kilku km czy nawet w tym samym krajuJa bardzo chcę wyjechać do jakiegoś miłego państwa na jakiś czas, zazdroszczę Ci, ze sobie tak możesz pomieszkać w HolandiiI do tego masz okazje kupowac fontanny czekoladowe za 2,5 euro
Myslałam, ze skoro wolno tam jarac to jest luzik i się to nie rzuca w oczy/noc u tu jednakAle na tym się opiera tamtejsza turystyka Chyba, że Holendrzy tez zbakani chodzą
ja odkurzam
Stary 2009-03-13, 15:52   #2350
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
ja też sobie nie wyobrażam zeby wynajmować mieszkanie i w tym czasie budowac dom, nawet jesli bym duzo zarabiała to szkoda mi by było tej kasy że komus płace zamiast w swoje inwestować ale to tez moje zdanie tylko kazdy robi jak uważa za słuszne
Mój TŻ dzisiaj skończył przygotowywac slupki na przód ogrodzenia jeszcze musimy przęsła kupić, furtke i brame taką wielką suwaną na pilota
Angluka ale super już się nie mogę doczekać aż ja będę robić ogrodzenie juhuuuuuuuuu ale kiedy to będzie... ja nie liczę na to że będę dostawać 10tys pensji na początek i że będę mogła budować dom od razu po slubie... żebym po 5 latach miała za co go zbudować to będzie dobrze ale cieszę się twoim domkiem normalnie jak swoim możesz tu czasem pisać jakieś ciekawostki związane ze światem budowy domów to dowiemy się czegoś ciekawego na przyszłość no i jaką przyjemność sprawia takie czytanie o tego typu rzeczach

dziewczyny doszedł mój mail na gmaila?? bo ja go nie widzę ale może już jest...
Stary 2009-03-13, 15:53   #2351
angluka
Rozeznanie

Ja za chwilke do domku juuhuuu

Tancerka, będe fotki robić etapów budwy także będe wrzucać wiesz my mamy z tym dobrze że ja działke dostałam od rodziców i moi rodzice płaca za podciągniecie wody, prądu, szambo i ogrodzenie działki, toche tez dołożą do budowy domu i rodzice TŻ róznież dokładaja na dom, ja mam kasy odłożonej i mój TZ, także wspólnymi siłami bedzie domek powstawał Bo jakbym miała budowac sama to pewnie też kilkanaście lat po ślubie bym zaczeła

Edytowane przez angluka
Czas edycji: 2009-03-13 o 15:56
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 15:58   #2352
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny doszedł mój mail na gmaila?? bo ja go nie widzę ale może już jest...
doszedł
Stary 2009-03-13, 16:09   #2353
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
doszedł
już widzę odpowiedź... masz świętą rację Samoa... jak pojadę do domu za tydzień to zobaczę co tam się dzieje i jak to wygląda źle to nie wiem...

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
Ja za chwilke do domku juuhuuu

Tancerka, będe fotki robić etapów budwy także będe wrzucać wiesz my mamy z tym dobrze że ja działke dostałam od rodziców i moi rodzice płaca za podciągniecie wody, prądu, szambo i ogrodzenie działki, toche tez dołożą do budowy domu i rodzice TŻ róznież dokładaja na dom, ja mam kasy odłożonej i mój TZ, także wspólnymi siłami bedzie domek powstawał Bo jakbym miała budowac sama to pewnie też kilkanaście lat po ślubie bym zaczeła
o jak super ze bedziesz nam fotki wklejać ja po ślubie z tżtem też siądziemy, policzymy kasę, z wesele+ oszczędności+ to co rodzice nam będą mogli pomóc i zobaczymy jak to wygląda... od razu po ślubie na pewno nie zaczniemy budowy, pooszczędzamy troszkę na tym że mieszkamy u rodziców tżta a nie wynajmować mieszkanko.. zobaczymy jak będzie z pracą i jak wszystko będzie spokojnie to mam nadzieję że do 30-tki już będziemy z dzieckiem mieszkać w nowym domku ale póki co to tylko moje marzenie...
Stary 2009-03-13, 16:15   #2354
kaska87
Zakorzenienie

