Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz. V - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-03-13, 17:01   #2371
angluka
Rozeznanie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

dziewczyny gdzie ja mam kliknąć, bądź gdzie wejśc by zaznaczyć taka opcje żebym nie musiała sie non stop logowac, bo kurde mimo że sie nie wylogowywuje to za kazdym razem musze wpistywać login i tez juz mnie to wkurza
angluka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:04   #2372
onaella
Zakorzenienie

Dot.: Sexi dzikie kotki, do tego mądre i potrafiące gotować przyszłe żony PM 2010 cz.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

życie to nie zabawa w dom, aha i jeszcze dziecko chcecie mieć po slubie a wiesz ile takie maleństwo kosztuje? i nie pisz proszę, że dziecko miłością żyje
Kasia na ostatnim wykładzie wykładowaca - ksiądz chciał mnie z sali wywalić jak mu powiedzialam ze najpierw ludzi muszą mieć warunki na dziecko bo miłością się nie wyżyje, a on ze glupoty gadam i nie znam sie i w ogóle praca zawsze bedzie (tylko ciekawe skąd to bezrobocie) i nie wolno odkładać dziecka na rzecz pracy, i ok zgodziłabym się gdyby nie dodał ze mu nie chodzi o jedno dziecko tylko o tyle dzieci ile Pan Bóg da

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

a mnie najbardziej irytuje brak bocznego menu

wiecie może czy można to jakoś włączyć czy coś

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:06   #2373
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
dziewczyny gdzie ja mam kliknąć, bądź gdzie wejśc by zaznaczyć taka opcje żebym nie musiała sie non stop logowac, bo kurde mimo że sie nie wylogowywuje to za kazdym razem musze wpistywać login i tez juz mnie to wkurza
też mi się tak dzieje czasem. W ogóle to dawniej nigdy się nie wylogowywałam i jak odpalałam neta to od razu byłam zalogowana a teraz za każdym razem musze nie logować...

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Kasia na ostatnim wykładzie wykładowaca - ksiądz chciał mnie z sali wywalić jak mu powiedzialam ze najpierw ludzi muszą mieć warunki na dziecko bo miłością się nie wyżyje, a on ze glupoty gadam i nie znam sie i w ogóle praca zawsze bedzie (tylko ciekawe skąd to bezrobocie) i nie wolno odkładać dziecka na rzecz pracy, i ok zgodziłabym się gdyby nie dodał ze mu nie chodzi o jedno dziecko tylko o tyle dzieci ile Pan Bóg da

---------- Dopisano o 17:04 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

a mnie najbardziej irytuje brak bocznego menu

wiecie może czy można to jakoś włączyć czy coś
faktycznie brakuje bocznego menu.
Dobrze, że mu powiedziałaś
Samoa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:07   #2374
angluka
Rozeznanie

Ja teraz się ciesze, że trafiałą mis ie ta oferta z pracą interwencyjna. Normalna umowa o prace i normalna pensja, składki wszystkie płacone,choć narazie na pół roku ale jest możliwość do roku przedłużenia bo dziewczyna ktróą zastępuje jest na macierzyńskim. Ale ważne że już jakieś doświadczenie będe miała i jakoś lepiej Cv będzie wyglądało
Stary 2009-03-13, 17:12   #2375
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
co gorsza Kasia ludziom po studiach czasem płacą mniej niz 2 tys...
Ja tez zakładac koło 2 tys. zwłaszcza, że mam spore doświadczenie, jedynie martwi mnie to czy znajdzie się jakis etat dla mnie w Krk
wiem, ale ja myslałam o 2.000 brutto

mi normalnie cytuje

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-13 o 17:13
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:14   #2376
angluka
Rozeznanie

Cytat:
właśnie wszystko ładnie pięknie wygląda na umowie
Stary 2009-03-13, 17:14   #2377
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a on ze glupoty gadam i nie znam sie i w ogóle praca zawsze bedzie
i to powiedział ksiądz który nie ma dzieci i o pracę się nie musi martwić no to rzeczywiście... ciekawe co ten ksiądz teraz powie o kryzysie i o zwolnieniach.. że luzik?? że jak nie tu to gdzie indziej sobie ludzie mogą znaleźć pracę... a dziecko samo sie wychowa na porządnego wykształconego człowieka... nie mam komentarza na tego księdza i na całą tą sytuację ehhhh
Onaella dobrze że ksiądz nie czyta naszego forum

Samoa ja odpowiedź też mam wszędzie pomaranczową... może jeszcze coś udoskonalają...
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:20   #2378
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
i to powiedział ksiądz który nie ma dzieci i o pracę się nie musi martwić no to rzeczywiście... ciekawe co ten ksiądz teraz powie o kryzysie i o zwolnieniach.. że luzik?? że jak nie tu to gdzie indziej sobie ludzie mogą znaleźć pracę... a dziecko samo sie wychowa na porządnego wykształconego człowieka... nie mam komentarza na tego księdza i na całą tą sytuację ehhhh
Onaella dobrze że ksiądz nie czyta naszego forum.
jak czyta to mu moge jeszcze powiedziec, żeby się "pip pip" bo ja stałej cotygodniowej kasy z tacy nie mam, a on tak
na zajęciach dziewczyny mi juz nie pozwoliły nic mu mówić bo wiedziały ze bym sobie problemów narobiła więc kazały mi siedzieć cicho

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-13, 17:20   #2379
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Ja nie wiem jak ja sie roztane z rodzicami Ja tylko wyjeżdzam z domu na kilka dni a juz mam po 5 min łzy w oczach i chce do rodziców I to zawsze ja pisze i dzwonie ze tesknie a jak nie amm nic na koncie to oni To juz taka moja natura przywiązania sie do domu...Ale po weselu wyjamiemy sobie mieszkanie na roczeka potem przyjdziemy do rodziców a w miedzy czasie domek bedzie sie budował A tam gdzie chcemy ziemie kupić czyli w Korczewie to jakieś 15 minut drogi od Zduńskiej samochodem A mamusi juz powiedziałam ze ja bede codziennym gościem na obiadki i weekendy
A ja musze do szkoły za 20 minut uciekać a tak i sie już nie chce
ej no przestań wychodzimy za mąż, chcemy z TŻtami zakładać własne rodziny.. dla mnie rodzice też są bardzo ważni, ale nie odczuwam za nimi tęsknoty jak gdzieś wyjeżdżam, na dłuższa metę pewnie bym tęskniła, ale po slubie będziemy ich odwiedzać co mi wystarczy

Jozia jesteś zbyt optymistycznie nastawiona do świata.. chcecie wynajmowac mieszkanie, wiem że w poznaniu to 1200 + rachunki za kawalerkę, u mnie to tak 600-800 + rachunki.. wynajmując mieszkanie chcecie się budować. najpierw musicie kupić ziemię, jeszcze koszty budowy domu = kolosalny kredyt.. nie wiem czy twój TŻ pracuje, ale na samo zycie pójdzie Wam cała pensja nawet więcej, a gdzie tu odłożyć chociazby na tą ziemię...

my też chcemy się kiedyś tam budować, ale to może nastąpi w przeciągu 10 lat, bo teraz po prostu nie jesteśmy w stanie.. chcemy mieszkać u rodziców przez jakiś czas żeby zaoszczędzić kase na własne M.. i dla mnie dziwne jest wydawanie kasy przez rok na wynajem jeżeli potem macie wrocić do rodziców...

Cytat:
my płacimy 2900 za jeden dzień.
A ja doszlam do wniosku, ze nie ma sensu wydawac na suknię nie wiadomo ile, bo i tak wszytskie wygladaja tak samo, czyli na ta chwile jak dla mnie nijak,moze mnie cos oświeci w przymierzalni
w sumie co do sukni to teraz mam podobne odczucia

Cytat:
Napisane przez jozia Pokaż wiadomość
Tak wierze ze jak wynajmiemy mieskznaie to bedziemy w stanie wybudowac dom bio na wynajem juz prawie pieniazki mamy.... A to tez nie sa jakies kosmiczne ceny.
ja nie jestem tego pewna, bo byście musieli zarabiac kupę kasy..

Cytat:
nie chciałam od razu tego pisać żeby nie było że napadam na kogoś ale myślę podobnie do Ciebie Kasia- z tego co Jozia pisze to wynika to że są kompletnie oderwani od rzeczywistosci- żadne nie ma pracy a wynajmują już mieszkanie, budiją dom, mają bliźniaki po ślubie.... z tego co też Jozia pisze ani jedno ani drugie nie ma studiów więc ciekawe jak dostaną od razu po ślubie taką robotę że będą zarabiać 10 tysięcy na głowe... bo z tych rzeczy o których oni marzą żeby to sfinansować to musieliby tyle zarabiac...
może zaraz dostaniemy tu ochrzan Kasia że traktujemy Jozię jak dziecko z liceum ale tak to wygląda niestety z opowieści...
ja też nie chciałam tego pisać, bo nie chcę nikogo urazić...
ja po studiach chciałabym na poczatku zarobić chociaż 1500zł, razem z pensją TŻta byłaby przyzwoita suma
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:22   #2380
kaska87
Zakorzenienie

z tymi sukniami to ja tez tak ostanio mam jakis kryzys PM 2010

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-13 o 17:27
Stary 2009-03-13, 17:27   #2381
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
jak czyta to mu moge jeszcze powiedziec, żeby się "pip pip" bo ja stałej cotygodniowej kasy z tacy nie mam, a on tak
na zajęciach dziewczyny mi juz nie pozwoliły nic mu mówić bo wiedziały ze bym sobie problemów narobiła więc kazały mi siedzieć cicho
heh wlasnie to jest głupie że jak wejdziesz w gadkę z takim profesorkiem to tylko biedy możesz sobie narobić mimo że jego poglądy są jeszcze z poprzedniej epoki

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość

Jozia jesteś zbyt optymistycznie nastawiona do świata.. chcecie wynajmowac mieszkanie, wiem że w poznaniu to 1200 + rachunki za kawalerkę, u mnie to tak 600-800 + rachunki.. wynajmując mieszkanie chcecie się budować. najpierw musicie kupić ziemię, jeszcze koszty budowy domu = kolosalny kredyt.. nie wiem czy twój TŻ pracuje, ale na samo zycie pójdzie Wam cała pensja nawet więcej, a gdzie tu odłożyć chociazby na tą ziemię...

ja też nie chciałam tego pisać, bo nie chcę nikogo urazić...
ja po studiach chciałabym na poczatku zarobić chociaż 1500zł, razem z pensją TŻta byłaby przyzwoita suma
u mnie w mieście gdzie żyje 50tys mieszkańsów czyli małym mieście wynajem kawalerki kosztuje 1200-1500zł. plus rachunki, plus życie codzienne czyli jedzenie itp- nie oszukujmy się ze kwoty na jedzenie to nie są kwoty rzędu 50zł tygodniowo o czym przekonałam się mieszkając sama na stancji... więc 2,5-3 tysiące wyjdzie. do tego kredyt na działkę i dom... Lain nawet pisała że żeby zaciągnąć kredyt na 400.000 trzeba mieć zarobki ok 5 tysięcy miesięcznie. A Jozia z tego co pisze nie zarabia 5 tysięcy miesiecznie.
Ja liczę na to że będę miała te 1500zł po studiach a co dopiero 5 tys!!!!!!!!!
Stary 2009-03-13, 17:30   #2382
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:

mi normalnie cytuje
a ja nettoups

Cytat:
tak trzymaj kozaku

Cytat:
z tymi sukniami to ja tez tak ostanio mam jakis kryzys PM 2010
ja mam kryzys przez to, że te suknie pięknie ładnie wyglądają w katalogu na prawdę na prawdziwych kobietach wyglądają bleeee i tracą cały urok.
jak mam wygladać jak w firance to idę w szacie pokutnej
Stary 2009-03-13, 17:32   #2383
kaska87
Zakorzenienie

moja mama bardzo duzo wydaje na jedzonko na 4 osoby idzie do sklepu kupi jakies podstawowe rzeczy i 200zł wiem, że może też dlatego, że nie kupuje rzeczy typu "wyprodukowano dla..." tylko jakies oryginalne, ale to nie taka duża róznica, obiad jest codziennie, przeważnie 2-daniowy dlatego ja się cieszę, że mama będzie nas na obiadki zapraszać

ja mierzyłam suknie z Demetrios i wyglądały jak szmaty....na prawdę są okropne.... a tak się nimi zachwycałam jak w necie ogladałam

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-03-13 o 17:33
Stary 2009-03-13, 17:36   #2384
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
tak trzymaj kozaku
a dołożysz mi potem na kupno dyplomu na stadionie upssss......nie ma już stadionu

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-13, 17:45   #2385
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie w mieście gdzie żyje 50tys mieszkańsów czyli małym mieście wynajem kawalerki kosztuje 1200-1500zł. plus rachunki, plus życie codzienne czyli jedzenie itp- nie oszukujmy się ze kwoty na jedzenie to nie są kwoty rzędu 50zł tygodniowo o czym przekonałam się mieszkając sama na stancji... więc 2,5-3 tysiące wyjdzie.
jest dokładnie tak jak piszesz i dodaj do tego utrzymanie samochodu.

Cytat:
moja mama bardzo duzo wydaje na jedzonko na 4 osoby idzie do sklepu kupi jakies podstawowe rzeczy i 200zł wiem, że może też dlatego, że nie kupuje rzeczy typu "wyprodukowano dla..." tylko jakies oryginalne, ale to nie taka duża róznica, obiad jest codziennie, przeważnie 2-daniowy dlatego ja się cieszę, że mama będzie nas na obiadki zapraszać

ja mierzyłam suknie z Demetrios i wyglądały jak szmaty....na prawdę są okropne.... a tak się nimi zachwycałam jak w necie ogladałam
najlepsze jest to, ze w kasie okazuje się, ze rachunek 200 zł a wcale się nic specjalnego nie kupiło. Ja wiem ile moi rodzice wydaja na samo jedzenie dla czterech osób i psa(bo pies u nas ma swoja lodówke i normalne mięso ma kupowane jak dla ludzi i rodzice gotują) i to jest tyle ile niektórzy zarabiają. Dodam, że kawiorem i szampanem sie nie żywimy, tylko normalnym jedzeniem i tyle na to kasy idzie.
Stary 2009-03-13, 17:48   #2386
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
najlepsze jest to, ze w kasie okazuje się, ze rachunek 200 zł a wcale się nic specjalnego nie kupiło. Ja wiem ile moi rodzice wydaja na samo jedzenie dla czterech osób i psa(bo pies u nas ma swoja lodówke i normalne mięso ma kupowane jak dla ludzi i rodzice gotują) i to jest tyle ile niektórzy zarabiają. Dodam, że kawiorem i szampanem sie nie żywimy, tylko normalnym jedzeniem i tyle na to kasy idzie.
no te 200zł, o których pisałam, to są takie zakupy, które moja mam sama robi dodatkowo w weekedn jada z tatą na takie większe ja ostatnio częściej chodzę na zakupy z mamą i czasem umieram przy tej kasie jak widzę ile mamy w koszyku a ile zapłaciłyśmy strasznie drogie to jedzenie!

Stary 2009-03-13, 17:49   #2387
can't be perfect
Wtajemniczenie

u nas też na zycie duzo kasy idzie.. rodzice robią raz w tygodniu takie większe zakupy i na bieżaco to co brakuje,, ale nie ma co oszczedzać na jedzeniu
Stary 2009-03-13, 17:50   #2388
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
u nas też na zycie duzo kasy idzie.. rodzice robią raz w tygodniu takie większe zakupy i na bieżaco to co brakuje,, ale nie ma co oszczedzać na jedzeniu
racja ja idę rano tylko po pieczywo i 5zł płacę wiem, że to mało, ale za kilka bułek czy chleb :/

Stary 2009-03-13, 17:55   #2389
can't be perfect
Wtajemniczenie

ja lecę się szykować, bo dzisiaj mam wychodne TŻ poszedł z kolegami z pracy pograć na hale w piłkę, a ja umóiwłam się na babskie spotkanie z koleżankami
Stary 2009-03-13, 17:55   #2390
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
więc powiem wam tylko ze dziś na agrobiznesie uczyłam się o krowach i ich kupach a i jeszcze ciekawostka- krowy się amortyzuje jakby ktoś nie wiedział!!!
paranoja.. zeby na 4 roku poważnych studiów się uczyć takich głupot
To ja Cię pobiję W zeszłym semestrze badałam kupsko i to nie tylko krowy, ale świnki, konika, pieska, ludzkie i innych stworzonek Aromaty nieziemskie, szczególnie świnskie bije wszystkie inne na głowę

Cytat:
a tak z ciekawości czy, któraś z Was chce kupić mieszkanie-bo z tego co patrze to Wszystkie będą się budować chyba Lain i Samoa chcą mieszkać w bloku?
U nas sytuacja wygląda tak, że po ślubie będziemy mieszkać u moich rodziców (remontują nasz parterowy domek- dobudowują nam górę), a po jakichś 2 latkach chcemy stawiać drewniaka Mamy o tyle dobrze, że mam jedną działkę, a drugą ma TŻ, więc jedna pójdzie na sprzedaż, a na drugiej postawimy ten dom. Kwestia jeszcze nie rozstrzygnięta, na której Ale jestem dobrej myśli i uważam, że mamy fajny start Przynajmniej kupno działki z głowy.

Dzisiaj znowu już drugi raz idziemy na basenik, będę spalać
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-03-13, 17:57   #2391
kaska87
Zakorzenienie

a mój TZ jutro idzie z kolegami wieczorem na spotkanie klasowe będę siedziec cały wieczór na wizażu ale Was pewnie nie będzie

Stary 2009-03-13, 18:02   #2392
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

ja mam kryzys przez to, że te suknie pięknie ładnie wyglądają w katalogu na prawdę na prawdziwych kobietach wyglądają bleeee i tracą cały urok.
jak mam wygladać jak w firance to idę w szacie pokutnej
wczoraj z ciekawości włączyłam sobie suknie na allegro tych z salonu madonna i powiem wam szczerze że te firanki mnie dobijają... moze ze 2 panny młode ładnie w nich wyglądały a reszta to kupiła dlatego chyba że wszyscy je teraz kupują ja nie mam nic do sukien pronovias... na modelkach moze i są ładne... góry w sumie sa śliczne ale te flaczaste doły po podpięciu trenu są w ogóle nieatrakcyjne mi się rybki podobają ale co z tego jak wyglądam w nich jak uhhh nawet słowa tu brakuje
Cytat:
no te 200zł, o których pisałam, to są takie zakupy, które moja mam sama robi dodatkowo w weekedn jada z tatą na takie większe ja ostatnio częściej chodzę na zakupy z mamą i czasem umieram przy tej kasie jak widzę ile mamy w koszyku a ile zapłaciłyśmy strasznie drogie to jedzenie!
ja tak samo jak z mamą chodzę po zakupy powiedzmy tylko dla mnie i siostry jak mama nam kupuje tu do lublina bo np tż jedzie samochodem i nam zabierze zapasy to 2 stówki i wcale żadnych luksusów w koszyku nie ma- normalne zakupy typu masło, jogurty, pieczywo, makaron i tak dalej... więc tysiąc złotych na jedzenie na miesiąc to jest minimum na rodzinę....
mam nadzieję że Jozia to przeczyta i troszkę zejdzie na ziemię..

---------- Dopisano o 18:02 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
To ja Cię pobiję W zeszłym semestrze badałam kupsko i to nie tylko krowy, ale świnki, konika, pieska, ludzkie i innych stworzonek Aromaty nieziemskie, szczególnie świnskie bije wszystkie inne na głowę
OMG już się nie będę żalić na mój agrobiznes

Cytat:
a mój TZ jutro idzie z kolegami wieczorem na spotkanie klasowe będę siedziec cały wieczór na wizażu ale Was pewnie nie będzie
no mnie raczej nie będzie tżcik już jest w drodze do mnie więc pewnie zaraz zniknę- no ale to jest szczęście akurat że już do mnie jedzie więc wybacz Kasiu ale nie będę smutna
Stary 2009-03-13, 18:06   #2393
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no mnie raczej nie będzie tżcik już jest w drodze do mnie więc pewnie zaraz zniknę- no ale to jest szczęście akurat że już do mnie jedzie więc wybacz Kasiu ale nie będę smutna
e tam wiadomo, że lepiej spędzić z TZ-cikiem niż kilkac ze mna tutaj na wizażu

Stary 2009-03-13, 18:13   #2394
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
ja będę napewno

14.08.2010
baby
Stary 2009-03-13, 18:17   #2395
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
e tam wiadomo, że lepiej spędzić z TZ-cikiem niż kilkac ze mna tutaj na wizażu
nie będę ukrywać że lepiej chociaż z Tobą też jest miło
o widzisz Onaella będzie z tobą siedziała będziecie się we dwie zaspokajać duchowo
Stary 2009-03-13, 18:26   #2396
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
ja umieram jak jade z rodzicami do makro, bo tam to takie kolosalne rachunki płacą, ze szok a i tak óźniej trzeba jechac do normalnego sklepu po jedzenie.

Cytat:
ja lecę się szykować, bo dzisiaj mam wychodne TŻ poszedł z kolegami z pracy pograć na hale w piłkę, a ja umóiwłam się na babskie spotkanie z koleżankami
ja postanowiłam dzis siedzieć w domu, bo tz umówił się na piwo z kolegami, poza tym godzinkę temu dopiero wyszedł z pracy, więc musiałabym się naczekać, żeby zobaczyc jego mordkę

Cytat:
ogladałam dzis w necie te suknie Demetrios i właśnie się im przyjrzałam i uznałam, ze są z badziewnego materiału, tylko potwierdziłaś moje przypuszczenia...

Cytat:
a dołożysz mi potem na kupno dyplomu na stadionie upssss......nie ma już stadionu
dołożę Wystarczy Ci 20 zł?Na więcej nie mogę sobie pozwolić, bo za rok wychodze za mąż i muszę oszczędzać
Stary 2009-03-13, 18:30   #2397
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja będę napewno

Cytat:
nie będę ukrywać że lepiej chociaż z Tobą też jest miło
ale to zabrzmiało
Cytat:
ogladałam dzis w necie te suknie Demetrios i właśnie się im przyjrzałam i uznałam, ze są z badziewnego materiału, tylko potwierdziłaś moje przypuszczenia...
na prawdę są blech

a Jozia się chyba obraziła

Stary 2009-03-13, 18:34   #2398
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
na prawdę są blech

a Jozia się chyba obraziła
moze jednak cos jest w tych pronoviasach, że sa takie drogie. Widział ktoś na żywo?
Jozia jest chyba w szkole. I hope, ze podoła wyzwaniu
Stary 2009-03-13, 18:36   #2399
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
moze jednak cos jest w tych pronoviasach, że sa takie drogie. Widział ktoś na żywo?
ja póki co stawiam na suknie Agnes-widziałam, macałam mierzyłam, ślicznie sie układają materiały są też fajne

a Jozia coś zalicza w szkole czy co?

Stary 2009-03-13, 18:38   #2400
Samoa
Zakorzenienie

właśnie weszłam nk i był banner doradców 24 i było napisane, ze za kazde 100 tys. rata 512 zł bez wkładu własnegoA z wkładem własnym czterystailes, czyli skoro nie trzeba miec wkładu własnego to luuuuuzik

Can't chciałas kupić kompa, mozna wygrać, ale komu chce się wydurniaćTam jest napisane, ze kosztuje 2599 zł a jaki jest pięęęękny wszyscy Ci będa zadrościć
http://www.wizaz.pl/Trends-News/Konk...ebooka-z-VOBIS!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości