|
|
#691 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
A co do kolegów to jeszcze sobie sama radzę
|
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
przyszly moje Aussie
zaraz ide testowac maske do dlugich wlosow, potem naloze mleczko nablyszczajace w koncu zmusilam sie do wypilingowania buzi, potem nalozylam maseczke Blue Corn a potem nasmarowalam twarz olejkiem Nuxe i teraz ciagle tylko bym sie macala
|
#693 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
).A twoje meteoryty motylowe już dotarły?
|
|
#694 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
trzeba się pojawić. Było bardzo fajnie, strasznie się wszyscy objedliśmy i oblaliśmy nowy layout![]() A jakie kolory lakierów wzięłaś? Ten żel to do mycia twarzy, tak? A ja właśnie siedzę z laptopem na kolanach, moczę stópki, zaraz je wypeelinguję i wygładzę, a potem zabieram się za magisterkę. W weekend postanowiłam odświeżyć trochę szafę i iść na zakupy ubraniowe.
|
|
|
#695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
EDIT: Jeszcze sobie teraz wylookałam fioletową kurtkę z eko-skórki i zapragnęłam ją kupić. A przecież mam już szarą z Cubusa z zeszłego roku
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 18:53 |
||
|
|
|
#696 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale skoro to oblewanie było to faktycznie nie można było nie pojawić się ![]() Mi w tym roku udało się wykręcić od szkolenia połączonego z integracją, jeszcze nie mogę uwierzyć w swoje szczęście ![]() Lakier wzięłam jeden, Cabernet chyba...Ale wrócę jeszcze po jakiś, w SP były same czerwone (w tym ten moj, który kupiłam w Krk). Ciekawe czy gdzieś dorwę inne kolory... A TBS to żel do mycia twarzy, tzn. ja na początku myślałam, że to ten osławiony przez Noska peeling, bo też ma jakieś takie drobinki... Cytat:
![]() A która fioletowa?
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:02 |
||
|
|
|
#697 |
|
Zakorzenienie
|
Karolinko ta
![]() Trochę rażący kolor ma, ale mi się podoba Muszę ją na żywo zobaczyć.EDIT: Link nie działa, więc wklejam foto. Kurtałka jest z Amisu/New Yorkera.
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:07 |
|
|
|
#698 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#699 |
|
Zakorzenienie
|
Czuję się dziś seksi
Idę więc na imprezę. Ale póki co liczę macierze....I zrobiłam gdzieś błąd i nie wiem gdzie Ale przynajmniej pomalowałam paznokietki na czerwono i przygotowałam strój ![]() Isa ładna kurteczka. Też chcę kupić o takim fasonie ale czaję się na skórę. Widziałam w Mango fajną! Ale podszywana materiałem, a chciałabym skórą.
Edytowane przez bossy Czas edycji: 2009-03-13 o 19:10 |
|
|
|
#700 |
|
Zakorzenienie
|
Już poprawiłam poprzedni post
![]() bosiak ta podobno kosztuje 150 zł. Więc cena nawet spoko a na prawdziwą skórę to mnie nie stać póki co
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:11 |
|
|
|
#701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chętnie bym kupiła jakiś lakier Eveline, bo są dobrej jakości, ale mam tyyyyle lakierów. Już po domowym pedikiurze ale mam genialnie miękkie stópki - ten koncentrat do kąpieli stóp dobrze je zmiękcza. Peeling nie jest mega ostry, polecam go robić na suche stopy. A ten catering co mi poleciłaś nie dojeżdża do nas
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#702 |
|
Zakorzenienie
|
Odważna
Ale na żywo pewnie będzie mniej rażąca, poza tym jak odpowiednio dobierzesz resztę to myślę, że będzie się fajnie prezentować Ja kiedyś chciałam taką brązową jak na te kurtki był szał, ale potem mi przeszło.