Jozia sorry od razu za to co napiszę moim zdaniem Wy jesteście pod względem dojrzałości na poziomie liceum albo niżej i nie dziwię się teściowej, że nie chce narazie slub, że jesteście za młodzi bla bla z tego co piszesz, to świat jest cudny, piękny, można żyć wynajmować dom budować, gdzie jest ten raj bo już pakujemy z TZ-em torby i się tam przeprowadzamy

życie to nie zabawa w dom, aha i jeszcze dziecko chcecie mieć po slubie a wiesz ile takie maleństwo kosztuje? i nie pisz proszę, że dziecko miłością żyje

Tancerka

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:20
Stary 2009-03-13, 16:16   #2355
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
już widzę odpowiedź... masz świętą rację Samoa... jak pojadę do domu za tydzień to zobaczę co tam się dzieje i jak to wygląda źle to nie wiem...

o jak super ze bedziesz nam fotki wklejać ja po ślubie z tżtem też siądziemy, policzymy kasę, z wesele+ oszczędności+ to co rodzice nam będą mogli pomóc i zobaczymy jak to wygląda... od razu po ślubie na pewno nie zaczniemy budowy, pooszczędzamy troszkę na tym że mieszkamy u rodziców tżta a nie wynajmować mieszkanko.. zobaczymy jak będzie z pracą i jak wszystko będzie spokojnie to mam nadzieję że do 30-tki już będziemy z dzieckiem mieszkać w nowym domku ale póki co to tylko moje marzenie...
powiem Ci, że z takim prostakiem jak Twój szwagier do nigdy do czynienia nie miałamA ta laska faktycznie go warta.

My tez po ślubie siądziemy z rodzicami, policzymy kasę, rodzice się zdeklarują i się pomyśli co i jak dalej. Tak czy inaczej mam zamiar iśc do pracy od października, żeby przynajmniej zarobic na podróż poślubną, bo wtedy z pensji tz będziemy mogli robic jakies tam oszczędności na wyższy cel Bo jak nie pójdę to znów będę musiała ciułać jak w tym roku

Jak na razie to Angluka i Kasia sa najdalej z nas w kwestii mieszkaniowejI Kubusewa
Stary 2009-03-13, 16:19   #2356
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Jozia sorry od razu za to co napiszę moim zdaniem Wy jesteście pod względem dojrzałości na poziomie liceum albo niżej i nie dziwię się teściowej, że nie chce narazie slub, że jesteście za młodzi bla bla z tego co piszesz, to świat jest cudny, piękny, można żyć wynajmować dom budować, gdzie jest ten raj bo już pakujemy z TZ-em torby i się tam przeprowadzamy

życie to nie zabawa w dom, aha i jeszcze dziecko chcecie mieć po slubie a wiesz ile takie maleństwo kosztuje? i nie pisz proszę, że dziecko miłością żyje
nie chciałam od razu tego pisać żeby nie było że napadam na kogoś ale myślę podobnie do Ciebie Kasia- z tego co Jozia pisze to wynika to że są kompletnie oderwani od rzeczywistosci- żadne nie ma pracy a wynajmują już mieszkanie, budiją dom, mają bliźniaki po ślubie.... z tego co też Jozia pisze ani jedno ani drugie nie ma studiów więc ciekawe jak dostaną od razu po ślubie taką robotę że będą zarabiać 10 tysięcy na głowe... bo z tych rzeczy o których oni marzą żeby to sfinansować to musieliby tyle zarabiac...
może zaraz dostaniemy tu ochrzan Kasia że traktujemy Jozię jak dziecko z liceum ale tak to wygląda niestety z opowieści...
Stary 2009-03-13, 16:20   #2357
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

popieram, ale bałam się tak wprost napisać, bo na mnie to Jozia jest uczulona.

