|
|
#451 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy gg - cześć IX
W pamięci ze stłuczonym lustrem.
Moja ponura autorefleksja. W radiu leci melodia skądś znajoma. Stoję na rozstaju dróg, nie wiem czy stąd się powraca. Przede mną pełna wilczych jagód srebrna taca. Nie boję się nieznanego tylko stracić to co znam. Wiem, po policzkach nie jedna łza Ci spływa. Wiesz, bo ból i strach mnie nie raz dotkną. Przed sobą nie ucieknę, przed sobą się nie schronię. Miasto samotności jest moim domem. W ciemności chcę wydrapać światło. Chce przestać być pękniętym zwierciadłem Twoich marzeń. Kochać życie i nie być przez życie kochanym. Sen kształtuje sie pod zmęczoną powieką. Niech muzyka zagra smutnie wśród szarego popołudnia. Nie żałuj mnie, sama wybrałam sobie taki los. Jestem odbiciem Twojego serca. Chcę zabrać Cię na wyspę tak odległą, że dotąd nieznaną. Wbrew hieroglifom przeznaczenia, podróż zapomnienia. Twoja miłość, jedyna bezinteresowna. Nie wiedziałam, że anioły latają tak nisko. Któregoś dnia może mnie nie być, po prostu załóż, Przypomnisz mnie sobie, ale nie czuj żalu, Życie się będzie toczyć i tak pomału, Wytrzesz z łez oczy, mnie nie żałuj... |
|
|
|
#452 |
|
Rozeznanie
|
a potem dowiaduje się, że ktoś znowu Cie widział jak się świetnie bawiłeś. w sekundzie znikają złudzenia.
jak mogę udawać Twoją przyjaciółkę gdy wszystko we mnie płonie na Twój widok? i nagle przestaliśmy się kochać. ba my nawet się już nie znamy. mistrz w odbieraniu złudzeń. zmęczone są jej dłonie. smutne są jej oczy. wiesz co najbardziej boli? chwile kiedy wpatruje sie w niego zastanawiając się czy to dostrzega. wtedy przypominam sobie że on nie chce tego widzieć. on nie chce widzieć mnie. wkur.wiające przyjaciółki wmawiają że będzie dobrze, że sie ułoży, że On wróci. ogladałam Twój ulubiony serial, wyobrażając sobie jak reagujesz na poszczególne sceny. a ja mam zapomnieć, tak? psst. nadzieja zgasła. a serce nadal cichutko woła: wróc. ciekawe za co mnie tak bardzo nienawidzisz, że wolisz żebyśmy zostali przyjaciółmi. obrazy wspomnień. Smutne oczy ludzi, którzy chcieli a nie mogą nic zmienić. namacalny bezsens. zabliźnić na zawsze bolesne rany. wiem, to zle że życie przeklinam.
nie rozumiesz rzeczy, które mnie bolą. Edytowane przez JednaNaMilion Czas edycji: 2009-03-14 o 08:56 |
|
|
|
#453 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a te kradne ![]() ________ Darling. odszedł bez słowa kochanek podły, na nic się zdały płacz jej i modły. kto uwierzy, że dla niej światem był jeden człowiek? Trudno nie wierzyć w nic. Pod niebem pełnym cudów . Kochankowie z kręgu polarnego. Nie zapomnij mego imienia. Zależało jej na nim jednak nie umiała tego okazać. Traciła go każdego dnia po trochu. Złączeni na zawsze wspomnieniami. Uwielbiam kształt jego ust <3 gwiezdni kochankowie. dziewczynki mam małą prośbę mianowicie, potrzebuje opisów o tym,że mielismy iść z Panem T. na spacer obiecał ale chyba zapomniał ... coś o tym,że czekam aż się odezwie... Jesli któraś<3 coś ma to proszzę ..
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
tylko ja i moja przestrzeń
na tym rysunku - zero szacunku eliminowani bywa chłodno, zmarzną dłonią, nie zamarznie godność rzeczywistość nie jest aksamitna morze eksperymentów gdybam, gdyby to nie było na niby gdyby po ziemi stąpały ideały, biały byłby czarny, a czarny biały |
|
|
|
#455 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję słonko ![]() a opisy co do prośby dodam później, gdy mi umysł otrzeźwieje bo dopiero wstałam ![]() ___ Primadonna - dziękuję Twoje na 8+ ___ ..i wyjął plastikowy mieczyk w obronie przed swą ukochaną.