|
#703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieję, że ją w sklepie wypatrzę, bo w NY to zawsze straszny bajzel jest i ciężko cokolwiek tam znaleść. No i jakość ciuchów też nie powala, ale moją zimową kurtkę mam z Amisu i nosi się świetnie już 2 rok, więc może i ta eko-skórka będzie ok.A dodatki myślę będą pasować w kolorze czerni, granatu, szarości...i może nawet coś czerwonego dla kontrastu
|
|
#704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brat mi wytłumaczył macierze czuję się mądra
|
|
|
#705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie już pół biura zamawia, trzeba będzie jakieś zniżki wynegocjować ![]() Jaki koncentrat? Ja chyba dziś też zrobię sobie dzień dobroci dla stóp, tak mnie natchnęłaś, że aż wyciągnę masażer Scholla, to jest dopiero cudeńko Ostatnio mam jakąś fazę na malowanie paznokci, pewnie niedługo mi przejdzie. Najbardziej to podoba mi się ta mini seria Eveline, taką pojemność to nawet ja zdołam wykorzystać Ale nie widziałam jej w Wawie
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-13 o 19:23 |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#706 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak sobie siedzę i myślę i stwierdziłam, że on strasznie mały, a kosztuje chyba tyle samo co LU. No i podkład mineralny w pudrze to raczej ciężko mi będzie nałożyć na filtr latem Więęęc chyba jednak poczekam do maja na LU Ale jeeeśli kupię (a kusi okropnie) to na pewno się pochwalę![]() A listy zakupów się nie boję - nie będzie to podróż samolotem, więc nie ma stresu z nadbagażem No ja mam taki sam plan na wakacje![]() Cytat:
Cytat:
Nie wiem sama co robić, nie powinnam się z nim spotykać... To chyba najbardziej niezdecydowany człowiek jakiego znam![]() Współczuję, że skończyłaś Przyjaciół - ja tak się wciągnęłam, że jestem już na czwartej serii (nie mogłam znaleźć większości odcinków pierwszej, ale to i tak strasznie dużo). Nie zaczynaj od początku tylko może chcesz gotowe na wszystko albo Monka? ![]() A kopertówka podoba mi się jedna na etorebce... Tylko po co mi taka płaska torebka, przecież mi się w niej nie zmieszczą kosmetyki Pomaluję sobie paznokcie, to jest myśl!
|
|
#707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym mi się szybko ciuchy nudzą i jak ponoszę jakiś czas to potem leżą gdzieś na dnie szafy i staram się udawać, że ich tam nie ma a wyrzucić czy sprzedać mi szkoda i tak się koło zamyka Zgłodniałam coś, idę sobie zapiekankę odgrzać. Nie ma to jak się nażreć na noc
|
|
#708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się przyczepie to nie ma zmiłuj
|
|
|
#709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jest jakaś masakra.A jaki masażer? Ja mam taką miskę z masażerem, bąbelkami itp; koncentrat do kąpieli stóp z Ziaji Pro. Też muszę pomalować paznokcie, tylko nie mogę się zdecydować na kolor - albo czerwień albo jagoda. Muszę też zrobić paznokcie u dłoni, bo dawno ich nie malowałam. Jutro idę do laryngologa, przeziębiłam się i zaatakowało mi od razu zatoki
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#710 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
kiedyś była tańsza a teraz podrożała ja to bym kciała takom szarom ![]() Cytat:
tylko ja albo czarna albo szarą w ogóle tyle ciuchow ładnych ostatnio w takich sklepach typu cropp ,house, new yorker jest że ho ho
Edytowane przez xxxDAGMARAxxx Czas edycji: 2009-03-13 o 20:20 |
||
|
|
|
#711 | ||
|
Wtajemniczenie
|
A to musisz je liczyć ręcznie, czy na komputerze? Bo w excelu to łatwe
Też się czuję mądra jak zrozumiem coś matematycznego (choć ostatnio jakoś nie rozumiem:/)Cytat:
![]() A dziś mam na sobie spodnie z dziurą między nogami - powinnam je wyrzucić, ale tak je lubię, że w wolne dni je zakładam ![]() Cytat:
A mi się humor poprawił, nie idę do kina Dziwne, ale jestem z siebie dumna, że zdobyłam się na odmówienie Za to idę po mamę i jedziemy do Galerii Mokotów - tylko że ja już tam dzisiaj byłam we wszystkich kosmetycznych sklepach - może mnie panie nie poznają![]() A w ogóle to dzisiaj zdobyłam filtr 50+ cream Avene Przypomniało mi się, że mi się nie wchłaniała emulsja tylko krem I jeszcze mam hasceral I bratek do picia - jak nie zadziała, to chyba pójdę do dermatologa, bo moja broda jest bardzo dziwna.Niby nie jestem na odwyku, ale to moje pierwsze zakupy kosmetyczne od 2 tygodni, więc się dołączam do odwyku - do końca marca nie zwiększę swojej kolekcji A! pytałam o cenę HOL w mojej aptece - Lizzie U mnie kosztuje 58 złotych, więc teraz bardziej się opłaca w SP, ale jak kiedyś będziesz jeszcze chciała, to mów, bo tu nie płaci się za przesyłkę A jak by udało mi się przy okazji trafić do tej super taniej apteki, to tam na pewno jest taniejA w douglasie wysępiłam próbkę podkładu Dior Nude 020 (010 ładniejsze, ale jak nie mieli, to chociaż zobaczę, czy mi podkreśli skórki). Dobra, idę bo mi zamkną wszystkie sklepy
|
|
#712 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
To mi nawet jakoś idzie- jeśli słodycze to w pierwszej połowie dnia, duże śniadanie a następne posiłki już mniejsze, glutaminianu ni enadużywam (chyba że się czasem do chipsów przyssam
). Ale ja mam chyba jakąś przyspieszoną motorykę w przeciwieństwie do przemiany materii- mogłabym jesć posiłek po posiłku, bo jak jem duże śniadanie (np. jajecznicę z 3 całych jaj + razowy chlebek) to po 50 minutach jazdy na uczelnię już mi głosno burczy w brzuchu ![]() Cytat:
![]() Ja też mam miesiąc wyjęty z wakacji tak jak w zeszłym roku z resztą. Nie było źle, ale jakoś tak błyskawicznie to mignęło i skróciło całe wakacje ![]() ja lubię jak wystają poza opuszkę na 2-3 mm i wkurza mnie cotygodniowe piłowanie spowrotem ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale tylko fizycznie- psychicznie czuję się rewelacyjnie i siła się powsztrzymuję, żeby nie iść gdzieś na imprezę Może jutro będzie lepsza okazja a tak to się podliżę rodzicom i pokażę, że się uczę Pojade tylko ok północy po siostrę z koncertu i TŻ z kumplem przywiozę z małej domówki ![]() No ja już tak tęsknię, ż emomentalnie łapię dołek- Chyba go z Tydzień nie widziałam ![]() Cytat:
Cytat:
Ale wspomnienia mam cudowne z matematyki i statystyki- ściągi jeszcze gdzieś się walają po zakamarkach, aż się łezka w oku kręci ![]() Cytat:
Właśnie teraz brakuje mi praktycznie ciuchów z każdej kategorii i słabo mi się robi na myśl o zakupach. Polazłam po tę torbę ale oczywiście miałam rację- zupełnie dziś byłam "niedecyzyjna" torba szara, ta upatrzona jednak miała magnesik zamiast zamka i do tego ucho nie było regulowane. Podobna czarna była droższa i ekoskórka w taką świńską fakturę- czego nie lubię. I odpuściłam. Chciałam Jakieś ciuszki wyszukać też, ale spojrzałam na wieszaki i wyszłam, nawet do SP nie zaglądnęłam ani do Inglota żeby się do czegoś poślinić W almie chwyciłam nowe Tobblerone mleczne z migdałami i rodzynkami i wystrzeliłam jak długa z Galerii ![]() Spędziłam cudowne kilka godzin z przyjaciółką i jej córką- dziecko niby chore a tak mnie wymęczyło, że myślałam, że nie dojadę na fitnes ![]() Ciocia dzwoniła, ż ew pracy mam do zrealizowania spore zamówienie z Avonu dla jej koleżanek, nareszcie troszke kaski wpadnie Na drugą część zakupów z Gosha akurat
|
|
#713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wysuszylam dokladnie - sa miekkie, gladkie, naturalnie ulozone chyba zostane wierna fanka Aussie ![]() Meteorytow jeszcze nie mam, na dniach przyleca
|
|
#714 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hmm nie wiem czy powinnam wciągać się w kolejny serial, to się może źle skończyć ![]() Najchętniej to bym sobie chyba Dr. H obejrzała Dam znać jak się zdecyduję, a pewnie się zdecyduję na Gotowe Dzięki Cytat:
Idź koniecznie, bo to już nie są żarty ![]() A ten mój masażer to właśnie taka miska z kilkoma programami masażu i bąbelków Cytat:
![]() Ciekawe czy z czymś wrócisz z drugiej rundy
Wszystko ma drugie, trzecie, czwarte, piąte dno... http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o Edytowane przez karolina1985 Czas edycji: 2009-03-13 o 20:52 |
|||
|
|
|
#715 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie jest w aptece za 65zł, taniej niż w SP ale jednak nie najtaniej![]() Tam gdzie mnie przyjmą A tak serio to chciałabym w laboratorium, w jakiejś firmie kosmetycznej albo farmaceutycznej. Interesują mnie właśnie głównie leki i kosmetyki Ale wiadomo, na początku, jeszcze w czasie kryzysu będę brać co dają![]() Cytat:
