|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4291 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny od opisów - Poznajmy się :) cz. 2
Dzień dobry mamy WEEKEND xD
co za dzień... norma13 piątek..do tego rano czarny kot mi drogę przebiegl zaczynam w przesądy wierzyć.. #na polskim 1 z pr domowej mimo ze ją miałam i to dobrze #biologia 1 z odp #tylko z PO ze spr 3 dostalam... moja sciaga na nic się zdala.. facet tak nas rozsadził że nie było szans na ściaganie #do tego 'pstryknelam' kumpla w ucho... i tak go zabolalo ze poszedl do domu.. sama nie wiem czemu, to nie bylo mocno no ale mi wybaczył kochany brat ![]() # moja "dobra kolezanka" stwierdziła że bedzie świrować do Stefana (ten mateusz co ur się tego co ja) i że zarwie go jutro w Fantomasie <taka knajpa z ostrą muza> więc nie ma bata.. muszę tam jutro iść i sama koło niego się zakręcić.. no ale wkurzyłam się strasznie ;/;/ PS. zaczela się nim interesować jak się dowiedziała że ja mam na niego oko.. a tak to pogoda śliczna była.. słońce caly dzień swieciło... WIOSNA nadchodzi <3 taa... wyżaliłam się. wybaczcie. ale od razu mi lepiej
Kocham Cię, że ojeju Edytowane przez DorotaComa Czas edycji: 2009-03-13 o 18:44 |
|
|
|
#4292 |
|
Wtajemniczenie
|
od tego jest wizaż
|
#4293 |
|
Zadomowienie
|
Tak się za Wami stęskniłam perełki, że ja pierdziele!
![]() Co dziś Panny robią?
|
#4294 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jestem gdzieś na 300 stronie. zaczęłam czytać ok. 14
|
|
#4295 |
|
Zadomowienie
|
carmenkaa- szybkaś;p albo znasz książkę na pamięć;p
A ja byłam dziś w spowiedzi
|
#4296 |
|
BAN stały
|
O xD przypadkowo trafiłam tutaj i postanowiłam sie udzielic troszke
![]() a wiec witam wszystkie wizazanki ![]() Dzis wywnioskowałam ze jeden 13 piatek to pechowy dzien ![]() Sprawdzian z niemieckiego :/ złapała ze sciaga :/ Zabrali mi telefon w szkole . Wychowawca nie chciał go oddac (mam okropnego wychowawce) jednak jakos wyprosiłam. Ale pamietam ze miesiac temu tez był 13 piatek i tez był nieciekawy . No wygadałam co mi na sercu lezało . |
|
|
|
#4297 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chcę mieć niedziele wolną, a nie że tak jak zawsze bd zachodzić w głowę jak ze wszystkim zdąże ![]() Cytat:
Dorota jestem )też uważam że 13 piątek jest pechowy.. nie jesteś sama xD Dziewczyny co myslicie o lumpexach, szmatexach etc?
|
|
#4298 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4299 |
|
Zadomowienie
|
A ja sobie naukę na jakiś czas odstawiam.. rekolekcję mam od poniedziałku
Lumpexy Osobiście nie ubieram się tam, ale mam koleżanki, które są im wierne. Ostatnio dowiedziałam się, że dziewczyna, której stylu bardzo zazdroszczę ubiera się właśnie w Second Handlach. Uważam, że to nic złego, ale ja to bym nie dała rada w tym kurzu szperać.. A co tak Dorotko spytałaś?
|
#4300 |
|
Zakorzenienie
|
a tak pytam... u nas w centrum nowy otworzyli i strasznie dużo samochodów stało na parkingu
w sumie ja do lumpexow nic nie mam. czasem można nawet fajne ciuchy z metką dostać
|
#4301 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ja na dziś żadnych planów ale mnie 'nosi' i myśle co by tu zrobić. a jutro 18-nastka ![]() Cytat:
nie kupuję tam ciuchów i nie ciągnie mnie tam źle bym się czuła w używanych ciuchach jeszcze nie wiadomo po kim. w sumie można tam często coś ciekawego znaleźć, oryginalnego.
|
|
#4302 |
|
Wtajemniczenie
|
Obecna!
Hah. Witam w piątek 13 . Oj się działo. Cały tydzień zawalony po uszy. Ten będzie taki sam.Ogólnie przyjechała do mnie siostra i za tydzień będę miała nowe części Zmierzchu jakie tam tylko moja siostrunia wynajdzie . Potem jadę do niej za poszukiwaniem taniego fonu i dobrej cyfrówki . Aaaj nie mogę się doczekać.Jeju, ale wątek opisowy nam chodzi :P A co tam u Was? ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Hm. Mam takie pytanie. Ma któraś z Was gdzieś jakiś dłuższy tekst o ludziach, że są podli, etc. i, że chcę się od nich oderwać? Szukam coś na ciekaaawe podpisy pod zdjęcia i tak krąże po opisowym. |
|
|
|
#4303 |
|
Zadomowienie
|
A ja jutro jadę na zakupy^
|
#4304 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane ;*** Wreszcie mamy weekend
Właśnie dopiero teraz odjechała ode mnie koleżanka więc wchodzę i mówie zajrze co u was ;**
|
#4305 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
troche jak nie ja. ale jakos czuje sie w tym naturalnie. a Ty. ty spacerujesz zbyt blisko ziemi. przesadnie realnie patrzysz na swiat. uparcie nie wierzysz sercu. toczysz jakas wewnetrzna walke (z pewnoscia bezcelową). ja tez. ale to idiotyczne ze w Twoich myslach wygrywa rozum.. tracisz emocje, uczucia. zgubiles zycie. a czas nigdy nie zacznie biec do tylu. Tylko takie cos . Moze Ci sie przyda
|
|
|
|
|
#4306 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
;* dzięki wielkie.no dziewczyny to ja zapraszam: maybeimcrazy.photoblog
|
|
|
|
|
#4307 | |
|
xoxo
|
Cytat:
nawet nie czuje,że to 13 piątek ![]() a mam coś takiego: w du.pie mam.,. stareotypy, schematy i utarte szlaki [!] w dupie podziały ,.,. biedny czy bogaty,.,. walą mnie rasiści, komuniści, je.b.ani faszyści [!] w dupie polityka, ludzie na wysokich stołkach. wali mnie to,że żyjesz by ćpać, większym gównem, nie da się już stać [!] wali mnie co robisz od wieczora do rana, i że jak ci stanie,.,., to masz po kolana,.,.[!] pieprzę wszystkich konfidentów, i tajniaków ,.,.,wszystkich wyżelowanych buraków,.,. Czasem ludzie to gnoje dbają tylko o swoje .! Nie pomogą nikomu, a trzeba pomóc .! Zabijają wzrokiem pełnym zawiści .! Uważają, że są czyści, ***.ani EGOISCI ...! Jedno spojrzenie im wystarczy. Już ocenili Cię: 'zabijasz, kradniesz, gwałcisz' Nie chcą poznać Cię. Oceniają ludzi po wyglądzie. Dusza nie liczy się. A to jaki naprawdę jesteś. Mają głęboko gdzieś. Ludzie! Zanim Puścisz Fame Na Całe Miasto.. Zanim Zgubi Ciebie Ślepa Zazdrość.. Zanim Puścisz Na Mój Temat TANIE KŁAMSTWO.. Przejdź Sie w Moich Butach i Poczuj To Sam! Po prostu rób swoje, bierz co Twoje i nie przejmuj się.!, co o tym gadają, przecież wcale Cię nie znają. zazdroszczą. i ciągle OCZERNIAJA. Tak to już jest, gdy dobrze Ci wychodzi, to co robisz. `To jest ukłon w stronę ludzi i Gest w stronę wszystkich chwil.. Dzięki, którym ... Świat da się lubić.!' ` ... Gdy ide ulicą Patrzą na mnie, i kroki me liczą Ale co mnie obchodzi czy ktoś sobie spogląda , Nagle upadek , Boom no i plotka, A słowa krytyki ? Ich nawet nie licze... Wypalają się jak na cmentarzu znicze... Szepczą , że jestem chamska, A moja kurtka , nie jest elegancka Nie ! Nie posądzaj mnie ! Bo takim sposobem szkodzisz sobie ! I stoisz Tuż nad własnym grobem ! Oceniasz zbyt pochopnie ! Nic o mnie nie wiesz .. A wystawiasz mi stopnie ! Nie !,Nie jestem czarnym charakterem . Za to Ty na siłę chcesz być tutaj bohaterem Chcąc ukryć swoje niedoskonałości , Wytykasz mi wady ... Chcesz błyszczeć .. ? Jednak pozostajesz blady { ! }... ` Ja to wszystko pierd.olę, Wszystko w górze i na dole. Cały świat ten popieprzony, Wszystkich ludzi, wszystkie spory, Wszystkie kłótnie, wymądrzanie. To jest dobre, a to szkodzi. Po co te wszystkie dążenia do celu, pracowanie, wychowanie i pieniędzy zarabianie? Po co świat, w którym każdy stara się być jak najlepszym, Żeby się nie zbłaźnić, nie zawstydzić Czy nie zawieść? Po co to wszystko i tak życie minie szybko I nikt nie będzie pamiętał co robiłeś. Czy to było dobre czy złe Umrzesz, pamiętaj, wszystko Pryśnie w jednej chwili. I co za różnica, czy byłeś fajny, czy żyłeś wśród debili? Więc staraj się żyć w zgodzie ze sobą, bo na kuli ziemskiej, jesteś nic nie znaczącą, malutka osobą. Ja codziennie marzę sobie żeby ziemia pierd.olnęła, I cały bezsens i cierpienie ze sobą pochłonęła… tyle razy spotykałam się z takimi postawami, zero szacunku, ignorancja, tak po prostu, dla zabawy, wielu czuję się przez to królami tego świata, dla mnie to idiotyzm i nic więcej do dodania.
'Niczego nie obiecuj. Obietnice to czas, a czas zawsze przynosi ze sobą jakieś zmiany.' . Edytowane przez Plotkaraaa Czas edycji: 2009-03-13 o 21:37 |
|
|
|
|
#4308 |
|
Wtajemniczenie
|
Plotkara dziękować wielce
Aj strasznie mi zimno i zaraz uciekam. Jutro ciężki dzień. Musze wyjuć teksty, etc. Yh. |
|
|
|
#4309 |
|
Zadomowienie
|
jeeeestem .
;*eh. .własnie tego slucham http://www.youtube.com/watch?v=iDWyfQVwVck az tak.. smutno jakos. .!
|
#4310 | |
|
xoxo
|
Cytat:
![]() ja też uciekam czytać 'Intruza' kolorowych koszmarków
|
|
#4311 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ogólnie to tak o 16 poszłam na droge krzyżowąbo w maju mam bierzmowanie .. Z kościoła poszłam do koleżanki jakoś o 19 od niej wyszłam i wróciłam z KOlegą do domu xD hmm czy do domu to bym mozę nie była pewna koło domu się kreciliśy za moim domem sa stawy i się tam przeszliśy a nie wiedzieliśy ze tam jest rozkopane wszystko al ejakoś prześłiśmy do takiej altany posiedzieliśy godzine i i dizemy bo jakiś tam samochód przyecła a tam ciemno w uj! Okazało się zę to jakiś maluch z facetami i coś jarali xD ale po drodze gdy slziśy z tej altany to myślałam że się zsikam ze śmiechu xD NIe dość że rozkopane to w dodatku wszsytko mokre BŁOTO! a ja w baletkach! Buta bym zgubiła wpakowałam się w wielkie błoto jedna nogą nie mogłam wyciągnąć i bym buta tam zostawiła to taki śeich zę nei mogliśy wytrzymać xD Kolega mi podje reke xD nie mogłam się opanować potem jakoś wuyszliśy i siedzieliśy w krzakach zeby nas tamci nie widzieli a ja już humor jakbym nie qwiem ile wypiła (nic nie piłam) i sie śmieje xD on to juz zemną nie mógł co chwile móił boże ja CIę nie poznaje xD Co Ci jest xD potem poszlismy na moj podworek i jeszcze z godzine siedzielismy
niż kilka tanich, które podobają ci się tylko trochę Edytowane przez Devileek Czas edycji: 2009-03-13 o 22:17 |
|
|
|
|
#4312 |
|
Zadomowienie
|
jak wam wieczorek mija
;* ?
|
#4313 |
|
Marudziara
|
Witajcie dziewczynki
![]() Praktyki skonczone teraz troszke poleniuchuje z 'M' wszystko sie rokręca jutro gdzies znowu jedziemy A co do lumpeksów lubie się tam ubierać naprawdę mozna cos ciekawego znaleźć no i niepowtarzalnego
|
#4314 |
|
Zadomowienie
|
Ja już Was opuszczam moje kochane ;*
Dobranoc ;*
|
#4315 |
|
BAN stały
|
Hm wieczorek mija dosc nudno :/
Oczki mnie szczypia :P chyba zaraz ide spac ... Musze odespac ten cały zapracowany weekend ![]() a jak reszcie mija wieczorek ? |
|
|
|
#4316 |
|
Wtajemniczenie
|
skończyyyłam
![]() i znalazłam mnówstwo nowych fragmentów, na które wcześniej nie zwróciłam uwagi
|
#4317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
;( ![]() Dobranoc nydee ;*
|
|
#4318 |
|
Zadomowienie
|
;***!
Dobranoc Dziewuszki ;*! ide spać mam nadzieje ze w koncu wyspie sie do 12 ![]() Erotycznych
|
#4319 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie Dobranoc Kochana ;****
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:49.

no ale mi wybaczył
kochany brat 

Osobiście nie ubieram się tam, ale mam koleżanki, które są im wierne. Ostatnio dowiedziałam się, że dziewczyna, której stylu bardzo zazdroszczę ubiera się właśnie w Second Handlach. Uważam, że to nic złego, ale ja to bym nie dała rada w tym kurzu szperać.. A co tak Dorotko spytałaś?

. Aaaj nie mogę się doczekać.