![]() Edytowane przez envious Czas edycji: 2009-03-14 o 10:36 |
|
|
|
|
#456 |
|
Zakorzenienie
|
a jakieś takie mocno zadziorne?;>
wiem, że już były takie prośby ale same erotyczne, a ja bym chciała nie tylko takie ;p z góry dzięki ![]() __ czasem chcę porozmawiać, ale bez oddźwięku. jednak mimo wszystko kocham Cię za przeszłość. chcę dobrze żyć, to aż tak wiele? chcę przyjemności, lecz w przyjemności grzeszymy, taa. zasługuję na to, żeby wiedzieć że marzenia się spełniają. mam jedną sprawę całkiem osobistą, czasem już nie potrafię żyć z tą myślą. to, czego pragnę od lat to dla mnie wszystko. nie rozumiem, czemu mogę mieć tylko nadzieję?
|
#457 |
|
Raczkowanie
|
sorry , że tak rzadko tu zaglądam ale teraz po zebraniu mam karę !
wchodzę czasem zrobić coś do szkoły , a tak to nie mogę wychodzić z domu , nie dostaje kieszonkowego , a co najgorsze korzystać z komputera. Do tego ON ! zostawił MNIE ! znaczy nie do końca .. bo nie byliśmy razem ... z****** mi psychikę , zrobił nadzieje , a potem MU SIĘ ZNUDZIŁAM ! lecz wczoraj go widziałam i .. no przez cały dzień byłam szczęśliwa ! ; << muszę się z niego wyleczyć jak najszybciej ! coś ode mnie ; O MIŁOŚCI ZAWSZE MÓWIŁA BRZYDKO ! była głupia , bo nadal kochała . chciała go mieć tylko dla siebie , i dlatego straciła . przyszła wiosna , ale po drodze zgubiła CIEBIE . myślałam o tobie dziś 25 godzin. lubię miziać Cię po brzuszku .. KOLEGO , nie do mnie ta gadka , wiem że chcesz tylko zamoczyć . wiesz , on jest SUPERMANEM ocalił świat .. mnie NIE ! ;< ładnie wyglądasz w przebraniu miłości. ubiorę Cię w moje uczucia i już nigdy nie zmarzniesz. chcę żebyś był ON-LINE dla mnie ! moje serce schudło przez ciebie . muszę iść na kuracje `. jak bawić SIĘ UCZUCIAMI . cholera , czy jest tu gdzieś ktoś z sercem i fjutkiem ? chcę być szczęśliwa , ale z tobą ! ;* gdybym mogła zjadłam bym cię jutro na obiad. obierz , mi winogronko kochanie . "Masz w kieszeni rewolwer? - pytała go Gennifer prowokacyjnie. Nie, kochanie - odpowiadał. - Tylko się cieszę, że cię widzę!" SUPERGLUE - I LOVE YOU ! <3 |
|
|
|
#458 |
|
Rozeznanie
|
Ktoś mi kiedyś powiedział, że przepraszanie nie jest ujmą na honorze, a ten kto wybacza jest wielkoduszny.
– To dziecko niczego nie potrafi utrzymać w tajemnicy! – Bo nic się już w nim nie mieści! Czemu obawiamy się tych, których tak bardzo kochamy? Jaka szkoda, że po drodze musieliśmy złamać tyle serc... -Kochasz mnie? -Najbardziej ze wszystkich. -Ufasz mi? -Bardziej niż samej sobie. Nie mów, że marzenia nie bolą.. Znowu Ci wybaczyć? Sorry, nie jestem taka głupia ani tak pijana... No tak. Taka właśnie była ta cała nasza 'przyjaźń' .. Ludzie lubią się śmiać. Z innych. – (...) Miłość jest jak morderca. Wcale nie jest ślepa. To kanibal o wyjątkowo ostrym wzroku. Przypomina wiecznie głodnego owada. – A co jada? (...) – Przyjaźń. Ty zobaczyłeś mnie. zatrzymał się cały czas. zakochałam się.'
|
|
#459 |
|
Raczkowanie
|
Mogę pokazać Ci miejsca, w których nigdy nie byłeś.
Kiss me gently... Chcę Ci zdobyć. Widzę sposób, w jaki na mnie patrzy. ![]() Przyjdź i powiedz, co chciałabym usłyszeć. Sprawię, że powiesz wszystko, czego nigdy nie powiedziałeś. People don't care about you and me. He's just like me.
|
#460 |
|
Zakorzenienie
|
niebezpieczna miłość
bez śladu lodowa pułapka potęga podświadomości P.S. Kocham Cię! pokochać znowu.. życie po życiu |
|
|
|
#461 |
|
BAN stały
|
Ona zagra on zatanczy .
Choc blizej , pragne zaczac to nizej . Nie mało było takich , którym sie za duzo wydawało . Czego mi brak, prosze o wiecej . Robic lubi loda, zna sie na samochodasz, po ostatniej nocy az Ci cały zaparował. |
|
|
|
#462 |
|
Raczkowanie
|
iść z głową do góry - pomimo wszystko . chciałabym byś pamiętał każde spojrzenie . przecież wiesz ile dla mnie znaczysz..
Edytowane przez WieszJakJest Czas edycji: 2009-03-16 o 14:07 |
|
|
|
#463 |
|
Wtajemniczenie
|
potrafię zrobic Ci z zycia burdel, wiesz?.
|
|
|
|
#464 |
|
Zakorzenienie
|
ocieka młodością i seksem.
dajesz mi pozory słodkiej beztroski. nadałeś uczuciom smak słodkiej czekolady. tęsknota samotnej nocy. wrzuciłam wszystko co związane z Tobą do butelki. a gdy będziesz daleko, odkręcę zakrętkę i wyleje Cię na pościel. wędrować ścieżkami miejsc erogennych. dmuchawiec marzeń. zjawiasz się i zaraz znikasz... nie obdzieraj mnie z życia. wetrę w skórę Twoją woń i poczekam, aż odparujesz.
|
#465 |
|
BAN stały
|
Może na każdego faceta przypada określona liczba łez i właśnie wyczerpał mi się limit.
przeraża mnie własne szczęście. mogłaś mu powiedzieć, że go kochasz, podła egoistko. życie potrafi zaskakiwać, prawda? pytasz, czy Cię kocham. na pytania retoryczne się nie odpowiada. Nigdy nie naprawisz tego, co zniszczyłeś. Rozumiesz?! Nigdy. i co, poddasz się? |
|
|
|
#466 |
|
Raczkowanie
|
włosy rozwiane plącze mi wiatr. serce znoszone - jest całe z łat. twego głosu wciąż mi brak. chcę znów czytać z twoich ust. to co myślisz do mnie mów. widzę światło miłości w Twoich oczach. to niesamowite, że nawet nie zdajesz sobie sprawy z tego, jak bardzo Cię kocham. can you feel the love tonight? / czy czujesz miłość tego wieczoru?
|
#467 |
|
Przyczajenie
|
** Rzeczywistość mnie powaliła, na szczęście beton zamortyzował upadek..
** Mam chorą wyobraźnię, nie zasnę ** tęsknię...w końcu jestem tylko człowiekiem ** Czasami odczuwam nostalgię,za czyms co wogóle sie nie wydarzyło.. ** Widzisz jak w kącie siedzi sama? Zapatrzona w Ciebie. ** Wyobrażam sobie diabła jako przystojnego, eleganckiego młodzieńca ** Rzęsami zmiotłabym śnieg z twojej ścieżki.. ** Dostałam od życia gorzką czekoladę z napisem "oby zawsze było Ci tak słodko".
|
#468 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuje
|
|
|
#469 |
|
Zakorzenienie
|
Ojcem zostać łatwo, znacznie trudniej nim być.
Jeżeli istnieje raj, a w nim wieczna szczęśliwość, to musi być tam przeraźliwie nudno. Łatwo jest kochać drugiego człowieka takim, jaki on jest. Trudno jest kochać drugiego człowieka takim, jaki nie jest. Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami.
|
#470 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
biorę. ![]() Cytat:
![]() ________________ Primadonna: dziekować. ja często kradne Twoje, ale wcześniej się nie przyznawałam. ![]() czas tak łatwo nas pokonał. kolorowe wspomnienia. czas uspokoić sny. nie pytaj mnie. ceruję rzeczywistość. uważasz, że można żyć bez powietrza? niedostępny niczym wytwór mojej wyobraźni.
|
|
#471 |
|
xoxo
|
nostalgia to tęsknota za ojczyzną więc raczej to słówko tu nie pasuje ![]() (piszę żeby inne dziewczyny z błędem nie skopiowały ) ________ Cokolwiek robisz Powinieneś to robić, powinieneś robić z głową uniesioną wysoko Zapytaj ich czy nie chcą chodzić w twoich butach Bo to jest twoje życie, a ty robisz co chcesz I pamiętaj złotko w tym wszystkim chodzi o ciebie Co dzień toczę walkę Z lustrem na przeciwko mnie Nie pozwól mi do siebie dotrzeć Jestem swoim najgorszym wrogiem Może zycie w ciele kogos innego?
|
#472 |
|
Przyczajenie
|
Ah tak źle z tą nostalgią. Przepraszam. Ale fajnie ze zostało to zauważone i poprawione
![]() ____ ** Eksplodowałeś w moim sercu ** nasza miłość dopuściła się bankructwa ** Stała i patrzyła jak odchodzi jej prywatne szczęście. ** Zafascynowała mnie Twoja mimika twarzy
|
#473 |
|
Rozeznanie
|
a nie wiem. miałam zapisane gdzieś w zeszycie i nawet nie pamiętam skąd to jest.
_________________________ _____ Kochasz mnie? Tak! A dlaczego? Bo zdechł mi pies.. i nie mów, co będzie jak mnie zabraknie, bo nic się nie zmieni i będzie jak dawniej ;[ "A ja wyjdę na swoje, mam taką nadzieję. Mówisz nadzieja matką głupich? cóż chyba nigdy nie zmądrzeje.." -Co to oznacza jeżeli bez Kogoś świat jest niekompletny? -Chciałabym wiedzieć.. nie przytuli - odepchnie, by pokazać, że ten uścisk ma znaczenie. nie płacz za mną. gdybyś mnie kochał, byłbyś tu ze mną.. wybacz, jeżeli jakimś cudem będę w Tobie zakochana. zdarza się. burczy mi w serduszku. wiem...mam serce które wierzy we wszystko... Przyjaciel to ten, który poświęci dla Twoich łez swój uśmiech..
|
|
#474 |
|
Wtajemniczenie
|
1.Zaczekaj kilka minut tylko się otrzepię z kolejnego nieudanego związku.
2.Czasami mam wrażenie, że wiem kim jestem w twoich oczach. 3.i pięknie to wygląda, tylko że jest inaczej |
|
|
|
#475 |
|
Wtajemniczenie
|
Tak mi smutno, tak mi zle, gdy na przerwach mijamy się..
Już zawsze.. Splecione dłonie, związane sercem Śnię o Tobie wiesz? Ukryta we własnych myslach. Zatopiona w głupiej rzeczywistości I znów chodzę ulicami zakażonymi obojętnością Raz, jeden raz.. Maślane oczy?:PP Moi przyjaciele są zagadkami. jedna dusza w dwóch ciałach Gdyby tak można sfotografować nasze sny! Dlatego coraz ciężej żyć Bo łzy lubią nieraz gorzej niż kule dziurawić. Jeśli jest noc, musi być dzień, jeśli łza – uśmiech. Myśl wielka zwykle usta do milczenia zmusza
|
|
#476 |
|
Raczkowanie
|
do usług ;pp
gdy stają się niebem Twoje oczy, a usta chlebem gdy Twój zapach na ulicy odnajduję nadzieja to nie naiwność gdy Twoim marzeniem jest moje szczęście bo chciałabym być księżniczką w Twoich oczach dwoje ludzi spotkali się przypadkiem, a okazuję się, że czekali na Siebie całe życie i znów być najszczęśliwszą dzięki Tobie trzymając Cię za dłoń, chcę kroczyć dumie przez zawistny świat mam kogoś dla kogo to wszystko robię, mam kogoś za kogo mogę skoczyć w ogień! nie mam nic bez Ciebie, i bez Ciebie, nie chcę nic! tonę w Twych ramionach co byś zrobił, gdybyśmy sami zostali? ciepło Twojego serca przywraca mnie do życia gdy w Twoich oczach blask świecy się odbija gdy pływasz w złotych liściach, uśmiechasz się do mnie dajesz mi szczęście, jakiego nikt mi nie daje Mogę kochać tak, że cała reszta to nic, Bo po co śnić? i chowała do poduszki sny malutkie jak okruszki Chodź, chodź... bajkę Ci opowiem słoneczna kropelka, kropelka złotych marzeń żyli wśród mórz, nie znali burz, rzecz najzupełniej pewna po omacku łapie, szuka... uciec jej nie sztuka wyślę Ci niebo moją ciszą
|
#477 |
|
Rozeznanie
|
Zastanawiając się nad sensem życia,
powoli uczyć się kochać.. - Chodź, nie zwracaj na niego uwagi.. Nie mogę na niego patrzeć.. - Ja też nie.. Tylko z drobną różnicą, że ja go kocham. Ty nie.. A on stał wpatrzony we mnie jak w ósmy cud świata.. Pomyślałam: 'tak. nareszcie zwrócił na mnie uwagę!'.. Myliłam się. Szłam z koleżanką.. Gdy mówiłeś że kochasz traktowałam to nieco opatrznie.. Gdy chodziłeś na piwo z kolegami i mówiłeś że wrócisz późno, wiedziałam że wrócisz koło 22. Zawsze tak robiłeś.. Ale gdy powiedziałeś że odchodzisz zrozumiałam że tym razem mówisz poważnie.. Między niebem a piekłem.. Pomiędzy dwoma przeciwnościami.. Stoimy.. Zastanawiamy się co wybrać. Gdzie będzie nam lepiej.. Nostalgia anioła.. - Takie jest życie - mówiłeś, próbując mnie pocieszyć - To nie życie.. To jakiś życiowy horror - odpowiadałam by zmusić Cię do pocałunku.. |
|
|
|
#478 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Przytul mnie, obejmij mocno, obiecaj, że nie odejdziesz gdy dzień wygra z nocą...
Bo ja się uczę największej sztuki życia: Uśmiechać się zawsze i wszędzie, I bez rozpaczy znosić bóle, I nie żałować tego, co przeszło, I nie bać się tego, co będzie! nie bój się, przecież pamiętam, że nigdy nie miałeś być mój... a smutki popijam gorącą herbatą... I'm falling in love again, there's nothing I can do! / Znów się zakochuję, nie mogę nic na to poradzć! Nikt oprócz Ciebie nie mówił tak pięknie, że boi się miłości. Jesteś winien mi te chwile, w których Cię nie było. boję się nie być już tą, którą nigdy nie byłam. ciemność uspokaja. daje pociechę. nie mam pojęcia co dzieje się za twoją kością czołową... ale Cię kocham. jest tak jak jest. jak musi być.
|
|
|
#479 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny. ja teraz z prosba.. jestem.. zz.. bardzo zdenerwowana na moich 'przyjaciol', ktorzy podali pewnemu chlopakowi adres do photobloga, no a tam bylo napisane co nieco o nim i teraz jest mi glupio.. (chodzi o opisy skierowane do nich, ze za daleko sie posuneli i ogolnie powinni spytac czy wyrazam na to zgode). Wiem tylko że jest mi zimno, że się zgubiłam i że życie znów stało się ciężkie. |
|
|
|
|
#480 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje wszystkim za te miłe słowa
![]() a teraz takie sobie moje "coś". i znów poczuć smak twych ust. tak aksamitnych i miękkich. ucze się ciebie na pamięć. od nowa. niecierpliwie. zachłannie. nieuważnie. lekkomyślnie. poznać twoje najskrytsze myśli i sekrety. poczuć twój zapach. smak. dotyk. przytul mnie. ostatni raz. bo ja oddałabym ci wszystko choć ty wcale tego nie chcesz. być rozkoszą dla twoich zmysłów. bezgranicznie zaufać. i choć raz nie myśleć o konsekwencjach naiwności.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

wystarczy Marzena 

Twoje na 8+ 

kocham, gdy w jego oczach pojawiają się te figlarne błyski^
ja często kradne Twoje, ale wcześniej się nie przyznawałam.