Ja na razie jestem zakochana w 3-minutówkach, szampon i odżywka nawilżające są niezłe, ale nie jakieś rewelacyjne. Szukałam jeszcze odżywek w sprayu w Anglii ale nigdzie nie znalazłam
Trust the lust. Go deeper. Edytowane przez lizzie Czas edycji: 2009-03-13 o 21:09 |
||
|
|
|
#716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kocham moje paluszki- cudeńka od RE, przygarnęłabym całą kolekcję ![]() http://www.redearth.com/redearth/whatshot.htm
|
|
#717 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
No kupiłam sobie raz małą torebkę na imprezy - mieści się w niej puder YSL i błyszczyk... klucze i komórka już ledwo wchodzą
Więc jak widzę takie płaskie torebki, to wiem, że YSL nie wejdzie za nic - musze sobie chyba kupić jakiś płaski puder![]() Cytat:
Ostatnio oglądałam tylko nowe odcinki Gotowych, nic nie innego, ale jak sobie przypomniałam Przyjaciół, to wsiąkłam znów![]() Dr House'a nie mam, nie lubię tego oglądać (tak wiem, dziwne ), ale moi znajomi wszyscy oglądają, to mogę spytać, czy jeszcze mają![]() A w ogóle to ja się zamotałam czy chcesz żebym Ci kupiła ten szampon fitomedu na następne spotkanie, czy tak w przyszłości?![]() Cytat:
Nie ma to jak zdrowe odżywianie na noc Ale przynajmniej nie kupiłam żadnego kosmetyku![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Wstrętne kusicielki
![]() Przecie w samym opisie jest info, że można go używać nawet latem. Nieczytate coś koleżanki Cytat:
, moje zatoki ostatnio siedzą w miarę cicho, mimo iż dawno już olałam szprycowanie się lekami przepisanym przez laryngologa. Szkoda wielka, że będę się faszerować pigułą za pigułą, a zatoki jak im się zachce, to i tak będą boleć.Cytat:
![]() I ja Cytat:
W ogóle to ostatnio znów mnie wzięło na bieliznę Zanim jeszcze przyfrunął gorset Hestia Masquerade (cudny Wszystko przez te wstrętne obniżki i wyprzedaże...Cytat:
![]() **************** Mam dziś od rana dobry humor, sama nie wiem czemu. Na dodatek w pracy miałam dziś taki zapieprz, że aż się sobie dziwię, że wyrobiłam na zakrętach. No i właśnie mimo tego zamieszania jakoś wewnętrznie rozpiera mnie energia. Zewnętrznie już mniej, bo jednak zmęczona trochę jestem, plecy bolą od siedzenia cały dzień przed kompem, oczka podszczypują i w ogóle. Ale humor dopisuje i w końcu w nagrodę za ciężki tydzień zapuszczę sobie małą seryjkę Desperatek. Także póki co żegnam, może wpadnę potem. Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-03-13 o 23:03 |
||||
|
|
|
#719 |
|
Zakorzenienie
|
Mag pisac to sobie moze
na wiekszosci kremow z kwasami nie ma informacji, zeby nie uzywac latem. ba, nawet nie ma informacji o filtrach koniecznych podczas kuracji wiec nie dziw sie, ze my nieufne ![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- boze boze wizaz mi wariuje a tak w ogole to ja wiedzialam, ze mam pytanie: potrzeba mi dobrego jubilera. potrzebuje zrobic cos ze sznurkiem korali, najchetniej kolczyki, pierscionek i cos na ksztalt naszyjnika. Krakowianki znacie kogos godnego polecenia?
Przemoknięte serca miast I tylko ty i ja szczęśliwi tym dniem Bo choć zapomniał o nas świat Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei Edytowane przez zizou Czas edycji: 2009-03-13 o 22:55 |
|
|
|
#720 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kiedyś coś pisałaś o jakimś wujku złotniku co Wam projektował obrączki- on sie nie nada?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:10.

zaraz ide testowac maske do dlugich wlosow, potem naloze mleczko nablyszczajace

Tylko mi różowy do niczego nie pasuje
Właściwie to nie lubię różu, ale ten jest ładny

Mam tylko nadzieję, że ją w sklepie wypatrzę, bo w NY to zawsze straszny bajzel jest i ciężko cokolwiek tam znaleść. No i jakość ciuchów też nie powala, ale moją zimową kurtkę mam z Amisu i nosi się świetnie już 2 rok, więc może i ta eko-skórka będzie ok.
(nie mogłam znaleźć większości odcinków pierwszej, ale to i tak strasznie dużo). Nie zaczynaj od początku tylko może chcesz gotowe na wszystko albo Monka?

Najbardziej lubię krótkie, a rosną jak szalone.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

Idź koniecznie, bo to już nie są żarty
Ja na razie jestem zakochana w 3-minutówkach, szampon i odżywka nawilżające są niezłe, ale nie jakieś rewelacyjne. Szukałam jeszcze odżywek w sprayu w Anglii ale nigdzie nie znalazłam