Cytat:
nie chciałam od razu tego pisać żeby nie było że napadam na kogoś ale myślę podobnie do Ciebie Kasia- z tego co Jozia pisze to wynika to że są kompletnie oderwani od rzeczywistosci- żadne nie ma pracy a wynajmują już mieszkanie, budiją dom, mają bliźniaki po ślubie.... z tego co też Jozia pisze ani jedno ani drugie nie ma studiów więc ciekawe jak dostaną od razu po ślubie taką robotę że będą zarabiać 10 tysięcy na głowe... bo z tych rzeczy o których oni marzą żeby to sfinansować to musieliby tyle zarabiac...
może zaraz dostaniemy tu ochrzan Kasia że traktujemy Jozię jak dziecko z liceum ale tak to wygląda niestety z opowieści...
nic dodać nic ująć.

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:22
Stary 2009-03-13, 16:21   #2358
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie teraz tez będzie

Wiesz ja zakładam, że po studiach nikt mi nie da więcej niż 2.000 a komus bez studiów to raczej mniej płacą...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:23
Stary 2009-03-13, 16:24   #2359
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
powiem Ci, że z takim prostakiem jak Twój szwagier do nigdy do czynienia nie miałamA ta laska faktycznie go warta.
kurdę ja chciałam być dobra i się zaprzyjaźnić ale po tym co się wyprawia nie proście mnie więcej żebym była miła, zrozumiała ich i w ogóle oboje sa siebie warci.. a my z tżtem doszliśmy do wniosku że absolutnie drzwi do części rodziców i szwagra zostaną zamurowane. Mama też zapowiedziała ze nie chce mieć z nimi wspólnej kuchni i jak są tacy nieodpowiedzialni to niech sobie sami radzą i z gotowaniem i wszystkim.. dostaną swoje piętro i mają sobie kuchnię swoją zrobic... każdy sobie rzepkę skrobie... i ja się nie dziwię decyzji teściowej

Cytat:
też się bałam ale widzę że jest nas więcej
Stary 2009-03-13, 16:28   #2360
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
no Ty masz inną sytuację, co innego miec mame w odległości kilku km czy nawet w tym samym krajuJa bardzo chcę wyjechać do jakiegoś miłego państwa na jakiś czas, zazdroszczę Ci, ze sobie tak możesz pomieszkać w HolandiiI do tego masz okazje kupowac fontanny czekoladowe za 2,5 euro
Myslałam, ze skoro wolno tam jarac to jest luzik i się to nie rzuca w oczy/noc u tu jednakAle na tym się opiera tamtejsza turystyka Chyba, że Holendrzy tez zbakani chodzą
ja odkurzam

Z tą fontanna to było tzw. szczęście

Cytat:

Fajnie bardzo!!Marzenia po to są, a czasami się spełniają więc warto je mieć

Też nie chciałam tego pisać
Co do kwestii mieszkaniowej po ślubie to My najprawdopodobniej przyszłej teściowej kupimy mieszkanie a sami zamieszkamy w domu, dosyć sporym, będziemy musieli wykończyć górę, ale na początek i tak będzie super
Więc taki jest plan Trzeba będzie dokładnie jeszcze tą kwestię dogadać, ale dla Nas to i tak będzie fajnie, bo kiedyś kiedyś kiedyś to mieszkanie będzie nasze, a przyszła teściowa chce mieszkać w bloku, a do Nas będzie przyjeżdżać, przychodzić na grillowanko itp.

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:33
Stary 2009-03-13, 16:35   #2361
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie teraz tez będzie

Wiesz ja zakładam, że po studiach nikt mi nie da więcej niż 2.000 a komus bez studiów to raczej mniej płacą...
i na mnie

ja też nie zakładam że po studiach dostanę kokosy... 2000 to już szczyt moich marzen!!! ja jak nie dostanę pracy to pójdę na staż a na stażu wiadomo ile się dostaje na rękę dobrze że nie musimy nic wynajmować ani płacić rachunków typu czynsz bo nie wiem co by było... na jedzonko tylko niech nam na początek starczy i będzie ok a jak już troszkę zdobedę doświadczenia, w miedzy czasie zrobię podyplomówkę zaocznie z rachunkowości, będę też miała w cv kurs w stowarzyszeniu księgowych więc myślę że jakoś powoli się to będzie toczyć do przodu
Stary 2009-03-13, 16:39   #2362
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na mnie teraz tez będzie

co gorsza Kasia ludziom po studiach czasem płacą mniej niz 2 tys...
Ja tez zakładac koło 2 tys. zwłaszcza, że mam spore doświadczenie, jedynie martwi mnie to czy znajdzie się jakis etat dla mnie w Krk

Cytat:
kurdę ja chciałam być dobra i się zaprzyjaźnić ale po tym co się wyprawia nie proście mnie więcej żebym była miła, zrozumiała ich i w ogóle oboje sa siebie warci.. a my z tżtem doszliśmy do wniosku że absolutnie drzwi do części rodziców i szwagra zostaną zamurowane. Mama też zapowiedziała ze nie chce mieć z nimi wspólnej kuchni i jak są tacy nieodpowiedzialni to niech sobie sami radzą i z gotowaniem i wszystkim.. dostaną swoje piętro i mają sobie kuchnię swoją zrobic... każdy sobie rzepkę skrobie... i ja się nie dziwię decyzji teściowej

też się bałam ale widzę że jest nas więcej
wybudujcie im ziemianke w ogrodzie

Mam nadzieję, ze Jozia się nie obrazi tylko ja to otrzeźwi, bo nikt nie pisze tego na złość.

Madziulka to nie szczęście to powiew zachodu

Edytowane przez Samoa
Czas edycji: 2009-03-13 o 16:41
Stary 2009-03-13, 16:44   #2363
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
wybudujcie im ziemianke w ogrodzie
nie ma zamiaru sobie rąk brudzić niech pan szwagier nie oczekuje ode mnie w życiu za wiele bo jak przyjdzie do mnie po coś to najpierw mu każę posiedzieć tydzień w piwnicy o głodzie dopiero potem wysłucham

a ta domowa fontanna czekoladowa to normalnie bajer jak ci się znudzi to wyślij ją w rajd po Polsce to każda z nas się troszkę nią porajcuje i ci oddamy!
Stary 2009-03-13, 16:46   #2364
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
nie ma zamiaru sobie rąk brudzić niech pan szwagier nie oczekuje ode mnie w życiu za wiele bo jak przyjdzie do mnie po coś to najpierw mu każę posiedzieć tydzień w piwnicy o głodzie dopiero potem wysłucham

a ta domowa fontanna czekoladowa to normalnie bajer jak ci się znudzi to wyślij ją w rajd po Polsce to każda z nas się troszkę nią porajcuje i ci oddamy!
Nie ma sprawy, jak coś to piszcie-wypożyczę

Stary 2009-03-13, 16:48   #2365
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Nie ma sprawy, jak coś to piszcie-wypożyczę
za 2,5 euro
Stary 2009-03-13, 16:52   #2366
onaella
Zakorzenienie

działa Wam cytowanie??

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 16:55   #2367
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
działa Wam cytowanie??
u mnie jest ciągle zaznaczone na pomarańczowo i niby nie działa ale jak 5 razy klikne to za którymś razem załapie ale irytuje mnie już niesprawność wizażu
Stary 2009-03-13, 16:55   #2368
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
działa Wam cytowanie??
tak panie, działa
Stary 2009-03-13, 16:58   #2369
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
tak panie, działa
a też masz oba cytowania przy postach zaznaczone na pomarańczowo??? bo wcześniej były fioletowe i jak się włączało to się zmieniały na pomarańczowy a teraz mam ciągle pomaranczowy... co dziwne tylko na tym wątku tak mam
Stary 2009-03-13, 16:59   #2370
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
a też masz oba cytowania przy postach zaznaczone na pomarańczowo??? bo wcześniej były fioletowe i jak się włączało to się zmieniały na pomarańczowy a teraz mam ciągle pomaranczowy... co dziwne tylko na tym wątku tak mam
dla odmiany ja mam na pomarańczowo "odp."
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości